50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ama yinede bozmadım kızlar akşam yemeğimide yedim 4 tane o küçük sosislerden azıcık brokoli ve karnıbahar yanında biraz ketçap yedim ve havuç. öğlen meyve yediğim için yarım muzumu yemiyeceğim. ama şimdi dışarı çıkıcam 2 top vanilyalı dondurmamaı asla atliyamam:icecream:kaydirigubbakcemile3

mrb kızlar oncelilkel 500 grm vermısımkaydirigubbakcemile3

dunku yedıklerıme gelıncede
sabah klasık kahvaltı
ara:kuru meyva
öglen:1 tane kızartılmadan yapılmıs karnı yarık 1 kasık yoğurt 2 tane salatalık
akşam:salata ve kepek ekmegı

moonserose0 .... ..55,8kg………………….200 gr vermiş
me_as ..............54,3kg
Sportie .............55 kg
guguz .............. 57 kg
selisha ..............51,9kg………………………500 gr almış
MissDeFnE....... 50,9 kg…………………….kilo verememiş
bozo85 ..............53,9 kg……………………600 gr vermiş
sempatik............57 kg
karalım...............58 kg
beyaz melek ......54 k
damla.................48kg
spatz..................56,1 kg…………………kilo verememiş
burcuhayal………56,5 kg........................500 gr vermiş
sbl.dnz……………59,5
malibu……………..58 kg
elff……………….57,4kg…………………….600 gr vermiş
maeves..............53,5 kg
deryacık…………...55 kg
burcays.................57 kg
fbuse.....................51,8 kg
mors.....................54 kg

günaydın kızlar ,nasılsınız? ben dün çok yoğundum ki bugünde öyle olurum .lütfen kilolarını bildirmeyen arkadaşlar iki kelime yazsın da bildirsinde listemiz şekillensin . herkese kolaylıklar dilerim

gunaydın kızlar .................ben 60-69 kg arasndakıler topıgındenm............1bucuk aydr dıyetteyım ılk 3 haftada 4 kılo verdm 3 haftadrda aynı kılodayımmm....60 a takıldım kaldımmm yaa,sizinde bole takılma surecınız oldumuuuu yaaaaa çok cnm sıkılıo ((((((( dneyeımelrınızı paylasrsanz sevınırm

Günaydın kızlar ben bu sabah 5 grisini yarım elma ve 1 dilim cheddar peyniri ile diyetimdeki gibi güne başladım ama akşam misafir varmış nasıl dayanacağım bilmiyorum :/
bugün tartıldım ama bizim tartı pek oynak ilkinde 51.9 ikincide 51.7 üçüncüde 51.4 çıktım bilemiyorum artık:enbuyukkk:

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar turkbayragi. Benim kilom bu hafta aynı 54,8. Haftaya inşallah biraz da olsun kilo vermiş olurum :Saruboceq: ...
Gün gelir hayatımızda her şey ters gider,
Yüzümüz gülmez .
Ömür bir su gibi akıp gider ,
Elimizden bir şey gelmez .

ışte o zaman hatırlarız .
Bakarız gökyüzüne
Bizi görsün diye
Dualarımızda haykırırız
Bizi duysun diye

Halbuki o her yerdedir.
Darda kalınca değil ,
Zorda kalınca değil ,
ıyilikte , güzellikte
Gecede , gündüzde
Aldığımız her nefeste
Biz O’nun eserleriyiz !

Zaman geçer ,
Bir kandil günü sabahında
Aklımıza sevdiklerimiz gelir .
Onların duasının kabulü bizim duamız olur .

Dualarınız kabul , Regaib Kandiliniz mübarek olsun !

kızlar selam...

bugun öğlende alışverişe çıktım, bir sürü ciciler aldım. aaa sonra bi baktım yemek yemeyi unutmuşum :)
anladım ki alışveriş yaptıkça kilo verebilirim. fakir ama zayıf bir bağyan olurum o zamansırnaşık şey

mooncum canim ozur dilerim dun giremedim piknik vardi bugunde sabah kursum vardi, simdi isteyim hic zamanim olmuyo girmeye ,kilom ayni 57 olrak yazarsin canim

senin kilon gayet ii bence bende tam senin kadar olamk istyrm 2-3 kilo daha vermem lazım 53.9 um

ya boyum kısa 157 ve bale yapıyorum dolayısıyla 45e kadar inmek istiyorum ama ideal kilom 48 onuda görsem razıyım yani..metebozlizmam aşırı yavaş yani xs bir elbisem aldım geçende ama göğüs göbek kalça herşey avr mübarek iriyim tam bi türk kızı :/

herkese merhaba konuyu çok iyi inceledim bende aranıza katılmak istiyorum yaklaşık 3 haftadır diyetteyim ondan önce gercekten çok fazla yiyiyordum bir baktım 64 kg olmuşum hemen diyete girdim. şu an 59 kiloyum ama boyuma göre çok fazla ben normalin biraz altını seviyorum boyum 160 45 olmak istiyorum aslında 48 i görsem yeterli şimdilik... =) bugün yediklerimide paylaşıyım
öğrenciyim bu arada bugün öğlen 3 de uyandığım için kalktığımda canım bişi istemedi 2 adet mavi yeşilin krakerlerinde yedim çok az biliyorum. sonra hemen dışarı çıktım. akşam 6 ya kadar bişi yiyiyemedim. dışarıdaydım malum. 6 da kahvaltı tarzı bişiler yaptım 1 grissini 1 adet yağsız peynir (küçük) 2 adet kokteyl domates 1 adet ufak salatalık ardından yaseminli yeşil çay canım şimdi hiç bişi istemiyor..

kızlar ben 10 gün öncesine kadar 55 kiloydum şimdi ise 56 olmuşum tatile gitmiştik çünkü ve yediklerime dikkat edemedm tabi şimdi moralim bozuldu bişey yiyesimde yok ama midem şiş senağlama senağlama senağlama midemin şişliği inse kendimi iyi hissedicemde bide baktım göbeğimde çıkmış ya off gitti bütün uğraşlarım :gitme:

merhaba kızlar,sizden bir ricam olacak; ben çok yoğun olduğum için sizlerle gerektiği kadar ilgilenemiyorum ve kilo takibini sağlıklı bir şekilde yapamıyorum. bu görevi almaya talip biri varsa lütfen alsın,sizlerle gerektiği kadar ilgilenemiyor takip etmekde zorlanıyorum...

yarın tatile gidiyorum ama hala ayn kiloyummafoldumben çok önce başlamalıydım rejimee offf offf:1shok: senağlamabari tatilde kilo almasam çok mümkün gözükmüyo ama bakalım offf offffff

slm kızlar,bende bugün itibariyle aranıza katılmak istiyorum. burada birbirimize destek olmamız bence çok iyi bir motivasyon. çünkü birine karşı sorumluluk duyduğumuzda yemeden önce 2 kere düşünüyoruz, şahsen ben öyleyimsırnaşık şey
eylül sonuna kadar istediğim kiloya ineceğimden eminim, tabi sizlerin sayesinde:enbuyukkk:

kızlarrrrr naber yogundum bıraz da bu aralar pek yazamadım
dunku yedıklerım
sabah :klasık kahvaltı
ara:turk kahvesı
ogle:salata
ara:kuru meyva
akşam :salata 1 dılım kepeklı ekmek
bugunku yedıklerım
sabah:klasık kahvaltı bıraz gec kalkmıstım
ara:.turk kahvesı
ogle:meyva
akşam:yagsız tavuk gogus ızgara ve salata

aynen canım bende yaaa :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…