50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün yediklerimi yazayım çok mu acep..
sabah bir bardak ılık limonlu su içtim çıktım evden acele ile ...
işyerinde küçük bir kase krem şantinin içine çilek doğrayıp yedim..
öğlen çorba içtim tam bir kase değil ama ...
bir tane de gözleme canım çekti yiyeyim dedim yarısını yedim yarsını paket yaptırdım ..arada yarısını şekersiz çayla hüpleteceğim..
akşama da muhtemelen melemen pilav var ymekte...bir de söylemesi ayıp günlerdir şu cartedor un dondurmalı pastasını denemk istiyordum ..eşim almış ...ondan da götürürüm muhtemelen ...
abarttık galiba ama haftaya karpuz diyetine başlayacağım nasıl olsa ..
annemler bizdeler haftaya onlar da gidiyor yemekler de yenmiyooooooooorr :))))

ben fizik ted.deydim,
yeni dondum,

su ana kadar yediklerim;

gerceklesen- 07/05

06.30 2 bardak su

09.00
domates salatalik, 1 tutam maydonoz
limonlu yesil cay

10.30
1 bardak elma suyu

11.30
1 avuc kiraz

12.00
natural kirmizi biber corbasi (yagsiz, salcasiz,katkisiz)
1 tabak haslanmis brokoli
1 kasik kirmizi lahana salatasi (yagsiz, tuzsuz)

14.30
1 kase cilek

laelaelaelaelaedelikafaduldenkafamçokkarıştı

geçin dalganızıııııı eyvahedigeldismile
ama tartıdaki rakamları görüncee
bizde sizle dalga geçeceğizzz guclubacismile
sırnaşık şey:lepi:

valla biraz fazla olmuşş
gözleme,pilav,kremşanti,dondurmaa
maşşallahhhh

bende menümü yazayımm
sabah : 1 domates-1 salatalık-limonlu maydonoz
ara : 5 tane erik-1 tane havuç
ara : 1 salatalık
öğle : 1 haşlanmış patatesin içine havuç,kırmızı lahana,yeşil soğan ve kimyon ekleyip yedim
ara : 5 tane çilek

öğlen işten çıkıp yemeğe gidiyordum,şeytan aklıma girdi,kaşarlı bir tost yapıp yiyecektimm :asigim:
ama sizlere ne hesap vereceğimi düşündüm :tomato:
valla sırf bu düşüncem tost yapıp yememi engelledii. :dance:

Ben de esime gozleme yapmak icin yufka aldim, bir de tam tahilli esmer ekmek. Seytan dedi kimse gormeden tik agzina tahilli ekmegi firindan yeni cikmis zaten..... Ama uymadim seytana . Sonra marketin onunden gecerken canim dondurma istedi. Yarin yersin anchusa dedim....kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
ya sorma benimde eşim dün böğürtlenli kornet almışş,şimdi buzlukta benim yememi bekliyor.. bende yarını bekliyorum sabırlaa kaydirigubbakcemile3
aman sıkalım dişimizi..eyvahedigeldismile
şunun şurasında ne kaldı kiii
zaten ben bu detoksların en çok bu yanını seviyorum. 2 gün sürmesini yanii

Yarin ben de yiyecegim bir tatli...Kendime o hakki veriyorum

valla biraz fazla olmuşş
gözleme,pilav,kremşanti,dondurmaa
maşşallahhhh

bence de fazla oldu ..ama olsun ne yapayım bugünlük olsun artık ..kardeşimle eşi de bizdeler her zaman gelmiyorlarki yılda ayda bir keyif yapacağız ...nasılsa kilo almıyorum veriyorum :))) haftaya zaten karpuz diyeti ile anam ağlayacak :roflol:

tabi canımm,bende öyle keyif fırsatlarını kaçırmam genelde..
aman iyiki şu detoks yaptığım günlerde öyle bir keyif ortamım olmadı..yoksa detosk metoks kalmazdı valla

tabi canımm,bende öyle keyif fırsatlarını kaçırmam genelde..
aman iyiki şu detoks yaptığım günlerde öyle bir keyif ortamım olmadı..yoksa detosk metoks kalmazdı valla

ben detoks yapmıyorum ..ani kilo verme olayına karşıyım ..özellikle 2 gün filan ..yaptım bik ere de bayılıyordum nerdeyse bir de verilen kilo geri alınıyor hemen ..yapanlara lafım yok ama ben normal kendi diyetlerimi yapıyorum ...karpuz diyeti çok verdiriyor söyleyeyim ..ve et tavuk da yiyorsunuz ..linki aşağıda göz atmak isteyen olursa bakabilir...
ablam bununla bir haftada 4 kilo verdi ve geri almadı ...karpuz tatlı isteğini de bastırıyor ..

http://www.diyetform.com/default.asp?actions=diyetdetay&diyet=215

biz detoxu kilo vermek için yapmıyoruzki :sm_confused:

valla ben ayran detoksu yaptım ilk ve 1,5 kilo verdim geri de almadım..aksine dikkatli beslenerek devamınıda getirdim verdiğim kiloların
bu detoksda inşallah öyle sonuçlanacak diye düşünüyorum.
ayrıyeten kuzunun dediği gibi bu detokstaki asıl amacımız vücudumuzu arındırmak..

ayrıca verdiğin linke baktım ani kilo vermeye karşıyım diosun ve tam şok dietlerden..

asıl böyle verdiğimiz alınır ömrümüz boyunca karpuz ve tavukla beslenmeyiz değilmi?

ben kilo verme amaçlı yapıln detokslara karşıyım demek istedim zaten ...kaydirigubbakcemile3

ehehe ani vermeye karşıyım diyorsun da, sürekli her hafta ayrı bir şok diyet yapıyorsun, ayrıca burda amaç gerçekten vücut temizlemek, sağlık için yapıyoruz, yoksa kahve, sigara, tuz falan kesilmezdi.

bizim burda amacımız sadece kilo vermek değil..

Düzenli beslenmek ve bunu bir yaşam biçimi haline getirmek..

Bu topiği bu yüzden çok seviyorum amacımız 3-5 kilo verip bırakmak

değil.. Her şeyden azar azar yemek yok o dieti yok bu dieti..

Mantıklı olalım hayatımız boyunca bunlarla beslenmiyeceğiz..

Elbet diğer beslenme alışkanlığımıza geri döndüğümüzde o kilolar

fazlasıyla geri gelecek..

e hadi ben de yiyeyim o zaman.

benim belim agriyor ya; esim eklemlerime iyi gelir diye kelle*paca corbasi icmeye goturecek haftasonu.

hic sevmem normalde oyle seyleri,

onu bile canim istiyor simdi.

:icecream:
Ya bana karnibahar harika geldi yaaa. Dunyanin en guzel yemegini yiyormus gibi hissettim. Ben hic icmedim iskembe kelle paca falan. Sakakat yemedigim tek seydir zaten. Ama on yargili olmamali. Belki cok guzeldir bir dene bakalim

Ben de bu yuzden forum dan ayrilmadim. Kilomu korumak ve saglikli beslenmek icin. yoksa iskeletor gibi olmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…