ayrıca verdiğin linke baktım ani kilo vermeye karşıyım diosun ve tam şok dietlerden..
asıl böyle verdiğimiz alınır ömrümüz boyunca karpuz ve tavukla beslenmeyiz değilmi?
şok diyet değil bu ..geri alınmama sebebi karpuz olması ..karpuz un %95 i sudur ...dolayısı ile bir yandan tatlı ihtiyacını giderirken diğer yandan ieçrisindeki su ile zayıflatıyor ...nasılki normal su da zayıflatıyor karpuz da öyle ...geri almama nedeni bu zaten içeriği su olduğu için geçici bir kilo kaybı değil bu ..tabiki ömür boyu bunalrla beslenmeyeceğiz ama bu diyetten sonra geri almayacağız onu demek istiyorum
ehehe ani vermeye karşıyım diyorsun da, sürekli her hafta ayrı bir şok diyet yapıyorsun, ayrıca burda amaç gerçekten vücut temizlemek, sağlık için yapıyoruz, yoksa kahve, sigara, tuz falan kesilmezdi.
Ya bana karnibahar harika geldi yaaa. Dunyanin en guzel yemegini yiyormus gibi hissettim. Ben hic icmedim iskembe kelle paca falan. Sakakat yemedigim tek seydir zaten. Ama on yargili olmamali. Belki cok guzeldir bir dene bakalim
Ben de bu yuzden forum dan ayrilmadim. Kilomu korumak ve saglikli beslenmek icin. yoksa iskeletor gibi olmak istemiyorum.
ayy ben bugun o dupduru suyun icinde yuzen kirmizi biberdn olusan corbayi oyle bi iciyordum ki, nefis biseymis gibi,
arkadasim karsimda tuhaf tuhaf bakiyordu bana
:roflol:
yinede ben sana bizim yöntemlerimizi uygulamanı tavsiye ederim..
sen bilirsin tabi ama burada kimse onlara bakmass sölim..
ayy ben bugun o dupduru suyun icinde yuzen kirmizi biberdn olusan corbayi oyle bi iciyordum ki, nefis biseymis gibi,
arkadasim karsimda tuhaf tuhaf bakiyordu bana
:roflol:
seni çok iyi anlıyorum pepper.
bende öğlen haşlanmış patates salatamı tuzsuz yağsz olmasına rağmen öyle bir yedimki
gören en sevdiğim yemeği yiyorum sanarr. sırnaşık şey
Aslinda cok komik halimiz yaaaaa...Valla ben normal diyet menumu ozledim...Ben bu detoksu 2 gunden fazla yapamam kizlar mutsuz olurum....sırnaşık şey
Esimde dalga geciyor sen siyirdin iyice diye....
anchusa aynen cnm,
2 gunden fazla yapilmaz;
bundan sonra da ayda 1 gun yapariz..
;-))
bu aksam ne yiyecegimi ayarlamadim ben daha yaaa ... pofffff
anchusa aynen cnm,
2 gunden fazla yapilmaz;
bundan sonra da ayda 1 gun yapariz..
;-))
bu aksam ne yiyecegimi ayarlamadim ben daha yaaa ... pofffff
ya sormaa gerçekten komiğizz
dediğin gibi banada yarına uzat deseniz uzatamazdımm...
bende dün sofrayı kurduktan sonra biraz geç gittim masaya..
ki makarnalarla karşılamayım diyee
mutfakta oyalandımm.eşimde kızdı hadi nerde kaldın diye..
masaya oturunca söyledim,makarnanı yemeni bekledim dedimm.
bana uzun bir "yaaaaa bıraaaakkkkk şu detoksuuuuuu " çekti
zorla makarna yedirecekti amaaa başaramadıı.. MAALESEF Mİ desem ohaoldumsmile
Cok iradeli olmak lazim bu detoksta. Oruc tutarken en azindan gece istedigini yiyebiliyorsunnn...:icecream:
yok bence ayda birgün güzel hemde hiç zor olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?