50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kuzucum yapacagiz ayda bir insallah. sen bakma klike uyar o bize..Degil mi klik? Peppermint zati dunden hazir...

ya şu anki ruh halime göre bu detoksu değil ayda 1 altı ayda bir bile yapmak istemiyorumm
ama hele bir yarın gelsinn,karnımı bir güzel doyurayımdaa
bakarızz boshayallersmile

ya şu anki ruh halime göre bu detoksu değil ayda 1 altı ayda bir bile yapmak istemiyorumm

Benim kurabiye yapmam lazim. 7 yasindaki yegenim gelecek yarin bana. Ama bugunden yparsem o firindan cikan koku benim sinirlerimi bozar diye yapmiyorum. Yarin o gelince yaparim. Yoksa bu gece hic guvenmiyorum kendime kurabiye kokusu yayildikca eve acim da artacak...sempatiksalakcinni

Kuzucum yapacagiz ayda bir insallah. sen bakma klike uyar o bize..Degil mi klik? Peppermint zati dunden hazir...

evet her ay sonunda yapsak mesela çok güzel olur gerçekten..

öyle deme yaaa. bak gör şu an gözünün önünden geçen hiç bişiye yarın canın istemeyecek..benim en son dün gece iice acıktığımda gözümün önünden neler geçmediki ama bugün olsa onlar yemem :umursamaz:

evet ben hazirimmmmmmmm

klik de uyar bize bence de..

Internette forumlara baktim. Detoks bitiminde birisi hemen kocaman bol kasarli bir tost yapmis ertesi sabaha. Cunku cani cok istiyormus. Ama kiz yiyememis. Agzimi acmak istemedim o tost icin diyor. Ben biraz pis bogazimdir.cok sey geciririm gonlumden.Insallah ben de agzimi acamam o aklimdan gecenler icin

insallah ben deee:Saruboceq:

anchusa, klik, peppermint yazışmalarınızı okudum da güldüm burda kendi kendime:roflol:
bayıldım dayanışmanıza. aç açın halinden nasıl da anlıyor, nasıl aynı dili konuşuyorsunuz bir dışardan bakabilseniz de görsenizopuyorumnanaktan

ben bu sefer yapamadım detoks ama bir dahakine kesin aranızdayım canlarkaydirigubbakcemile5

bencede sakın yapma derimm.işkence olur sana

ayyy inşallah yaa,hele bir sabahı görsünde gözlerimm

evet ben hazirimmmmmmmm

klik de uyar bize bence de..

inşallahh boshayallersmile

bende yumurta yapcamm yaaa,
özledim valla
zeytin-peynir-yumurta--
ohhhh mis gibide çayyy
ayy bana bişeyler oluyorrr
yutkunuyorum şu anda :1no2:

Amanin eglence olduk butun foruma....

spatzcim yaa utandirma biziii ))

valla ciz hem de ne accccc;

bugun ben iyice bi fna oldum kizlar;

bi yesil cay yapayim da kuru meyvemle yiyeyim bari.........

peppermintcigim gelinlikli bir fotografını eklesene albumune musait olunca. klik'i, anchusa'yı, truf'u gördük gelinliğiyle, seni de görelim.ben bayılırım da gelinlere:kedi:

Amanin eglence olduk butun foruma....

yaa kızlar eğlence olmadınız, utandırmak icin söylemedim yanlis anlamayın sakın.
çok şekersiniz de söyliyim dedimopuyorumnanaktan

aynen
bende bugün çok kötü oldum yaaa
midemden çıkan gurultular neredeyse yandan duyulacak :sinifsinif:
aklıma gelmişken bende biraz kuru üzüm yiyim barii

peppermintcigim gelinlikli bir fotografını eklesene albumune musait olunca. klik'i, anchusa'yı, truf'u gördük gelinliğiyle, seni de görelim.ben bayılırım da gelinlere:kedi:

tmm cnm,
sur bakayim, burda varsa ekleyim, yoksa evden yuklerim..

yaa kızlar eğlence olmadınız, utandırmak icin söylemedim yanlis anlamayın sakın.
çok şekersiniz de söyliyim dedimopuyorumnanaktan

biliyoruz cnmcigim biz seniii,
saka takiliyoruzz

Ay bende cadilar bayrami fotografi ekleyeyim mi eglence olsun size..Korkunc anchusa yi...
Kizlar ugrasamadim simdi hata verip duruyor. sonra yaparim bir ara...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…