50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar bu detokstan sonra bazi insanlarin benleri kaybolmus. Vucudunuza dikkat edin bakalim var mi ciltte bir degisiklik..Su ana kadar benim benlerim duruyor olduklari yerde...

Canım o sadece yeşil sebze suyu detoxu var,, onu 4-5 gün yapınca gidiyormuş, ama dayanması zor tabi

burda olanlardan ekledim 1-2 foto.

daha guzelleri evde )

ay çok güzelsinnn,
ben de ekliycem kıskandım bilmiyorumkismile

Bu arada kuzular bugün bir yedim bir yedim, umarım yarın verdiğim tüm kiloları geri almam eyvahedigeldismile

Ben tartida bir kilo fazlayim yineeesempatiksalakcinni

kizlar sagolun guzel yorumlariniza;

lachesis ekle tabi cnm;

klik sen de cok tatlisin cnmm

anchusa cnm benim ablamin dugununden sonra gitmistik camlicaya; cok eglenmistik
benim dugunumde de gitmek istedim;
esimin kardesi , ablasi, benim ablam, abim, kardesim; enistem yengem,

gencler gittik sadece, orda yemek yedik, gezdik, sonra eve donduk.

ne yedin bakiyiimmm lmaz:

lachesiscnm biz kina gecesinde bir ufak dugun salonu var mahallede onu tuttuk,
erkekler icinde ust katta bir cafe vardi, onlar orda oturdular aslinda, sadece damadi aldik, dans falan ettik,
ama ilerleyen saatlerde yakin olan erkeklerde katildi, oynadik..

kina merasimi sadece kizlar arasindaydiiii

Ben tartida bir kilo fazlayim yineeesempatiksalakcinni

vücudunu damacana niyetine kullanırsan olcağı bu kaydirigubbakcemile3
su içe içe mideni büyütüceksin kuzum benim Şeniz

ay ne güzel yapmışsınız, bizimkisi geç saatte olduğundan bişey yapamadık, giresunda kaleye çıkmıştık sadece, istanbulda evde toplandık.

ekliycektim de site çok yavaş üşendim:) başka zaman artık:)

Ben de paso yiyorum ama ot..... Detoks corbam bitmek uzere. Simdi elma kemiriyorum tarcinli.... Midemi buyutmus olabilirim valla...
Ben zorla yaptim kinayi. Biz de evde yaptik ama cok eglendik.
Site cok yavas dogru bende ekleyemedim. zor geldi ugrasmak

Son düzenleme:
ne yedin bakiyiimmm lmaz:

ay yazmıyım tatlım ya canınız çeker, 3 beyazdan da bolca tükettim işte:)

aa süpermiş, eğlenceli olmuştur:) ya benim kına gecemde 20 kişi falandık, erkek tarafı istanbulda değil, bizi akrabalar eskişehirde olduğundan arkadaşlar falan vardı sadece.

Ay ben dün bir kuru kayısı ve bir ceviz yemiştim, serbestmiş 3 taneye kadar galiba, çok fena olmuştum o bir ceviz beni baya toparlamıştı tavsiye ederim.

anchusa sana ne zamandır söylicem unutuyorum. kaşlarının şekli çok güzelkaydirigubbakcemile3
kendin mi alıyorsun ?

@lachesis biraz kırmızı biberli yoğurt ve maden suyu iç istersen doktor bi arkadaşım bunlarla birlikte yediğin yemeklerin kalorisi daha az olur demişti.. ne kadar gerçek bilmiyorum ama denemekte fayda var..

@tüm evli bayanlarsizde ekleyin düğün kına fotoğrafları çok merak ettim hepinizin gelin halini.

kırmızı biberli yoğurt hımm yerim akşam yemeğinde öğlen yemeğinde yemiştim de pul biber de koysaydım keşke iyi hatırlattın canım, soda da içiyim o zaman. çok sağol kuzucuğum Şeniz
Biz resim koyarız da sen de koy canım ben görmedim seni.

ya ben çok tırsağım nete resim koyma konusunda eyvahedigeldismile..
bi kere koydum kaldırdım hemen..

evet canim.ben aliyorum. Guvendigim birini bulsam buralarda gidicem ama ne kuafor biliyorum ne guzellik salonu....

etilerde erdem kramer'in salonu var, orda sema diye biri var çok güzel alıyormuş herkes onu övüyor, bize çok uzak diye gitmedim, bir de bana şişirilmiş geliyor, kramer marka olmuş ya herkes koşuyor, kimbilir kaç paradır, ama denemek lazım tabi, ben popüler şeylere fazla septik yaklaşıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…