50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de pek tercih etmem populer seyleri. Gerek de yok bana gore..

@anchusa ne kadar güzel bir gelin olmuşsun. ayrıca tüm gelinlikçilerde bakıp bulamadığım saç aksesuarı saçında duruyor..boshayallersmile

ya arkadaşlar
ben aşırı acıktımm
acaba yarına kadar dayanabilirmiyim kii
akşama haşlanmış patatesim var 1 tane
nasıl tok tutabilirim kendimii

@anchusa ne kadar güzel bir gelin olmuşsun. ayrıca tüm gelinlikçilerde bakıp bulamadığım saç aksesuarı saçında duruyor..boshayallersmile

:roflol: bekarliga veda partisinde kafamda olanlarsa onlar tuvalet kagidindan yapildi canim sana da yapariz. Obur dugundeki ise gelinlikcim ozel yaptirdi..Gelinlikcinle konus. YAptiriyorlar. Olmadi fotosunu cekip yollarim sana..

ya arkadaşlar
ben aşırı acıktımm
acaba yarına kadar dayanabilirmiyim kii
akşama haşlanmış patatesim var 1 tane
nasıl tok tutabilirim kendimii

Klik ben corbami bitirmek uzereyim. Aciktikca corba ictim bugun......Neyse iyi haber yarina kalmadi...
uzerine tarcin dokup elma dilimleri ye.. baya tok tutuyor..

:roflol: bekarliga veda partisinde kafamda olanlarsa onlar tuvalet kagidindan yapildi canim sana da yapariz. Obur dugundeki ise gelinlikcim ozel yaptirdi..Gelinlikcinle konus. YAptiriyorlar. Olmadi fotosunu cekip yollarim sana..

heheh onlarda olabilir aslında kaydirigubbakcemile3

bulamazsam istiycem fotosunu mutlakaboshayallersmile

Ben de ekledim düğünden bir kaç tane, düğüm albümdekiler pcde olmadığından bizm çektiklerimiz var sadece:)

bende ekledim.. ama en kısa zamanda kaldırıcam.. herkess çıtır burda ben şişko şişko olmadı..naniknanik

bende ekledim.. ama en kısa zamanda kaldırıcam.. herkess çıtır burda ben şişko şişko olmadı..naniknanik

fıstık gibisin kız neren şişko aaaa

BAktik efendim. Ayni siritma senin suratinda da var....yerimseniben

dimi, bir de bunlar kibar resimlerim, bademciklerimin gördündüğü resimlerde var kaydirigubbakcemile3

ama siz hiç yaşınızı göstermiyosunuzkii.. benim bir dezavantajım var daha olgun gösteriyorum.. sizin yaşınıza geldiğimde halimi düşünemiorum -tatlicadiarzu-

Canim ben bakarim kendime.. MAkyaj falan hic yapmam ama bakarim. Vitaminlerimi duzenli alirim, beslenmeme dikkat ederim, sporumu yaparim...bir de genelde spor giyinince kucuk gosteriyorsun...

BAktik efendim. Ayni siritma senin suratinda da var....yerimseniben

düğün mekanın çok güzelmiş, ben giresuna düğünüm açık havada deniz kenarında olcak diye sevinerek gittim yağmur yağdı mafoldumben
Karadenize ne güvenirsin, yap İstanbuldakini açık havada işte, salak kafam alsanaalsanasmile
İçimde kaldı vallahi.

Kizlar ben bir de cadilar bayraminda gelin olduydum.. Onlari yuklemek istiyorum ama cok buyuk fotolar hata verip duruyor. Onlari gorunce kirilirsiniz gulmekten....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…