etilerde erdem kramer'in salonu var, orda sema diye biri var çok güzel alıyormuş herkes onu övüyor, bize çok uzak diye gitmedim, bir de bana şişirilmiş geliyor, kramer marka olmuş ya herkes koşuyor, kimbilir kaç paradır, ama denemek lazım tabi, ben popüler şeylere fazla septik yaklaşıyorum:)
Lachesis, Klik ve kuzu
yorumlariniz icin tesekkur ederim...
@anchusa ne kadar güzel bir gelin olmuşsun. ayrıca tüm gelinlikçilerde bakıp bulamadığım saç aksesuarı saçında duruyor..boshayallersmile
ya arkadaşlar
ben aşırı acıktımm
acaba yarına kadar dayanabilirmiyim kii
akşama haşlanmış patatesim var 1 tane
nasıl tok tutabilirim kendimii
:roflol: bekarliga veda partisinde kafamda olanlarsa onlar tuvalet kagidindan yapildi canim sana da yapariz. Obur dugundeki ise gelinlikcim ozel yaptirdi..Gelinlikcinle konus. YAptiriyorlar. Olmadi fotosunu cekip yollarim sana..
Klik ben corbami bitirmek uzereyim. Aciktikca corba ictim bugun......Neyse iyi haber yarina kalmadi...
uzerine tarcin dokup elma dilimleri ye.. baya tok tutuyor..
Ben de ekledim düğünden bir kaç tane, düğüm albümdekiler pcde olmadığından bizm çektiklerimiz var sadece:)
bende ekledim.. ama en kısa zamanda kaldırıcam.. herkess çıtır burda ben şişko şişko olmadı..naniknanik
31 yasinda citir olmaz bikerem....Citir olsa olsa siz olursunuz..
bende ekledim.. ama en kısa zamanda kaldırıcam.. herkess çıtır burda ben şişko şişko olmadı..naniknanik
BAktik efendim. Ayni siritma senin suratinda da var....yerimseniben
ama siz hiç yaşınızı göstermiyosunuzkii.. benim bir dezavantajım var daha olgun gösteriyorum.. sizin yaşınıza geldiğimde halimi düşünemiorum -tatlicadiarzu-
kk nın en güzel gelinleri buda toplanmış maşallah..
BAktik efendim. Ayni siritma senin suratinda da var....yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?