Kizlar ben bir de cadilar bayraminda gelin olduydum.. Onlari yuklemek istiyorum ama cok buyuk fotolar hata verip duruyor. Onlari gorunce kirilirsiniz gulmekten....
Canim ben bakarim kendime.. MAkyaj falan hic yapmam ama bakarim. Vitaminlerimi duzenli alirim, beslenmeme dikkat ederim, sporumu yaparim...bir de genelde spor giyinince kucuk gosteriyorsun...
düğün mekanın çok güzelmiş, ben giresuna düğünüm açık havada deniz kenarında olcak diye sevinerek gittim yağmur yağdı mafoldumben
Karadenize ne güvenirsin, yap İstanbuldakini açık havada işte, salak kafam alsanaalsanasmile
İçimde kaldı vallahi.
düğün mekanın çok güzelmiş, ben giresuna düğünüm açık havada deniz kenarında olcak diye sevinerek gittim yağmur yağdı mafoldumben
Karadenize ne güvenirsin, yap İstanbuldakini açık havada işte, salak kafam alsanaalsanasmile
İçimde kaldı vallahi.
canım picture manager ile yeniden boyutlandıramıyor musun, ay çok merak ettim:)
Evet cok guzel bir bahceydi...
Saglik olsun... Eminim yine de cok eglenmissinizdir dugunde... Onemli olan eglenmek...Sen eglenince herkes cok egleniyor. Ben dans falan etmeyi pek beceremem, ama hic oturmamistim...
Memleket giresun mu senin?? Yoksa esin mi orali?
iki düğünün olmuş sanırım ikisindede ayrı güzel olmuşsun
Yapamiyorum yok bende picture manager..Esime sorayim gelince....Paint var, windows picture var.... Nasil cirkin bir gelin olabilirim diye baya bir kafa yormustuk.....Amacima ulasmistim...
Ay buldum buldum varmis
durun yapayim da ekleyeyim
Yapamiyorum yok bende picture manager..Esime sorayim gelince....Paint var, windows picture var.... Nasil cirkin bir gelin olabilirim diye baya bir kafa yormustuk.....Amacima ulasmistim...
Ay buldum buldum varmis
durun yapayim da ekleyeyim
anchusa tek tek yorum yazamadim cnm,
fotolarin super..
dugugnun de kinan da cok guzel gecmis gibi..
hep boyle mutlu ol caniömmm
hadi lachesis sira sen de canim..
slm fıstıklar:)))
ben detox neyim yapmadım bi dahada büle bi çılgınlık yapmıcam lülülülülülü :roflol:
ben ccokk mutluyum kizlarrr
mali musavir oldummmmmmmm,
bu aksam arayip haber verdilerrrrrrr
Hoşgeldin zuzum opuyorumnanaktan Dün yoktun, nirdeydin? Neler yaptın? Kaç kilosun, annat bakem..
Tebrikler peppercim) Yazıp niye kaçtın hemen yahuuu :)
ben ccokk mutluyum kizlarrr
mali musavir oldummmmmmmm,
bu aksam arayip haber verdilerrrrrrr
Kuzum ben de koydum görmedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?