50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar ben bir de cadilar bayraminda gelin olduydum.. Onlari yuklemek istiyorum ama cok buyuk fotolar hata verip duruyor. Onlari gorunce kirilirsiniz gulmekten....

canım picture manager ile yeniden boyutlandıramıyor musun, ay çok merak ettim:)

Canim ben bakarim kendime.. MAkyaj falan hic yapmam ama bakarim. Vitaminlerimi duzenli alirim, beslenmeme dikkat ederim, sporumu yaparim...bir de genelde spor giyinince kucuk gosteriyorsun...

belli canım bakımlı olduğun
bende hep spor giyinirim makyajda yapmam ama naparsan yap minyonluk biraz yapı meselesi..

Evet cok guzel bir bahceydi...
Saglik olsun... Eminim yine de cok eglenmissinizdir dugunde... Onemli olan eglenmek...Sen eglenince herkes cok egleniyor. Ben dans falan etmeyi pek beceremem, ama hic oturmamistim...
Memleket giresun mu senin?? Yoksa esin mi orali?

iki düğünün olmuş sanırım ikisindede ayrı güzel olmuşsun

canım picture manager ile yeniden boyutlandıramıyor musun, ay çok merak ettim:)

Yapamiyorum yok bende picture manager..Esime sorayim gelince....Paint var, windows picture var.... Nasil cirkin bir gelin olabilirim diye baya bir kafa yormustuk.....Amacima ulasmistim...
Ay buldum buldum varmis
durun yapayim da ekleyeyim

Eşim giresunlu evet, İstanbulda pek kimsesi yok, ben eskişehirliyim ama istanbulda doğdum giresunda da halamlar falan vardı, yani iki tarafa da düğün yaptık. ikisi de çok eğlenceliydi evet, İstanbul düğünüm de çok arkadaşım olduğundan çok komikti de, baya geyik döndü. resimleri pc de yok

iki düğünün olmuş sanırım ikisindede ayrı güzel olmuşsun

Çok sağol canım benim, darısı başına.

Yapamiyorum yok bende picture manager..Esime sorayim gelince....Paint var, windows picture var.... Nasil cirkin bir gelin olabilirim diye baya bir kafa yormustuk.....Amacima ulasmistim...
Ay buldum buldum varmis

Merakla bekliyoruz

Ay buldum buldum varmis

Süper olmuşsun valla bayıldım, benim şimdi çıkmam lazım film izliycez çok öpüyorum herkesi opuyorumnanaktan

Kizlar, ben her zaman bu kadar deli degilimdir haaa. ama eglenmeyi de iyi bilirim. Fotolara bakip da yanlis bir izlenime kapilmayin yani...

slm fıstıklar:)))
ben detox neyim yapmadım bi dahada büle bi çılgınlık yapmıcam lülülülülülü :roflol:

anchusa tek tek yorum yazamadim cnm,

fotolarin super..

dugugnun de kinan da cok guzel gecmis gibi..

hep boyle mutlu ol caniömmm

hadi lachesis sira sen de canim..

Hoşgeldin zuzum opuyorumnanaktan Dün yoktun, nirdeydin? Neler yaptın? Kaç kilosun, annat bakem..

çok kötüydüm hastalıklı gibi ohaoldumsmile bişi yapmadan yattım canım boshayallersmile
kilom aynı yawrımm bugün tartıldm :ecrin_bebek: ben çarşamba gecesi yani detoks yaptığım gün en son burdan çıktım ya biri çok fazla kuruyemiş yedim demişti bende tuttum gece gece badem neyim yedim kuru meyweyle :kedi: süper bi detox oldu yani :sinifsinif:
sanırım yeme işini abartmıştım ya son 1 aydır birden böle azalınca fena çarptı bide jillian cadısıyla spor yapıp çarşıya yürüyerek gidip gelmiştim :mymeka: :teselli:
sen nasılsın bakalım zuzum delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…