Lingu bildirim yapmadın niye çılgınlık diyorsun noldu kuzum hayırdır.
çok kötüydüm hastalıklı gibi ohaoldumsmile bişi yapmadan yattım canım boshayallersmile
kilom aynı yawrımm bugün tartıldm :ecrin_bebek: ben çarşamba gecesi yani detoks yaptığım gün en son burdan çıktım ya biri çok fazla kuruyemiş yedim demişti bende tuttum gece gece badem neyim yedim kuru meyweyle :kedi: süper bi detox oldu yani :sinifsinif:
sanırım yeme işini abartmıştım ya son 1 aydır birden böle azalınca fena çarptı bide jillian cadısıyla spor yapıp çarşıya yürüyerek gidip gelmiştim :mymeka: :teselli:
sen nasılsın bakalım zuzum delikafadulden
ben sizin kadar dayanıklı çıkmadım kuzumyaptığım sporunda etkisi wardı belkim sesim soluğum yaşama sewincim gitti sankim normalde çok kıpırdağımdır çok uyus bişi oldum bugün iyiyim ama vereliniortak
ay ben de aynıydım, depresyona girdim resmen, hayattan nefret ettim yahu
Bir gün yaptım zaten bugün acısını fazlasıyla çıkardım, yarın kesin eski halime dönerim kaydirigubbakcemile3 şimdi de fast food markasından yemek söyledik onu yiycez, yemek demek mutluluk demekmiş vallahi cokacimcoook
ben sizin kadar dayanıklı çıkmadım kuzumyaptığım sporunda etkisi wardı belkim sesim soluğum yaşama sewincim gitti sankim normalde çok kıpırdağımdır çok uyus bişi oldum bugün iyiyim ama vereliniortak
klava: Ne fast foodu yaw, onu yiyeceğine, daha sağlıklı ve de sevdiğin bişiyi abartarak ye, otur 1 tepsi börek ye cokacimcoook
Burdaki en sağlıksız beslenen sensin bu sıralar :mymeka:
Selaam..
57 kiloyum ben:)
aslında üst tarafım oldukça düzgündür sengözlerimebaksanab
ama bacaklarım feci kalın,
yardım edin nolur ben nasıl zayıflarımm?.:çok üzgünüm:
ay şimdi geldi valla, eşim çok istedi kıramıycam gidip yiyim az yiycem söz, gelirim sonra.
Geçmiş olsun zuzum, perş günü detoks yapmadın sanırım? Spor olayı özellikle çok kötü etkilemiştir zuzum :1hug:
Ben de kötü oldum ama detoks dışında da aynı problemleri yaşadığımdan detoksa bağlayamadım. Zımbırtıdan sonra sanırım kansızlık problemi yaşamaya başladım. Ben de yemeği çok az yiyip tahin pekmeze yüklendim ohaoldumsmile Bugün daha iyidim. Bugün biraz fazlacanak tükettim de ayıptır söylemesi.. Ama bununda dışında az yiyorum. Bugün pekmez dışında toplamda 8 adet fındık, bi avuç kuru üzüm, 3 dilim otb ekmek, elimden geldiğince az peynir(tabi çok da az olamadı) bol közlenmiş biber... Bu sıralar közde bibere kafayı taktım valla :)) 1 adet de yumurta yedim.
Ay bi de bugün benim sevgilinin orda terhisler durduruldu diye bi haber yayıldı, komutana faks gelmiş genel kurmaydan, bi ara çok tırstım da, sonra da törende açıklama olmuş, sadece izinler iptalmiş.
Dün hasta olduğundan mı giremedin canım, yoksa sevgülünün neti oldu diye mi :)) Ben öyle ummuştum da... Bi de kilo olayını bi kaç gün düşünme, elbet verirsin diye düşünüyorum.
Afiyet olsun zuzum, yaw benim bi favori peynirim var, eve girer girmez max 2 günde bitiyorum, o olsa yine dayanamazdım. Örgü peyniri, bi de ip gibi olan da güzel oluyo bazen...saol canım benim..detoks yapmadım canım hatta sen bi ara çerez gibi peynir yiyodun ya öle oldu dün walla kaydirigubbakcemile3
her ikisinden de olmuş olabilir canım aman dikkat et kendine kaydirigubbakcemile5 mmm köz biber mi bide patlıcan süper salatası olur onun aklinialirimsmile
neden izinler iptal anlamadım canım ya tek o kadar olsunda :sinifsinif:
dün rahatsızdım net yok hala sefkilimin
kıs tam cewap yazrken sefkilim aradı mesajı tamamlayıp gönderemedim de kusura bakma net bugün akşam bağlanmış delikafadulden öpüyom canım az hasret giderek :1hug:
ay ben de aynıydım, depresyona girdim resmen, hayattan nefret ettim yahu
Bir gün yaptım zaten bugün acısını fazlasıyla çıkardım, yarın kesin eski halime dönerim kaydirigubbakcemile3 şimdi de fast food markasından yemek söyledik onu yiycez, yemek demek mutluluk demekmiş vallahi cokacimcoook
jillian 30 day shred diye bi egz programı .. hareketli olması beni çektii 30 dk da bitiyo ama ilk yaptımda ayağımı sakatladı :sinifsinif:Kızlar bu jill nedir ya iyi bişeyse ben de yapıyım bugün yatmadan, yediklerimi yakarım bir ihtimal, en azından birazını kaydirigubbakcemile3
Ya böyle yazınca üzüldüm valla sana zuzum yaw, dikkat et kendine :teselli: kaydirigubbakcemile3
Afiyet olsun canım, ama onun yerine evde köfte, patates kızartması falan yesen keşke...
aynı şeyleri hisetişiz canım ya :kedi:
jillian 30 day shred diye bi egz programı .. hareketli olması beni çektii 30 dk da bitiyo ama ilk yaptımda ayağımı sakatladı :sinifsinif:
Zuzum o programda ayağını nasıl sakatladın bilmiyorum ama zıplamalı falan değilse, hedefime ulaştıktan sonra, ben de o programı düşünüyorum.. Daha doğrusu hayatım rutine girdikten sonra... guclubacismilejillian 30 day shred diye bi egz programı .. hareketli olması beni çektii 30 dk da bitiyo ama ilk yaptımda ayağımı sakatladı :sinifsinif:
saol zuzum ediyom 2 gündür :jeyyar: bende dün tahin pekmes yidim baya sabah delikafadulden
Canım ben de köfteyi tercih ederim de çocuk menüsü ejderhanı nasıl eğitirsin filminin oyuncaklarını veriyormuş, onun için 3 çocuk menüsü söyledik, ben minik bir çizburger ile azcık patates yedim, hiç de güzel değildi, ama ejderham süperr gamyoncuiremsu
olumunekankayizsmile
kardiyo mu, kardiyoysa yapayım, leslie yapıcaktım onun yerine onu yaparım.
Hoşgeldin opuyorumnanaktan Ben de en çok bacaklarımdan şikayetçiyim, boy kaç?
Hemeeeen ilk şeyleri aklıma geldikçe yazıyorum:
1. Sabah kahvaltısını aksatmıcan
2. Fast food, abur cubur, kola yok (bitter çiko yiyebilirsin)
3. Dengeli beslenmeye özen göstercen, ama miktarını iyi ayarlamaya dikkat edicen. Aniden azaltma ama yediğin miktarını azar azar azalt, zaten zamanlar miden küçülüyo.
4. Spor spor spor..
5. Akşam belli saatten sonra yemicen
6. Yeşil çay içecen bol bol.
Şimdilik bu aklıma geldi. Burayı takip etmeni tavsiye ederim, çok güzel motive olursun yerimseniben
Canım valla kalorisinden değil, bi lokma da yesen, cıvık cıvık bilmem kaç kere kızartmış yağ... Kanser riski taşıyo hem. Ben canım çekerek aldığımda bile, yerken iğrenirdim her seferinde pişman olurdum yediğime.
Callan nasıl gidiyo canım, ben bayadır callan yapadım, vakit bulamadım bu sıralar ne yazık ki.. Bi de geçen şey düşündüm, şimdi aklıma geldi. Hani ben diyordum ya beni yormuyo diye, sense yoruluyorsun. Belki sen esnemeleri yapmadığın içindir. Çünkü esnemek o yorgunluk sebebi olan laktik asitin icabına bakıyo sempatiksalakcinni
Hoşbuuldumm:1hug:
boyum 1.62 falan
ya aslında denedim dediklerini de
beceremiyorum galiba
sonuc alamayınca da vazgeciyorum..
Ben de bayılmıyorum da eşim bayılıyor işte, çok canı istemiş, bir de oyuncakları görünce çıldırdı alalım alalım diye kıyamadım, çocuk gibi kaydirigubbakcemile3
ya ben esneyemiyorum ki canım ya, boynum fena oluyor, onun için bir süre plates yapıcam, esneme kabiliyetim artınca onda da esnerim, ben hala karın ve kalçaları yapıyorum bu arada, diğerlerini yapmıyorum ama, 10 dakika da bitiyor o yüzden kaydirigubbakcemile3
Oooo sen kolay kaçıyon zaten yerimseniben Sanki ben o kadar esneyebiliyorum sempatiksalakcinni, ama işte kendi kapasiten kadar esnemek sadece callan da değil, her sporda önemli, esneme hareketleri insanı ancak rahatlatıyo.. Ve de vücudu şekillendiriyo. İstersen esnemenin önemini netten biraz araştır.
Direkmek lazım erkeklere lachesiscim, benim uzuuun yıllar göbekle ilgili ciddi bi problemim yoktu, evet göbiş vardı ama rahatsız edici boyutta değildi. Ama sevgilim saolsun burger ın kampanyaları ile birlikte tüketimi arttırdı, resmen hepsi vücuda yağ olarak yapıştı. İnsan kendinden iğreniyo öyle :sinifsinif: Bi daha ne yerim, ne de yediririm fast food kötükedihüso Onun yerine oyuncakçıya gidin kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?