50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay çok sevindim yuppiiii hihoyyyt

cok sevindim canım hayırlı olsunalkisalkisalkis

slm dulcim nbr ben bugun yine detoksdaydım ama öğleyin kendimi cok kötü hissettim bogazım ıyıce kötu oldu başım agrıdı öğleyin assist plus içtim şekerli bir ilaç ama yoksa ayakta duramazdım 2 saat içinde izin almak istemedim.
SABAH
domates salatalık yeşil çay kepekli ekmek

öğle hasta oldugum ıcın sadece ilaç içtim birsey yiyemedim

ARA
çilek elma

AKŞAM
kuru fasulyeyi haşlayıp salata yaptım piyaz deniyor sanırım tabiki içine limon az tuz ve zeytinyağı ekledim yoksa nasıl yiyecegım degılmı :)

ilerleyen saatlerde yeşil çay 1 elma ve çilekle günü tamamlarım birde arada kuru üzüm yedim

canlar iyiaksamlarr
bugun ipler bende iyice koptu
tarti 62.4 gosterdi
sabah bi dilim cavdar uc zeytinn bi dilim peynir
ogle balik salataa
ikindi cavdar simitle yesil cay ictim
bi tane tobleronn bitterin hepsini yedimm ustunde 500 kalori yaziodu !!!!
sonra activya sade yedimm
bi kase maydonoz yedim
80 gram finduk yedim 500 kalori odaa!!!
bugun uzerimde hep bi aglama durumu var agladim durdum agladim anlamaadim
pazarim vardi pazarda sebze meyva aldimm aksam patlican salatasi yapayim dedim kozledim sonra midem bulandi canim istemedi kaldi oyle neler oluyo anlamiorummm

prensescim canım eger başka bir sorunun yoksa bence sabahki tartı olayı moralini bozmus olabılır ama takma yaa vucudumuz su topluyr surekli degısıklık gosterıo ama bundan sonra kendını topla beslenmeni düzenle kendine gelirsin

Watercım bu detoks işi bize ters valla :)) Ben sebze meyve yemiyom diye yaptım ama yok valla bi daha yapmam sanırsam, yani yaparım da, yağ ve tuzsuz olmaz :)) Geçmiş olsun...

Prensescim bugün biraz çok yemişsin tartı sonucu yüzünden.. Moral bozukluğun da tartıdan kaynaklanıyo olabilir canım. Sende tiroit falan var mı canım, hiç test yaptırdın mı?? Çünkü böyle beslenip kilo alman çok ilginç...

kızlarr selam. bi merhaba diyip çıkıcam. yarına misafirim gelecek. pasta yapıyordum .sizi bi göreyim dedim hemde bir saat sonra detoksun bitmesinin müjdesini

ben regl olduktan sonra hersey alt ustu oldu reglim bitti yine kilo boyle olunca moral coktuu ama gercekten kotuyumm elimde olmadan hep aglioommm
su an bile gozlerimden yasla suzuluoooo noldu bana

canım sagol bu detoks gece 12 de mi bitio super planlarım varkaydirigubbakcemile3
birde regl dönemimde olmama rağmen bugun 52 cıktım tabı bunu bır hafta bekleyıp sonucu tescilleyip oyle tickeri degıstırırm ama cok garıp yaa ustumde ınce bır pijama ile tartıldım 52.500 sonra plates yaptım ve pijamasız tartıldım 52 ust uste 3 kere tartıldım sonuc yıne 52 acaba benım tartı bozuluyrmu yoksa bızım vucutlarmı dengesiz

hayatimm cok yedim gercektenn 120 dakika bisiklet cevirdimm ama faydasi olmamistir pazardada bi saat dolastimmm
troid falan yaptirdimm seker hepsi normal cikmisti belkide psikolojik bilmiorum kuzumm
hala agliorum prensesimin yaninami gitsem diorum gercekten

ben regl olduktan sonra hersey alt ustu oldu reglim bitti yine kilo boyle olunca moral coktuu ama gercekten kotuyumm elimde olmadan hep aglioommm
su an bile gozlerimden yasla suzuluoooo noldu bana

canım reglden 3 yada 4 gun sonra tartı farklı gosterıo sakın sen yeme duzenını bozma abur cubur yersen kendını daha kotu hıssedersın sen bir yeşil cay yap rahatla

canım reglden 3 yada 4 gun sonra tartı farklı gosterıo sakın sen yeme duzenını bozma abur cubur yersen kendını daha kotu hıssedersın sen bir yeşil cay yap rahatla

canim artik her gunn bi kupa yesil cay iciorum bugunde ictimmm haklisin canim abur cuburla daha kotu hissetcem ama psikolojim alt ust oldu kendimi kotu hissediorumm prensesimin yanina gitsem belki onun yaninda mutlu olurum diorumm bugun ssacma belki ama bilmiorum niye boyleyim bugunn

(bi gün çok yemek çok da bi fark yaratmaz canım, sende demek ki hala şişlik var)
Prensescim belki bıraktığın ilaçlar yüzünden hala normale dönemedi hormonların o yüzden... sebepsiz yere gelen bu moral bozukluklarının en kolay çözümü üzerinde durmamak, hafife almaktır. Bunu dile getirmek bile seni daha mutsuz yapar.

Zaten denge bozulmuşken iyice kendini kötü yapıyorsun öyle şeyler düşünerek canım. Böyle yaparak sadece kendine zarar veriyorsun halbuki... Bence evde yalnız kalmak senin böyle olmanın birinci sebebi.

Ne sorunları olan insanlar var canım, kendimize sebepsiz yere kötüyüm kötüyüm diye diye kötü yapıyoruz kısmen. Olumlu bakmalısın hayata, bak bahar gelmiş mis gibi, ağaçlar çiçek açmış...

Tebrikler watercım, ben de hep çok sayıda tartılırım :) detoks zamanı spor yapmasaymışsın daha iyi olurmuş aslında... Tartın sağlamdır, ben de hep tartıyı kontrol için, elime dambıl alıp bi de öyle tartılırım :) Zaten çıplak kilo sayılıyo.

canım cok yıyınce yada kılo aldıgımı hıssedınce bende kendımı cok kotu hıssedrım dısarı cıkmak ıstemem sankı kıyafetler vucudumu sıkıyrmus gıbı gelır ama aslında alakası yoktur altı usstu 1 kilodur 1 yada 2 gun dıkkat edersem hersey duzene gırer. sende prensesın yanına gıtmek falan nole dusunme psıkolojın kotu oldugu ıcın onun yanında olmasını ıstemıssındır ama o bence orda mutludur sakın uzulme

haklisin canimmm ilactan sonra normale donemedim bide iki olum arka arkaya olunca prenses ve pamukk dengeler bozuldu ama haklisin insanlarinn sorunlari var esas onlarinn sorunlarii sorunnn dogru diosunnn canim benimm

plates yaptım ama ebrunun strec gunlerı var onu ındırmıstım strec yaptım yanı yorulmadım bende arada su şişesi koyup tartıyı kontrol edyrm kadınlar hep aynı sanırımkaydirigubbakcemile3 bırde benım o pijama cok ıncedır 500 gr yapmaz yanı anlamadım hala dusunuyrm nasıl oldu dıye yarını sabırsızlıkla beklyrm

canim sorma kiyafetlerimm olmuo buda beni uzuo kendimi dev gibi hissediorummm
ruh halim umarim duzelir yarin dilerim daha iyi hissederimm
kusura bakmayin sizide uzemek bunaltmakk istemeezdimmm

haklisin canimmm ilactan sonra normale donemedim bide iki olum arka arkaya olunca prenses ve pamukk dengeler bozuldu ama haklisin insanlarinn sorunlari var esas onlarinn sorunlarii sorunnn dogru diosunnn canim benimm

Senin de vardır tabi fıstığım, biliyorum çok zor günler yaşadın... ama bi yakınını eşini çocuğunu kaybedenleri, ciddi derecede hastalık problemi olanları düşünsene canım... Hayattan hiç tat alamıyorsan, boşver kiloyu yemek ye, bak bakalım için rahat yemek yiyince insan nasıl keyifleniyo kaydirigubbakcemile3 Ama dediğim gibi, çok uzun süre yalnız kalmak esas sebep, bende de olumsuz etki yapıyordu bazen... Annenlerin yanına gitmiyorsan hiç olmadı pisicik al yanına.

Öyle tek başına koyunca bizim tartılar hassa olmadığında anlaşılmıyo tabi :)) Eline alıp birlikte tartılınca doğru sonucu alıyorsun aklinialirimsmile Ay ben deli gibi tartılıyorum ya, her tartıda min 5 kez tartılıyom ve her seferinde elime dambıl alıyom :kedi: Deli miyim neyim :kedi:

inan yerden goge kadar haklisin cok sukur halimize ciddi bbi hastalikla ugrasioo olabilirdik sevdigim birini kaybedebilirdimm daha kotu bi suru olay olabilirdi deidiginde cok haklisin allaha binlerce sukur ac deiliz acikta degilizz aslindaa bilmiorummm belkide prensesimin pamugunn yokluguda etkilio olabilir pisicik almak istiorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…