50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim sorma kiyafetlerimm olmuo buda beni uzuo kendimi dev gibi hissediorummm
ruh halim umarim duzelir yarin dilerim daha iyi hissederimm
kusura bakmayin sizide uzemek bunaltmakk istemeezdimmm

yok canım önemli degil sen kendını ıyı hısset yeterki takma hiçbirseyi kıloda gelip gecer herseyde herzaman hersekılde hayatın tadını cıkarmayı bılmelıyız mutlu ol gulumse aklına yemek gelınce 1 bardak su içkaydirigubbakcemile3

cok komiksin dulcim yaaa.ben normalde 2 kez tarılırım ama bugunku durum karsısında 4 kere tartıldım ama hepsınde ayrı bır heyecan vardı kaydirigubbakcemile3 dulcim bu detoks yarın sabah mı bıter saat 12 demı bıter sanki oruç tutuyorum :)

ben de 59 kg ım, boyum 1.58 ve 53 kg a düşmek istiyorum. aslında diyet psikolojisinden çıkınca insanın daha iyi kilo verdiğini gördüm.
örneğin kendini sıkıyosun çikolata yemiyeceğim diye sonra birgün gelip patlıyorsun ve zorla canın istemese de yiyosun, yasak ya... siz neler deniyosunuz. bi detoks da dün ben bulmuştum, p. tesi başlıyacam 2 gün.

canim benim saoll tatlimmmm opuyorumnanaktan

Metabolizma hızını artırmak için neler yapılabilir?

Beslenmede yağ miktarı sınırlandırılmalı. Vücutta yağ yüzdesinin azalması metabolizma hızının artmasına sebep olacaktır. Yağ vücutta kaslara oranla daha az enerji harcadığı için bazal metabolik hız azalır ve vücut ağırlığını korumak için daha az enerjiye gereksinim duyulur. Vücutta kas oranının artırılması da metabolizma hızının artmasına sebep olur. Yeterli protein tüketimi ve haftada 3 – 4 kere 30 – 40’ar dakika yapılacak düzenli egzersiz vücutta kas kitlesinin artmasını sağlar. Az ve sık beslenme metabolizma hızının artmasına yardımcı olacağı için 5 – 6 öğünden oluşan beslenme şeklini benimsemek gerekir. Uzun süren açlık durumlarında metabolizma hızı düşer. Bu nedenle diyet yaparken light süt / yoğurt / ayran, kepekli bisküvi, küçük sandviç, kuru veya taze meyve gibi besinler ara öğün olarak seçilebilir. Günlük 2 – 2,5 litre sıvı tüketimi de vücutta metabolik işlemlerde de kullanılacağından önemlidir.

Hedef: Haftada ortalama 2 kilo.
Günlük kalori: 1300 Kcal

Uzun sürede dengeli bir şekilde kilo verebileceğiniz bir diyet. Bu diyeti istediğiniz kiloya ulaşasıya dek 7 günlük periyotlar halinde uygulayabilirsiniz.

%54 Karbonhidrat, %16 Protein, %30 Yağ içeriyor.

BU DıYETıN GÜNLÜK MENÜLERı

1. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 4 adet diyet bisküvi
Öğle : 100 g kırmızı et (ızgara veya haşlama), 1 kase yoğurt (kaymaksız,200 g), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
ıkindi : 4 adet grisini
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı pirinç pilavı
Gece : 3 porsiyon meyve

2. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 1 kepçe çorba, 100 gr. tavuk (ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
ıkindi : 4 adet grisini, 1 çay bardağı süt
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı makarna

3. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 100 gr. kırmızı et (ızgara veya haşlama), 1 küçük boy haşlanmış patates, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
ıkindi : 1/2 adet simit
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı erişte
Gece : 3 porsiyon meyve, 1 çay bardağı süt

4. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 2-3 adet zeytin, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 2 adet grisini
Öğle : 100 gr. tavuk (ızgara veya haşlama), 1 kase yoğurt (kaymaksız,200 gr.), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
ıkindi : 4 adet diyet bisküvi
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)

5. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1/2 kibrit kutusu kaşar peynir, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 2 adet grisini, 1 su bardağı süt
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
ıkindi : 2 adet grisini, 1 porsiyon meyve
Akşam : 100 g balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 6 yemek kaşığı pirinç pilavı
Gece : 2 porsiyon meyve

6. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
ıkindi : 1/2 adet simit
Akşam : 100 g tavuk (ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, 1 küçük boy haşlanmış patates, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

7. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 adet haşlanmış yumurta, 2-3 adet zeytin, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
ıkindi : 1 porsiyon meyve
Akşam : 100 gr. balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Gece : 2 porsiyon meyve

bu diyet nasil sizce kizlar

Şöhretlerin diyetisyenleri öneriyor. Düşük kalorili bir diyetle kilo vermek mümkün. Ancak belli bölgelerde biriken yağları eritmek ve verilen kiloları geri almamak için salt diyet yapmak yeterli değil; işin sırrı daha çok kalori yakmanın püf noktalarını bilmekten geçiyor.

Şöhretlerin diyetisyenleri öneriyor. Düşük kalorili bir diyetle kilo vermek mümkün. Ancak belli bölgelerde biriken yağları eritmek ve verilen kiloları geri almamak için salt diyet yapmak yeterli değil; işin sırrı daha çok kalori yakmanın püf noktalarını bilmekten geçiyor. ışte damak tadından ödün vermeyen yemekler ve daha çok kalori harcamak için yapmanız gerekenler.

PATATESLı PATLICAN SANDVıÇ
215 kalori...Hazırlama süresi: 30 dakika...1 kişilik

Gerekli malzeme
2 kalın dilim
bostan patlıcanı
1 küçük patates
1 dal dereotu
2 dal semizotu
1 çorba kaşığı soya filizi
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Tuz, karabiber

Hazırlanışı
Teflon tavayı yarım kaşık yağla yağlayıp patlıcan dilimlerini kızartın. Patatesi haşlayıp kabuklarını soyun ve çatalla ezerek püre haline getirin. Dereotunu yıkayıp dal dal ayırın. Semizotunu temizleyip yapraklarını ayırın. Dereotu, semizotu, kalan yağ, tuz ve karabiberi püreye ekleyip karıştırın. 1 patlıcan dilimini servis tabağına yerleştirin. Üzerine püreli karışım ve soya filizini ilave edip kalan dilimi kapatın. Sıcak veya ılık olarak servis yapın.

KABAK MÜCVER

185 kalori..Hazırlama süresi: 15 dakika..Pişirme süresi: 10 dakika...2 kişilik

Gerekli malzeme
2 kabak
2 dal dereotu
1 çorba kaşığı un (30 gr)
1 yumurta akı
1 tatlı kaşığı
rendelenmiş kaşarpeyniri
Kızartmak için sıvıyağ
Tuz, karabiber

Hazırlanışı
Kabakları temizleyip iri iri rendeleyip fazla suyunu sıkın. Yumurta akını ayrı bir kapta kar halinde çırpın. Dereotunu yıkayıp kıyın. Unu bir kaba alıp kaşarpeyniri, tuz ve karabiberle harmanlayın. Dereotu ve kabağı ekleyip karıştırın. Yumurta akını azar azar ilave ederek yedirin. Düzgün bir karışım elde edinceye kadar karıştırın. Kızartmak için sıvıyağı tavada kızdırıp kabaklı karışımdan kaşık kaşık alarak ilave edin. ıki tarafı da kızarınca kâğıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirin. Sıcak olarak servis yapın.

EKMEKLı YAZ SALATASI

275 kalori..Hazırlama süresi: 15 dakika.1 kişilik

Gerekli malzeme
2 dilim diyet ekmek
1 taze soğan
1 salatalık
1 domates
2 dal maydanoz
1 dal nane
Yarım demet roka
1 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı limon suyu
1 çay kaşığı sirke
Tuz, kekik, pulbiber

Hazırlanışı
Ekmeklerin iki tarafına fırça ile zeytinyağı sürüp fırında önlü arkalı kızartın. Domatesi ve salatalığı dilimleyin. Rokayı temizleyin. Soğan ve sarımsağı temizleyip ayrı ayrı kıyın. Ekmekleri servis tabağına yerleştirin. Üzerlerine kıyılmış sarımsağı serpiştirin. Roka, soğan ve salatalığı ilave edin. Üzerine domates dilimlerini dizip nane ve maydanoz yapraklarıyla süsleyin. Zeytinyağı, limon suyu, sirke, tuz, kekik ve pulbiberi karıştırıp salatanın üzerine gezdirerek dökün. Servis yapın.

KÖRÜLı VE YOĞURTLU TAVUK

280 kalori...Hazırlama süresi: 15 dakika...Pişirme süresi: 20 dakika...2 kişilik

Gerekli malzeme
200 gr tavuk but
Yarım küçük kâse
light yoğurt
1 soğan
1 kahve fincanı sıcak su
2 dal maydanoz
1'er tutam köri ve zencefil
Tuz

Hazırlanışı
Tavuk budunun derilerini temizleyin. Soğanı soyup kıyın. Maydanozu temizleyip kıyın. Yoğurdu krema kıvamında çırpın. Zeytinyağını tavada ısıtın. Köri ve zencefili ekleyip karıştırın. Soğan ve eti ilave edip sote edin. Suyu ekleyip kapağını kapatın ve kısık ateşte 15-20 dakika pişirin. Ocaktan alıp tavuğun üzerine yoğurdu sürün. 10 dakika kapağı kapalı olarak bekletip servis tabağına alın. Kıyılmış maydanozla süsleyip servis yapın.

Püf noktası
Tavuğu pişirirken derisini mutlaka alın. Derisi alınmamış 100 gr tavuğun kalorisi 171, derisi çıkarılmış tavuğunki ise 110'dur.

SUSAMLI VE HARDALLI ET

355 kalori..Hazırlama süresi: 20 dakika..Pişirme süresi: 15 dakika..1 kişilik

Gerekli malzeme
1 kuzu külbastı veya biftek
1 çorba kaşığı ufalanmış bayat ekmek içi
1 çay kaşığı hardal
1 tatlı kaşığı susam
Tuz, kekik, karabiber

Hazırlanışı
Ekmek içi, susam, tuz, kekik ve karabiberi bir kapta harmanlayın. Hardalı fırçayla etin iki tarafına sürüp ekmekli karışıma bulayın. Zeytinyağını tavada ısıtıp eti kızartın. Kâğıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirin. Sıcak veya ılık olarak servis yapın.

MAYONEZLı CEVıZLı SALATALIK

315 kalori...Hazırlama süresi: 15 dakika...1 kişilik

Gerekli malzeme
1 salatalık
2 çorba kaşığı mayonez
4 yarım ceviz içi
4 nane yaprağı
2 damla worcester sosu
Tuz

Hazırlanışı
Salatalığı soyup uzunlamasına ortadan ikiye kesin. Uç kısımlardan 2 cm bırakıp iç kısmını kaşıkla oyarak çıkarın ve doğrayın.Mayonez, doğranmış salatalık ve worcester sosunu bir kapta karıştırıp salatalık kayıklarına paylaştırın. Yarım çeviz ve nane yapraklarıyla süsleyip servis yapın.

FIRINDA FASULYE GRATEN

220 kalori..Hazırlama süresi: 20 dakika..Pişirme süresi: 10 dakika..2 kişilik

Gerekli malzeme:
300 gr taze fasulye
1 su bardağı rendelenmiş kaşarpeyniri (100 gr)
50 gr dilpeyniri
2 diş sarımsak
1 çorba kaşığı tereyağı (30 gr)
Tuz, kırmızı pulbiber

Hazırlanışı
Fasulyeyi temizleyin. Tuzlu suda 10 dakika haşlayıp süzün. Sarımsakları soyup kıyın. Bir tencerede tereyağını eritin. Sarımsak ve fasulyeyi ilave edip orta ateşte 2-3 dakika soteleyin. Fasulyeyi fırın kabına alın. Üzerine dil peyniri ve kaşarpeynirini ilave edip pulbiber serpin. Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında peynir eriyinceye kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

MEYVELı TRAMıSU

280 kalori..Hazırlama süresi: 20 dakika..2 kişilik

Gerekli malzeme:
125 gr light labne peyniri
125 gr light yoğurt
1 çorba kaşığı bal
150 gr frambuaz
1 şeftali
Yarım su bardağı
maden suyu
4 kedidili bisküvi

Hazırlanışı
Frambuazları yıkayıp blendere alın. Yarım su bardağı maden suyunu ekleyip püre halinde ezin. Şeftaliyi ince ince dilimleyin ve teflon tavada 1 kaşık su ile hafif pişirin. Peynir, bal ve yoğurdu frambuazlı karışıma ilave edip çırpın. Bisküvileri iri iri ufalayıp 2 servis kâsesine paylaştırın. Üzerine hazırladığınız frambuazlı karışımı ilave edin. Nane yaprakları ve şeftali dilimleriyle süsleyip buzdolabında katılaşıncaya kadar bekletin. Servis yapın.

Daha hafif bir tatlı için
100 gr kavunun kalori miktarı 30, aynı miktar karpuzunki ise 10 kaloridir. Bu durumda sırf karpuz
ve karpuzlu dondurma kullanarak bu tatlıyı hazırlayabilirsiniz.

KıRAZLI VE ŞEFTALıLı KEK

180 kalori..Hazırlama süresi: 15 dakika..Pişirme süresi: 20 dakika..4 kişilik

Gerekli malzeme:
2 yumurta o 4 çorba kaşığı un (65 gr)
3 çorba kaşığı patates nişastası
3 çorba kaşığı soğuk su
Yarım paket kabartma tozu
1 limonun rendelenmiş kabuğu
4 çorba kaşığı light reçel
3 şeftali o 10 kiraz

Hazırlanışı
Yumurtaların sarılarını aklarından ayırın. Sarıları 3 kaşık soğuk suyla çırpın. Un, nişasta, kabartma tozu ve rendelenmiş limon kabuğunu ilave edip düzgün bir karışım elde edinceye kadar karıştırın. Yumurta aklarını ayrı bir kapta kar halinde çırpıp karışıma azar azar yedirerek ilave edin. 24 cm çapındaki bir fırın kalıbını alüminyum folyoyla kaplayıp karışımı dökün. Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında 20-25 dakika pişirin. Kalıptan çıkarıp soğumaya bırakın.

Kekin ortasını daire şeklinde bir kalıp veya bardak ağzıyla kesin. Kenar kısmından yaprak şeklinde ve eşit büyüklükte oval parçalar kesin. Kek parçalarının üzerine reçel sürün. Yuvarlak keki servis tabağının ortasına, diğerlerini etrafına çiçek şeklinde yerleştirin. Orta kısma doğranmış kirazları yerleştirin. Yaprak motifli keklerin üzerine şeftali dilimlerini dizin ve servis yapın.

RENKLı KUPA

250 kalori..Hazırlama süresi: 15 dakika..2 kişilik

Gerekli malzeme:
200 gr kavun
100 gr karpuz
125 gr kavun dondurması
1 çorba kaşığı jülyen doğranmış limon kabuğu

Hazırlanışı
Kavun ve karpuzdan top kaşıkla parçalar çıkarıp bir kâseye alın. Kâseyi buzdolabında 20 dakika bekletin. Dondurmayı 2 servis kâsesine paylaştırıp karpuz, kavun topları ve limon kabuğu ile süsleyip servis yapın.

http://www.hurriyet.com.tr/saglik

bence guzel hatta bana fazla bile geldi ben böle diyetlere pek uyamam zorunluluk oldugu ıcın sıkıcı gelio aklım hep liste dısındaki yemeklere kayıyo eger yapabilecegıne ınanıyrsan yap

bence guzel hatta bana fazla bile geldi ben böle diyetlere pek uyamam zorunluluk oldugu ıcın sıkıcı gelio aklım hep liste dısındaki yemeklere kayıyo eger yapabilecegıne ınanıyrsan yap

aslinda bana zor gelir hayatimm zorunlu hissetmek kendini insanii kasioo bi bakicamm yoksa yine kafama gore devam ederimm canikom

canlarım mrb.basım o kadar agrıyor ki simdi hiç bakamıycam geçmise

çaysızlık fena vurdu basıma sükürler olsun bitiyor artık sabaha serbestiz tabi asırıya kaçıp dengemizi bozmamak sartıyla ama yaa normalde çok nadir yediğim zeytin falan nasıl güzel göründü bugün gözüme

mis gibi kır.mercimek çorbası yapmıstı annem ve bulgur pil. çok severim tadına bakmadım
tost yaptırmıslardı bizimkiler onun da tadına bakmadım
dün gece yumurta pisirdim yagda mis gibiydi

sükür kazasız belasız atlattım

2 gündür yediklerimi yazayım

detoksumun 1.günü

sabah kalktıktan sonra:
1 bardak oda sıcaklıgında su
1 b.çörek otlu su
1 bardak limonlu su

kahvaltı:
1 dilim kepek ek.
1 bardak taze sıkılmıs portakal suyu
yesiillik, salatalık

ara:
1 bardak salatalık cayı

öğle yemegi:
2 kepçe iki küçük patates ve havuçla yaptıgım çorba

40 dk kadar tempolu yürüyüs

ara:
1 maden suyu
1 avuçtan biraz az yesil erik

ikindin:
1 haslanmıs patates ve bol yesillikle yaptıgım içine keten tohumu ve çörek otu da attıgım salata, yanın da bir bardak bitki çayı (biberiye,kekik,yesilçay,mate,funda,rezene,karanfil,çubuk tarcın,melisa)

40 dk kadar yüüyüs ve spor salonunda spor

aksam bi sey yemedim ve de içmedim sadece su içtim.spor esnasında bitki çayımdan içtim

ve bugün yani detoksumun sonnnnn günüü

sabah kaktıktan sonya yine aynı sekilde

1 bardak oda sıcaklıgında su
1 bardak çörek otlu su
1 bardak boool limonu ve elma sirkeli su

kahvaltı:
1 diim kepek ekmeği
1 bardak portakal suyu
yesillik,salatalık

ara:
sabah sıktıgım portakalların posalarını atmamıstım taba gibi duruyodu portakallar içine ruseym attım yedim

ögle:

2 kepçe dünkü patatesli havuçlu çorba

arada su

bolca yürüdüm pazara gitmistim ne perdesi kaldı dolanmadıgım ne boyacı, ne marketi, ne plastikçisi saatlerce yürüdüm halim malim kalmadı

ikindin:
1 küçük muz (normal bi muzun yarısından bile az isaret parmagım kadar falandı ince ve kısa

ve ikindin aksama dgru da aksam yemegi olarak
2 salatalık,1 küçücük muz,kuzu kulagı,maydonoz,nane,dere otu ile yaptıgım salataya ruseym de kattım onu yedim

aksam:
3 bardak kadar (avakado yapragı,maydonoz,mısır püskülü,kiraz sapı,funda yapragı,biberiye,rezene) ie yaptıgım çaya elma sirkesi döktüm içtm

sabah ola hayrola.bakalım 51 e düsebilcem mii tiroit hapımı yarım atmadıgım için belki olabilirim diye hayal kuruyorum

ay canım benim ya, senin sinirlerin zayıflamış, bu antidepresanları bıraktıktan sonra bir süre o zayıflık devam ediyor, sakın bir daha kullanma o lanet hapları. b vitamini al er gün bir tane, sana önceden de söyledim bak çok yalnız zaman geçiriyorsun, yalnızlık insanın sinirlerini zayıflatır, sosyalleşmen lazım, değişik insanlar tanı yeni çevreler edin, biraz kendini aş, ve akşam yemeklerini erkene al 5 gibi falan ye. ayrıca bir kaç gram için niye kendini sıkıyorsun ki, hem kilo olduğunu nerden biliyorsun vücudun sıkıntıdan su toplamış olabilir.

Sen çok güzel ve kaliteli bir insansın, niye böyle zayıf düşüyorsun ki, ufak şeylerler, potansiyelini keşfet kuzum benim Şeniz

Tekrarlıyorum her gün bir b vitamini
Sosyal çevre
Ve erken yenen akşam yemekleri

Bu hafta bu 3'ü üzerinde çalışmış olmanı rica ediyorum, yoksa küserim söyliyim, anlaştık mı?

Katrecem, waterspider'ım kuzularım yarın 12'de listeyi yayınlıycam, o zamana kadar geçen haftaki ve bu haftaki kilolarınız bana msj atar mısınız?

Prensesim sen de bugün keşke çok yemeseydin, yarın tartıda belki hafif çıkardın neyse, bugünkü kilonu yazarım o zaman, ayrıca o yediklerin konusunda sıkma canını, ben de bugün bir yedim bir yedim, yarın o yüzden hiç tartıya çıkmıycam:)

Prensesim bir ricam daha var, bu hafta lütfen leslielerden en azından bir milliğini indirip dene, sonra üstünde konuşalım:)

canım ben bugun 52 cıktım ama detoksdaydım ondandır hem reglım yanı kesınlıkle dogru kılom degıldır 1 hafta sonra gercek ortaya cıkar ama tabıkı annemler gelıo onlar gercegı saptırmazlarsa benı yoldan dondurmezlerse tabıkı

kızlar yarın sabah guzel bır kahvaltı yaptıktan sonra temizlik ve ütü var ben şimdi yatayım. sizlere iyi geceler tatlı rüyalar güzeller opuyorumnanaktanopuldunuz

cicegimm biriciigimmm benimm tamam kusme bu hafta uzerinde durcam yarin ilk isim b vitamini almak olcak eczaneden bisey duymustum bi vitamini olup olmadigindan emin deilim ama istah acan kilo yaapan b vitamini deil dimi?
aksam yemegini erken yicemmm papatyamm
dogru diosunnn hayatimm kendimi asmam lazimmm hayatimm
iyiki varsinnn bitanemmsin benimm
Şeniz

bugunku kilom 62.4 hayatimmmm yarinn buyuk olasilikla yedigim icin hafif cikmam
hayatimmm zayifsinn sen oyuzden bi guncuk yemissin bisey olmaz cicegim sonra dengelersin yine hayatimŞenizŞenizŞeniz

iyigeceler canimcimm yarin kendini cok yorma hayatimmm
tatli ruyalar kovalasin beyaz patili tavsanlar canim opuyorumnanaktan

tamam canım ben senin isminin yanına kilonu yazar soru işareti koyarım o zaman, listede olsun yine de adın iyi geceler hayatım.

Bazıları öyle diyor da ben baya uzun süre kullandım benim iştahımı kapattı, tatlı yeme isteğimi yok ettiği için zayıflattı, sinirlerimi güçlendirip mutlu etti, spor için enerji verdi bana çok iyi geldi açıkçası. apikobal kullanmıştım ben onu al sen de. Markasına göre değişiyordur belki. Bir hafta dene, iştahını açtığını düşünürsen(sanmıyorum ama) bırakırsın. Bir hafta kullan ama, farkı hissediceksin.
Kilo ne yapar biliyor musun multivitamin, oda çok çok az yapar yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…