canim sorma kiyafetlerimm olmuo buda beni uzuo kendimi dev gibi hissediorummm
ruh halim umarim duzelir yarin dilerim daha iyi hissederimm
kusura bakmayin sizide uzemek bunaltmakk istemeezdimmm
Senin de vardır tabi fıstığım, biliyorum çok zor günler yaşadın... ama bi yakınını eşini çocuğunu kaybedenleri, ciddi derecede hastalık problemi olanları düşünsene canım... Hayattan hiç tat alamıyorsan, boşver kiloyu yemek ye, bak bakalım için rahat yemek yiyince insan nasıl keyifleniyo kaydirigubbakcemile3 Ama dediğim gibi, çok uzun süre yalnız kalmak esas sebep, bende de olumsuz etki yapıyordu bazen... Annenlerin yanına gitmiyorsan hiç olmadı pisicik al yanına.
Öyle tek başına koyunca bizim tartılar hassa olmadığında anlaşılmıyo tabi :)) Eline alıp birlikte tartılınca doğru sonucu alıyorsun aklinialirimsmile Ay ben deli gibi tartılıyorum ya, her tartıda min 5 kez tartılıyom ve her seferinde elime dambıl alıyom :kedi: Deli miyim neyim :kedi:
yok canım önemli degil sen kendını ıyı hısset yeterki takma hiçbirseyi kıloda gelip gecer herseyde herzaman hersekılde hayatın tadını cıkarmayı bılmelıyız mutlu ol gulumse aklına yemek gelınce 1 bardak su içkaydirigubbakcemile3
cok komiksin dulcim yaaa.ben normalde 2 kez tarılırım ama bugunku durum karsısında 4 kere tartıldım ama hepsınde ayrı bır heyecan vardı kaydirigubbakcemile3 dulcim bu detoks yarın sabah mı bıter saat 12 demı bıter sanki oruç tutuyorum :)
Kızlara benim başım ağrıyo biraz, kaçayım. İyi geceler herkese...
PRENSESCİM kendine iyi bak...
Kızlara benim başım ağrıyo biraz, kaçayım. İyi geceler herkese...
PRENSESCİM kendine iyi bak...
Hedef: Haftada ortalama 2 kilo.
Günlük kalori: 1300 Kcal
Uzun sürede dengeli bir şekilde kilo verebileceğiniz bir diyet. Bu diyeti istediğiniz kiloya ulaşasıya dek 7 günlük periyotlar halinde uygulayabilirsiniz.
%54 Karbonhidrat, %16 Protein, %30 Yağ içeriyor.
BU DİYETİN GÜNLÜK MENÜLERİ
1. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 4 adet diyet bisküvi
Öğle : 100 g kırmızı et (ızgara veya haşlama), 1 kase yoğurt (kaymaksız,200 g), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 4 adet grisini
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı pirinç pilavı
Gece : 3 porsiyon meyve
2. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 1 kepçe çorba, 100 gr. tavuk (ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 4 adet grisini, 1 çay bardağı süt
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı makarna
3. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 100 gr. kırmızı et (ızgara veya haşlama), 1 küçük boy haşlanmış patates, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 1/2 adet simit
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı erişte
Gece : 3 porsiyon meyve, 1 çay bardağı süt
4. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 2-3 adet zeytin, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 2 adet grisini
Öğle : 100 gr. tavuk (ızgara veya haşlama), 1 kase yoğurt (kaymaksız,200 gr.), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 4 adet diyet bisküvi
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
5. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1/2 kibrit kutusu kaşar peynir, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 2 adet grisini, 1 su bardağı süt
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 2 adet grisini, 1 porsiyon meyve
Akşam : 100 g balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 6 yemek kaşığı pirinç pilavı
Gece : 2 porsiyon meyve
6. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 1/2 adet simit
Akşam : 100 g tavuk (ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, 1 küçük boy haşlanmış patates, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
7. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 adet haşlanmış yumurta, 2-3 adet zeytin, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 1 porsiyon meyve
Akşam : 100 gr. balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Gece : 2 porsiyon meyve
bu diyet nasil sizce kizlar
bence guzel hatta bana fazla bile geldi ben böle diyetlere pek uyamam zorunluluk oldugu ıcın sıkıcı gelio aklım hep liste dısındaki yemeklere kayıyo eger yapabilecegıne ınanıyrsan yap
canlar iyiaksamlarr
bugun ipler bende iyice koptu
tarti 62.4 gosterdi
sabah bi dilim cavdar uc zeytinn bi dilim peynir
ogle balik salataa
ikindi cavdar simitle yesil cay ictim
bi tane tobleronn bitterin hepsini yedimm ustunde 500 kalori yaziodu !!!!
sonra activya sade yedimm
bi kase maydonoz yedim
80 gram finduk yedim 500 kalori odaa!!!
bugun uzerimde hep bi aglama durumu var agladim durdum agladim anlamaadim
pazarim vardi pazarda sebze meyva aldimm aksam patlican salatasi yapayim dedim kozledim sonra midem bulandi canim istemedi kaldi oyle neler oluyo anlamiorummm
Katrecem, waterspider'ım kuzularım yarın 12'de listeyi yayınlıycam, o zamana kadar geçen haftaki ve bu haftaki kilolarınız bana msj atar mısınız?
Prensesim sen de bugün keşke çok yemeseydin, yarın tartıda belki hafif çıkardın neyse, bugünkü kilonu yazarım o zaman, ayrıca o yediklerin konusunda sıkma canını, ben de bugün bir yedim bir yedim, yarın o yüzden hiç tartıya çıkmıycam:)
cicegimm biriciigimmm benimm tamam kusme bu hafta uzerinde durcam yarin ilk isim b vitamini almak olcak eczaneden bisey duymustum bi vitamini olup olmadigindan emin deilim ama istah acan kilo yaapan b vitamini deil dimi?ay canım benim ya, senin sinirlerin zayıflamış, bu antidepresanları bıraktıktan sonra bir süre o zayıflık devam ediyor, sakın bir daha kullanma o lanet hapları. b vitamini al er gün bir tane, sana önceden de söyledim bak çok yalnız zaman geçiriyorsun, yalnızlık insanın sinirlerini zayıflatır, sosyalleşmen lazım, değişik insanlar tanı yeni çevreler edin, biraz kendini aş, ve akşam yemeklerini erkene al 5 gibi falan ye. ayrıca bir kaç gram için niye kendini sıkıyorsun ki, hem kilo olduğunu nerden biliyorsun vücudun sıkıntıdan su toplamış olabilir.
Sen çok güzel ve kaliteli bir insansın, niye böyle zayıf düşüyorsun ki, ufak şeylerler, potansiyelini keşfet kuzum benim Şeniz
Tekrarlıyorum her gün bir b vitamini
Sosyal çevre
Ve erken yenen akşam yemekleri
Bu hafta bu 3'ü üzerinde çalışmış olmanı rica ediyorum, yoksa küserim söyliyim, anlaştık mı?
Prensesim bir ricam daha var, bu hafta lütfen leslielerden en azından bir milliğini indirip dene, sonra üstünde konuşalım:)
Katrecem, waterspider'ım kuzularım yarın 12'de listeyi yayınlıycam, o zamana kadar geçen haftaki ve bu haftaki kilolarınız bana msj atar mısınız?
Prensesim sen de bugün keşke çok yemeseydin, yarın tartıda belki hafif çıkardın neyse, bugünkü kilonu yazarım o zaman, ayrıca o yediklerin konusunda sıkma canını, ben de bugün bir yedim bir yedim, yarın o yüzden hiç tartıya çıkmıycam:)
canım ben bugun 52 cıktım ama detoksdaydım ondandır hem reglım yanı kesınlıkle dogru kılom degıldır 1 hafta sonra gercek ortaya cıkar ama tabıkı annemler gelıo onlar gercegı saptırmazlarsa benı yoldan dondurmezlerse tabıkı
kızlar yarın sabah guzel bır kahvaltı yaptıktan sonra temizlik ve ütü var ben şimdi yatayım. sizlere iyi geceler tatlı rüyalar güzeller opuyorumnanaktanopuldunuz
canım ben bugun 52 cıktım ama detoksdaydım ondandır hem reglım yanı kesınlıkle dogru kılom degıldır 1 hafta sonra gercek ortaya cıkar ama tabıkı annemler gelıo onlar gercegı saptırmazlarsa benı yoldan dondurmezlerse tabıkı
kızlar yarın sabah guzel bır kahvaltı yaptıktan sonra temizlik ve ütü var ben şimdi yatayım. sizlere iyi geceler tatlı rüyalar güzeller opuyorumnanaktanopuldunuz
Bazıları öyle diyor da ben baya uzun süre kullandım benim iştahımı kapattı, tatlı yeme isteğimi yok ettiği için zayıflattı, sinirlerimi güçlendirip mutlu etti, spor için enerji verdi bana çok iyi geldi açıkçası. apikobal kullanmıştım ben onu al sen de. Markasına göre değişiyordur belki. Bir hafta dene, iştahını açtığını düşünürsen(sanmıyorum ama) bırakırsın. Bir hafta kullan ama, farkı hissediceksin.cicegimm biriciigimmm benimm tamam kusme bu hafta uzerinde durcam yarin ilk isim b vitamini almak olcak eczaneden bisey duymustum bi vitamini olup olmadigindan emin deilim ama istah acan kilo yaapan b vitamini deil dimi?
aksam yemegini erken yicemmm papatyamm
dogru diosunnn hayatimm kendimi asmam lazimmm hayatimm
iyiki varsinnn bitanemmsin benimm
Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?