tamam canim benimmm senin icin denemeye caliscam umarim yapabilirimmm cicegim
bugunku kilom 62.4 hayatimmmm yarinn buyuk olasilikla yedigim icin hafif cikmam
hayatimmm zayifsinn sen oyuzden bi guncuk yemissin bisey olmaz cicegim sonra dengelersin yine hayatimŞenizŞenizŞeniz
tamam canım ben senin isminin yanına kilonu yazar soru işareti koyarım o zaman, listede olsun yine de adıniyi geceler hayatım.
Bazıları öyle diyor da ben baya uzun süre kullandım benim iştahımı kapattı, tatlı yeme isteğimi yok ettiği için zayıflattı, sinirlerimi güçlendirip mutlu etti, spor için enerji verdi bana çok iyi geldi açıkçası. apikobal kullanmıştım ben onu al sen de. Markasına göre değişiyordur belki. Bir hafta dene, iştahını açtığını düşünürsen(sanmıyorum ama) bırakırsın. Bir hafta kullan ama, farkı hissediceksin.
Kilo ne yapar biliyor musun multivitamin, oda çok çok az yapar yani.
ay çok kolay niye yapamayasın:) ama çıplak ayak yapma ayağın acır.
ay ben hep yiyorum da, her gün 700-800 kalori yakmaya çalışıyorum, kilo almıyım diye:)
Dün kü detox da baya iyiydi, herkes 1-2 kilo verdi. Ben 500 gram verdim tek gün yaptım dayanamadım:)
Şenizkaydirigubbakcemile5
tamam bitanemmm o zaman apikobal alayimm bende umarim banada faydali olur gulum sinirlerimin guclenmesine ihtiyac var saolasin hayatim hic aklima gelmemisti bu iyi olduu canimsinnnn sennn ŞenizŞenizŞenizŞeniz
rica ederim canım, ben de uzun süre aynı anda, anti-psikoz ve anti-depresan tedavisi gördüm, bu süre boyunca bir de kansızlığım vardı, yolda yürüyemez, gözlerimi tutamaz, geceleri uyuyamaz hallerdeydim, ama şükür ki hepsinden kurtuldum, sen de antidepresanından kurtuldun, azıcık etkisi kaldı, onlarda geçicek hayatım :1hug:
?rica ederim canım, ben de uzun süre aynı anda, anti-psikoz ve anti-depresan tedavisi gördüm, bu süre boyunca bir de kansızlığım vardı, yolda yürüyemez, gözlerimi tutamaz, geceleri uyuyamaz hallerdeydim, ama şükür ki hepsinden kurtuldum, sen de antidepresanından kurtuldun, azıcık etkisi kaldı, onlarda geçicek hayatım :1hug:
?
canim gozlerimi tutamaz derken aglamayi kastediosun dimi gulum? bende bugun gozyaslarimi tutamadim hic ara ara hep agladim simdi durduu cicegimmm
evet canım ondan bahsediyorum, sinirlerin zayıflamasından oluyor o işte hayatım, bir de yalnız kalmak da etki ediyor, çünkü konuşmak insanın sinirlerini rahatlatan bir şey, sen konuşmadıkça moralin iyi de olsa kötü de olsa sinirlerin zayıflıyor, çünkü insan sosyal bir varlık kuzum, bol bol telefonda konuş en azından:)
İşte benim de sinirlerim bırak zayıflamayı laçka olmuştu, komedi filminde bile ağlıyordum, yolda yürürken otobüste falan heryerde, aslında kimyasal bir durum yani kuzum
Canını sakın sıkma gayet doğal bir şey, hatta sinirlerin zayıfken ağlaman daha iyi, kendini sıkarsan daha çok zayıflarlar, ama dediğim gibi bu B vitamini ilk günden etkisini gösterir sen merak etme:)
aaa bir de erken yatıp erken kalkman lazım, gece hayatı hiç iyi değillmaz:
Hadi bakalım şimdi yatağına yatıp huzur içinde uyu :teselli:Sabah da erken kalkmaya çalış olur mu?
aaa bir de erken yatıp erken kalkman lazım, gece hayatı hiç iyi değillmaz:
Hadi bakalım şimdi yatağına yatıp huzur içinde uyu :teselli:Sabah da erken kalkmaya çalış olur mu?
Ay canım benim, iyi geceler o zaman hayatım ben de yatayım, çok öpüyorum seni, tatlı rüyalar gör olumunekankayizsmile
ben ccokk mutluyum kizlarrr
mali musavir oldummmmmmmm,
bu aksam arayip haber verdilerrrrrrr
kızlaaaaaaaaaar opuyorumnanaktan
herkese iyi geceler
ay ne güzel herkesler uyuyor
bende uyusaydım ne güzel olurdusempatiksalakcinni
uykum kaçtı ya aa
neyse bugünden itiberen bu hafta koçunuz ben mişim
bakalım nasıl koçluk yapacam bende bilmiyorum valla:)
neyse
tatlı yesam beni koç seçti eeee o canımcımı kıramazdım şekerim o benim Şeniz
bak uykularımı feda ettim sizin için ve göreve erkenden başladım mirmirmirmir fisfisfis
öptüm hepinizi kızlar opuyorumnanaktan
-simdi atıyorum canımmmm :))Katrecem, waterspider'ım kuzularım yarın 12'de listeyi yayınlıycam, o zamana kadar geçen haftaki ve bu haftaki kilolarınız bana msj atar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?