50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam canim benimmm senin icin denemeye caliscam umarim yapabilirimmm cicegim

ay çok kolay niye yapamayasın:) ama çıplak ayak yapma ayağın acır.

bugunku kilom 62.4 hayatimmmm yarinn buyuk olasilikla yedigim icin hafif cikmam
hayatimmm zayifsinn sen oyuzden bi guncuk yemissin bisey olmaz cicegim sonra dengelersin yine hayatimŞenizŞenizŞeniz

ay ben hep yiyorum da, her gün 700-800 kalori yakmaya çalışıyorum, kilo almıyım diye:)
Dün kü detox da baya iyiydi, herkes 1-2 kilo verdi. Ben 500 gram verdim tek gün yaptım dayanamadım:)

Şenizkaydirigubbakcemile5
tamam bitanemmm o zaman apikobal alayimm bende umarim banada faydali olur gulum sinirlerimin guclenmesine ihtiyac var saolasin hayatim hic aklima gelmemisti bu iyi olduu canimsinnnn sennn ŞenizŞenizŞenizŞeniz

tamam mis kokulu sumbulumm benimm
olsun canim 500 gramda iyi bisey yarim kilo tatlimmm hic vermemekten iyidir canimm Şeniz

Şenizkaydirigubbakcemile5

tamam bitanemmm o zaman apikobal alayimm bende umarim banada faydali olur gulum sinirlerimin guclenmesine ihtiyac var saolasin hayatim hic aklima gelmemisti bu iyi olduu canimsinnnn sennn ŞenizŞenizŞenizŞeniz

rica ederim canım, ben de uzun süre aynı anda, anti-psikoz ve anti-depresan tedavisi gördüm, bu süre boyunca bir de kansızlığım vardı, yolda yürüyemez, gözlerimi tutamaz, geceleri uyuyamaz hallerdeydim, ama şükür ki hepsinden kurtuldum, sen de antidepresanından kurtuldun, azıcık etkisi kaldı, onlarda geçicek hayatım :1hug:

canim benim cok sukur sende atlatmissinnn allah bidaha yasatmasinn bu slklntllarii hayatimm
insallahh bitanemm insallahhhhh opuyorumnanaktanŞenizŞeniz

?
canim gozlerimi tutamaz derken aglamayi kastediosun dimi gulum? bende bugun gozyaslarimi tutamadim hic ara ara hep agladim simdi durduu cicegimmm

?
canim gozlerimi tutamaz derken aglamayi kastediosun dimi gulum? bende bugun gozyaslarimi tutamadim hic ara ara hep agladim simdi durduu cicegimmm

evet canım ondan bahsediyorum, sinirlerin zayıflamasından oluyor o işte hayatım, bir de yalnız kalmak da etki ediyor, çünkü konuşmak insanın sinirlerini rahatlatan bir şey, sen konuşmadıkça moralin iyi de olsa kötü de olsa sinirlerin zayıflıyor, çünkü insan sosyal bir varlık kuzum, bol bol telefonda konuş en azından:)

İşte benim de sinirlerim bırak zayıflamayı laçka olmuştu, komedi filminde bile ağlıyordum, yolda yürürken otobüste falan heryerde, aslında kimyasal bir durum yani kuzum
Canını sakın sıkma gayet doğal bir şey, hatta sinirlerin zayıfken ağlaman daha iyi, kendini sıkarsan daha çok zayıflarlar, ama dediğim gibi bu B vitamini ilk günden etkisini gösterir sen merak etme:)

aaa bir de erken yatıp erken kalkman lazım, gece hayatı hiç iyi değil lmaz:

Hadi bakalım şimdi yatağına yatıp huzur içinde uyu :teselli:Sabah da erken kalkmaya çalış olur mu?

tamam cicegimm allah nasip ederse hemen yarin b vitamini alcam tatlim
dediklerini yapcam hayatim dilerimm duzelirimmm en kisa zamanda sinirlerim guclenir insallahhh papatyammm

aaa bir de erken yatıp erken kalkman lazım, gece hayatı hiç iyi değil lmaz:

Hadi bakalım şimdi yatağına yatıp huzur içinde uyu :teselli:Sabah da erken kalkmaya çalış olur mu?

tamam cicegim yarin erken kalkarsam gecede uykum gelirrr saati kurayim yatarken hayatimmm allah rahatlik versinnn sanada bitanemm tatli ruyalar kovalasin beyaz papili tavsanlar :))))seni cok opuyorummm gulparem ŞenizŞenizŞeniz

kızlaaaaaaaaaar opuyorumnanaktan
herkese iyi geceler
ay ne güzel herkesler uyuyor
bende uyusaydım ne güzel olurdusempatiksalakcinni
uykum kaçtı ya aa

neyse bugünden itiberen bu hafta koçunuz ben mişim
bakalım nasıl koçluk yapacam bende bilmiyorum valla:)
neyse
tatlı yesam beni koç seçti eeee o canımcımı kıramazdım şekerim o benim Şeniz

bak uykularımı feda ettim sizin için ve göreve erkenden başladım mirmirmirmir fisfisfis

öptüm hepinizi kızlar opuyorumnanaktan

günaydınlarrrrrr
sabah tartıldım ve 52,6 olduğumu gördüm delikafadulden..aşırı mutluyum şu an.. delikafadulden inşallah kilomu korurum
ama dün resmen açlıktan uyuyamadımm.bir haşlanmış patates yedimm
canım hiç meyve istemedi
aç yattıımm .. tabii iyi olmadı ama sabah gördüğüme değer yanii
yani 54,2 ile detoksa başladım 52,6 ile sonlandırmış oldumm..
irademi seveyim zemuszemus

ben ccokk mutluyum kizlarrr

mali musavir oldummmmmmmm,

bu aksam arayip haber verdilerrrrrrr

Çok tebrik ederim peppercimm alkisalkisalkis
Ayy bir ara bende çok heveslenmiştim ama yok staj sınavı yok mali müşavirlik sınavı derken bayağı zor geldi hazırlanmak,daha doğrusu gözüm korktu.önce staj sınavına gir,ee staj yap 2-3 yıl,sonrada smmm sınavına gir,başaramayacağımı düşünerek vazgeçtim.zaten daha sonrada evlilik girdi araya,tamamen koptum yani.ama sana çok özendim valla a.s.

tebrik ederim koçumuzz..ama bu hafta bende eleştireceğin çok şey olacak gibi geliyor..
dün ve evelsi gün yaptığımız sebze-meyve detoksu beni bütün yiyeceklere aç bıraktı..
ama şükür bugün bittii

klik cim önce detoxunu başarıylabitirdiğin için tebrikler
ve verdiğin kilolar içinde ayrıca kocaman bir tebrik hakettin canım:hooray:

özlediğin yiyecekleri ye tabiki ama azıcık azıcık ye bak hem ne güzel gitmiş kilocuklar hem okadar detox yaptın
sonra gelirse patır patır kilolar geri ....ALLAH muhafaza dimi tatlım

hem bak ben de koç um ba hafta
cezalarım da ağır olabilir heeee :jeyyar:aklinialirimsmile

neyse kimsecikler yok ben kaçim sporumu yapim

gerçi biraz uykusuzum ama genede yapmalıyım

bida akşam görüşürüz herhal çünki hafta sonu dışarda deçiiiyyyı adiosopuyorumnanaktan

Çok teşekür ederimm tweety cimm..
valla çok mutluyum yaa
dün 53,1 olmuştum ama bugün bu rakamı göreceğimi hiç tahmin etmemiştimm.
Dediğin gibi az az yiycem ne yersemm
yoksa allah korusunn koçum bana ceza verir eyvahedigeldismile

Katrecem, waterspider'ım kuzularım yarın 12'de listeyi yayınlıycam, o zamana kadar geçen haftaki ve bu haftaki kilolarınız bana msj atar mısınız?
-simdi atıyorum canımmmm :))

bende 51 li klolara ulastım sükürrrr:))
800 grvermisim ben detoksla ama olsungeçen hafta kaçamak yapmamaya,ve spora bayagı dikat ettiğimden detoks öncide vermisliğim vardı oyüzden çoooook mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…