50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aklinialirimsmileaklinialirimsmilesırnaşık şeysırnaşık şeyopuyorumnanaktan

senide çok çok tebrik ederim canım opuyorumnanaktan

kaçamak yapmayalım tabiki
bak ne zor veriliyo bu kilolar dimi ama

lk fırsatta ayranı detoksu da yapmayı düsünüyorum belkim 50 nin altına düser de 48 e çekiveririm hedefimihihoyyythihoyyyt:)) nasıl olsa devamlı içliyıomus met.yı o kadar da yavaslatmıyodur devamlı sıvı da tüketince sorun olmaz heralde

senide çok çok tebrik ederim canım opuyorumnanaktan

kaçamak yapmayalım tabiki
bak ne zor veriliyo bu kilolar dimi ama

çooook tesekkür ederim kuzumcum ben de herkesleri tebriv ederim sen de insallah hayırlısıyla en kısa zamanda sifa bulursun da bi de sen bakarsın tadına detoksun hehe:))

selam şekerler nbrsiniz........detokscular gözünüz aydın özgürlüğünüz kutlu olsun......çok güzel verdiğiniz kilolarınız daim olsun...

sabah çok güzel bir kahvaltı yaptım balkonda ohhhh yaz gelmiş yaw......çok güzel sımsıcak bir hava var..

gunaydın canlarımmmmmmmmmmmm

kılo verenlerı tekrardan tebrık edıyorummm

KLıKCIM canım benım koclugun ıcın cooooooooooook tesekkurler :))

YENI KOCUMUZ TWEETYCIGIMIZ vatana mıllete hayırlı ugurlu ınsallah

tweetycıgım haftana bı ısım bul canım ama genel bır ısım degıl bıraz daha ozel bır ısım yanı spor haftası deme de daha belırlı bı sey de mesela canım ya da sebze haftası degıl de bı kac sebze sec bu sebzeler yenecek ya da su sporlar yapılacak gıbı sana kalmıs kusum YENI UYGULAMAMIZ:)

ben de dun malesef abarttım ama valla kendım degıl 3 farklı davet yuzunden bu sabah 50.2 cıktım yıne de cok mutluyum cunku regl 3.gunum o yuzden kendımı hala 49larda sayıyorum ınsallah:))

PEPPERMINT 53.4 (2.2 kg vermiş)
SULEULKU 52 (400 gram vermiş)
LACHESıS 56.6 (800 gram vermiş)
ANCHUSA 51.7 (1.3 kg vermiş)
SPATZ 54.3 (500 gram vermiş)
KLıK 52.6 (1.6 kg vermiş)
NıLUFERT 55.4 (700 gram vermiş)
YESA 50.2 (700 gram vermiş)
DULCıNEA 53.9 (1.4 kg vermiş)
KUZU 56.3 (700 gram vermiş)
LıNGUıST 55.5 (aynı)
PRENSES 62.4 (500 gram almış)
WATERSPıDER 52.0 (500 gram vermiş)
TWEETY 57 (aynı)
KATRECE 51.2 (1.8 kg vermiş)
YASEMıN 57.9(100 gram vermiş)
TRUF 55(1.4 kg almış)

Son düzenleme:
Kilo veren herkesi tebrik ediyor kaydirigubbakcemile5, veremeyenlere üzülmemesini tavsiye ediyorum
:1hug:

Ve bu haftanın birincisi 2.2 kg ile PEPPERMINT oldu. Bu da kupan hayatım :hooray::hooray:

ben ccokk mutluyum kizlarrr

mali musavir oldummmmmmmm,

bu aksam arayip haber verdilerrrrrrr

canım hayırlı olsun...çok sevindim senin adına emeklerinin karşılığı boşa çıkmadı ne güzel.....

bu haftanın birinicisi olmuşun tebrikler bu hafta her açıdan başarılı geçti desene.......

HAFTANIN KOCU------------HAFTA ADI------VERILEN KILO TOPLAMI-----ALINAN KILO TOPLAMI------KOC PUANI (ARADAKI FARK:)

1-KLıK------------------------detox haftası------------12 kılo 600gr-----------------------1 kilo 900gr--------------------------------10kilo 700gr

Hobaaaaaaaaaaaaaaaa koclar yarısıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hay masallah puana bak hehe:)

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar ya
maaşallah herkes ne kadar güzel kilolar vermiş
ben de geçen hafta perşembe cuma meyve sebze detoksu yaptım ama
bu 1 hafta boyunca davetler neticesinde ilk başladığım kiloya döndüm
kilo bildirimi de dün olmadığım için yapmadım
ama 1 tane 30 beden, 2 tane 29 beden kot aldım
eski giydiğim kotlara bi baktım 2 tane almışım giymeye bişey bulamıyorum diye
40 şok geçirdim

@trufcum valla canım toplamda 12 kılo ne demek yaaa hay masallah :)) valla kotların da hayırlı olsun canım benım benım de derdım abıye yaaa ne alacaksam off mıllet evlenıyor derdı bana yaa heheh:))

@yasemncıgım kuzum ben bı daha yapacagım bu hafta degıl de gelecek hafta o zaman katılırsın bana hehee:)

peppercim tebrik ederim zapzayıf bir mali müşavir olmuşun

ben de bu sabah
leslie ile ekspress bir şekilde yürüdüm 3 mil
callan teyzeyle karın ve bacak ve kalça çalıştım pelvisimi onlar gibi döndürüp sonra kendimi onlar gibi bende yere atıyorum
nivea body ile dinamik bir sabah geçirdim
beyaz peynir ve domatesli kepekli tostumu yedim
1 lt suyumu içtim
9 tane eriğimi yedim
bundan sonra sabahları evdeyken sporumu yapmadan kkya girmeyeceğim
yoksa oturup kalıyorum.

heyttt masallah yaaaaaaaaaaaa truf can sılıp supurmussun sporları:))) truf can ben kan tahlılı yaptırdım sonra da sonuclar doktora gosterıldı masallah demıs ben yoktum:) ama sonucların alt taraflarında yuksek ya da dusuk olan (normal sevıyeden) bı kac sey var ama onlar ney ben bılemedım :) hatta bı tanesı 0.0 hıc yokmus ondan ben de:) sana sorayım mı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…