50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sor bakalım canım
ama doktor normal dediyse bişey yoktur
bazen vücudun bi alarm alıyo lökositleri filan oraya yolluyo isyan çıkmadan bastırıyo onlar
belki 1 hafta önce bi grip geçirmek üzere olupta geçirmediysen
ya da ufak bi idrar yolu enfeksiyonu geçirmişsen kan tahlilinde çıkar
ama pek önemsenmez

trufcım seni listeye 53.6 aynı diye mi yazıyım, bildirim yapmadın ama listede olsun diye adın, ne dersin?

trufcım seni listeye 53.6 aynı diye mi yazıyım, bildirim yapmadın ama listede olsun diye adın, ne dersin?

canım yaa ben 55 çıktım nası yazmak istersen artık :1shok:
bu zor kararı sana bırakıyorum :1no2:
dün yoktum o yüzden bildirim yapamadım
ama yapacak yüzüm yoktu zaten :1ninca: senağlama

canım yaa ben 55 çıktım nası yazmak istersen artık :1shok:
bu zor kararı sana bırakıyorum :1no2:
dün yoktum o yüzden bildirim yapamadım
ama yapacak yüzüm yoktu zaten :1ninca: senağlama

ay canım ben de bugün listedeki kilomdan baya yüksek çıktım, detoxda verdiğimin daha fazlasını bir günde geri aldım, ama ben dünü yazdım haftaya hedefim olur en azından diye, senin de istersen çizelgedekini yazıyım, haftaya ona ulaşırsın sen nasıl olsa toparlarsın hemen:) yada listede fazla gözükmek istiyorsan haftaya 55 i yazıyım ne yapıyım?

55 yazda azcık moralim bozulsun
kıtlıktan çıkmış gibi yemeseydim 1 haftadır
herşey geçen cuma komşuya gitmemle başladı
offf offfff
aburcubur, tatlı bak.... ne bulursam yedim ya
ama eşim bile dediki sen 1 haftadır benden çok yiyosun noldu
ayın birinde görücem seni yine diye
off 50 kilo olup bir daha almamak niyetiyle amin

lachesisim canım benim yaaaa
ben de geçen perşembe cuma detoks yapmıştım ya
sonra kilom olduğundan daha çok çıktı acaba bu detokslar kandırıkçımı

canım 55 yaz barı kendı ıstedı hehe:)) ama ben koclar yarısıyor degıstırmeyım demı 12.1 puanı var klıkcıgın:)

ya sız de haaaaaaaaa yeyın ıcın sonra bu detox da bı sey var dıyın bırak bırak:)

bu arada dün samsuna gitmişken arabayı almak için
bi kbb uzmanına görüneyim dedim
dr : şikayetiniz nedir?
ben : valla benim bi şikayetim yok, nöbet arkadaşlarım ve eşim biraz şikayetçiler dedim
dr : horlama dedi güldü
evet dedim...
paranasal sinüs tomografisi istedi
sonra baktık septum da deviasyon var baya hemde
hava yastığı oluşmuş bi tane
15 günlük bi ilaç tedavisi verdi
yatmadan 2-3 saat önce meyve sebze hiç birşey yemeyeceksin dedi
ben de bu güzel oldu dedim.

15 gün sonra eğer şikayetiniz geçmezse ameliyat dedi
dedim duuuuuuuuuuuuuur
ben korkarım istemeyerek bi zezeryan oldum daha beter korkmaya başladım dedim
ufak bişey dedi işte falaaaaaaaan filaaaaaaaan

ben de içimden dedim ki eğer ameliyata karar verirse ben de estetik olurum ama
dr iyi araştırmam lazım.

işte böyle

lachesisim canım benim yaaaa
ben de geçen perşembe cuma detoks yapmıştım ya
sonra kilom olduğundan daha çok çıktı acaba bu detokslar kandırıkçımı

evet kiloya katkısı değil, metabolizmayı yavaşlattığından zararı var bence, bir de tabi attığımız suyu geri alıyoruz, ama sağlık için faydalı, o açıdan pişman olmadım ben yine de, ama bir daha yapmam.

Seni de 55 yazıyorum kuzum

değiştir bence, tweetye haksızlık olcak yalnız, herkes bu hafta ya kilo alcak ya veremiycek.

tebrikler koçum çok zor bir hafta seni bekliyor herkezler bayaa kilo verdi sağaaa bişeycik kalmadısempatiksalakcinni bilmiyorumkismile
neyse gözünü korkutmayayım yoksam korkuttummu-tatlicadiarzu-

bitanecikim öptüm seniiiiŞeniz

Selam kızlar..

Trufcum, moralini bozma, bu sana ders olsun, bi daha da böyle yapmazsın... Bu hafta da çok dikkat edersin ve farkı kapatırsın, ayın 1 ine çok var, ve hedefe ulaşmak için bu ay 1 kez bile cozutamazsın!!!

Kızlar bu detoksta daha çok su kaybı oluyor, o yüzden bunda verilen kiloları dikkate alarak moralinizi bozmayın, resmen 2 gün boyunca bişi yemediğiniz kısmen... tuz da olmayınca su ile birlikte tüm atıklar atıldı mis gibi...

YESACIM
her hafta kilo bildiren kişi sayısı değişkenlik göstereceğinden bence koçlar birincisi verilen/alınan kilo ortalamasına göre belli olsun.

canım bernim bakayım kızların durumuna ona göre belkim yaparım sempatiksalakcinni bakarsın bu hafta yaparım belli olmaz benim :ecrin_bebek: biraz gel git akıllıyımdırdaakannehir

selam dulsim nasılsın biraz dağaaa iyimisin

bende çıkıyordum şincik pazara gidem acuk sonra gelip sporumu yapayım sonracıma yazlıklardan çıkarrıcaklarım var eyvahedigeldismile
işte büyleeee:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…