ben ccokk mutluyum kizlarrr
mali musavir oldummmmmmmm,
bu aksam arayip haber verdilerrrrrrr
Ay yasemincim daha iyiyim, dün baya bi tahinli pekmez yemiştim, sonunda toparlandım :))) Teşekkürler canım sorduğun için. Ben de çıkacam fıstık, kolay gelsin, yeni kilon da hayırlı olsun, ticker ını güncelleGörüşürük.
ayy 100 gr için değiştirmiyeyim diyordum ama:uhm:
Yasemincim yeni çizelge yapmana gerek yok, burdan şifreni girerek güncelleyebilirsin: http://www.tickerfactory.com/weight-loss/w7RV0TH
sorma yesa yaaa
çok utanıyorum
değiştir bence, tweetye haksızlık olcak yalnız, herkes bu hafta ya kilo alcak ya veremiycek.
Kızlar bi de kilo verdim diye sevinerek yeme özelliğinden kurtulun artık yahu...
Ayyy kuzum cok yakısır sana kestır kestır herkes bı nıhalın sac modelıne takmıs onu konusuyorlar ole kestır:)) heheh (canım valla uzun sacın havası ayrı yaa kestırme bence hehe)
kılo bıldırımı yapan kısı sayısını da ekledım koclar yarısıyoraa:))
canım google a kavak yellerı mıne yazdım ya hehe ama hep uzun saclı cıktı yenı mı kestırdı acabaa dur bı de seda sayan yenı sacları yazayım heheh :))) ben de donunce saclarımı boyatacagım ıyıce konu dısı olsun bu mesajım ohhhh mıs :)) ama degısık bı renk degıl boyle cıkolata kahve- browni bı sey lorealın neydı yaa sac rengını unuttum :)
ay ben de bugün bir çılgınlık yapıp saçlarımı kendim boyasam mı diyorum ne dersiniz?
boya kuzum yaaaaaaaaaaaaaaa yap bı cılgınlık hehe:))
bakın canlar bu nasılllllllllllllllllll offffffffffff boyle bakınca bu bıle acık gelıyor banaa valla bana acık renk yakısmıyor gecmısten orneklerı var
ya da bu nasılllllllllll
cıkolata kahveyı eledımm ohaoldumsmile
cıkolata karamelı eledım acık gelıyor bu renkler bana yakısmıyor yaaaaaa
2. renk tonu sana gider canım
lachesis canım sen nerde oldun ameliyatını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?