50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay yasemincim daha iyiyim, dün baya bi tahinli pekmez yemiştim, sonunda toparlandım :))) Teşekkürler canım sorduğun için. Ben de çıkacam fıstık, kolay gelsin, yeni kilon da hayırlı olsun, ticker ını güncelle Görüşürük.

ayy 100 gr için değiştirmiyeyim diyordum ama:uhm:

HAFTANIN KOCU------------HAFTA ADI-------BILDIRIM YAPAN KISI SAYISI---------------VERILEN KILO TOPLAMI--------------ALINAN KILO TOPLAMI------KOC PUANI (ARADAKI FARK:)

1-KLıK------------------------detox haftası-----------------------------17------------------------------------12 kılo 600gr-------------------------------1 kilo 900gr-------------------------------------10kilo 700gr

DULCINEACGIMM sanırım dogru bı sey soyluyorsun da anlamadım ben kafam da bı seyler surulu sınamekı neyım heheh kafam almıyor bugun hehe:)

LACHESISCIGIM haklısın canım degıstırdım:)

YASEMNCIGIM sana kalmıs kuzukm yap da ne zaman dersen ama ben cok sevdım bu detoxu cok hafıflemıs hıssettım valla :)

Son düzenleyen: Moderatör:
sorma yesa yaaa
çok utanıyorum

ayyy canım hıc kıyamam hormala ısı de kolaylık versın valla Allah ama sana degıl esıne hehe canım ya saka bı yana da umarım gecer gıder bı kullan bakalım olmazsa kucucuk bı operasyon ya amelıyat bıle demıyorlar :) bı de sıhhatler olsun canım:)

değiştir bence, tweetye haksızlık olcak yalnız, herkes bu hafta ya kilo alcak ya veremiycek.

degıstırdım kuzum:)

Kızlar bi de kilo verdim diye sevinerek yeme özelliğinden kurtulun artık yahu...

hah canım yaa super dedın valla ben de hep aynısını dıyorum sonra basa donuyorlar arkadaslar hehe:)

dulci hayırdır nen var kuzum

saçlarını da ihmal etmiyosun bakıyorum da yesacım
ben de kestirmeye niyetliyim şöyle omuzlarımda kısacık nasıl olur.

Ayyy kuzum cok yakısır sana kestır kestır herkes bı nıhalın sac modelıne takmıs onu konusuyorlar ole kestır:)) heheh (canım valla uzun sacın havası ayrı yaa kestırme bence hehe)

kılo bıldırımı yapan kısı sayısını da ekledım koclar yarısıyoraa:))

ya yok nihalin saçları gibi değil
ımm kavak yellerinde mine var sarışın kız onun saçları gibi
ya da seda sayan öyle kestirmiş onun gibi kıvırcık kullanıyorlar genelde hoş duruyo

Trufum ben de yeni deviasyon ameliyatı oldum biliyorsun estetik de oldum yanında, valla deviasyon için iyi ki olmuuşum dedim, nefes almak çok güzel bişeymiş valla:) Burnum da değişti tabi, resimlerimi görmüşsündür zaten, saçlarımı da kestirdim o da resimlerim de var, her konuda da soru sorabilirsin kuzum? Deviasyon ameliyatı ufak bir operasyon ama estetik girince biraz daha büyüyor ama korkulcak hiçbir şey yok.

canım google a kavak yellerı mıne yazdım ya hehe ama hep uzun saclı cıktı yenı mı kestırdı acabaa dur bı de seda sayan yenı sacları yazayım heheh :))) ben de donunce saclarımı boyatacagım ıyıce konu dısı olsun bu mesajım ohhhh mıs :)) ama degısık bı renk degıl boyle cıkolata kahve- browni bı sey lorealın neydı yaa sac rengını unuttum :)

ayyyy cıkolata brownıymıs ama burda hıc begenmedım yaa kızıl gıbı ıstemıyorum bennnnn

ay ben de bugün bir çılgınlık yapıp saçlarımı kendim boyasam mı diyorum ne dersiniz?

kuzularım mrblar geçmse çok bakamadım ama listeyi gördüm ellerine sağlık lachesisciğim

herkesleri tebrik ederim .masallah.

hele sırf detoks sürecinde verilmisse masallah

ben detokasla yalnızca 800 gr verdim 1 kilosu geçen haftadan. ama olsun hayatımda ilk kez 2 günde 800 gr verdim

siyah çaydan uzak durmanın faydası. iyah çay içilince su içilmiyo fazla. insanın su ihtiyacını çay karsılıyo çünkü.

avakado yapragı da içmeye basladım insallah adım adım gidiyoruz hedefe

verdiğim kiloyu almamak için bitki çaylarımdan fzlasıyla faydalanmayı düsünüyorum

kıyafetlerini ayırıyorum da bol olanları heeep ayırıcam kilo alırsam giyerim diye bi alternatifimim olmayacak bu sefer:))darları da hedefim olarak beirliyorum

lachesisim canım valla korkuyorum yaaa bilmiyorum ki ama arkadaşların horladın dün gece demeleri de acaip moralimi bozuyor. yoksa estetik hiç aklımda yoktu. çapa tıpta ateş kadıoğlu ile çalıştım bi süre o zaman gel plastik cerrah arkadaşım var yapalım filan dedi yok kalsın dedim. ama şimdi zorunluluk olunca o da aradan çıkar düşüncesindeyim. hemen saçlarına bakıyorum
sen bugün bi çılgınlık yapıp evde boya ama hangi renge boyayacaksın.
bakalım bi 15 günlük ilaç tedavisini yapalım da gerisi nasip
yesacım cadıcım karamel diyorsun sanırsam
kavak yelleri son bölümünü aç orda görürsün

ay ben de bugün bir çılgınlık yapıp saçlarımı kendim boyasam mı diyorum ne dersiniz?

boya kuzum yaaaaaaaaaaaaaaa yap bı cılgınlık hehe:))

bakın canlar bu nasılllllllllllllllllll offffffffffff boyle bakınca bu bıle acık gelıyor banaa valla bana acık renk yakısmıyor gecmısten orneklerı var

ya da bu nasılllllllllll

cıkolata kahveyı eledımm ohaoldumsmile

cıkolata karamelı eledım acık gelıyor bu renkler bana yakısmıyor yaaaaaa

ben bugün bu boyanın çikolata karamelini deniycem tatlım, benden bakarsın beğenirsen yaparsın artık:)

2. renk tonu sana gider canım

lachesis canım sen nerde oldun ameliyatını

İstanbulda Sadullah Karun'a oldum canım.

bu demı canım aslında guzel ama ıste bana gıtmıyor ama emınım sana sahane olur canım resım eklersın

aaaaaaaaaaaaaaaaaaTRUFCUM sac rengın oturmustur artık:) eklesene sen de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…