anchusa tek tek yorum yazamadim cnm,
fotolarin super..
dugugnun de kinan da cok guzel gecmis gibi..
hep boyle mutlu ol caniömmm
hadi lachesis sira sen de canim..
ben ccokk mutluyum kizlarrr
mali musavir oldummmmmmmm,
bu aksam arayip haber verdilerrrrrrr
canım geçmiş olsuna.s.biz attaaa gidiyoruz hepinizi öpüyorum
söz cozutmak yooooooooooooook
Ve bu haftanın birincisi 2.2 kg ile PEPPERMINT oldu. Bu da kupan hayatım :hooray::hooray:
canım hayırlı olsun...çok sevindim senin adına emeklerinin karşılığı boşa çıkmadı ne güzel.....
bu haftanın birinicisi olmuşun tebrikler bu hafta her açıdan başarılı geçti desene.......
dulci hayırdır nen var kuzum
çooook tesekkür ederim kuzumcum ben de herkesleri tebriv ederim sen de insallah hayırlısıyla en kısa zamanda sifa bulursun da bi de sen bakarsın tadına detoksun hehe:))
değiştir bence, tweetye haksızlık olcak yalnız, herkes bu hafta ya kilo alcak ya veremiycek.
tebrikler koçum çok zor bir hafta seni bekliyor herkezler bayaa kilo verdi sağaaa bişeycik kalmadısempatiksalakcinni bilmiyorumkismile
neyse gözünü korkutmayayım yoksam korkuttummu-tatlicadiarzu-
bitanecikim öptüm seniiiiŞeniz
Kizlar detoks gayet iyi bitti.. Bugun oglene kadar da devam etti. Sabah 53 kilodan 51 e dustugumu farlk ettim. ama bunun bir kismini geri alacagimdan eminim. zaten cok onemli degil benim icin bundan sonra. Kendimi daha disiplinli hissediyoruum. Bugun kepekli simit yerken bile sucluluk duygusuna kapildim vucudumu kirletiyorum yine diye....
Oglen hic iyi etmedim. Yemek yemedim ama yarim kaymaklı kunefe yedim.(esımle bir taneyi paylastik....(onumde kebaplari goturduler bana cokyagligeldi ve yemedim, alinazikten bir catal, adanadan bir catal aldim o kadar...)...Sabah 4 millik leslie yaptigimdan kunefeden aldigim kalorileri harcadigimi dusunuyorum..aksama insallah salata yiyebilirim.....Herkese iyi hafta sonlari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?