50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım, şimdi çıkmam lazım akşama boyamış olursam resmini eklerim, en geç sabaha, çok öpüyorum hepinizi

anladım kuzum degıstır o zaman yaa ıcıne sınen bı sey olsun

lachesıscıgım gorusuruz canım aksama beklıyoruzz

truf canım yaa ayy demınden berı sessız kavak yellerıne bakıyorum kızın sac modelı ıcın bı resım aldım da tam bellı deell :))

amaaaaa sonra sunu gordum canım :)) ve de arkasını pek begendım yaaaaaaa ne guzel duruyorr ben uzatmaya calısıyorum kestırmem de boyle bı model ısteyene pek hos:))

ayyyyyyyyyy hep konu dısı konusup yazasım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)

anchusa tek tek yorum yazamadim cnm,

fotolarin super..

dugugnun de kinan da cok guzel gecmis gibi..

hep boyle mutlu ol caniömmm

hadi lachesis sira sen de canim..

tesekkur ederim. Butun guzeller bu forumda bence....
ben ccokk mutluyum kizlarrr

mali musavir oldummmmmmmm,

bu aksam arayip haber verdilerrrrrrr

Hayırlı olsun darısı kariyerinde ilerleme bekleyen herkesin basina. Ben de doktora savunmami yaptigim guınleir bir gorebilsem.......

Kizlar detoks gayet iyi bitti.. Bugun oglene kadar da devam etti. Sabah 53 kilodan 51 e dustugumu farlk ettim. ama bunun bir kismini geri alacagimdan eminim. zaten cok onemli degil benim icin bundan sonra. Kendimi daha disiplinli hissediyoruum. Bugun kepekli simit yerken bile sucluluk duygusuna kapildim vucudumu kirletiyorum yine diye....
Oglen hic iyi etmedim. Yemek yemedim ama yarim kaymaklı kunefe yedim.(esımle bir taneyi paylastik....(onumde kebaplari goturduler bana cokyagligeldi ve yemedim, alinazikten bir catal, adanadan bir catal aldim o kadar...)...Sabah 4 millik leslie yaptigimdan kunefeden aldigim kalorileri harcadigimi dusunuyorum..aksama insallah salata yiyebilirim.....Herkese iyi hafta sonlari...

Son düzenleme:
Ve bu haftanın birincisi 2.2 kg ile PEPPERMINT oldu. Bu da kupan hayatım :hooray::hooray:

cok cok mutluyum gercekten deee,

cok iyi gecti bu haftaaa..

ilk defa da birinci oldum topikte,

lachesis, yesa ve de hepinizin sayesindee..

optumm cokkk

dulci hayırdır nen var kuzum

Halsizlik, baş dönmesi, mide bulantısı falan vardı canım (zımbırtıdan kaynaklı kansızlık oldu diye tahmin ediyom) Bol tahin pekmekle kendime geldim çok şükür.

Burnun da sorun varmış, geçmiş olsun.. Millet horluyo diye moralini bozmana hiç gerek yok bence, gayet normal bi durum ve senden kaynaklı değil neticede.. Bence bir an önce burnundaki sorunu çözmelisin canım, rahat nefes alamamak yaşam kaliteni düşürür.. (burnun düzeldikten sonra bunu anlayacaksın)

Son düzenleme:
herkese iyi akşamallar,
Dulcine,Truf ve diğer hasta olanlara geçmiş olsun,aman sağlığımızı koruyalım.Pepernit kutlarım darısı bizlere..Yaklaşık 1 haftadır modemim yanmıştı ve motivemmm azaldı.Ama çok cozutmadım.Yedikelrime çok dikkat ettim ve sporumu hiç aksatmadım.Tibet+yürüyüş+pilates yaptımm her gün.Ama acı gerçekle sabah karşılaştımm ve 2 hafta sonra ilk defa tartıldımm ve kilom 54.demekkii benn zayıflama yeteneği olmayan biriyimmmm.yinede devam edecemm inş. verebeilrimm.siz ne güzel kilo evrebişlmişinizz..

selaaaam kızlar koçunuz geldiopuyorumnanaktan

nasıl geçti bakalım gününüz
anlatın bana
neler yediniz......neleri geri çevirdiniz......

Son düzenleme:
ARKADAŞIMIN yaptığı Su TERAPıSı ni paylaşmak istiyorum:
Su Terapisi yaparak Tedavi Edilebilen Hastalıkların Listesi şöyle:
Kan Basıncı / Yüksek Tansiyon
Romatizma ( Eklemlerde / Kaslarda ağrı )
Anemi ( Kansızlı k)
Genel Felç
Obezite ( Aşırı şişmanlık )
Kireçlenme ( Artirit )
Sinüzit
Taşikardi
Baş dönmesi
Öksürük
Lösemi
Astım
Bronşit
Akciğer Veremi
Menenjit
Böbrek Taşı
Üreme Organı Hastalıkları
Ekşime
Dizanteri
Gastrit
Rahim Kanseri
Hemoroit
kabızlık
Kemik Erimesi
Şeker Hastalığı
Baş Ağrısı
Gözde Kan Toplanması
Düzensiz Adet Görme
Meme Kanseri
Larenjit ( Gırtlak ıltihabı )

Terapi ışlemi
Sabah, yataktan kalktıktan hemen sonra (dişlerini bile fırçalamadan), 1,5 litre (5-6 bardak) su iç. Bilin ki bu “Usha Paana Chikitsa” diye anılan eski bir Hint terapisidir. Daha sonra yüzünüzü yıkayabilirsiniz. Burada en önemli nokta, 1,5 litre su içildikten sonra takip eden bir Saat içinde hiçbir şekilde bir şey içilmeyecek ve yenmeyecektir. Bir gece önce Alkol içeren içki alınmaması da çok titizlikle uyulması gereken bir husustur. ıstenirse, bu amaçla içilecek su kaynamış ve süzülmüş kullanılabilir.

1,5 litre suyun bir kerede içilmesi zor olduğundan derece derece uygulayabilirsiniz. ılk başta dört bardağı bir dikişte, kalanı iki Dakika içinde aralıklarla içerek kendinizi alıştırabilirsiniz. Bir saat içinde 2 ya da 3 kere idrar çıkma ihtiyacı hissedebilirsiniz, ancak bir süre sonra bu normal olacaktır

slm koç,
sabah:1yeşil elma
kahvaltı:1 dilim çavdar ekmek +zeytin,peynir,maydanoz,marul+1 haşlanmış yumurta+3 finc.yeşil çay
kahvaltıdan 1 saat sonra tartıldım:54 kg.53 le başladığım diyete 54 le devam ediyorumm....
ara:1 portakal
öğle:1 kase bol limonlu sebze çorbası+maydonoz
ara:6 erik
akşam:cacık
içecek:2lt su+yelil çay+türk kahvesi+ada çayı
hareket:yarım saat topl PıLATES+250 tane ip atladım+yarıms saat yürüdüm+tibet 5 li yapıyomm.

yaa nerdesin yasemincim yaa nezamandır denk gelmiyoruz
neyse bu hafta koçum ya bben bol bol görüşürüz inşallah
Şeniz

Selam kızlar...

Tweety,
evet, klik büyük ihtimal birinci olacak :))

Nesmekaya, teşekkürler ve de tebrikler, çok güzel spor yapmışsın, kilo vermesen de sıkılaştığına inanıyorum. Bi de bazen insanlar spor yaptıktan bi süre sonra vermeye başlıyorsun diye bişi derdi, benim garibime gelirdi. Tesadüf mü bilmiyorum ama ben geçen ay çok güzel spor yapıp kilo verememiştim, bu sıralar spora vakit ayıramadım vee kilo kaybım oldu :)) Tabi ilk fısratta spora devam edeceğim. Senin bence kilo verememendeki en önemli etken zaten kilonun gayet iyi olması, zayıf olunca kilo vermek çok zor olur.

Paylaşım için teşekkürler ama bana pek gerçekçi gelmedi ne yazık ki... Tedavi edilen listesinde yok yok :)

Öğleden sonra çok az yemişsin nesmekaya. Ayrıca sen ne diye 54 kiloyum diyon ki :))) Sabah aç karnı wc işini halledip çıplakken tartıldığımız kiloyu esas alıyoruz Akşam da cacığın yanında bi tabak çorba içseydin daha iyi olurmuş.

:1shok:künefemi :1shok:
aslıbnda seni şu anda cezalandırmam gerek ama
sana ceza meza yok neden dersen zaten üstüne leslie yapmışsın ve ....bende künefeye bayılırım yarım değil hepsini yerdim ben

ay pardon kızlar koç um ben dimi yok künefe münefe falan cıs cıslmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…