50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrba kızlar yeni buldum burayı ben de kilo veremiyenlerdenim ne yapsam olmuyo çıllllllllllllldırcam delikafadulden aslında haftada 2 kg veren biriydim nazar mı değdi ne anlamıyorum yaaaaaaaa of of of:1no2:

desene kader ortağıyız canım beraber kilo verip hadise gibi olucaz kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3

kızlar bu sabah annemle alışverişe çıktık sonra geldik 1er kase kfleks yedik sonra akşam misafir geliceği için yemeklere griştik ben pasta yaparken biraz kremasından çikolatasından fln gedim:çok üzgünüm: nyse öğlende 1 kase kleks yedm şmdide birkaç tane mürdüm eriği yicem ama akşam inşallah çok yemem ya tek sığınağım 20 dakika..yemekleri falan koymada anneme yardım edicem sürekli konuşucam falan vakit geçsin diye inşallah çok kaçırmam :enbuyukkk:

Merhaba Kızlar bugün tartıldım 51,4 kilo geldim. Çook mutlu oldum ya. Gram gram veriyorum yavaş yavaş en sağlıklısı da buymuş zaten. Bi de sıcakta insanın canı bişey yemekte istemiyor.

zemuszemuskaydirigubbakcemile2

kızlar moralim çok bozuk anlatamam size ya senağlama senağlama senağlama senağlama5 günde 2 kilo aldım. dün gece bi tartıldım tartı 58 gösterdi inanamadım resmen şoka girdi oysaki ben 54.9 ları bile görmüştüm nası olur ya inanamıyorum hala moralim çok bozuk midem şiş zaten açlığımı tokluğumu hissedemiyorum offf ne yapıcaam ben senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama :gitme: :gitme: :gitme:

merhaba kızlar artık bende varım:) şu aralar iyice taktım kilo verme işine ama sırf tatile gidicem diye:) tatil planlarım bi iptal olsa yandım yani. beni de listeye eklerseniz sevinirim

bu arada ben zayıflamak için pek spor yapamıyorum açıkçası, vakit bulamıyorum falan demicem , tamamen tembelliğimden kaynaklanıyo:) ayarlayabilirsek havuza başlamayı düşünüyoruz eşimle ama bakalım artık. Bol bol su içiyorum bi de titreşimli kemerim var onu kullanıyorum incelmek için...

Kilonda çok fazla değilmiş atk. Spor yapmalısın bence. Temebellik yapma koş git spor yap, hiçbirşey yapmıyorsan yürü derim. Sporla beraber diyet yaparsan hızlı verirsin kilonu. Aramıza hoşgeldin bu arada. En kısa zamanda dilediğin kiloya ulaşman dileğiyle.opuyorumnanaktan

ben uzun süredir aynı kilodayım...yerimde saymaktan sıkıldım..napsam netsem bugünde çok yedim...biraz motive edelim kızlar ben hiç motive olamıyorum.. bozuluyor diyetim sürekli... lmaz:

valla ben de bugün biraz kaçırdım abur cuburu bırakmıştım sözde, neyse 1 kereden bişe olmas:) me_asçım evimin çevresi pek yürüyüş yapmaya müsait değil maalesef yoksa ben de istiyorum aslında. neyse ben kültür fizikle başlayayım olmazsa:)

merhaba hatunlar,hoşgeldin atk,evde de kendi kendine spor yapabilirsin canım.nette çok güzel siteler var.hatta sitemizde de var bir kurcala istersen yerimseniben

ya kafayı yicem kızlar ya tartı 58 gösterdi diyorum 58 senağlama ne yapmalıyım yardım edin senağlama

herkese tekrar merb:) uzun sure aradan sonra kfc den yedıgım o koskoca menuyu mıdemde hıssederken duydugum pısmanlıkla tekrar geldım:)bende 58ım 1 ayda 2 kılo versem bana yeter hergun 1 saat yuruyus yaparım o konuda kendme guvenyorm ama aburcubur konusnda malesf cok umutsuzum hergun yazarım hepımıze kolay gelsın:)

günaydın hatunlar,karamsarcığım nickine uyma sen canım karamsar olma,ben bir ara 5 hafta aynı kiloda takılmıştım hemde diyet ve spora devam ettiğim halde,sonra farkettim ki ben hep aynı şeyleri yapıyorum ve bedenim buna alıştı ki kilo veremiyorum.bende spor tarzımı değiştirdim ve kilo vermeye başladım tekrar.neler yaptığını bir gözünden geçir kendini tart bakalım ne sonuca varacaksın .regl dönemin yakın olabilir eylemin dediği gibi onada dikkat et canım

moonserose cum günaydın geçmiş olsun, hastamısın ?

günaydın canım,grip oldum sanırım sümüklüyüm ve sesim erkek gibi :sinifsinif: onun haricinde iyiyim çok şükür.sen nasılsın ,nerelerdesin pek görünmüyorsun?

günaydın canım,grip oldum sanırım sümüklüyüm ve sesim erkek gibi :sinifsinif: onun haricinde iyiyim çok şükür.sen nasılsın ,nerelerdesin pek görünmüyorsun?

geçen hafta tatildeydim, o yüzden giremedim tabi.
birde tatilde kaçırmışım dün sabahki kilom 56,500 :1shok:
bir kendime geldim silkindim bu sabah 55,500
şimdi iyi hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…