50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam hanımlar ben 4,5 ay önce doğum yaptım 56 kilo ile gebe kaldım 65 ile doğum yaptım şuanda 58 kiloyum fazla bi kilom yok görünş olarak ama baya bi göbek var nasıl vereceğim bilemiyorum kıyafet giyemiyorum en acısıda devamlı eşimden yıkıcı eleştiriler alıyorum ve bu beni moral olarak daha bi yıkıyo her defasında azmedip başlamak istiyorum amaolmuyo hiç bi ilerleme göremeyince daha bi yıkılıyorum ne yapacağımı bilemiyorum dilerim burada sizlerinde desteği ile bu işe başlayıp başarılı olacağım

hani tatilde kendini spora verecektin yapamadın değil mi kaydirigubbakcemile3 benim gibi gezdin sende :)) iyi toparlamışsın ama tebrikler canım

evet kızlar haklısınız nerdeyse 1.5 ay oldu regl olmadım bütün herşeyi ona bağlıyorum bide çıplak ayakla yere basıyoruz ya annem gazdır diyo ama bilmiyorum çok moralim bozuk 58 ne demek ya senağlama senağlama kızlar kendimi nasıl düzene sokabilirim :enbuyukkk:
en yakın arkdaşıma demiştim kilo verdim diye çok saçma biliyorum ama nazarmı değdi ne :kedi: mafoldumben

selam kızlar
ben de katılmak istiyorum aranıza
doğum yaptım malum kilo vermek istiyorum şimdi de
ve de en önemlisi göbeğimi eritmek istiyorum

moonserose0 .... ..55,8kg
me_as ..............54,3kg
Sportie .............55 kg
guguz .............. 57 kg
selisha ..............51,9kg
MissDeFnE....... 50,9 kg
bozo85 ..............53,9 kg
sempatik............57 kg
karalım...............58 kg
beyaz melek ......54 k
damla.................48kg
spatz..................56,1 kg
burcuhayal………56,5 kg
sbl.dnz……………59,5
malibu……………..58 kg
elff……………….57,4kg
maeves..............53,5 kg
deryacık…………...55 kg
burcays.................57 kg
fbuse.....................51,8 kg
mors.....................54 kg

Son düzenleme:

Canım bak kendin diyosun 1,5 aydır regli olmadım diye. Her yerin şiştir o zaman. Stres yapma kendine hemen. Sık sıkta tartılma ki moralin bozulmasın. ızların dediği gibi spora başla Reglin bittikten sonra tartıl bi de. Bak göreceksin değişimi. Benden de karamsarlar varmış ya. :1hug:

canım mooncum oncelikle gecmıs olsun bu arda benım kıloyu yanlış yazmıssın 56,500 olması gerekıyo ama yarın tartı gunu bı tartılyım ona gore duzeltırsın canım.

bu arada dunku yedıklerım
sabah.kepek ekmek peynır domates salatalık dere otu
ara:turk kahvesı
oğlen mağlesef 2 dılımkek ve meyva brazda cubuk kraker ve azcıkda cerezmafoldumben
akşam:yogurt cobası ve domate salatalık dere otu
yarmadan:yeşilçay

evet cococum bugun tarti gunu, bu arada aramiza hoşgeldin...

ben bu sabah tartılamadım kızlar. ama hiç bi değişiklik oldugunu sanmıyorum:bbo:

hmmm
ben bilmiyordum ama ben de tartılamadım
hoşbulduk canım sağolasın bilgilendirdiğin için
kilo vermek için özel birşey yapılıyor mu bu grupta
hani spor vb bişey?

Merhaba cocostar. Aramıza hoşgeldin. Kilo vermek adına ben ve bazı arkadaşlarımız spor yapıyoruz, ben aerobik ve step yapıyorum haftada 3 gün. Bazı arkadaşlarımız yürüyor. Arada bir ya da istedikçe bir gün önce yediklerini yazıyorsun. Herhangi bir hatan varsa, uyarılıyorsun, şunlara dikkat et diye. Ben günde 6 öğün yemeğe çalışıyorum, ara öğünler dahil. yavaş ama sağlıklı kilo veriyorum. Gerçi uzun süredir bu kilodayım ama sanırım biraz vücudum direniyor. yeter diyor artıkın galiba.
Bugün kilo bildirme günüymüş. Evt 300 gr. cık daha zayıflamışım. 54 kg olmuşum süper.zemuszemus umarım herkes birazcıkda olsa kilo verebilmiştir. öpüldünüzopuyorumnanaktan

canım teşekkürler bilgilendirdin beni
umarım birlikte güzel kilolar verebiliriz

Olur böyle şeyler arada üzme sıkma sen canını. Kilo vericez diye de dünyanın bütün güzelliklerinden mahrum kalamayız ya. Arada bir olcak. Üzülme burcucum. Bu arada bu tarz yemeklere hayır diyemiyorsan bir süreliğine evde bulundurmamanı tavsiye ederim. Ben şahsen çerez eve almıyorum, çünkü biliyorum yerim. Ancak benim günden güne eridiğimi gören annem bana kızıyor ve eve çerez alıp duruyorlmaz: Ben atıyorum o yemen lazım günde bir avuçcuk ye diye geri getiriyor. :umursamaz: Bugünlerde benimde canım kek istiyor ama yapmıyorum. Canım kek yapmak istediğinde kalkıp kendimi oyalıyorum. laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…