cococum sende mi burdasınalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
evet kızlar haklısınız nerdeyse 1.5 ay oldu regl olmadım bütün herşeyi ona bağlıyorum bide çıplak ayakla yere basıyoruz ya annem gazdır diyo ama bilmiyorum çok moralim bozuk 58 ne demek ya senağlama senağlama kızlar kendimi nasıl düzene sokabilirim :enbuyukkk:
en yakın arkdaşıma demiştim kilo verdim diye çok saçma biliyorum ama nazarmı değdi ne :kedi: mafoldumben
Merhaba cocostar. Aramıza hoşgeldin. Kilo vermek adına ben ve bazı arkadaşlarımız spor yapıyoruz, ben aerobik ve step yapıyorum haftada 3 gün. Bazı arkadaşlarımız yürüyor. Arada bir ya da istedikçe bir gün önce yediklerini yazıyorsun. Herhangi bir hatan varsa, uyarılıyorsun, şunlara dikkat et diye. Ben günde 6 öğün yemeğe çalışıyorum, ara öğünler dahil. yavaş ama sağlıklı kilo veriyorum. Gerçi uzun süredir bu kilodayım ama sanırım biraz vücudum direniyor. yeter diyor artıkın galiba.
Bugün kilo bildirme günüymüş. Evt 300 gr. cık daha zayıflamışım. 54 kg olmuşum süper.zemuszemus umarım herkes birazcıkda olsa kilo verebilmiştir. öpüldünüzopuyorumnanaktan
canım mooncum oncelikle gecmıs olsun bu arda benım kıloyu yanlış yazmıssın 56,500 olması gerekıyo ama yarın tartı gunu bı tartılyım ona gore duzeltırsın canım.
bu arada dunku yedıklerım
sabah.kepek ekmek peynır domates salatalık dere otu
ara:turk kahvesı
oğlen mağlesef 2 dılımkek ve meyva brazda cubuk kraker ve azcıkda cerezmafoldumben
akşam:yogurt cobası ve domate salatalık dere otu
yarmadan:yeşilçay
canım teşekkürler bilgilendirdin beni
umarım birlikte güzel kilolar verebiliriz
İnşaallah cocostarcım. Yalnız nickin insanın canını çikolata istetiyor. Bu yapılırmı burda :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?