herkese iyi akşamallar,
Dulcine,Truf ve diğer hasta olanlara geçmiş olsun,aman sağlığımızı koruyalım.Pepernit kutlarım darısı bizlere..Yaklaşık 1 haftadır modemim yanmıştı ve motivemmm azaldı.Ama çok cozutmadım.Yedikelrime çok dikkat ettim ve sporumu hiç aksatmadım.Tibet+yürüyüş+pilates yaptımm her gün.Ama acı gerçekle sabah karşılaştımm ve 2 hafta sonra ilk defa tartıldımm ve kilom 54.demekkii benn zayıflama yeteneği olmayan biriyimmmm.yinede devam edecemm inş. verebeilrimm.siz ne güzel kilo evrebişlmişinizz..
slm koç,
sabah:1yeşil elma
kahvaltı:1 dilim çavdar ekmek +zeytin,peynir,maydanoz,marul+1 haşlanmış yumurta+3 finc.yeşil çay
kahvaltıdan 1 saat sonra tartıldım:54 kg.53 le başladığım diyete 54 le devam ediyorumm....
ara:1 portakal
öğle:1 kase bol limonlu sebze çorbası+maydonoz
ara:6 erik
akşam:cacık
içecek:2lt su+yelil çay+türk kahvesi+ada çayı
hareket:yarım saat topl PİLATES+250 tane ip atladım+yarıms saat yürüdüm+tibet 5 li yapıyomm.
Ben de menümü yazam:
1 yeşil çay
1 adet beyaz peynirli tost (organik tam buğday ekmekle)
Tahin pekmez (aklıma geldikçe gün içinde yedim toplam 6 tatlı kaşığı falan)
1 avuç kuru siyah üzüm, 6 adet fındık
1 tabak zeytinyağlı fasülye
1 adet beyaz peynirli tost (organik tam buğday ekmekle)
1 yeşil çay
zayıflama aşkıyla spor hayatıma girmiş oldu.bu bile benim gibi hantal biri için süper bişey..Dulcinea umarım senin dediğin gibi sonra verrrimm.Yaza kadar verriirimm heralde umudumu yitirmiycem.Ayrıca çok ot ve sulu gıdalarla beslenmem rağmen barsaklarım çok tembel,haftada 1 ya da 5-6 günde ancak çalışıyoo..
su terapisini arkadaşım 1 hafatdır yapıyo da onun kilosu 60larda ve su içince iştahı kapanıyomuş,karnı şişiyomuş.bana da çok mantıklı gelmedi çünkü suyu gün içinde yayarak 2-3 litre için diyo uzmanlarrr genelde...
tatlım6 tatlı kaşığı tahin pekmez biraz fazla değilmi
ve gün içersinde toplam fazla bişi yememişsin bence
ay ben şuncaz yimenkle ölür kalırım valla
siz nasıl dayanıyorsunuz koca gün:1shok:
%100 öyle :)))) 15 liraya bile digital tartı var, benimkini bimden almıştım, test edip onayladım :)Evde tartımm yok o ndenle 2 hafta önce tartıldığım tartıda tarıldımmm.Evet ya belki de almmaışımdırrrr,karnım toktu ve barsaklarımm dolu...hemen baskül almalıyımm.listemi beğenmenize sveindimm.teşekkürlerr valla buraya gelincee acayip moralimmm düzeliyoooooo..kaç gündür netimm yoktuuuu kötüydğmmmmm...sağolunnnnn
Annaştık koçum ama leslie de ayaklarımı sakatlamaktan korkutuğumdan dışarda yürüyerek telafi etcem..yesa cım haftana isim koy demişti
leslie haftası diyorum
bu hafta herkes elinde olmayanlar indirsin videoları ve en az 3mil leslie yapsın
arzu eden gücü yeten daha fazlasını da yapabilir tabiki
tabiki devamı da gelir iaşallah her şey önce sağlıgımız için
herkese iyi akşamlar ben kaçar kızım huysuzlandı opuyorumnanaktan
bişey sorcamm:detoks 1 günlük değil midir? eski yazıları okuyorum da kafam karıştıı..
DULCİNE cacıkk bugünn kilo almışımm psiklojisiyle yemek yedimm kendimi cezalandırdımm cacıklaaaa..bugün piknik vardıı oraya da gitmedimmmm cezalıydımm..yarınn daha iyi yiycemm bol posalıı az kaloriliii..
cok cok mutluyum gercekten deee,
cok iyi gecti bu haftaaa..
ilk defa da birinci oldum topikte,
lachesis, yesa ve de hepinizin sayesindee..
optumm cokkk
selaaaam kızlar koçunuz geldiopuyorumnanaktan
nasıl geçti bakalım gününüz
anlatın bana
neler tediniz......neleri geri çevirdiniz......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?