50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de menümü yazam:
1 yeşil çay
1 adet beyaz peynirli tost (organik tam buğday ekmekle)
Tahin pekmez (aklıma geldikçe gün içinde yedim toplam 6 tatlı kaşığı falan)
1 avuç kuru siyah üzüm, 6 adet fındık
1 tabak zeytinyağlı fasülye
1 adet beyaz peynirli tost (organik tam buğday ekmekle)
1 yeşil çay

pes etme canım verirsin tabi ki neden veremiyesin ki
hem daha çok yeni başlamışsın ben de genelde rejime başladığım ilk hafta hiç kilo veremezdim

kolay gelsin canım

selam canım listen güzel de bana biraz hafif geldi tatlım
hele akşam yemeğinde cacık
olmaz tatlım kansız kalırsın ALLAH muhafaza

zayıflama aşkıyla spor hayatıma girmiş oldu.bu bile benim gibi hantal biri için süper bişey..Dulcinea umarım senin dediğin gibi sonra verrrimm.Yaza kadar verriirimm heralde umudumu yitirmiycem.Ayrıca çok ot ve sulu gıdalarla beslenmem rağmen barsaklarım çok tembel,haftada 1 ya da 5-6 günde ancak çalışıyoo..
su terapisini arkadaşım 1 hafatdır yapıyo da onun kilosu 60larda ve su içince iştahı kapanıyomuş,karnı şişiyomuş.bana da çok mantıklı gelmedi çünkü suyu gün içinde yayarak 2-3 litre için diyo uzmanlarrr genelde...

tatlım6 tatlı kaşığı tahin pekmez biraz fazla değilmi

ve gün içersinde toplam fazla bişi yememişsin bence
ay ben şuncaz yimenkle ölür kalırım valla
siz nasıl dayanıyorsunuz koca gün:1shok:

Evde tartımm yok o ndenle 2 hafta önce tartıldığım tartıda tarıldımmm.Evet ya belki de almmaışımdırrrr,karnım toktu ve barsaklarımm dolu...hemen baskül almalıyımm.listemi beğenmenize sveindimm.teşekkürlerr valla buraya gelincee acayip moralimmm düzeliyoooooo..kaç gündür netimm yoktuuuu kötüydğmmmmm...sağolunnnnn

yesa cım haftana isim koy demişti

leslie haftası diyorum
bu hafta herkes elinde olmayanlar indirsin videoları ve en az 3mil leslie yapsın
arzu eden gücü yeten daha fazlasını da yapabilir tabiki

çüni bana mı öyle geli,yor bilmiyorum ama sanki bazılarımız her gün düzenli spor yapamıyor

hem bende sepep olmuş olurum ve böylelikle herkes en azından bu hafta düzenli spor yapmış olur

tabiki devamı da gelir iaşallah her şey önce sağlıgımız için
herkese iyi akşamlar ben kaçar kızım huysuzlandı opuyorumnanaktan

Bence hep böyle devam et, alışınca spora devamını getirmek çok basit ama bırakırsan sporu tekrar başlamak oldukça zor olur. İnan kilo vermekten daha güzel sonuçları sporla alırsın. Güzel vücut zayıftan önce selülitsiz, sarkmasız, sımsıkı vücuttur, diğer tabirle: TAŞ :lepi: Her zaman için öncelik spor olsun. Spordan sonra yoğurt yemeyi tavsiye ediyorlar. Yağ yakımını arttırıyomuş.
Yeşil çayın 1 bardağını sabah aç karnı içmeni öneririm. Ha bi de şöyle bişi biliyorum, linguist dediydi: Spordan yarım saat önce yeşil çay ve kahve tüketimi de metabolizmayı hızlandırıyomuş.
Evet hiç mantıktı değil, herşeyden önce su yüzünden kahvaltıyı geciktirmek çok yanlış. A

Tweetycim bugün yemeği önceki günlere çok bile yedim. Böyle beslenmemin esas sebebi pekmezi yerken kilo almamak. Kansızlığımı bu şekilde tedavi etmeye çalışıyorum yerimseniben Pekmez yediğim için açlık gibi bi problemim olmuyo cokacimcoook

%100 öyle :)))) 15 liraya bile digital tartı var, benimkini bimden almıştım, test edip onayladım :)
Listenin cacık kısmını beğenmedim, aklında bulunsun yerimseniben

Annaştık koçum ama leslie de ayaklarımı sakatlamaktan korkutuğumdan dışarda yürüyerek telafi etcem..

Sevgülüm haftaya pazar geleceği için benim bu haftanın adı alış veriş haftası oluacak bayanssulusmile :dance:

Görüşürük.

dulcinea teşekkürler tavsiyelrin içinn ,yapıcammm da kahve derken????Türk müü hazır mı,ben hazır cafe nescafe faaln içemem dee.uamrımmm Türk kahvesiidirr çok sevverimmmmm....

DULCıNE cacıkk bugünn kilo almışımm psiklojisiyle yemek yedimm kendimi cezalandırdımm cacıklaaaa..bugün piknik vardıı oraya da gitmedimmmm cezalıydımm..yarınn daha iyi yiycemm bol posalıı az kaloriliii..

Türk kahvesi en güzeli tabi, sevindim o diğerleri içmemene, çok sağlıksız, kızıyorum millete...

Rica ederim, burası cidden iyi motive ediyo insanı, yoksa normal şartlarda bu kadar uzun süre kilo vermeye odaklanamazdım, burası sayesinde hep sağlıklı beslenmeye odaklanıyosun... Ama bence buranın sana katacağı en büyük fayda spor olacak.

Ayyyy pikniğe yazık olmuş yahu kaydirigubbakcemile3 Orda alt tarafı ızgara et yiyip bol bol protein alacaktın. (Buarada spor yaptığın için yeterli protein almaya özen göster, kasların güçlendikçe, metabolizma hızlanacağından, çok yemek yeme şansın da artar aklinialirimsmile

Düşüncene 3 kupa çay içmişsin (600 gram o eder) Çok ince giysen, 500 gram kıyafet eder... gerisini sen hesapla..

ayy süpersinn valla,,ben o hesaplamaları hiç düşünememişitmmm kilom aynıdırr vermeim zaten dee snaırımmm almadım daa....ayy bu hızla benn 20değil 40m ekikk çekerimmm yatmadannn :) yarın da pikniğe davetliyimm gelmem demiştimm bugün amam gideyimm en iysiii hem orda top ,ip derkenn yakarımm heraldee yediklerimiii.....

cok cok mutluyum gercekten deee,

cok iyi gecti bu haftaaa..

ilk defa da birinci oldum topikte,

lachesis, yesa ve de hepinizin sayesindee..

optumm cokkk

canım benim masallah. çok çok tebrik ederim geçmis hftada dikvat ettiğin halde aldıgın kilo bak detoksla gitmeyi bekliyomus bak üzülmek bosuna yani:)
senin adına çok mutlu oldum canım benim aman met.hızlandırıcı çaylardan uzak kalma emi
ben de bugün kaçamak yaptım ama öncesinde form cayı içtim:)))

selaaaam kızlar koçunuz geldiopuyorumnanaktan

nasıl geçti bakalım gününüz
anlatın bana
neler tediniz......neleri geri çevirdiniz......

canımŞeniz hayırlı olsun koçlugun hadi bizi cezalandır:))
klikciğim koçugun için tesekkrler kuzuŞeniz

kizlarr anneler gununuzz kutlu olsunnn tum annelerr anne adaylari annelerinizinn herkesinnn anneler gunu kutlu ve mutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…