50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyyyyyy hayırlı ugurlu olsun caım benım yaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile5

hosgeldın canım aramıza kaybolma bı yerlere emı olumunekankayizsmile

pepermintimmm
canimm bende kutlarimm tatlim hayirli ugurlu olsunn Şeniz

Son düzenleme:
sabah
bir dilimmm cavdar peynir uc zeytin maydonoz
ogle yarim simit ayran disardaydimmm bide kacamak latte ictim ama sekersiz findik suruplu
aksam patlican puresi izgara tavukkk salata
meyve

ozamn bol yürüyüşler ve keyifli alışverişler canımbayanssulusmileopuyorumnanaktan

sağol canım
cezalandır demişsin cezalandırcam hiiiiiiç merak etmeyin sengözlerimebaksanab

daha yeni koç oldum biraz ısınim olaya
güzel güzel cezalar vericema.saklinialirimsmilea.s
aslında kişiliğimde hiç hayinlik yok kimseyi kıramam üzemem ama...

yapcez bişiler napalım zaten bunlar hep şaka kimse ciddiye almaz umarım opuyorumnanaktan

sabah
bir dilimmm cavdar peynir uc zeytin maydonoz
ogle yarim simit ayran disardaydimmm bide kacamak latte ictim ama sekersiz findik suruplu
aksam patlican puresi izgara tavukkk salata
meyve

kız şeker prensesim
çok az yemişsin bütün gün
akşam yemeğin iyi de kahvaltı çok az
bi yumurta haşlasaydın tatlım salatalık domates falan yeseydin
yada köz biber (seviyorsan) ben çok severim cokacimcoookŞeniz

LACHESıS CıM liste için teşekkürler ellerine sağlık tatlım

bişi dicem canım kilolarımızın yanına boyumuzu ve yaşımızı da yazsak iyi olmazmı

yani bu benim düşüncem kararı siz verin tabi
ben unutuyorum çünki herkesin yaşını boyunu falan

neyse kaçtım ben opuyorumnanaktanŞeniz

kilo veren bütün arkadaşları ben de tebrik ediyorum
aynen devam tamam mı kızlar
ay kendimi listede (aynı) olarak görmek çok üzücü
okadar uğraşıyorum sen hiç kilo verme of ooooooofffffffffffffff

Son düzenleme:
günaydın kuzular zemuszemus

lachecim ellerine sağlık teşekkürler canım a.s. birde bana jillianı sormuşsun cardio mu diye ewet canım ..bende aynen leslie deyzeden sıkıldımdan değişik arayışlar içindeyim kaydirigubbakcemile3

dulcineacım sende hoplamalı zıplamalı mı demişsin ewet guzum öle 2-3 dklık cardio , 2-3 dk ağırlık ve 2-3 dk karın kaslarına yönelik hareketler war mekik falan kaydirigubbakcemile2 tam hadi kalk, yat yere ,sürün modunda geçiyoo sempatiksalakcinni laelaelaelaelae ama dedim ya bi ayakta bi yerdesin canım sıkılmıyo sositososito

katrececim canım bana çok az yiyosun gibi geldi akşamüstü meywe falan yiyorum diye okudum sanki canım böle yapma sanırım aileler tanışacağı için işi sıkı tutmaya çalışıyosun fakat sonrasında zorlanırsın canım bende en kilolu halimlen gitmiştim alisiyle tanışmaya gittiğimde kısmet naparsın kafamçokkarıştı o kadar sallama yani yerimseniben

tweetycim sende duruyon duruyon bi anda çatır çatır gidiyo kilolar sıkma canını bu konusa dulci idolüm oldu lülülülülülü delikafadulden

kilo weren tüm arkadaşları tebrik ederim a.s.

daha öncede yazmıştım bi daha yazem :)) callaneticsten sıkılanlar warsa lotte berk method diye bişi war callan e aynı sayılır hatta call teyze bunlarla birlikte çalışmış sonra anlaşamamışlar ve ayrılmışlar callan çıkış noktası bu hareketlermiş....
3-4 bölümü war bi temel hareketler. bi karın ve yan yağlar için bide kalça için walla ben hangine başlasam bilemedim callen itici duruyo niyeyse ama güzel sonuçlar werdiği ortada .....

günaydın tatlı kuşlarım
napıyosunus nasılsınız bakalım
ben bugün kahvaltı niyetinde fırında yapılmış patatesli yufka böreği yedim sigara böreği gibiydi
1 tanecik yedim başka bişi yemedim 2 dilim salatalık yemiştim bi de
şimdi de tarçınlı yeşil çayımı içiyorum
öğlen köfte patates kızartma ve pilav yapıyorlar hastanedeyim. sadece köftemi yesem

günaydın çıtırlarrr kk nın en güzel annelerinin anneler günü kutlu olsuunna.s. :teytey: opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

günaydın turuffçumm bayanssulusmile

günaydın çıtırlarrr kk nın en güzel annelerinin anneler günü kutlu olsuunna.s. :teytey: opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

ayyy teşekkür ederim canım senin de anneler günün kutlu olsun :ecrin_bebek: :CüvCüv:
tweetyciminde Şeniz
mehaycımında Şeniz

ama hayatımda yaşamış olduğum şu 3. anneler gününü kızımdan ayrı geçiriyorum senağlama

olsun ALLAH ayırmasın
Allah isteyen her bayana ANNE olma zevkini yaşatsın. amin amin amin

saol bitanesii Şeniz

AMİNNNNNNN:Saruboceq:

Sağol canım, valla kilo bildirimini yapmayanlar da oldu ben sayfa sayfa takip ettim, yani gerçekten öğrenmesi zor, bildiren olursa eklerim tabi yanına.
Ay ben de tüm verdiğimin fazlasını geri aldım, bu detox mahvetti metabolizmamı çok pişmanım.

Sağol canım ben de bir bakayım o zaman.

Tüm annelerin ve anne olmak isteyenlerin anneler günü kutlu olsun hepinizi öpüyorum tek tek.

Günaydın kızlar nasıılsınız, benim canım sıkkın, 1 kilo fazla çıktım tartıda mafoldumben

Günaydın canım üzülme bende o sınırdayım şu ara yeni gittiği için kilocuklar geri gelmeye meyilli :ecrin_bebek: biraz daha azim canım az kaldıolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…