50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben anladımki detoksla sadece geçici bir zayıflama oluyor
ama bu ayın sonunda gerek olursa yine yaparım son iddiamız 51 olmalıyım
zafere giden yolda herşey mübahtır değilmi

Geçici olması problem değil de, ben 2 katını geri aldım yahu
Ama sen tartılma olayından bir gün önce yapabilirsn iddia için tabi kaydirigubbakcemile3

Geçici olması problem değil de, ben 2 katını geri aldım yahu
Ama sen tartılma olayından bir gün önce yapabilirsn iddia için tabi kaydirigubbakcemile3

can kuşum valla ben de aynen 2 katını aldım
54,6 geliyordum 2 gün tetoks
53,6 geldim
tabi biraz dikkat etmedim ben
55,6 tam iki katı 1 kilo verdim 2 kilo aldım.eyvahedigeldismile

can kuşum valla ben de aynen 2 katını aldım
54,6 geliyordum 2 gün tetoks
53,6 geldim
tabi biraz dikkat etmedim ben
55,6 tam iki katı 1 kilo verdim 2 kilo aldım.eyvahedigeldismile

aynen, ben ilk gün dikkat etmedim, ama baya spor yaptım, ikinci gün dikkat ettim, ve iki günde kilo aldım, yarın kaç olcam kimbilir mafoldumben

ha gayret delikafadulden

bende wc problemim yüzünden bayaa sıkıntılıydım bikaç gün önce evde bişey buldum:jeyyar(magnesıe calcınee)) bugün yarım kilo daha gitti:teytey:sırnaşık şey :1closedeyes:

aaa o benim hokus pokusum
olumunekankayizsmile

arkadaslar merhaba ilk defa mesaj yazıyoru bende 166 boyunda 57 kiloyum 53 olmak istiyorum bir hafta önce 58 dim sadece ekmeğimi kepek ekmeği olarak değiştirdim o zaten az yememi sağlıyo çok su içmeye çalışıyorum yavaş yiyorum etkili gibi geldi bana ama şu kesin bi bilgi kepek ekmeği sindirmi çok kolaylaştırıyor her gün rahatca büyük tuvaletimi yapıyorum kabızlığımı da geçirdi tavsiye ederim

arkadaslar merhaba ilk defa mesaj yazıyoru bende 166 boyunda 57 kiloyum 53 olmak istiyorum bir hafta önce 58 dim sadece ekmeğimi kepek ekmeği olarak değiştirdim o zaten az yememi sağlıyo çok su içmeye çalışıyorum yavaş yiyorum etkili gibi geldi bana ama şu kesin bi bilgi kepek ekmeği sindirmi çok kolaylaştırıyor her gün rahatca büyük tuvaletimi yapıyorum kabızlığımı da geçirdi tavsiye ederim

canim benimm tebrik ederim oncelikle kocum benim opuyorumnanaktan

bu sabah tartildim 62.1 ciktim bakalim cumaya nolcak insallah 61 leri gorurumm aranizda en sisko ben kaldim herkes 5 li rakamlarda off offf boshayallersmileboshayallersmile

sabah yarim simit bi tane light karper yedimm yesillik canim hic istemedi bu sabah oglen telafi ederim umarim

Tüm annelerin ve anne olmak isteyenlerin anneler günü kutlu olsun hepinizi öpüyorum tek tek.

canimmm seninde anneler gunun kutlu olsun cicegimmm
bu arada detoksta su kaybida oluyo sanirim sonra geri gelioo ama kilo deil bence geri gelen o yuzden bozma moralini kuzummm

merhaba bitanem nasılsın canımın içi beniyiyim lokumcukta çok iyi mayuşum şu 3 gündür ha bire uyuyor:ecrin_bebek:

merhaba bitanem nasılsın canımın içi beniyiyim lokumcukta çok iyi mayuşum şu 3 gündür ha bire uyuyor:ecrin_bebek:

saolasinn hayatim iyim cok sukurr
yamyamimmm uyuyoo demekk oyyy bende geleyim yanina kivrilayimmm canikomun:)))
hep uyuyo ama sagligi yerinde keyfi yerinde dimi hayatim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…