ben anladımki detoksla sadece geçici bir zayıflama oluyor
ama bu ayın sonunda gerek olursa yine yaparım son iddiamız 51 olmalıyım
zafere giden yolda herşey mübahtır değilmi
Günaydın canım üzülme bende o sınırdayım şu ara yeni gittiği için kilocuklar geri gelmeye meyilli :ecrin_bebek: biraz daha azim canım az kaldıolumunekankayizsmile
Geçici olması problem değil de, ben 2 katını geri aldım yahu
Ama sen tartılma olayından bir gün önce yapabilirsn iddia için tabi kaydirigubbakcemile3
can kuşum valla ben de aynen 2 katını aldım
54,6 geliyordum 2 gün tetoks
53,6 geldim
tabi biraz dikkat etmedim ben
55,6 tam iki katı 1 kilo verdim 2 kilo aldım.eyvahedigeldismile
ben anladımki detoksla sadece geçici bir zayıflama oluyor
ama bu ayın sonunda gerek olursa yine yaparım son iddiamız 51 olmalıyım
zafere giden yolda herşey mübahtır değilmi
ha gayret delikafadulden
bende wc problemim yüzünden bayaa sıkıntılıydım bikaç gün önce evde bişey buldum:jeyyar(magnesıe calcınee)) bugün yarım kilo daha gitti:teytey:sırnaşık şey :1closedeyes:
kız şeker prensesim
çok az yemişsin bütün gün
akşam yemeğin iyi de kahvaltı çok az
bi yumurta haşlasaydın tatlım salatalık domates falan yeseydin
yada köz biber (seviyorsan) ben çok severim cokacimcoookŞeniz
Tüm annelerin ve anne olmak isteyenlerin anneler günü kutlu olsun hepinizi öpüyorum tek tek.
günaydın çıtırlarrr kk nın en güzel annelerinin anneler günü kutlu olsuunna.s. :teytey: opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
bu sabah tartildim 62.1 ciktim bakalim cumaya nolcak insallah 61 leri gorurumm aranizda en sisko ben kaldim herkes 5 li rakamlarda off offf boshayallersmileboshayallersmile
sabah yarim simit bi tane light karper yedimm yesillik canim hic istemedi bu sabah oglen telafi ederim umarim
teşekkürler bitanecim opuyorumnanaktancanimcimm seninde anneler gunun kutlu olsunnn tatlimm benimm Şeniz
merhaba bitanem nasılsın canımın içi beniyiyim lokumcukta çok iyi mayuşum şu 3 gündür ha bire uyuyor:ecrin_bebek:
Günaydın kızlar nasıılsınız, benim canım sıkkın, 1 kilo fazla çıktım tartıda mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?