50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayatim bozma moralini detoks sonrasi olabilir sanirimm bence kilo deildirrr sivi kaybinin yeri dolmustur belki sislik olmusturr opuyorumnanaktan

ay ama iki katını aldım, direk geri alsam neyse, öff aman napıyım, spora yüklenirim artık:)

sen neler yapıyorsun dediklerimi uygulamaya geçirdin mi bakıyım zemuszemus

saolasın canım ustume alındım ne alakaysa hehehe:))

TWEETYCIGIM

LESLIE HAFTAN hayırlı ugurlu olsun

canlarrrrrrrrrrrrrrrr

her uye kesın leslıe yapacak bu hafta unutmayınnnnnn

topikteki tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun... a.s.

sağol canım darısı başına

saolasın canım ustume alındım ne alakaysa hehehe:))

TWEETYCIGIM

LESLIE HAFTAN hayırlı ugurlu olsun

canlarrrrrrrrrrrrrrrr

her uye kesın leslıe yapacak bu hafta unutmayınnnnnn
her bayan anne adayıdır diyelim

bi de ben dün lesli yaptım ama bugün yapamam nöbetteyim
ama yarın da çalışıyorum 4 e kadar
eve gidince yorgunluktan ölüyo olmazsam yine yaparım
hergün yapmak istiyorum aslında ama olmuyo işte

yemeğe kaçtım

Selam kızlar...

Kızlar niye yeni gelen arkadaşlara kimse yanıt yazmıyo

Hoşgeldin arkadaşım, kepek ekmeği dediğin gibi sindirimi kolaylaştırıyo ama kansızlık yapıyormuş.. O yüzden tam buğday ya da çavdar ekmeği öneriyorlar. Spor yapıyor musun, boyun uzun olduğundan kilo vermekten çok spor yapmanı tavsiye ederim. Kilon sabit kalsın ama bedenin incelsin yani yerimseniben

Umarım erken saatte ve abartılı değildir...

Ay ben baya kilo verdim ama, çok da bi fark olmadı yaw, verdiklerimin çoğu aldıklarımdı, o yüzden sanırım

çok geçte değil erken de değil. Aslında iyi oldu regl olcağım için canım tatlı bişiler istiyodu.. birden abur cubura saldırdım ve sanki tiksindimakannehir

hele cipsi yediğimde yağ içiyormuş gibi hissettim kendimi ve hemen bıraktım..
halley yiyim dedim oda tuhaf geldi en sevdiğim küçük çokomellerin tadını bile alamadım..

sanırım kola gibi yavaş yavaş bu abur cubur olayınıda terk edicem koladada böyle olmuştu.. birden tadı kötü geldi ve 1.5 senedir kolay kolay içmem..

bu arada hedefeine çok yaklaştın tebrik ederim ahhh ahhh 53lü kiloları bende görecekmiyimboshayallersmile

Ama sen daha geçen gün çokonat gemiştin :mymeka: :)) Regl dönemi sabit kiloda kalırsan sevin bence, ben öyle atak yaptım, ama beslenmene dikkat et, kan yapan şeyler ye..

:roflol: :roflol: Ay çok güzel anlatmışsın canım yaw :)) Midemizi alıştırdık sağlıklı şeylere, o yüzden herbişi de sinyal veriyorlar. Bana da normalde çok rahat yediğim şeyler ağır gelmeye başladı.. ki normalde de yağlı yemek sevmedim, tam beter oldum sempatiksalakcinni

Teşekkürler kuzucum, az kaldı bence, cozutmadan devam et, en geç 1 ay içinde hedefine gelirsin bence.

Ben biraz survivor izleyem :)) Öptüm.

birdaha yapcağımı sanmıyorum cnm hala midemi bulandırıo..

öptüm canımŞeniz

sırnaşık şey sırnaşık şey Şeniz kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey Saolasın zuzum yaw, pek bi onöre oldum sempatiksalakcinni :teytey:

Zuzum uygun dönemi ayarlayınca biraz daha incelicem, ve ayağı sakatlama olasını şey etcem, sonra başlama kararımı sana bildircem, sana da uyarsa o dönem birlikte spora yüklenek guclubacismile

yenı gelen arkadasım canım 1 kılo fazlan var senın spor yap super olursun ınsallah yemene neyım de dıkkat et emı bı de daım ol ole bı yazıp gıtme hemen

ahanda yazdım heheh

kızlar selammmmopuyorumnanaktan

haftasonu anneciğim babacığım geldi, biraz önce uğurladım onları:gitme: çok gezmeli, yemeli,içmeli bir haftasonu oldu pek tabi:kedi: ama bu hafta çoook dikkat edicem sözguclubacismile

tweetycim koçluğun hayırlı olsun. ben hiç yapmadım leslie ama indirmiştim pc'ye, yaparım bu hafta madem sevgili koçumuz öyle münasip gördükaydirigubbakcemile5

geçmişi okumadım var mı önemli bişi ???

slm kızlar benimde kilo problemim var.
boyum 1.66 kilom 57.5
4 ay önce 65 kiloydum. 7.5 kilo verdim.
son 2.5 kilo onuda versem yaza hazırım. iyi araştırdım kalori hesabıyla kilo verdim.
şimdi yediğim bi çok şeyin kalorisini biliyorum.
bu çok işime yaradı ama yoğun iş temposu diyetime devam etmemde zorluyor.
mini mini birleri okutuyorum bu sene veee çok yoruluyorum.
umarım herkes dilediği kiloya ulaşır

hacopoli aramıza hoşgeldinzemuszemus

bu topikteki bir çok arkadaşımız yoğun bir iş temposunda çalışıyori hatta geceleri nöbetleri olanlari haftasonu da çalışanlar, evinden de çalışanlar var. biz diyet değil sağlıklı beslenme diyoruz programımıza ve elimizden geldiğinde spor da yapmaya çalışıyoruz.

mrb,
bugünkü menüm:
güne 12 de başladım:1 yeşil çay+1bardak ılık su+yeşil elma saat sonra kahvaltım:1 dilim kepek ekmek+peynir+zeytin+bol ot(nane+mayadanoz+marul+ekşi ot+roka)
1.ara:1portakal+5erik
2.ara:10 ar tane badem+fındık+20 leblebi
akşam:bol otlu patates salatası+1 kase mercimek çorbası
içecek:2 bardak yeşil çay+2 lt su+2 türk kahvesi+2bardak tarçınlı ıhlamurlu çay
hareket:30dk toplu+15dk topsuz pilates+tibet 5li+30 mekik+2km yürüyüş

hoş geldin aramıza kilo vermek için tam yerindesin.Kepek ekmek ben yıllardır yerim ama bi doktor arkadaşım bana çavdar,bulabilirsen yulaf ve tam buğday ekmeğini dönüşümlü olarak yemmei söylemişti ben şimdi öyle yiyorum.Çünkü sadece kepek ekmek demir eksikliğine neden oluyomuş.dolayısıyla kansızlık yapıyomuş.Umarım sağlıklı bi şekilde verirsin fazlalıklarını kolay gelsin....

mrb hoşgeldinn aramıza
7,5 kilo ne güzel verebilmişin.2,5 kiloyu daha rahat verirsin bence diyetine spor eklemelisin.ayrıca kolay gelsinn 1 ler yorucu olur ben 3 yıl 1 leri okutuum kafayı yiycektimmmm.bol sabırlı günler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…