hayatim bozma moralini detoks sonrasi olabilir sanirimm bence kilo deildirrr sivi kaybinin yeri dolmustur belki sislik olmusturr opuyorumnanaktan
topikteki tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun... a.s.
her bayan anne adayıdır diyelimsaolasın canım ustume alındım ne alakaysa hehehe:))
TWEETYCIGIM
LESLIE HAFTAN hayırlı ugurlu olsun
canlarrrrrrrrrrrrrrrr
her uye kesın leslıe yapacak bu hafta unutmayınnnnnn
arkadaslar merhaba ilk defa mesaj yazıyoru bende 166 boyunda 57 kiloyum 53 olmak istiyorum bir hafta önce 58 dim sadece ekmeğimi kepek ekmeği olarak değiştirdim o zaten az yememi sağlıyo çok su içmeye çalışıyorum yavaş yiyorum etkili gibi geldi bana ama şu kesin bi bilgi kepek ekmeği sindirmi çok kolaylaştırıyor her gün rahatca büyük tuvaletimi yapıyorum kabızlığımı da geçirdi tavsiye ederim
dulci nasılsın?
İdare eder canım... Sen nasılsın kuzucum, cozutma falan yok di mi aklinialirimsmile
dün iyiyimde bugün biraz var cozutma:kedi:
Umarım erken saatte ve abartılı değildir...
Ay ben baya kilo verdim ama, çok da bi fark olmadı yaw, verdiklerimin çoğu aldıklarımdı, o yüzden sanırım
çok geçte değil erken de değil. Aslında iyi oldu regl olcağım için canım tatlı bişiler istiyodu.. birden abur cubura saldırdım ve sanki tiksindimakannehir
hele cipsi yediğimde yağ içiyormuş gibi hissettim kendimi ve hemen bıraktım..
halley yiyim dedim oda tuhaf geldi en sevdiğim küçük çokomellerin tadını bile alamadım..
sanırım kola gibi yavaş yavaş bu abur cubur olayınıda terk edicem koladada böyle olmuştu.. birden tadı kötü geldi ve 1.5 senedir kolay kolay içmem..
bu arada hedefeine çok yaklaştın tebrik ederim ahhh ahhh 53lü kiloları bende görecekmiyimboshayallersmile
Ama sen daha geçen gün çokonat gemiştin :mymeka: :)) Regl dönemi sabit kiloda kalırsan sevin bence, ben öyle atak yaptım, ama beslenmene dikkat et, kan yapan şeyler ye..
:roflol: :roflol: Ay çok güzel anlatmışsın canım yaw :)) Midemizi alıştırdık sağlıklı şeylere, o yüzden herbişi de sinyal veriyorlar. Bana da normalde çok rahat yediğim şeyler ağır gelmeye başladı.. ki normalde de yağlı yemek sevmedim, tam beter oldum sempatiksalakcinni
Teşekkürler kuzucum, az kaldı bence, cozutmadan devam et, en geç 1 ay içinde hedefine gelirsin bence.
Ben biraz survivor izleyem :)) Öptüm.
dulcineacım sende hoplamalı zıplamalı mı demişsin ewet guzum öle 2-3 dklık cardio , 2-3 dk ağırlık ve 2-3 dk karın kaslarına yönelik hareketler war mekik falan kaydirigubbakcemile2 tam hadi kalk, yat yere ,sürün modunda geçiyoo sempatiksalakcinni laelaelaelaelae ama dedim ya bi ayakta bi yerdesin canım sıkılmıyo sositososito
tweetycim sende duruyon duruyon bi anda çatır çatır gidiyo kilolar sıkma canını bu konusa dulci idolüm oldu lülülülülülü delikafadulden
arkadaslar merhaba ilk defa mesaj yazıyoru bende 166 boyunda 57 kiloyum 53 olmak istiyorum bir hafta önce 58 dim sadece ekmeğimi kepek ekmeği olarak değiştirdim o zaten az yememi sağlıyo çok su içmeye çalışıyorum yavaş yiyorum etkili gibi geldi bana ama şu kesin bi bilgi kepek ekmeği sindirmi çok kolaylaştırıyor her gün rahatca büyük tuvaletimi yapıyorum kabızlığımı da geçirdi tavsiye ederim
slm kızlar benimde kilo problemim var.
boyum 1.66 kilom 57.5
4 ay önce 65 kiloydum. 7.5 kilo verdim.
son 2.5 kilo onuda versem yaza hazırım. iyi araştırdım kalori hesabıyla kilo verdim.
şimdi yediğim bi çok şeyin kalorisini biliyorum.
bu çok işime yaradı ama yoğun iş temposu diyetime devam etmemde zorluyor.
mini mini birleri okutuyorum bu sene veee çok yoruluyorum.
umarım herkes dilediği kiloya ulaşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?