50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar merhaba nasılsınız? Ben geldim ama birazdan gidicem, koçum leslie yapın demiş, yorgunum ama en azından 1 mil yapıcam.

BİŞEY SORCAMM:LESLİ yi nerden ve hangiisni indirmeliiym ben yeni başlıycam sanırım 1 mil ama nerden indircemmm?

canım google'a walk at home yazınca çıkan ilk sitede linkler var, sırayla yaparsan bir hafta bir mil, iki mil falan, 5 mile kadar yapabilirsin, zamanla arttırarak.

Spatzcım ana kuzusu, tez vakitte tekrar görüşürsünüz, üzülme hiç Yediklerinin hafta içi telafisini paşa paşa yapcan artıkın.

Nesmekaya menün çok güzel, ama sporun mükemmel, cidden harikasın, maşallah diyeyim :)) Yarın yürüyüş yapcam ben de...

teşekkürler lachesis,indirmeye başaldımm hala iniyo.inş. yapabilirim.
Dulcinea menümü beğenmene sveindimm inşallah hiç bozmamm spor olayını.yürüyüşş rahatlatıyo insanı en azından psikolojik olarakk...kışın ben hiç yürümüyoduumm zaten ondan kilo aldımm sanırımm hareketsizliktennnn..

tibete geçen hafta 3 olarak başlamıştımm bu hafta 5 yapıyomm salı 7 ye geçecemmm de aslında daha fazlasını yapabilirimm çünkü hiç yormuyo beni .ama 3le başlayın diye yazıyodu 3le başlamış oldumm.bu hafta 7 değil de 9 a geçsem direk olur mu acaba?

Nesmecim (nesmekaya çok resmi oluyo, adliyeden birini çağrıyom sanki :))) sevmiyorsan nesmekaya dönüş yaparım ama :) Ben sporu baya azalttım ve sanırım vücuduma etkisini gösterdim, belki bana öyle geliyo ama ben kendimi geçen haftalara göre daha yağlı hissediyom Bunu kulağına küpe yap ve spora ısınmışken bırakma..

Kesinlikle 3 5 7 9 diye devam et ve bu az yaptığın günlerin kıymetini bil :))) Vücut ancak adapte oluyo, neden bilmiyorum ama 4. hareket bile bi garip yapıyo artık beni, bi etkisi var ama çözemedim hala :)) Ay bi de nefes olayı çok önemli bunda, her sporda olduğu gibi.. Bu linkte ayrıntılı anlatıyo, ben buna uymaya çalışıyom, umarım doğrudur.

http://semraelmaci.blogspot.com/2007/09/be-tibet.html

slm topiğimin büzel bağğyanları sempatiksalakcinni taymadan bi bakiim dedim pazartesi-salı yoğun oluyom gelemiyom olumunekankayizsmile

iyirim gız senin onöre oluşunu delikafadulden sırnaşık şey yapalım guzum daha zewkli olur kanımca öle hatta katılanda olur belkim Şeniz

allah kawuştursun canım :1hug: hafta içi düzene girersin tekrardan hihoyyyt

hoşgeldin cnm a.s.

süper spor yapmışsın :dance: :sm_cool:

Kızlar merhaba nasılsınız? Ben geldim ama birazdan gidicem, koçum leslie yapın demiş, yorgunum ama en azından 1 mil yapıcam.

iyiyiz kuzum sen nassın opuyorumnanaktan

BÜtÜn annelerİn ,anne adaylarının ve anne aday adayı olan tÜm bayanların anneler gÜnÜ kutlu olsunnn..

iwitt ya tüm annelerin vede anne adaylarının günü kutlu olsun ...buda çiçeğiniz a.s. a.s. a.s. :1hug:

Ay tibete öyle bi tarihte başlamışım ki, sevgilimin geldiği gün 21 e ulaşmış oluyom :lepi:

way beee 31 e ulaşıp sewgiliye kawuşmak :lepi: zemuszemus sositososito

guzum geçenlerde bende öle hissediyodum göbüşüm sarktı diyodum pişkolocikmi aceba yaw -tatlicadiarzu- :bbo:

21 olunca yapıyomusun yoksa geri 3 le mi başlıyosunn.21 yapıyosann yazık sevgilineeee zamannnın tibete gidiyooo.3 egeçiyosann süperrrr

:))) 21 e ulaşınca ömür boyu 21 le devam ediyon Her hafta fazla hareket sayısına alışmak belli bi süre sonra ektra bi olay olmaya başlıyo, 21 e alıştıktan sonra herşey daha kolay olacak diye de sabırsızlıkla bekliyom o zamanı :lepi:

Ay nasıl yapcam ilk günlerde diye düşünmüyo değilim :) Özellikle ilk haftalarda her an onla birlikte olmak istiyom :kedi:

Saat 24:00 den sonra bu hafta geliyo diyebileceğim hihoyyyt

sağol bilgiler için,ordan okuyumm birazz.
istediğin gibi hitap et,resmiyettten yana değilim:)
ben bu hafta 7 olarak devam edeyiimm hafife almayımm hareketlerii havalara girmiştimmm çok basit diyeee.anneme bile yaptırıyorum tibeti annnem 116 kg ona bu hafta da 3 yaptırdımm artırmadıkkk zor yapıyo çünküü.ama kendimi hafiflemiş hissediyorumm diyoooo

taymak ne yaw:))) yatmak olcaktı..bide iyirim yazmışım yirim olcaktı bide 31 yazmışım siz anladınız onu 21 olcaktı heheh:)))

Son düzenleme:

Kız afacan zuzu, seni görünce pişmiş kelle gibi sırıtıyom kaydirigubbakcemile3 Nasılsın zuzum, iyicene özlem giderdiniz mi, orda herşey yolunda mı?

Haklısın canım yaw, spor yapmam lazım, saktım cıvıdım hatta

Duygusal zuzu, vakit su gibi aksın da sen de son haftanı yaşa opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…