BİŞEY SORCAMM:LESLİ yi nerden ve hangiisni indirmeliiym ben yeni başlıycam sanırım 1 mil ama nerden indircemmm?
Ay tibete öyle bi tarihte başlamışım ki, sevgilimin geldiği gün 21 e ulaşmış oluyom :lepi:
sırnaşık şey sırnaşık şey Şeniz kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey Saolasın zuzum yaw, pek bi onöre oldum sempatiksalakcinni :teytey:
Zuzum uygun dönemi ayarlayınca biraz daha incelicem, ve ayağı sakatlama olasını şey etcem, sonra başlama kararımı sana bildircem, sana da uyarsa o dönem birlikte spora yüklenek guclubacismile
kızlar selammmmopuyorumnanaktan
haftasonu anneciğim babacığım geldi, biraz önce uğurladım onları:gitme: çok gezmeli, yemeli,içmeli bir haftasonu oldu pek tabi:kedi: ama bu hafta çoook dikkat edicem sözguclubacismile
tweetycim koçluğun hayırlı olsun. ben hiç yapmadım leslie ama indirmiştim pc'ye, yaparım bu hafta madem sevgili koçumuz öyle münasip gördükaydirigubbakcemile5
geçmişi okumadım var mı önemli bişi ???
slm kızlar benimde kilo problemim var.
boyum 1.66 kilom 57.5
4 ay önce 65 kiloydum. 7.5 kilo verdim.
son 2.5 kilo onuda versem yaza hazırım. iyi araştırdım kalori hesabıyla kilo verdim.
şimdi yediğim bi çok şeyin kalorisini biliyorum.
bu çok işime yaradı ama yoğun iş temposu diyetime devam etmemde zorluyor.
mini mini birleri okutuyorum bu sene veee çok yoruluyorum.
umarım herkes dilediği kiloya ulaşır
mrb,
bugünkü menüm:
güne 12 de başladım:1 yeşil çay+1bardak ılık su+yeşil elma saat sonra kahvaltım:1 dilim kepek ekmek+peynir+zeytin+bol ot(nane+mayadanoz+marul+ekşi ot+roka)
1.ara:1portakal+5erik
2.ara:10 ar tane badem+fındık+20 leblebi
akşam:bol otlu patates salatası+1 kase mercimek çorbası
içecek:2 bardak yeşil çay+2 lt su+2 türk kahvesi+2bardak tarçınlı ıhlamurlu çay
hareket:30dk toplu+15dk topsuz pilates+tibet 5li+30 mekik+2km yürüyüş
Kızlar merhaba nasılsınız? Ben geldim ama birazdan gidicem, koçum leslie yapın demiş, yorgunum ama en azından 1 mil yapıcam.
BÜtÜn annelerİn ,anne adaylarının ve anne aday adayı olan tÜm bayanların anneler gÜnÜ kutlu olsunnn..
Ay tibete öyle bi tarihte başlamışım ki, sevgilimin geldiği gün 21 e ulaşmış oluyom :lepi:
Nesmecim (nesmekaya çok resmi oluyo, adliyeden birini çağrıyom sanki :))) sevmiyorsan nesmekaya dönüş yaparım ama :) Ben sporu baya azalttım ve sanırım vücuduma etkisini gösterdim, belki bana öyle geliyo ama ben kendimi geçen haftalara göre daha yağlı hissediyomBunu kulağına küpe yap ve spora ısınmışken bırakma..
21 olunca yapıyomusun yoksa geri 3 le mi başlıyosunn.21 yapıyosann yazık sevgilineeee zamannnın tibete gidiyooo.3 egeçiyosann süperrrr
slm topiğimin büzel bağğyanları sempatiksalakcinni taymadan bi bakiim dedim pazartesi-salı yoğun oluyom gelemiyom olumunekankayizsmile
iyirim gız senin onöre oluşunu delikafadulden sırnaşık şey yapalım guzum daha zewkli olur kanımca öle hatta katılanda olur belkim Şeniz
way beee 31 e ulaşıp sewgiliye kawuşmak :lepi: zemuszemus sositososito
guzum geçenlerde bende öle hissediyodum göbüşüm sarktı diyodum pişkolocikmi aceba yaw -tatlicadiarzu- :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?