taymak ne yaw:))) yatmak olcaktı..bide iyirim yazmışım yirim olcaktıbide 31 yazmışım siz anladınız onu 21 olcaktı heheh:)))
taymak ne yaw:))) yatmak olcaktı..bide iyirim yazmışım yirim olcaktıbide 31 yazmışım siz anladınız onu 21 olcaktı heheh:)))
Kız afacan zuzu, seni görünce pişmiş kelle gibi sırıtıyom kaydirigubbakcemile3 Nasılsın zuzum, iyicene özlem giderdiniz mi, orda herşey yolunda mı?
Haklısın canım yaw, spor yapmam lazım, saktım cıvıdım hatta
Duygusal zuzu, vakit su gibi aksın da sen de son haftanı yaşa opuyorumnanaktan
sporumu beğenmenizzz beni acayippp motive ediyooooo h.içi bu kadar yapamıyom daa bugün evde olduğum içinn yaptımm
Yaw ben normalde erkek arkadaşıma hitap ederken bile sıfat falan kullanmam genelde, ancak tosun derim :) Ama burda üslup böyle, ben de ortama uyum sağladım :icecream:sağol bilgiler için,ordan okuyumm birazz.
istediğin gibi hitap et,resmiyettten yana değilim:)
ben bu hafta 7 olarak devam edeyiimm hafife almayımm hareketlerii havalara girmiştimmm çok basit diyeee.anneme bile yaptırıyorum tibeti annnem 116 kg ona bu hafta da 3 yaptırdımm artırmadıkkk zor yapıyo çünküü.ama kendimi hafiflemiş hissediyorumm diyoooo
Kız normalde anlamam seni ama taymak lafı gayet doğal geldiydi, hatta çoook sevmiştim minnak zuzy kaydirigubbakcemile3 Annadım annadım kaydirigubbakcemile3
Ben seni lafa tutmadan yat uyu zuzum opuyorumnanaktan Rüyanda da sevgülünü gör opuyorumnanaktan
ben de hep hatalı yazarımm ama kör kendini görmezmiş:)taymadan yazmışın ya ben de onu sorcaktımm bi hareket falan mı diye bilmiyorumkismilesüper bir anlayışımmm varrrrrr
canım benim :1hug: opuyorumnanaktan a.s. olumunekankayizsmile
iyiyim guum sen nassın ? gidermeye çalıştık yawrum nöbeti wardı dün 24 saat oluyo bugünde dinlendi falan işte öle canım zemuszemus senin yarin nasıl heycan wardır ne güzel beaa yerimseniben amin canım inş. bizede o günleri görmek nasip olur hihoyyyt
cidden yağlanıyozmu yoksa spor yaptığımızdan nasılsa gitcek diye düşündüğümüzden mi anlamıyom ama geçen haftalarda baya bi kötü hissediyodum kendimi kilomda aynıydı ama :sm_confused:
lingum dogru diyon canım zaten su haftasonu tammen ödüllendirdim kendimi bi nevi salladım olayı
hakkatten dogru diyonuz kızlar ya met. detovs sonrası yavalıyo snaırım dogru dürüst tuvalete gitmiyorum form cayı ,avakadolu yesilçay falan içtigim halde üstelik
bu hafta sonu bahar temizliğiydi, kıyafeteirn ayrılmasıydı derken fazlasıyla aktiftim,hareketliydim ama fazlaca da kaçamaklarım oldu. hareketlerim insallah eritmistir yediğim yaglı makarnaları,bisküvielri
yarın hafta bası .insallah yeniden dikkatli yasama devam edebilirim/z....
ailelerin tanısma ihtimali olan güne 50 kilonun üstünde girmek istemiyodum ama bugü giydiğim dar badiden sonra anladım ki 50 ye düsmek marifet değil, önemli olan göbegin biraz bari olsun gitmesi, yanlardaki taskınlıkların en azından biraz düzlesmesi.
simdi de bu dert aldı beni. bu hafta yaganmaya gayret etmeiyim spora her gidismde. değilse bu kadar kısa sürede tek sporla incelmem hakikaten hayal gibi bi sey.
dulcinea listeye ekle benii benim ödevimm olarak algılıyorummmm sen de benim örtmenim ollll :)
dulcinea listeye ekle benii benim ödevimm olarak algılıyorummmm sen de benim örtmenim ollll :)
Ay 24 saat nöbet cidden zorlu canım yaw, çok şükür güzel bi yerde.. çok etkiliyorum haberlerden artık, kötü bi yerde olsaydı bu 5 ayda kafayı yerdim. Herkes sağlıkla gidip gelsin :Saruboceq:
Yarın alışverişe başlıyom canım delikafadulden Acayip heyecanlıyım, bi taraftan azcuk burukum, o kadar kilo verdim ama çok da bi fark yok bende sanki, geçen yaza göre var baya da, yine de az geliyo bana, çünkü ben şu anki vücuduma da alışkınım ve hala göbiş var.
%100 spordan dolayı zuzum, çünkü ben bu sıralar az yiyorum, pekmez yedim ama diğer öğünle dengeledim ama keşke az yemek yerine çok spor yapsaydım daha memnun olurdum vücudumdan. Alışveriş beni çok yoruyo, ona güveniyorum spor konusunda :))
Bi kaç gün spordan sonra kendimize geliriz diye düşünüyom canım.
ii bari gözüm çarptıda dedim kıs ne ne biçim yasmışsın öle eyvahedigeldismile
inş. guzum sende görrr sempatiksalakcinni hihoyyyt
yeni bi akım delikafadulden gece 24 ten önce taymak lazım :1hug:
zuzutoninleri kaçırmayalım a.s.
şimdi zuzutonini de dulcinea uydurmuştu açıkliim de niye ne dedi bu kıs olmasın :)) gece 24.00-02.00 uykuda çok öemli bi hormon salgılıyomuşuz melatonin mi ne onun adı zuzutonin oldu :)))
iyi geceler şekerler delikafadulden
birazdan kaçarım yinee bi selam verip kaçiiim dedimmm laelaelaelaelae
Yaw ben gayet iyi niyetli yazdım opuyorumnanaktan
Ay zuzutoninleri unutmuşum kaydirigubbakcemile3 Zuzum buarada uyku düzenimi baya bi düzelttim :lepi:
Hadi zuzu, yavaş yavaş tay tay kaydirigubbakcemile3
merhaba canım dün senin su ile ilgili taktiği sabah yaptım CADIARZU
bakalım nasıl cevap alıcam:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?