50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

YASEMİNCİM hoşgeldin opuyorumnanaktan Demek 57.5 aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

detoks ben de yapmak istiyorum daa gün boyu sadece sıvı alınca mideniz bulanmıyo muuu ben çok sıvı tüketince gecelri bulantım olur daaa o yüzden detoksa cesaret edemiyommmm
Meyve sebze yiyon, sıvı değil, ama illa yapcam diyosan bence azcık su ve zeytinyağı kullan ve spor yapma o gün.. Bünyeyi zayıf düşürüyo, o yüzden çok tavsiye etmem, ben 1 gün yaptım ama akşam yemeğinde yağ ve tuz kullandım.

Doğru diyon zuzum, herşeyden önemlisi, sağlıklı beslenmeyi öğrendik bence, sadece kolayı bırakmış olmam bile bi mucize benim için. Spor konusunda katılıyorum zuzum sana, bence iyice düşünüp, ortaya karışık bi spor programı yapalım, en azından ikimize ortak olarak uysun sempatiksalakcinni Sonra da dediğin gibi el ele verip bu işin altından kalkalım. Önemli olan süreklilik. Ay havalarda ısınınca ayrı zor oluyo spor eyvahedigeldismile

Ben de hiç sevmiyom normalde, yük gibi geliyor. Ama işte şu an sevgülüme kendimi beğendirme derdinden seve seve yapacam bu sefer, kaç aydır bu haftayı bekledim :lepi:

yasemincimm hoşgeldin canım opuyorumnanaktan

hoşbuldum canımcımmmolumunekankayizsmile

sanki sabah bende öyle oldum kendimi test ederek devamına karar veririm zaten arkadaşının kilo vermesini bende tam soracaktım gelişmeleri yazarım çok sağol verdiğin bilgi içinŞeniz

Göbek sorunu olanlara tavsiye.ben liseyi sağlık mesl.yatılı olarak okudum ve sağlıklı yaşam takıntılı arkdş vardıı yurtta her gün yatmadan mutlaka 20 mekik çekerdikk ve ben o zmandan berii bunu alışkanlık haline getirdimmm ve hiç göbeğimm yok olmadıı tavsiye ederimm çok işe yarıyooo bu alışkanlığı devam ettirwen tek kişi benimm ve şimdi hepsii göbeklii çünkü yapmıyolarrr

sağol liste içinn dulcinea
benim de alışveriş yapmam lazımmm amöa hiç canım çekmiyoo kendimii şişko hissediyommmmm,keşke zayıflasam da ciciler alsammmm
hoş geldin yasemin

Bak bunu demicektin işte, sen cidden zayıfsın... Benim boyum 1.58 kilom 54, hesabı sen yap. Benim de hayalim aslında bu tarihe kadar 50 ye ulaşıp öyle alışveriş yapmıştı ama olmadı boshayallersmile

ya detoks bi kaç yerde okudum daa hep sıvıydıı çorba kompostoo gibii ben ozamn yaparsamm hafta sonu evdeyekn ve meyveli olanındann yapayımmm herkes yapıyo benim de canım detoks çekti....

Ayy yesillik yedim ama yumurta falan aklıuma gelmisti kahvaltı hazırlarken ama yemedim neyse ya insallah düzelir haftaiçi.hiç gitmiyorum dğl ama detoks öncesi gibi de değil.

iyi geceler şekerler delikafadulden

birazdan kaçarım yinee bi selam verip kaçiiim dedimmm laelaelaelaelae

ŞenizŞenizŞeniz

canım yaseminim

ahh su düzen isini bi tuttutrsamn hiç bi seyde karar kılamıyorum ya

hep bi engel hem bi üsengeçlik ya yorgun oluyorum hemen uyuyasım geliyo ya üseniyoırum yapasım gelmiyo ya da unutuyorum. kalabaklıkta hele hiç yapılmuyo.

neyse su temilik vs isleir bitmeden zaten bi seyde karar kıamam da en azından sonra dikkat edeyim bari ya.

her avsam üsenmeyende göbek mi olur canım olsa da haksızlık olur ama:)

masallah canım :)

Haaaa annadım zuzum, bende de var kıtlık sempatiksalakcinni
Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

ya detoks bi kaç yerde okudum daa hep sıvıydıı çorba kompostoo gibii ben ozamn yaparsamm hafta sonu evdeyekn ve meyveli olanındann yapayımmm herkes yapıyo benim de canım detoks çekti....

sen beni görcektin geçen:) kızlar ayranlı detoksu yapmıstı ben bu topiğe yeni gelmistim o zaman nasıl imreniyodum hatta hala aklımda.bi uygun fırsat bulsam yaparım:))

aslında bu hafta yapmayı düsünüyofum ama yapmıycam söye bi ay bari geçsin. detoks sonrası değisiyo çünkü hem beslenme hem de met.nın hızı. simdiik eski düzenime dönmeye calısıyorum ama bende bi ay sonra falan ayranlıyı düsünüyorum.
ama bir aya kadar 50 nin altına düsmessem veya düser de geri alırsam yapmıycam.

neyse kızlar sabah erkenden kursum var hadi size iyi geceler

şutarafagittipardon canımda bu ne demekkk CADIARZU

hoşbulduuuum bu aradaaa 57 .6 dü düz olsun didimmm:jeyyar:
Ne ne demek :uhm: Ay ben bugün çok erken kalktım kafa gitti iyicene canım yaw.
Aaaaa kandırıkçı lülülülülülü Tebrikler canım. Ben bu hafta kilo veremezsem hiç olmadığı kadar çok bozulurum buarada. Cidden çok dikkat ediyom.

görünüm olarak zayıf gibiyim dee üst bacak ve basenlerimmm kalınnnnn ıııyyyyyyyyyy
Görünümü bilemem de matematiksel olarak zayıfsın :)
Önerini dikkate alacağım guclubacismile Tibetin 2. hareketi var ya, o da karın kaslarını çok güzel çalıştırıyor, ona da güneniyom bu konuda :)

hepinize iyi geceler zuzular titanici izledim az kalsın ağlayacaktım
10 kere izlesem hepsinde duygulanırım sanırım

benim pek muhterem nöbet arkadaşlarım 3 kucak dolusu abur cubur almışlar kantinten
kıtlık var sanki
ben yemiycem dedim
zorla baharatlı 1 tane çubuk
1 tanede biskrem çubuk yedirdiler
ama cola filan herşey vardı
yemedimmmmm

kendimi tebrik ettim valla

herkese iyi geceler tatlı rüyalar+benim taymamm lazımmmm.herese güzel pazartesilerrrr

Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

TRUFCUM arkadaşların tıkınmalarını öyle bi anlatıyon ki, biri sana git döv dese döveceksin kaydirigubbakcemile3 İyi yapmışsın canım, efferin sana, ben de kendimi tebrik edeyim, ne cıslar yiyorlar yanımda , ben sadece bakıyom bayanssulusmile

Ben geldim yine:)
Bir mil yürüdüm, callan yaptım ve platesle esnedim geldim, şimdi ders çalışmam lazım höfff laelaelaelaelae

siz ne yapıyorsunuz, yeni saç rengimi beğendiniz mi bakimm?

eee canım gülmüşsün bağaaaa amaaaasenağlama :ecrin_bebek:
napayımm bazen olduğumdan fazlada gösteriyordu tikırım o zaman nolcaaaaaaaaakkkkkkkkşakkıdı

katrecem canım bravoo vallaaa az kaldı hedefe ha gayret

benim pc her an gidebilir şimdiden hepinize iyi gecelerrrolumunekankayizsmile

dövebilirim her an
çünkü inadıma yapıyorlar hep :mymeka:

Bir mil yürüdüm, callan yaptım ve platesle esnedim geldim, şimdi ders çalışmam lazım höfff laelaelaelaelae

siz ne yapıyorsunuz, yeni saç rengimi beğendiniz mi bakimm?

hoşgeldin canım
ne güzel yapmışsın herşeyden
ben de yattığım yerden 2-3 hareket yaptım
5 dk dışarda yürüdüm
saçını görmedim aaa ne zaman ekledin

güle güle canımmm

Ben de karar aldım tam callan yazcaktım, sen yazmışsın: YAZIN YAPILABİLECEK EN GÜZEL SPOR CALLAN BENCE :lepi:

Kız dalga geçtiğimden değil, sevindiğim gülüyom kaydirigubbakcemile3 Tatlı rüyalar.

dövebilirim her an
çünkü inadıma yapıyorlar hep :mymeka:
Ben de geleyim birlikte dövelim klava:
İyi nöbetler canım.

Kızlar ben kaçıyom, herkeslere iyi geceler, tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…