50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım
ne güzel yapmışsın herşeyden
ben de yattığım yerden 2-3 hareket yaptım
5 dk dışarda yürüdüm
saçını görmedim aaa ne zaman ekledin

Hoşbulduk canım, öyle harmanladım sporları:)
Ben de karar aldım tam callan yazcaktım, sen yazmışsın: YAZIN YAPILABİLECEK EN GÜZEL SPOR CALLAN BENCE :lepi:

Kızlar ben kaçıyom, herkeslere iyi geceler, tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

Callan evet ideal bence de, iyi geceler hayatım tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

Kız dalga geçtiğimden değil, sevindiğim gülüyom kaydirigubbakcemile3 Tatlı rüyalar.

:ecrin_bebek: zaten bu ayın sonuna kadar 57 tam olmalıyım aşağı yukarı şu an oynuyor kilom :1ninca::1shok: napiim sabah görünce tartıyı öylee sevindirik oldum 3 & 4 kere inip bindim
bide bugün anneme gittim kayınvalideme falan ha bire yedirdilercokacimcoook zorlaaaa-tatlicadiarzu-

iyi geceler canımm:))

iyi geceler yaseminim, iyi geceler trufum, ben de kaçıyım artık çok öpüyorum opuyorumnanaktan

günaydın herkese.........uyku tutmadı erkenden uyandım bugün........bende ne var ne yok bir bakayım dedim.......birazdan okula gidecez gün boyunca eşimde olacağı için bilg giremeye bilirim diye şimdiden takıldım buraya......

hafta sonu güzeldi...sağlıklı beslenmeye dikkat etttim taki dün akşama kadar.....eşimin teyzesine gitmiştik....tam bir tıkınmaydı.....bugün bol hareketli sağlıklı bir menüyle gün geçirmek istiyorum....

bu hafta leslie haftasıymış.....havalar ısındığı için dışarda yürüyüş yapmak istiyorum koçum kabul olur mu?......

yaklaşık bir aydır doğru düzgün spor yapmadım. bu günden itibaren inş başlıcam biraz sıkılaşayım bari.......callan a başlıyım diyorum yada nivea ya......

gunaydin tweety cim.evet kunefe bir hataydi ama 52 olayim kendime odul olarak kunefe yedircem demistim. O sozumu tuttum. Bu hafta sonu yiyip ictiklerimi bir bir yazacagim. Ama beni degerlendirirken bundan sonra kilo vermek icin degil, kilomu korumak icin beslendigimi goz onunde bulundurun tamam mi???

Günaydın kızlar nasıılsınız, benim canım sıkkın, 1 kilo fazla çıktım tartıda mafoldumben

Kilo degildir o.. Tuzlu ya da baharatli birseyler yediysen su toplamistir vucudun..

gurur duyduk seninle aferin trufcum..
Bu hafta sonu yediklerim ictiklerim su sekilde efendim.
CUMARTESI
sabah
1 adet kuru kayisi ve yesil cay
4 millik leslie ile fast 4 miles
Kahvalti:
Ceyrek kepekli simit

Ara: yok

Ogle yemegi
Yarim kunefe(Kaymakli ve dondurmali)
Yarim icli kofte
Soda
Reddettiklerim: Alinazik kebabi, patates kizartmasi, adana kebabi, kola
Aksam:
Cok bol salata(yagsiz ve limonlu),hic yagsiz pismis 3 tane fish fingers
Reddettiklerim:Patates kizartmasi, karnibahar kizartmasi,Sosis kizartmasi
Aksam sinemada reddettigim seyse: Bol yagli patlamis misir ve kola
PAZAR
Sabah
Hicbirsey yemedim,1 adet kuru kayisi, ceyrek yesil elma,yesil cay
Spor:Mutfakta sabah6 dan oglen 2 ye kadar anneler gunu calismasi...(3 tane kurabiye sepeti yaptim)
Ogle: Zengin kahvalti (Protein agirlikli)
Ara:2 tane salatalik
Ara: Az yaban mersin, 1 tane kuru kayisii ve sekersiz turk kahvesi
Aksam 2 tane kucuk patatesli borek( Kayinvalidem zorladi, patatesli borek en sevmedigim borektir)
Spor: 4 millik leslie fast 4 miles
Ara: 1 dilim ananas, ceyrek muz

Pazar reddettiklerim ise siyah cay, 3. borek (aslinda ilk ikisini de reddetmistim de kayinvalideme anlatamadim), cig kofte, fistik. Ve benim pisirdigim nefis kurabiyeleri hiccccc tatmadim.. Bu kadar cok seyi reddedebildigim icin kendimi cok iyi hissediyorum...Ayrica leslie fast 4 miles i iki gunde uygulayabildim. Ama pilates yapamadim..

Son düzenleme:
gunaydin kizlar,

gecen hafta cok mutlu bir haftaydi benim icin;

ilk defa 2,2 kg vererek 1. oldum;

bunun 1,1 kg di, onceki hafta ilaclar yuxunden aldigim kiloydu, 1,1i de detox ile gitti.

cumartesi sabah itibariyle 53,4 tum..

dun sabah ve bu sabah tartilmadim, cok merak ediyorum, aldim mi acep, ama kendimi hafif hissediyorum, almisim gibi gelmiyor,

bu asksm da maydonoz kaynaticam, anchusanin maydonoz kurune baslicam.

ben de yazayim h. sonu yediklerimi

cumartesi

sabah
disarda acik bufe kahvalti

ogle
3 ad. krep (peynirli ve de recelli)
cay
(annemdeydik)

aksam
1 dilim ekmek,
roka
1 kase mercimek corbasi

pazar

sabah
guclu kahvalti

ara
ceyrek ispanakli pide
(k.validemdeydimm)

ogle
1 kase cacik
3 ad. dolma (biber, kabak, patlicam; kucuk birer tane)

ara
meyve salatasi
(erik, cilek, muz, yeni dunya)

aksam
1 dilim ekmek, beyaz peynir, cay

ara
1 browni :-(

tebrik ederim peppermint
bu arada yazdim ama okumayanlariniz vardir,

ben mali musavir oldum, duydunuzz muuuuuuuu

)))))))))))))))
duyduk yorum da yaptik ama gecmisi okuyamayabilirsin, tekrar kutlarim ve darisi benim basiam diyorum . umarim doktorami savunacagim ve makalelerimi cikaracagim gunleri gorurum

Sen de de sakincalilar var ama dengelemeye calismissin yine de. Aferin

Kızlarrrrr merhabaaaa

Nasılsınız görüşmeyeli?

Kilo olarak iyi sayılırım ben kim ne kadar verdi bakalım çok kilo veren var mı görüşmeyeli?

Bi yesayı biliyom aynıymış... özelden konuştuk pepperim sen naptın yasemin nerde dulcinea nerde özledim yaaaa :sinifsinif:

Anam yeni gördüm mali müşavir olmuş pepperimmmmmmmmm ay çok sevindim darısı başıma canım yaaa (güzel şeylerin yani mali müşavirlik açısından değil :))))

canim cok cok sagol,

evet darisi senin basina;
dr. anchusa hn. olursun kisa zamanda umarim,

ve de lachesisisn jurisinin basina, o da bitirir sag salim insallah..

cnm h.sonu misafirkliklerde kacirdim biraz ama , aksamlari yemeyerek (az yiyerek) dengelemeye calistim...

sense, cnm seni sorup duruyoruz, ozledik cnm yaaa..
hosgeldin tekrardannnnn.. formunu korumussun masallahhhhhhhh

biz son haftalarda atak yaptik;
yaza girerken cogu kisi ideal kilosuna yaklasti,
ben de (almadiysam) en son cmr. sabah 53,4 tum cnm.

cnm, aminnn darisi hepinizin basinaaaaaaaaa..

yasemin, dulcinea buralardalar, dulci bayag kilo verdi (53 lerde ), yasemin de 57 lere yaklasti sanirim..

bu arada yazdim ama okumayanlariniz vardir,

ben mali musavir oldum, duydunuzz muuuuuuuu

)))))))))))))))

pepperimmmmm!!!alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

çooook tebrik ederim hayatım çok sevindim gerçekten de!!!opuyorumnanaktan

çıtır, zayıf ve güzel bir mali müşavir bayan var karşımızdaa.s.

hem bu haftanın şampiyonu da olmuşsun:hooray: çok çok çok kutlarım canım!!!:asigim:

günaydınlarr
bu detoks bana yaramadı galibaa
çünkü bu sabah tartıldım ve 53,5 gördüm tartıda
yani geri almışım verdiğim kiloyu
belkide cumartesi pazar yediklerimdendir.
çünkü cumartesi anneme,pazarda tekirdağa kayınvalideme gittik ve piknik yaptık.
yani hiç menü falan yazmayım ben en iyisi..

günaydın kızlarrr
özlemişim sizi. detoks sonrası cumartesi 54.8 çıktım.55 den sonra ilk defa 54 ü gördüm. yalnız bu sabah yine55.1 çıktım ama olsun.
cumartesi misafirim vardı.düzenli yemek yiyemedim. salata börek
peppercim çok tebrik ederim gerçekten çok sevindim senin adına . hem kilo şampiyonusun hemde ali müşavir:)

bu anneler gunu kotu oldu detoks sonrasi pek cok kisi icin. Olsun soyle dusun, kilo vermesen de vucudunu toksinlerden temizledin

hafta sonu öyle oluyo canım . ister istemez yeniliyor.
zaten ben bu detoksa kilodan çok vücud temizliği diye yaptım mesela

canim benimmmmmm yaaaaaaa,
cok tesekkur ederim,

musavirligim hayirli olur umarim; is hayatima basari ve hareket getirir umarim..

darisi senin erkek arkadasinin basina canim benimmmmmmm

klik, niluferr, 300-500 gr almissiniz geri;

o kadar olur,

detoksla tum fazla suy atmistik, birazcik tuzlu yiyince biraz su tutmamiz normalll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…