50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

klik, niluferr, 300-500 gr almissiniz geri;

o kadar olur,

detoksla tum fazla suy atmistik, birazcik tuzlu yiyince biraz su tutmamiz normalll

Evet, ben zaten bunu bekliyordum..... Normal beslenmemize geri donduk. Ama kizlar benim tuvalet aliskanligim degisti bu detoks sonrasinda... Hos hep kati besinler yedim detoks sonrasi ve duzensiz beslendim hafta sonu.hala tuvalete gidemedim..

bu anneler gunu kotu oldu detoks sonrasi pek cok kisi icin. Olsun soyle dusun, kilo vermesen de vucudunu toksinlerden temizledin

evet bende öyle teselli ediyorum kendimi.
ama tekirdağda herkes bana çok fazla zayıflamışsın deyip durdu.
hatta kayınpederim biraz kilo al bile dedi.

detoksda verdiklerinizi geri mi aldınız hep anlamadım benmafoldumben

evet ben geri aldım valla. ayran detoksunda almamıştım ama..

hafta sonu öyle oluyo canım . ister istemez yeniliyor.
zaten ben bu detoksa kilodan çok vücud temizliği diye yaptım mesela

evet detoks bitişi hafta sonuna ve de anneler gününe gelince böyle oldu maalesef..

klik, niluferr, 300-500 gr almissiniz geri;

o kadar olur,

detoksla tum fazla suy atmistik, birazcik tuzlu yiyince biraz su tutmamiz normalll

doğruda tartıda 52 li rakamları görüncede sevindirik olmuştum yaa :sinifsinif:

evet bende öyle teselli ediyorum kendimi.
ama tekirdağda herkes bana çok fazla zayıflamışsın deyip durdu.
hatta kayınpederim biraz kilo al bile dedi.

Benim kayinvalidem ve kayinpederim tahta gibi oldun, cirkinlestin bile dediler yuzume. Cok kiziyorlar bana cok.. Ben gidince kadin ne pisirecegini sasiriyor farkindayim cunku herseye onu yemem diyorum.Hic duymuyorum onlari. Onlar eski kusak, etli butlu olunca saglikli ve guzelolunduguna inaniyorlar. Halbuki ne kadar zayifsan o kadar sagliklisin (anoreksik olmadigin surece)

gunaydın canlarımmmmmmmmmmmmmm

detox guzellerı bu detox ayrandan farklıydı amac kılo vermek degıl arınmak temızlenmektı

ayran detoxunda kılo verılıyor hem de alınmıyormus dedık hatta detox oncesı ve sonrası kıloları ıceren lıste yaptık ama bundan ole bı sey demedık de yapmadık da cunku amaclar farklı

herkeslerı operım al yanaktan

SENSEEEEEEEEEEEEEEEE DON ARTIK:))

günaydın herkeslere..
geçmişi tam okuyamadım ama terfiler var galibakaydirigubbakcemile5
@peppercım tebrik ederim seni canım,başarıların daim olsun..
darısı tüm isteklilerin başınayerimseniben
detoks özetimi vereyim size,
sadece 400 gram:sinifsinif:

kahvekokusu

cnm, az olsun kalici olsun..

yesa haklisin, ben de detox sonrasi kendimi cok cok saglikli hisssediyorum,

kilo olarak bu sabah tartilmadim, keske tartilsaydim, kilo durumumu merak ettim, neyse yarin sabaha kaldi artik..

mesaj alınmıştır :)

canim benimmmmmm yaaaaaaa,
cok tesekkur ederim,

musavirligim hayirli olur umarim; is hayatima basari ve hareket getirir umarim..

darisi senin erkek arkadasinin basina canim benimmmmmmm

amin canım inşallah. bizimki daha haziranda staj başlatmaya giricez, çok yolumuz var.
ama çooook sevindim senin adınaopuyorumnanaktan biz ilk tanıştığımızda sınava hazırlanıyordun senkaydirigubbakcemile5

Detoksla iki kilo verdim 500 gramini geri aldimyani toplam 1.5 kilo vermis oldum ben. ama sanirim genellikle geri almislar...

evet sen vermişsin, zaten sen kilo vermek için değil arınmak icin yapmıştın degil mi? çok iyi olmuşturkaydirigubbakcemile5

ben de ayranlı detokstan sonra almamıştım geri. kilo vermeye ilk adımı o şekilde atmıştım yaniopuyorumnanaktan

klikcim sen çok güzel kilo verdin tabiki gözle de rahat rahat farkediliyorduralkisalkisalkis

aman çok bilmiş cimcime seniopuyorumnanaktan

kahvekokusu

cnm, az olsun kalici olsun..

yesa haklisin, ben de detox sonrasi kendimi cok cok saglikli hisssediyorum,

kilo olarak bu sabah tartilmadim, keske tartilsaydim, kilo durumumu merak ettim, neyse yarin sabaha kaldi artik..

ben tartıldım bugun ama söyleyemem:kedi: çok çünkü! bugun bol bol bitki çayı, hafif sebzeler ve spor...belki haftaici bi gün ben de detoks yaparımsempatiksalakcinni

masallah kizlar;

bakiyorum da cizelgelere herkes cok iyi kilolar verdi,
5 kg, 7 kg veren var ........

hepinize bravo,
ben 3 kg yu anca verdim,

ama hep spor yapamamaktan..

buna da sukurrrr

bu hafta leslie haftasiymis kizlarr;

ben belimden dolayi yapamiyorum onu,

doktora sorayim; izin verirse yuruyus yaparim onun yerine.

Günaydın kızlar, detox öncesi kiloma döndüm sonunda, spor sağolsun.
Bir sürü alıntı yapmıştım kayboldu

Pepperım ben seni tebrik etmiştim, yine ediyim çok mutlu oldum hayatım, senin için güzel haberler dönemi, ayrıca şaşırmadım da, başaracağını biliyordum.

Anchusa canım, sen haftasonu nasıl az yemişsin yahu Bu diyet yapmamış halinse yaptığını düşünemiyorum, iradene hayran kaldım vallahi.
Callan önemli kızlar, recimdeyim albümüme yeni resim koydum, callan sayesinde inceldim baya, bakalım siz farkedebilcek misiniz?

Neyse ben gidip kahvaltı yapıyım, gelirim birazdan opuyorumnanaktan

Leslie zaten yapoyorum ama callan yapmak istiyorum gobegim icin. ama sevemedim gitti yaaaaaa su callani. 3 kere yaptim gerisi gelmedi.

canım sen pilates yapmıyor musun zaten ? onu yapmaya devam et bence. gerçi ben de merak ediyorum callan'ı, lachesis çok reklamını yaptıopuyorumnanaktan ama senin gibi ısınamadım ben de o teyzelere. indirdim duruyo öylecekaydirigubbakcemile3

Kız çok sıkıcı doğru ben o yüzden sadece karın ve kalçayı yapıyorum o da 10 dk da bitiyor, esnemeleri falan platesle yapıyorum, yoksa çekilmez, modernleştirseler iyi olur şu callan'ı. Yavrum benim ileri derecede olan ve hiç geçmeyen selülitlerimde bile azalma oldu, siz de faydalanın diye yapıyorum aaaa.

Bakın şöyle yapın, 1 mil leslie ile yürüyün, böylece ısınmış olun, sonra callanın karın ve kalçalarını yapın, bacakları da iyi de biraz beli zorluyor sanki, ben o yüzden yapmıyorum.
10 dakikada bitiyor zaten. Sonra ebrunun bu 2.nci dvdsinde lastikle kalça, bacak esnetiyorları, onları da yaptınız mı süper oluyor ve bunların toplamı yarım saat sürüyor.

Kızlar kpssye giren var mı aranızda, eğitimden hangi oturumlara girilmesi gerekiyor, bilen var mı, ben pek bilemedim de

kıs sen ne akıllısın opuyorumnanaktan ben zaten spor salonunda pilates yapıyorum. o zaman callandan da kalça karın yaparım. madem leslie haftası 1 milcik de olsa ondan yaparım.kaydirigubbakcemile3

Kızlar kpssye giren var mı aranızda, eğitimden hangi oturumlara girilmesi gerekiyor, bilen var mı, ben pek bilemedim de

üzgünüm canım hiç bi fikrim yokbilmiyorumkismile

kızlar ben saçlarımı kestirmek istiyorum.bob modelinin biraz uzunundan, aşk-ı memnudaki nihalin yeni saçları gibi. nasıl olur sizce ?yakışır mı bana?

benim saçlarım çok kalın telli, iyice uzadı da. yaz da geldi başa çıkamam artık. var mı fikriniz ? varsa model de gösterseniz tam süper olurzemuszemus

ay herkes Nihal'in saçı diye geziyor, Nihal'in saçını görmedim şahsen ama Bob modelinin uzunları gerçekten güzel oluyor, saçların düz galiba senin, bence yakışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…