detoksda verdiklerinizi geri mi aldınız hep anlamadım benmafoldumben
klik, niluferr, 300-500 gr almissiniz geri;
o kadar olur,
detoksla tum fazla suy atmistik, birazcik tuzlu yiyince biraz su tutmamiz normalll
bu anneler gunu kotu oldu detoks sonrasi pek cok kisi icin. Olsun soyle dusun, kilo vermesen de vucudunu toksinlerden temizledin
detoksda verdiklerinizi geri mi aldınız hep anlamadım benmafoldumben
hafta sonu öyle oluyo canım . ister istemez yeniliyor.
zaten ben bu detoksa kilodan çok vücud temizliği diye yaptım mesela
klik, niluferr, 300-500 gr almissiniz geri;
o kadar olur,
detoksla tum fazla suy atmistik, birazcik tuzlu yiyince biraz su tutmamiz normalll
evet bende öyle teselli ediyorum kendimi.
ama tekirdağda herkes bana çok fazla zayıflamışsın deyip durdu.
hatta kayınpederim biraz kilo al bile dedi.
gunaydın canlarımmmmmmmmmmmmmm
detox guzellerı bu detox ayrandan farklıydı amac kılo vermek degıl arınmak temızlenmektı
ayran detoxunda kılo verılıyor hem de alınmıyormus dedık hatta detox oncesı ve sonrası kıloları ıceren lıste yaptık ama bundan ole bı sey demedık de yapmadık da cunku amaclar farklı
herkeslerı operım al yanaktan
SENSEEEEEEEEEEEEEEEE DON ARTIK:))
canim benimmmmmm yaaaaaaa,
cok tesekkur ederim,
musavirligim hayirli olur umarim; is hayatima basari ve hareket getirir umarim..
darisi senin erkek arkadasinin basina canim benimmmmmmm
Detoksla iki kilo verdim 500 gramini geri aldimyani toplam 1.5 kilo vermis oldum ben. ama sanirim genellikle geri almislar...
evet bende öyle teselli ediyorum kendimi.
ama tekirdağda herkes bana çok fazla zayıflamışsın deyip durdu.
hatta kayınpederim biraz kilo al bile dedi.
evet ben geri aldım valla. ayran detoksunda almamıştım ama..
gunaydın canlarımmmmmmmmmmmmmm
detox guzellerı bu detox ayrandan farklıydı amac kılo vermek degıl arınmak temızlenmektı
ayran detoxunda kılo verılıyor hem de alınmıyormus dedık hatta detox oncesı ve sonrası kıloları ıceren lıste yaptık ama bundan ole bı sey demedık de yapmadık da cunku amaclar farklı
herkeslerı operım al yanaktan
SENSEEEEEEEEEEEEEEEE DON ARTIK:))
kahvekokusu
cnm, az olsun kalici olsun..
yesa haklisin, ben de detox sonrasi kendimi cok cok saglikli hisssediyorum,
kilo olarak bu sabah tartilmadim, keske tartilsaydim, kilo durumumu merak ettim, neyse yarin sabaha kaldi artik..
bu hafta leslie haftasiymis kizlarr;
ben belimden dolayi yapamiyorum onu,
doktora sorayim; izin verirse yuruyus yaparim onun yerine.
Leslie zaten yapoyorum ama callan yapmak istiyorum gobegim icin. ama sevemedim gitti yaaaaaa su callani. 3 kere yaptim gerisi gelmedi.
canım sen pilates yapmıyor musun zaten ? onu yapmaya devam et bence. gerçi ben de merak ediyorum callan'ı, lachesis çok reklamını yaptıopuyorumnanaktan ama senin gibi ısınamadım ben de o teyzelere. indirdim duruyo öylecekaydirigubbakcemile3
Kız çok sıkıcı doğru ben o yüzden sadece karın ve kalçayı yapıyorum o da 10 dk da bitiyor, esnemeleri falan platesle yapıyorum, yoksa çekilmez, modernleştirseler iyi olur şu callan'ı. Yavrum benim ileri derecede olan ve hiç geçmeyen selülitlerimde bile azalma oldu, siz de faydalanın diye yapıyorum aaaa.
Bakın şöyle yapın, 1 mil leslie ile yürüyün, böylece ısınmış olun, sonra callanın karın ve kalçalarını yapın, bacakları da iyi de biraz beli zorluyor sanki, ben o yüzden yapmıyorum.
10 dakikada bitiyor zaten. Sonra ebrunun bu 2.nci dvdsinde lastikle kalça, bacak esnetiyorları, onları da yaptınız mı süper oluyor ve bunların toplamı yarım saat sürüyor.
Kızlar kpssye giren var mı aranızda, eğitimden hangi oturumlara girilmesi gerekiyor, bilen var mı, ben pek bilemedim de
kızlar ben saçlarımı kestirmek istiyorum.bob modelinin biraz uzunundan, aşk-ı memnudaki nihalin yeni saçları gibi. nasıl olur sizce ?yakışır mı bana?
benim saçlarım çok kalın telli, iyice uzadı da. yaz da geldi başa çıkamam artık. var mı fikriniz ? varsa model de gösterseniz tam süper olurzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?