Evet yaa ben galiba iradeliyim. Bu detoks bana yaradi. Daha dikkatliydim . cunku hafta sonlari ben sacmaliyoirum genelde. Kebapciya gittik hic birsey yiyemedim. Her sey yagli geldi. Siyah caya asla hayir demem bu hafta sonu onu bile dedim. Bir suru seye olmaz yemem dedim. sabah kahvaltisi icin yegenime nutella aldim bir kasik bile almadim.Yillardir gozleme yemiyordum.Bu sabah kendime az yagli bir gozleme yaptim yagini kagit havluda aldirip yedim...Günaydın kızlar, detox öncesi kiloma döndüm sonunda, spor sağolsun.
Bir sürü alıntı yapmıştım kayboldu
Pepperım ben seni tebrik etmiştim, yine ediyim çok mutlu oldum hayatım, senin için güzel haberler dönemi, ayrıca şaşırmadım da, başaracağını biliyordum.
Anchusa canım, sen haftasonu nasıl az yemişsin yahuBu diyet yapmamış halinse yaptığını düşünemiyorum, iradene hayran kaldım vallahi.
Callan önemli kızlar, recimdeyim albümüme yeni resim koydum, callan sayesinde inceldim baya, bakalım siz farkedebilcek misiniz?
Neyse ben gidip kahvaltı yapıyım, gelirim birazdan opuyorumnanaktan
Pilates son bir haftada 2 kere yapabildim ama bugun yapmayi planliyorum. Sporu degsitirmekte fayda var ya, o yuzden callan mi denesem diyorum. Leslie de zaten yapiyorum canimcanım sen pilates yapmıyor musun zaten ? onu yapmaya devam et bence. gerçi ben de merak ediyorum callan'ı, lachesis çok reklamını yaptıopuyorumnanaktan ama senin gibi ısınamadım ben de o teyzelere. indirdim duruyo öylecekaydirigubbakcemile3
Sabah kahvaltı da
1dilim çok tahıllı ekmek, 2 zeytin, çörek otlu beyaz peynir ve üzümlü kek yedim.
Şu süper saçlarım düz olsa böyle kestirirdim.
Evet yaa ben galiba iradeliyim. Bu detoks bana yaradi. Daha dikkatliydim . cunku hafta sonlari ben sacmaliyoirum genelde. Kebapciya gittik hic birsey yiyemedim. Her sey yagli geldi. Siyah caya asla hayir demem bu hafta sonu onu bile dedim. Bir suru seye olmaz yemem dedim. sabah kahvaltisi icin yegenime nutella aldim bir kasik bile almadim.Yillardir gozleme yemiyordum.Bu sabah kendime az yagli bir gozleme yaptim yagini kagit havluda aldirip yedim...
ay canim uzumlu kek istedi
Yesacann döndüm ben valla bu sefer çok özledim napıyimmm :)
Kızlar ben sabah akşam 40-45 dk yürüyüp akşam da mekik çekiyorum
Başka bişiy yapamıyorum şu aralar yoğunum ve yorgun oluyorum doğal olarak
beslenmeme dikkat etmedim son 1-2 haftadır ondandır sanırsam çok halsiz ve kötümser bi insan oldum
Düzelicem zannedersem (inşallah)
Küçük bi konu açasın var bunlar ilgili hem bana da yardımınız olur
Hayatınızda birşeyi yanlış yaptığınızı hissettiğinizde kendinizi nasıl teselli edersiniz ya da hayata kendinizi nasıl tekrar motive edersiniz. Yoksa hiç aldırış etmediğiniz için motivasyonunuz da bozulmaz mı?
Her birimizin kendini işe yaramaz hissettiği anlar vardır ama ne yaparsanız yapın bu his çıkmaz sanki içinizden... Böyle bişiy yaşadınız mı yaşadıysanız neler yaptınız karşılığında?
biraz once lachesis in sen az yiyorsun demesiyle, "evet ya aslinda daha cok yiyebilirim artik diyerek mutfaga gittim ve kendimi durduramadim. cok fena seyler yedim..Hic yazmayi dusunmuyorum. Neyse bu sabah 4 millik leslie yapmistim. Ama bir 5 mil daha yapmam lazim boyle yemeye devam edersem....kafamçokkarıştı
@spatz cadısı kestır canım cok yakısır bır gun en uzun sac benım olacak heheh bu arada bılmısım hee napcan hehe:)
@peppercıgım canım valla ben de bu detoxdan cok memnun kaldım ayranlı daha yapmam da bunu yaparım ınsallah ıkı gun sonrasında kendımı ınanılmaz hafıf hıssettım yaa cok sahane bır duyguymus
@senseeeeeeeeeeeeeeee hosgeldın canım yaaaaaaaaaaa gıtmek yok bı daha
not: alese gıren var mıydı yaa
Ah lachesis ah. Yarim su boregi, 3 tane ev yapimi kurabiye, 1 tane cubuk kraker ve iki zeytini dupeduz agzima tiktim ve cignemeden yuttummmmmmmm mafoldumbenBen hiç dayanamıyorum, hele sevdiğim bir şeyse miktarını ayarlayamıyorum, zaten çok hızlı yediğimden ne kadar yediğimi de anlayamıyorum
ay pardon bilmiyorumkismile
Hayatınızda birşeyi yanlış yaptığınızı hissettiğinizde kendinizi nasıl teselli edersiniz ya da hayata kendinizi nasıl tekrar motive edersiniz. Yoksa hiç aldırış etmediğiniz için motivasyonunuz da bozulmaz mı?
Her birimizin kendini işe yaramaz hissettiği anlar vardır ama ne yaparsanız yapın bu his çıkmaz sanki içinizden... Böyle bişiy yaşadınız mı yaşadıysanız neler yaptınız karşılığında?
Ah lachesis ah. Yarim su boregi, 3 tane ev yapimi kurabiye, 1 tane cubuk kraker ve iki zeytini dupeduz agzima tiktim ve cignemeden yuttummmmmmmm mafoldumben
ay bu muydu çok yedim dediğin taş çatlasa 250 kalori eder bunlar sadece 2 mil ile yakarsın sen bunları. Sıkma canını hayatım, afiyet olsun:)
ay ben niye boyle baski yapiyorum kendime yaaaa. Haklisin aslinda. 4 millik leslie de yapmisim yani..ama sabahta gozleme yemistim
ay herkes Nihal'in saçı diye geziyor, Nihal'in saçını görmedim şahsen ama Bob modelinin uzunları gerçekten güzel oluyor, saçların düz galiba senin, bence yakışır.
Evet yaa ben galiba iradeliyim. Bu detoks bana yaradi. Daha dikkatliydim . cunku hafta sonlari ben sacmaliyoirum genelde. Kebapciya gittik hic birsey yiyemedim. Her sey yagli geldi. Siyah caya asla hayir demem bu hafta sonu onu bile dedim. Bir suru seye olmaz yemem dedim. sabah kahvaltisi icin yegenime nutella aldim bir kasik bile almadim.Yillardir gozleme yemiyordum.Bu sabah kendime az yagli bir gozleme yaptim yagini kagit havluda aldirip yedim...
Pilates son bir haftada 2 kere yapabildim ama bugun yapmayi planliyorum. Sporu degsitirmekte fayda var ya, o yuzden callan mi denesem diyorum. Leslie de zaten yapiyorum canim
biraz once lachesis in sen az yiyorsun demesiyle, "evet ya aslinda daha cok yiyebilirim artik diyerek mutfaga gittim ve kendimi durduramadim. cok fena seyler yedim..Hic yazmayi dusunmuyorum. Neyse bu sabah 4 millik leslie yapmistim. Ama bir 5 mil daha yapmam lazim boyle yemeye devam edersem....kafamçokkarıştı
@spatz cadısı kestır canım cok yakısır bır gun en uzun sac benım olacak heheh bu arada bılmısım hee napcan hehe:)
not: alese gıren var mıydı yaa
selamlar..
bu aralar ne giysem problemi yaşıyorum:sinifsinif:
sizde de var mı yoksa bir tek ben mi böyle bunalımdayımmafoldumben
ayyyyy spatzcıgım hadı ınsallah Allah soylettı ya ben de gecen sene gırmıstım de dun de gırdım ama gecen senekı puanımı kullanacagım sanırım pek bı zordu:) baktım bızım gruptan var mı gıren dıye ortalıgı kolacan edeyım dedım:) scyllacıgım da kpss sormus ya ordan da aklıma geldı ıste bır hıkayenın daha sonuna geldık
amanınnnnnnnnnnnn ben bugun ne aldım:))
corekotu hem de cekılmısındennnnnnnnnn ıkısı de varmıs elınde aktar amcanın cekılmıs ver aktar amca ugrastırma benı dedım
bı deeee sac bakım malzemelerınden de stok yaptım
sınamekı
bemıks
badem yagı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?