50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah kahvaltı da

1dilim çok tahıllı ekmek, 2 zeytin, çörek otlu beyaz peynir ve üzümlü kek yedim.

Evet yaa ben galiba iradeliyim. Bu detoks bana yaradi. Daha dikkatliydim . cunku hafta sonlari ben sacmaliyoirum genelde. Kebapciya gittik hic birsey yiyemedim. Her sey yagli geldi. Siyah caya asla hayir demem bu hafta sonu onu bile dedim. Bir suru seye olmaz yemem dedim. sabah kahvaltisi icin yegenime nutella aldim bir kasik bile almadim.Yillardir gozleme yemiyordum.Bu sabah kendime az yagli bir gozleme yaptim yagini kagit havluda aldirip yedim...
Pilates son bir haftada 2 kere yapabildim ama bugun yapmayi planliyorum. Sporu degsitirmekte fayda var ya, o yuzden callan mi denesem diyorum. Leslie de zaten yapiyorum canim

Ben hiç dayanamıyorum, hele sevdiğim bir şeyse miktarını ayarlayamıyorum, zaten çok hızlı yediğimden ne kadar yediğimi de anlayamıyorum

ay canim uzumlu kek istedi

ay pardon bilmiyorumkismile

Yesacann döndüm ben valla bu sefer çok özledim napıyimmm :)

Kızlar ben sabah akşam 40-45 dk yürüyüp akşam da mekik çekiyorum
Başka bişiy yapamıyorum şu aralar yoğunum ve yorgun oluyorum doğal olarak
beslenmeme dikkat etmedim son 1-2 haftadır ondandır sanırsam çok halsiz ve kötümser bi insan oldum

Düzelicem zannedersem (inşallah)

Küçük bi konu açasın var bunlar ilgili hem bana da yardımınız olur

Hayatınızda birşeyi yanlış yaptığınızı hissettiğinizde kendinizi nasıl teselli edersiniz ya da hayata kendinizi nasıl tekrar motive edersiniz. Yoksa hiç aldırış etmediğiniz için motivasyonunuz da bozulmaz mı?

Her birimizin kendini işe yaramaz hissettiği anlar vardır ama ne yaparsanız yapın bu his çıkmaz sanki içinizden... Böyle bişiy yaşadınız mı yaşadıysanız neler yaptınız karşılığında?

biraz once lachesis in sen az yiyorsun demesiyle, "evet ya aslinda daha cok yiyebilirim artik diyerek mutfaga gittim ve kendimi durduramadim. cok fena seyler yedim..Hic yazmayi dusunmuyorum. Neyse bu sabah 4 millik leslie yapmistim. Ama bir 5 mil daha yapmam lazim boyle yemeye devam edersem....kafamçokkarıştı

Napıyonn senseeee, bahar depresyonuna mı girdin yavrum, olur öyle arada ben de girip çıkıyorum laelaelaelaelae

Soruları cevaplıyım.

Bir şeyi yanlış yaptıysam bunu umursama oranım, etkisine göre değişir, başkasına zarar verdiysem telafi etmeye çalışırım, maddi bir zararsa umursamam sağlık olsun derim, başkasına zararı olmayan ama yanlış olduğumu düşündüğüm bir davranış işse, bunu tecrübe olarak görür, bundan ders aldığımı düşünüp, biraz daha olgunlaştığımı düşünüp güvenle hayatıma devam ederim. Olan olmuştur, yanlış yaptığının bilincinde olmak yanlışın bedelidir, ödenmiştir bitmiştir.

Kendimi işe yaramaz pek hissetmem ben, narsistliğimden herhalde:)
Varlık başlı başlına bir zincirin halkası olmaktır, bu nedenle işe yaramaz hissetmek mantıksız, o hisin gerçek sebebi, kendine kızmaktan kaynaklıdır aslında.
Kendine bir konuda kızmışsındır, bişey de başarısız olmuşsundur falan öyle düşünürsün, ama insanın kendini haksız yere cezalandırmasını doğru bulmuyorum. Elbette başarısız anlar, verimsiz zamanlarımız olcak hayatta, ama sokak da boş boş yürümek, evde bütün gün yatmak bile hayatın bir parçası bununla bütünleşmek gerek diye düşünüyorum kuzucum sensecim

ay canım benim özür dilerim ama, her yediğin için kendini psikolojik olarak cezalandırma, yediğinden keyif al bence, yoksa bu huy yapışır ömür boyu böyle yaşarsın. Kendini cezalandırıcaksan, sporla gün içinde az yiyeyerek falan cezalandır, ki bu saatte yediklerini hiç bişey yapmasan bile yakarsın sen merak etme :1hug:

@spatz cadısı kestır canım cok yakısır bır gun en uzun sac benım olacak heheh bu arada bılmısım hee napcan hehe:)

@peppercıgım
canım valla ben de bu detoxdan cok memnun kaldım ayranlı daha yapmam da bunu yaparım ınsallah ıkı gun sonrasında kendımı ınanılmaz hafıf hıssettım yaa cok sahane bır duyguymus

@senseeeeeeeeeeeeeeee
hosgeldın canım yaaaaaaaaaaa gıtmek yok bı daha

not: alese gıren var mıydı yaa

ben bu geçen günküne girmedim de geçen sene girmiştim, bu sene de aynı puanı kullanıcam noldu ki kuzum.

Ben hiç dayanamıyorum, hele sevdiğim bir şeyse miktarını ayarlayamıyorum, zaten çok hızlı yediğimden ne kadar yediğimi de anlayamıyorum
ay pardon bilmiyorumkismile
Ah lachesis ah. Yarim su boregi, 3 tane ev yapimi kurabiye, 1 tane cubuk kraker ve iki zeytini dupeduz agzima tiktim ve cignemeden yuttummmmmmmm mafoldumben

Aslinda daha acik olsan belki daha net cevaplar verirdim.duzeltebilecegim birsey mi ilk once ona bakarim.Ben maalesef takip uykularini kaciran insanlardanim. Benim canimi sikan durumlarda, genelde yalniz kalmamaya calisirim. Hayatimi renklendirmek icin daha cok aktiflesirim. Arkadaslrimla bol bol aktiviteler duzenlerim. Cunku yalniz kalinca daha cok kabuguma cekilmek istiyorum ve bu beni depresyona itiyor. Bir de zor donemlerimde power yoga yapmistim, beni rahatlatiyordu... Ya da yorucu spor yapmak da ise yariyordu...Stresi azaltiyordu.Ayrica hayat her zaman ayni ivmede gitmiyor. Bazen daha eglenceli bazen daha zor oluyor.Herkesin bazen zor donemler gecirdigini ve o anda siranin bende oldugunu soyleirm genelde kendime. Bu durum beni cok zorluyorsa da dusunce yapimi degistirmeye calisirim. Eger o yonuyle dusunmek beni daha buyuk cikmaza sokuyorsa baska acilardan bakmaya calsiirim olaya..cunku bazen asiri duygusal tepkiler verebiliyoruz ve tek bir yonden bakiyoruz
Ise yaramayan birisini olduguna inanmiyorum bu hayatta.. Herkesin belli bir konumu var arkadaslari ve ailesi icerisinde(calisma hayatini, egitimi es geciyorum bunlar ise yaramanin kriteri degiller).Ama tabii ki bosluk oluyor hepimizin icinde zaman zaman...

Son düzenleme:
Ah lachesis ah. Yarim su boregi, 3 tane ev yapimi kurabiye, 1 tane cubuk kraker ve iki zeytini dupeduz agzima tiktim ve cignemeden yuttummmmmmmm mafoldumben

ay bu muydu çok yedim dediğin taş çatlasa 250 kalori eder bunlar sadece 2 mil ile yakarsın sen bunları. Sıkma canını hayatım, afiyet olsun:)

ay ben niye boyle baski yapiyorum kendime yaaaa. Haklisin aslinda. 4 millik leslie de yapmisim yani..ama sabahta gozleme yemistim

bir de 4 mil yapmış:) Biz diyet yapanlar senin kadar spor yapmıyoruz, sporu bırakma ama spor gerçekten mükemmel bir şey, insan kendini sürekli zinde hissediyor, ben de senin gibi hedefime ulaşsam da her gün olmasa da haftada 2 gün spor yapıcam, mutlu ediyor beni resmen.
ben dışarı çıkmasaydım leslie yapardım da, neyse şimdi çıkmam lazım gidip şu kpssye başvurayım, yürüyüş de yaparım, görüşürüz canım..

öpüyorum herkesi opuyorumnanaktan

ay herkes Nihal'in saçı diye geziyor, Nihal'in saçını görmedim şahsen ama Bob modelinin uzunları gerçekten güzel oluyor, saçların düz galiba senin, bence yakışır.

düz değil dalgalı ama maşayla geniş dalgalar yapınca da çok beğeniyorum o modeli. zaten saçlarım kalın telli oldugu için hiç doğal haliyle kullanamıyorum. ya fön çektiririm, ya maşa yaparım, yada jöleleyip vigoyla kurutur doğal dalga yaparım. kısa olsa hem daha pratik hem daha modern durur diye düşündüm.

masallah gerçekten de çok iradelisin. ben haftasonu yediklerimi hiç saymıyım. ama şöyle diyebilirim ki yemediğim bişi kalmadı:kedi:

bol bol spor yapıyorsun yani. maşallah yesen de kilonu korursun ki bu şekilde.

yukarıda dediğimi tekrar oku. yesen de bu sporlarla kilonu koruyabilirsin. kendini bu kadar sıkma.kaydirigubbakcemile3

@spatz cadısı kestır canım cok yakısır bır gun en uzun sac benım olacak heheh bu arada bılmısım hee napcan hehe:)

not: alese gıren var mıydı yaa

kestircem yaa..seni en uzun saçlı yapıcaz gerçekten biz bu gidişlekaydirigubbakcemile3
ben 3 sene önce girdim ales'e olur mukaydirigubbakcemile3:roflol:

ayyyyy spatzcıgım hadı ınsallah Allah soylettı ya ben de gecen sene gırmıstım de dun de gırdım ama gecen senekı puanımı kullanacagım sanırım pek bı zordu:) baktım bızım gruptan var mı gıren dıye ortalıgı kolacan edeyım dedım:) scyllacıgım da kpss sormus ya ordan da aklıma geldı ıste bır hıkayenın daha sonuna geldık

amanınnnnnnnnnnnn ben bugun ne aldım:))

corekotu hem de cekılmısındennnnnnnnnn ıkısı de varmıs elınde aktar amcanın cekılmıs ver aktar amca ugrastırma benı dedım

bı deeee sac bakım malzemelerınden de stok yaptım
sınamekı
bemıks
badem yagı

selamlar..
bu aralar ne giysem problemi yaşıyorum:sinifsinif:
sizde de var mı yoksa bir tek ben mi böyle bunalımdayımmafoldumben

yaz gelince öyle şekerim, ince penyelerin içinde yağları saklayacak yer yok çünkükaydirigubbakcemile3 ama yazlık pantolonlarım bol geliyor çok mutluyummmdelikafadulden

hayırlı olsun yeni malzemelerin balım. sırma saçlı olasın inşallah.aminnnkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…