Napıyonn senseeee, bahar depresyonuna mı girdin yavrum, olur öyle arada ben de girip çıkıyorum laelaelaelaelae
Soruları cevaplıyım.
Bir şeyi yanlış yaptıysam bunu umursama oranım, etkisine göre değişir, başkasına zarar verdiysem telafi etmeye çalışırım, maddi bir zararsa umursamam sağlık olsun derim, başkasına zararı olmayan ama yanlış olduğumu düşündüğüm bir davranış işse, bunu tecrübe olarak görür, bundan ders aldığımı düşünüp, biraz daha olgunlaştığımı düşünüp güvenle hayatıma devam ederim. Olan olmuştur, yanlış yaptığının bilincinde olmak yanlışın bedelidir, ödenmiştir bitmiştir.
Kendimi işe yaramaz pek hissetmem ben, narsistliğimden herhalde:)
Varlık başlı başlına bir zincirin halkası olmaktır, bu nedenle işe yaramaz hissetmek mantıksız, o hisin gerçek sebebi, kendine kızmaktan kaynaklıdır aslında.Kendine bir konuda kızmışsındır, bişey de başarısız olmuşsundur falan öyle düşünürsün, ama insanın kendini haksız yere cezalandırmasını doğru bulmuyorum. Elbette başarısız anlar, verimsiz zamanlarımız olcak hayatta, ama sokak da boş boş yürümek, evde bütün gün yatmak bile hayatın bir parçası bununla bütünleşmek gerek diye düşünüyorum kuzucum sensecim
@senseeeeeeeeeeeeeeee hosgeldın canım yaaaaaaaaaaa gıtmek yok bı daha
not: alese gıren var mıydı yaa
Aslinda daha acik olsan belki daha net cevaplar verirdim.duzeltebilecegim birsey mi ilk once ona bakarim.Ben maalesef takip uykularini kaciran insanlardanim. Benim canimi sikan durumlarda, genelde yalniz kalmamaya calisirim. Hayatimi renklendirmek icin daha cok aktiflesirim. Arkadaslrimla bol bol aktiviteler duzenlerim. Cunku yalniz kalinca daha cok kabuguma cekilmek istiyorum ve bu beni depresyona itiyor. Bir de zor donemlerimde power yoga yapmistim, beni rahatlatiyordu... Ya da yorucu spor yapmak da ise yariyordu...Stresi azaltiyordu.Ayrica hayat her zaman ayni ivmede gitmiyor. Bazen daha eglenceli bazen daha zor oluyor.Herkesin bazen zor donemler gecirdigini ve o anda siranin bende oldugunu soyleirm genelde kendime. Bu durum beni cok zorluyorsa da dusunce yapimi degistirmeye calisirim. Eger o yonuyle dusunmek beni daha buyuk cikmaza sokuyorsa baska acilardan bakmaya calsiirim olaya..cunku bazen asiri duygusal tepkiler verebiliyoruz ve tek bir yonden bakiyoruz
Ise yaramayan birisini olduguna inanmiyorum bu hayatta.. Herkesin belli bir konumu var arkadaslari ve ailesi icerisinde(calisma hayatini, egitimi es geciyorum bunlar ise yaramanin kriteri degiller).Ama tabii ki bosluk oluyor hepimizin icinde zaman zaman...
kahvekokusu yeni fotograf eklemiş duyurulurrrrr:dance:
çok şekersin canım. saçların tam da benim kestirmeyi düşündüğüm gibi.:icecream:
ay çok mutlu ettin beni spatzcımzemuszemusama şımarırım baksırnaşık şey
selamlar..
bu aralar ne giysem problemi yaşıyorum:sinifsinif:
sizde de var mı yoksa bir tek ben mi böyle bunalımdayımmafoldumben
bence koyu renk saç daha çok yakışmış sana canım. çok hoş bir kahve. saç modelini tam gösteren başka bir foton var mı? önleri uzun mu?
Evet bendede var o problem. Yaliklar cok yazlik geliyor kisliklar zaten kalkti. Baharliklarda bazen ince bazen kalin geliyor... Ust uste giyinip cikiyorum...Duruma gore soyunupp giyiniyorum
Ben de uykuları kaçanlardanım o yüzden sizden yorum bekledim bu aralar sıkkınım ve üstümden atamıyorum hani etlerini böyle koparar kopara kendini parçalamak ister ya insan durum öyle son 1 haftadır bir sinir bozukluğu sürekli şekilde bir yere dalarak ağlamalar falan ohaoldumsmile ağlayınca geçiyo daha iyimser oluyorum neyse düzelicek sağolun şekerler olumunekankayizsmile
Bu arada pepper az yemişsin diyince yemeği az yemişsin anlamında söölemiştir canım yaa su böreği kurabiye nerden çıktı nerden buldun tıktın hemen ağzına :1shok:
demek ki nemiş evde bulundurmamak lazımmış sempatiksalakcinni
ay kahvekokusu onu mu demek istemiş ben şimdi anlıyorum daha. ben de sandımki kilolar yüzünden ne giyicez problemi yaşıyormafoldumben
ay kahvekokusu onu mu demek istemiş ben şimdi anlıyorum daha. ben de sandımki kilolar yüzünden ne giyicez problemi yaşıyormafoldumben
güzel model dimi????
yakışır mı bana sizce kızlar? özellikle dalgalı çok hoş duruyor bence...
canım sen 0 a vurdursan bıle yakısır yahuuu
bı de kahve kokusum :) spatzcıgım burda soylemıs ben de yorumuna yazmıstım kesınlıkle koyu sac dıyorum sana pek cok yakısmıs:)
canım sen 0 a vurdursan bıle yakısır yahuuu
bı de kahve kokusum :) spatzcıgım burda soylemıs ben de yorumuna yazmıstım kesınlıkle koyu sac dıyorum sana pek cok yakısmıs:)
harika bir model Spatz , 3 yıldır aynı modeli kullanıyorum,
dediğin gibi özellikle dalgalı çok hoş duruyor,ayrıca yaz için çok kullanışlı bir modelyerimseniben
yalnız ben hemen bu renge dönemiycem çünkü eşimin sekreteri de sarı saçtan bu renge döndü,
aramız pek iyi olmadığı için onu taklit ettiğimi düşünebilir,sanırım benim birkaç ay beklemem gerekecek:sinifsinif:
ben de ayranlı detokstan sonra almamıştım geri. kilo vermeye ilk adımı o şekilde atmıştım yaniopuyorumnanaktan
klikcim sen çok güzel kilo verdin tabiki gözle de rahat rahat farkediliyorduralkisalkisalkis
Evet spatzcım artık görenler farkediyorlar zayıfladığımı.bende dün tekirdağda çekildiğimiz resimlerden koyuyumda birde siz bakın farkediliyormu ?
ama basenler aynen duruyor
ben ne yapsam basenler gitmiyor maalesef
selamlar..
bu aralar ne giysem problemi yaşıyorum:sinifsinif:
sizde de var mı yoksa bir tek ben mi böyle bunalımdayımmafoldumben
bende şaşırıyorum bu geçiş mevsimlerinde..ilkbahar ve sonbaharda
ne yazlık oluyor ne kışlıkk...ortasını buluruz bizde :)
ben de ayranlı detokstan sonra almamıştım geri. kilo vermeye ilk adımı o şekilde atmıştım yaniopuyorumnanaktan
klikcim sen çok güzel kilo verdin tabiki gözle de rahat rahat farkediliyorduralkisalkisalkis
Evet spatzcım artık görenler farkediyorlar zayıfladığımı.bende dün tekirdağda çekildiğimiz resimlerden koyuyumda birde siz bakın farkediliyormu ?
ama basenler aynen duruyor
ben ne yapsam basenler gitmiyor maalesef
bende şaşırıyorum bu geçiş mevsimlerinde..ilkbahar ve sonbaharda
ne yazlık oluyor ne kışlıkk...ortasını buluruz bizde :)
koy da bakalım yeni resimlerine klikciğim...
pilateste kalçalarımın çok çalıştığını hissediyorum ben. ilk günler oturamıyordum popomun üstünekaydirigubbakcemile3 tavsiye ederim. özellikle pilates lastiğini dizine bağlayıp yapılan hareketler çok güzel sıkılaştırıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?