50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kahvekokusu yeni fotograf eklemiş duyurulurrrrr:dance:

çok şekersin canım. saçların tam da benim kestirmeyi düşündüğüm gibi.:icecream:

Lachesis süper açıklamışsın yahuuu hayat dolu bi insan canlandı gözümde valla thank you bizi aydınlattın canımcım zemuszemus

@senseeeeeeeeeeeeeeee
hosgeldın canım yaaaaaaaaaaa gıtmek yok bı daha

not: alese gıren var mıydı yaa

yok yok gitmiyorum burdayım

Ben girdim ales e anam ne zordu ööle son 10 sınavın en zoruydu yaaa mafoldumben sempatiksalakcinni

Ben de uykuları kaçanlardanım o yüzden sizden yorum bekledim bu aralar sıkkınım ve üstümden atamıyorum hani etlerini böyle koparar kopara kendini parçalamak ister ya insan durum öyle son 1 haftadır bir sinir bozukluğu sürekli şekilde bir yere dalarak ağlamalar falan ohaoldumsmile ağlayınca geçiyo daha iyimser oluyorum neyse düzelicek sağolun şekerler olumunekankayizsmile

Bu arada pepper az yemişsin diyince yemeği az yemişsin anlamında söölemiştir canım yaa su böreği kurabiye nerden çıktı nerden buldun tıktın hemen ağzına :1shok:

demek ki nemiş evde bulundurmamak lazımmış sempatiksalakcinni

sensecım aynen yaaa cok zordu valla kı herkes ole dıyor umarım az nete cok puan gelır hehe:))

spatzcıgım ınsallah canım yaa temmuza upuzun olurlar ınsallah

selamlar..
bu aralar ne giysem problemi yaşıyorum:sinifsinif:
sizde de var mı yoksa bir tek ben mi böyle bunalımdayımmafoldumben

Evet bendede var o problem. Yaliklar cok yazlik geliyor kisliklar zaten kalkti. Baharliklarda bazen ince bazen kalin geliyor... Ust uste giyinip cikiyorum...Duruma gore soyunupp giyiniyorum

bence koyu renk saç daha çok yakışmış sana canım. çok hoş bir kahve. saç modelini tam gösteren başka bir foton var mı? önleri uzun mu?

önleri uzun hayatım,Başak Sayan'ın saç modelinden,
sanırım yeniden koyu renge dönüş yapıcam,
kahvenin rengi ''terracota''diye geçiyoryerimseniben

Evet bendede var o problem. Yaliklar cok yazlik geliyor kisliklar zaten kalkti. Baharliklarda bazen ince bazen kalin geliyor... Ust uste giyinip cikiyorum...Duruma gore soyunupp giyiniyorum

ay kahvekokusu onu mu demek istemiş ben şimdi anlıyorum daha. ben de sandımki kilolar yüzünden ne giyicez problemi yaşıyormafoldumben

bundan 4 sene once 2 yil boyunca gunde 2 saatten fazla uyumadim.. Stres konuusnda ustume yoktur.Unutma herkeisn zor donemleri vardir.Takmamaya calisiyorum.Sana da bunu tavsiye ederim...
Pazar kahvaltisi icin satin almistim firindan su boregi... Dayanamdim buzdolabinda gorunce. Ama yedikleirmi ogle yemeyi yerine sayacagim ve baska birsey yemeyecegim/

ay kahvekokusu onu mu demek istemiş ben şimdi anlıyorum daha. ben de sandımki kilolar yüzünden ne giyicez problemi yaşıyormafoldumben

Bilmem. ben bugunlerde herseyi yakistiriyorum o anlamda. zayifladim ya ne giysem guzel duruyor. Ama havadan oturude saskin bir duurmdayim yani... Hem ayakkabi acisindan hem giysi acisindan.

güzel model dimi????
yakışır mı bana sizce kızlar? özellikle dalgalı çok hoş duruyor bence...

canım sen 0 a vurdursan bıle yakısır yahuuu

bı de kahve kokusum :) spatzcıgım burda soylemıs ben de yorumuna yazmıstım kesınlıkle koyu sac dıyorum sana pek cok yakısmıs:)

güzel model dimi????
yakışır mı bana sizce kızlar? özellikle dalgalı çok hoş duruyor bence...

harika bir model Spatz , 3 yıldır aynı modeli kullanıyorum,
dediğin gibi özellikle dalgalı çok hoş duruyor,ayrıca yaz için çok kullanışlı bir modelyerimseniben
yalnız ben hemen bu renge dönemiycem çünkü eşimin sekreteri de sarı saçtan bu renge döndü,
aramız pek iyi olmadığı için onu taklit ettiğimi düşünebilir,sanırım benim birkaç ay beklemem gerekecek:sinifsinif:

bı de kahve kokusum :) spatzcıgım burda soylemıs ben de yorumuna yazmıstım kesınlıkle koyu sac dıyorum sana pek cok yakısmıs:)

teşekkür ederim yesoşum..
annem de ısrarla saçlarını çikolata yap diyordu ,o da mutlu olacak ben boyatıncayerimseniben

anammmmkaydirigubbakcemile3 ne güzel iltifay bu yavrimmmmsositososito

benim saçlarım kalın telli ondan şüphe ediyorum bi tek. kabarırsa kullanamam hiç:umursamaz: ama gözümü karatıp kestiricem sanırım:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…