koy da bakalım yeni resimlerine klikciğim...
pilateste kalçalarımın çok çalıştığını hissediyorum ben. ilk günler oturamıyordum popomun üstünekaydirigubbakcemile3 tavsiye ederim. özellikle pilates lastiğini dizine bağlayıp yapılan hareketler çok güzel sıkılaştırıyor..
Aynen katiliyorum sana. Kotlar uzerimden dusuyor.Cok calistiriyor pilates kalcayi her yonuyle.... HEm yukari kalkmis hem kuculmus kalcam gecen hafta farkettim.
Aynen katiliyorum sana. Kotlar uzerimden dusuyor.Cok calistiriyor pilates kalcayi her yonuyle.... HEm yukari kalkmis hem kuculmus kalcam gecen hafta farkettim.
ay evet aynen yaa..çok sevdiğim bi siyah skinny pantolonum var düşüyo üstümden.şu an üstümde, çuval gibi duruyokaydirigubbakcemile3 yaşasın pilates! bugun iş çıkışı gidicem yine.
sen lastik ve topla da çalışıyorsun dimi anchusa ?
ay evet aynen yaa..çok sevdiğim bi siyah skinny pantolonum var düşüyo üstümden.şu an üstümde, çuval gibi duruyokaydirigubbakcemile3 yaşasın pilates! bugun iş çıkışı gidicem yine.
sen lastik ve topla da çalışıyorsun dimi anchusa ?
evet canim lastik ve top bence daha etkili. Dupeduz canin aciyor o hareketleri yaparken, yakiyor yaglarini, bunu hissediyorsun..
klikcigim,
supersin,
cok zayifladin gercekten de.
kizlar sirkette cikolata dagittim mali musavirligimi duyurmak icin.
ben de yedim 2 tane.
(2 kucuk)
kizlar sirkette cikolata dagittim mali musavirligimi duyurmak icin.
ben de yedim 2 tane.
(2 kucuk)
çok sağolasın peppercimm..
asıl süper olan sensin peppercim bence
hem zayıfladın hem mali müşavir oldun
ahh ahh valla benimde hayalimdi mali müşavirlik ama
suyu düştü maaleseff..
bu arada geçmişi okumamışsındır belki
tekrar tebrik ederim seni
Yicen tabi yemezsen ayip. (hos ben nisan cikolatalarimdan bir tane bile tatmamistim diyetteydim ) Senin bunun uzerine guzel bir yemege gidip kutlama da yapman lazim..
canim,
cumartesi sabah kahvaltiya goturdu esim beni kutlamak icin.
ama annemler de bir pasta keselim diyorlar, bakalimmm.. kessek de ben az yerim))
olmazmı canım ne kışlık ne yazlık ama bu dönem için en uygunu içine ince gömlek üstüne hırkaselamlar..
bu aralar ne giysem problemi yaşıyorum:sinifsinif:
sizde de var mı yoksa bir tek ben mi böyle bunalımdayımmafoldumben
canımmmm hoşgeldinben son 2 hafta neredeyse hep hamuriş ile beslendim vüzut sadece hamur işi istedi resmen biliyorum çok sağlıksız ama vücut bu istediğini vermek lazım di mi ama
canımmmm hoşgeldin
Hoşgulduk canım umarım iyisindir görüşmeyeli
Spatz sen napıyosun iyi misin?
olmazmı canım ne kışlık ne yazlık ama bu dönem için en uygunu içine ince gömlek üstüne hırka
canımmmm hoşgeldin
@spatzcımcım saçlarını mı kestiriyorsun. ben yıllar önce bu kadar moda olmadan önce kestirmiştim. hani sezen aksunun gülümse kasetinin başında var ama ben öle biri kısa biri uzun kestirmemiştim. çok da hoşuma gitmişti. bu yıl yine niyetlendim hem şimdiki gibi de böyle moda değildi. kendi kendime diyordum değişik olcak herkesden . başak sayan kaç yıldır öle ama o kadın yapınca moda olmadı ta ki nihal kestirene kadar. memlekete gittiğimde geçen haftalarda ana pazara çıkmıştım ki Allahım herkesin saçı öyle biraz dursun bende kestircem.
Hoşgulduk canım umarım iyisindir görüşmeyeli
Ee normal tabii. Biz ailecek kutlama yapmak icin bahane arariz. Yeni bir masa alsak bile bunu yiyip icerek kutlariz. Annenlerde gurur duymustur seninle. Sen dua et bir pastayla kurtulabilesin...
evet canim,
cok sevindiler,
onlari guzel bir yemege cagirmam lazim;
iyice bir iyileseyim de.
bu arada h.sonu degisik bir kabak yemegi denedim, hemen size de tarifini vereyim;
kabaklari cizgili soyup, yuvarlak yuvarlak kesin;
pilav tenceresi gibi yayvan bir tencereye doseyin.
kirmizi biberi kucuk kucuk, ince ince dograyip kabaklarin uzerine doseyin;
ayiklanmis dereotuunu dogramadan en uste dizin,
uzeine 1 ad. sogani cok kucuk dograyip dokun,
tuz gezdirin,
cok az yag gezdirin,
tencerenin bikac noktasina salca birakin kasigin ucuyla,
kaynamis su ilave edin uzerini ortene kadar;
kabaklar pisene ve de suyunu cekene kadar kisik ateste pisirn. (gerekirse sicak su ilave edebilirsiniz)
nefis oluyor, cok tavsiye olunur.
not: -- bu tarifi ben uydurdum
evet canim,
cok sevindiler,
onlari guzel bir yemege cagirmam lazim;
iyice bir iyileseyim de.
bu arada h.sonu degisik bir kabak yemegi denedim, hemen size de tarifini vereyim;
kabaklari cizgili soyup, yuvarlak yuvarlak kesin;
pilav tenceresi gibi yayvan bir tencereye doseyin.
kirmizi biberi kucuk kucuk, ince ince dograyip kabaklarin uzerine doseyin;
ayiklanmis dereotuunu dogramadan en uste dizin,
uzeine 1 ad. sogani cok kucuk dograyip dokun,
tuz gezdirin,
cok az yag gezdirin,
tencerenin bikac noktasina salca birakin kasigin ucuyla,
kaynamis su ilave edin uzerini ortene kadar;
kabaklar pisene ve de suyunu cekene kadar kisik ateste pisirn. (gerekirse sicak su ilave edebilirsiniz)
nefis oluyor, cok tavsiye olunur.
not: -- bu tarifi ben uydurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?