50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

leslie haftası olması süper yaa
ben bayılıyorum leslie yapmaya
akşam olsunda yapayım yine :)
2 gündür yapmamıştım
özledim. :)

klikcigim,
supersin,

cok zayifladin gercekten de.

çok sağolasın peppercimm..
kizlar sirkette cikolata dagittim mali musavirligimi duyurmak icin.

ben de yedim 2 tane.

(2 kucuk)

asıl süper olan sensin peppercim bence
hem zayıfladın hem mali müşavir oldun
ahh ahh valla benimde hayalimdi mali müşavirlik ama
suyu düştü maaleseff..
bu arada geçmişi okumamışsındır belki
tekrar tebrik ederim seni

ben son 2 hafta neredeyse hep hamuriş ile beslendim vüzut sadece hamur işi istedi resmen biliyorum çok sağlıksız ama vücut bu istediğini vermek lazım di mi ama

canim benim cok sagol.

umarim iyi olur bundan sonrasi,

bu ruhsat hayir getirir bana umarim.

sen de uzme canini, hicbisey icin gec degil ki, yine yapabilirsin??

Yicen tabi yemezsen ayip. (hos ben nisan cikolatalarimdan bir tane bile tatmamistim diyetteydim ) Senin bunun uzerine guzel bir yemege gidip kutlama da yapman lazim..

canim,
cumartesi sabah kahvaltiya goturdu esim beni kutlamak icin.

ama annemler de bir pasta keselim diyorlar, bakalimmm.. kessek de ben az yerim ))

canim,
cumartesi sabah kahvaltiya goturdu esim beni kutlamak icin.

ama annemler de bir pasta keselim diyorlar, bakalimmm.. kessek de ben az yerim ))

Ee normal tabii. Biz ailecek kutlama yapmak icin bahane arariz. Yeni bir masa alsak bile bunu yiyip icerek kutlariz. Annenlerde gurur duymustur seninle. Sen dua et bir pastayla kurtulabilesin...

selamlar..
bu aralar ne giysem problemi yaşıyorum:sinifsinif:
sizde de var mı yoksa bir tek ben mi böyle bunalımdayımmafoldumben
olmazmı canım ne kışlık ne yazlık ama bu dönem için en uygunu içine ince gömlek üstüne hırka
ben son 2 hafta neredeyse hep hamuriş ile beslendim vüzut sadece hamur işi istedi resmen biliyorum çok sağlıksız ama vücut bu istediğini vermek lazım di mi ama
canımmmm hoşgeldin
@spatzcımcım saçlarını mı kestiriyorsun. ben yıllar önce bu kadar moda olmadan önce kestirmiştim. hani sezen aksunun gülümse kasetinin başında var ama ben öle biri kısa biri uzun kestirmemiştim. çok da hoşuma gitmişti. bu yıl yine niyetlendim hem şimdiki gibi de böyle moda değildi. kendi kendime diyordum değişik olcak herkesden . başak sayan kaç yıldır öle ama o kadın yapınca moda olmadı ta ki nihal kestirene kadar. memlekete gittiğimde geçen haftalarda ana pazara çıkmıştım ki Allahım herkesin saçı öyle biraz dursun bende kestircem.

Hoşgulduk canım umarım iyisindir görüşmeyeli

Spatz sen napıyosun iyi misin?

canım benim iyiyim çok sağol. bildiğin gibi kilo durumu bi ileri bir geri yuvarlanıp gidiyoruzkaydirigubbakcemile3 başka bir sıkıntı yok çok şükür.

sen nasılsın? gamlı baykuşsun okuduklarıma bakılırsa. ben de öyleyim canım, küçücük şeyden uykularım kaçar. ama şu kısacık ömürde en büyük kötülüğü kendimize ediyoruz bu kadar küçük şeyleri dert ederek dimi?eyvahedigeldismile

evet canım düşünüyorum kestirmeyi. doğru söylüyorsun, başak sayanın saçları uzun zamandır öyle. ama son zamanlarda patlama yaptı bu kesim. ben küçükken de annem hep bu model kestirirmiş benim saçlarımı. zaten haftasonu yanıma geldiler, aklıma da o soktu. sana çok yakışıyordu kestirsene kezban gibi olmuşsun böyle dedikaydirigubbakcemile3 ben de şimdi modellere filan bakıyorum işte. çok olsa da herkesde farklı duruyor. kuaförüme de danışayım, son kararımmı vericem.

Ee normal tabii. Biz ailecek kutlama yapmak icin bahane arariz. Yeni bir masa alsak bile bunu yiyip icerek kutlariz. Annenlerde gurur duymustur seninle. Sen dua et bir pastayla kurtulabilesin...

evet canim,
cok sevindiler,

onlari guzel bir yemege cagirmam lazim;

iyice bir iyileseyim de.

bu arada h.sonu degisik bir kabak yemegi denedim, hemen size de tarifini vereyim;

kabaklari cizgili soyup, yuvarlak yuvarlak kesin;
pilav tenceresi gibi yayvan bir tencereye doseyin.

kirmizi biberi kucuk kucuk, ince ince dograyip kabaklarin uzerine doseyin;
ayiklanmis dereotuunu dogramadan en uste dizin,
uzeine 1 ad. sogani cok kucuk dograyip dokun,
tuz gezdirin,
cok az yag gezdirin,
tencerenin bikac noktasina salca birakin kasigin ucuyla,
kaynamis su ilave edin uzerini ortene kadar;

kabaklar pisene ve de suyunu cekene kadar kisik ateste pisirn. (gerekirse sicak su ilave edebilirsiniz)

nefis oluyor, cok tavsiye olunur.

not: -- bu tarifi ben uydurdum

:roflol:aferin sana hamarat kız. hepsi bir arada maşallah kızımız! hem mali müşavir, hem zayıf, hem iyi bir ev hanımı; çok da güzel bir anne olucak eminim

hımm canım bende bu tarz bişey yapıyom bak birde ben piştikten sonra kaşar rendesi döküyorum yemek sıcakken çok güzel oluyor kaşarla kabak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…