:roflol:aferin sana hamarat kız. hepsi bir arada maşallah kızımız! hem mali müşavir, hem zayıf, hem iyi bir ev hanımı; çok da güzel bir anne olucak eminim
Lachesis süper açıklamışsın yahuuu hayat dolu bi insan canlandı gözümde valla thank you bizi aydınlattın canımcım zemuszemus
ben son 2 hafta neredeyse hep hamuriş ile beslendim vüzut sadece hamur işi istedi resmen biliyorum çok sağlıksız ama vücut bu istediğini vermek lazım di mi ama
hımm canım bende bu tarz bişey yapıyom bak birde ben piştikten sonra kaşar rendesi döküyorum yemek sıcakken çok güzel oluyor kaşarla kabak
canım benim iyiyim çok sağol. bildiğin gibi kilo durumu bi ileri bir geri yuvarlanıp gidiyoruzkaydirigubbakcemile3 başka bir sıkıntı yok çok şükür.
sen nasılsın? gamlı baykuşsun okuduklarıma bakılırsa. ben de öyleyim canım, küçücük şeyden uykularım kaçar. ama şu kısacık ömürde en büyük kötülüğü kendimize ediyoruz bu kadar küçük şeyleri dert ederek dimi?eyvahedigeldismile
aynı şekerim spatzın dediği gibi kilolarla yuvarlanıyoz.
Öyleyimdir canım, herşey geçiyor nasılsa, ömürden yemenin manası yok dediğim gibi, sen de çok kısa bir zamanda iyi olucaksın bundan eminim olumunekankayizsmile
ay evet ben de öyle niye acaba, karbonhidrat çabuk sindiriliyor ya, vücut bahardan dolayı çabuk sindirilicek şeyler istiyor belki de.
canım benim iyiyim çok sağol. bildiğin gibi kilo durumu bi ileri bir geri yuvarlanıp gidiyoruzkaydirigubbakcemile3 başka bir sıkıntı yok çok şükür.
sen nasılsın? gamlı baykuşsun okuduklarıma bakılırsa. ben de öyleyim canım, küçücük şeyden uykularım kaçar. ama şu kısacık ömürde en büyük kötülüğü kendimize ediyoruz bu kadar küçük şeyleri dert ederek dimi?eyvahedigeldismile
Öyleyimdir canım, herşey geçiyor nasılsa, ömürden yemenin manası yok dediğim gibi, sen de çok kısa bir zamanda iyi olucaksın bundan eminim olumunekankayizsmile
ay evet ben de öyle niye acaba, karbonhidrat çabuk sindiriliyor ya, vücut bahardan dolayı çabuk sindirilicek şeyler istiyor belki de.
ahh can,m benim;
o guzel sifatlarin hepsi sana yakisir asilllll..
sen de cok incesin, zayifsin, akilli, guzel , caliskansin.
insallahh cnm dedigin gibi iyi de bir anne olurummmmm.
uydurma meselesine gelince genelde esimle aramizda soyle bir diyalog geciyor;
-cnm nasil olmus yemek?
-nefis olmus cnm, eline saglik
- bu tarifi nerden ogrendim biliyo musun?
-nerden?
-ben uydurdum.
:roflol:
ah canım benim çok sağol güzel iltifatların içinopuyorumnanaktan
:roflol:annem hep "evhanımlığı = yaratıcılık" der. o da çalışan bir kadın olduğu için, çocukluğumdan beri bütün yediğim yemekler uydurmasyondur. ama çok da lezzetlidiropuyorumnanaktan
pepper sen ne dersin, saçlarımı kestireyim mi? gördün mü koydugum modeli?
yoo, modeli gormedim cnm,
ama konusmalarini okudum, kahvekokusunun fotolarina da baktim,
ben bile heveslendim;
h.sonu esimin ablasini gordum, victoria bacham modeli (onler uzun arka kisa) kestirmis saclarini ; o kadar modern olmus ki,
ben dedim, o kadar is kadini oldumm hala koylu kizi gibi saclarim-- diye dusundum..
valla saclarimi koyultup ben bile kestirebilirim.
sana gelinceeeeeeeeee,
benceyuzun ince oldugundan sana kisa sac cok yakisir; hem de gozlerin daha cok meydana cikar, hem deee kisa sac daha uzun boylu gosteriyor..
bu arada benim sac boyam akip gitti,, yeniden alttaki bakir karamele dondu sacim (lachesisisn yeni boyadigi renge benziyor) az daha koyu ondan.
lachesis evde sac boyamak zor mu? bakir boya cok cabuk akiyor 3 haftada, kuafor ayda bir gelmen gerek diyor, hem vakit, hem para .. useniyorum,
bende mi evde boyasam yaaa ??????
oleyyyhihoyyyt herkesten olumlu yorum alıyorum çok heveslendim.
ben de çok özeniyorum işte öyle modern kesimlere. uzun saçın ayrı bir havası var tabi ama çalışan kadınlar için kısa hem kolay hem şık oluyor.
bence evde boyamayı deneyebilirsin canım yaaa...sonuçta çok uç bir renk denemiceksin,riskli değil yani. dediğin gibi hem zamandan hem paradan tasarruf etmiş olursun.
Benim ablamda hep o rengi evde kendisi boyar canim. Useniyor gitmeye kuafore...bu arada benim sac boyam akip gitti,, yeniden alttaki bakir karamele dondu sacim (lachesisisn yeni boyadigi renge benziyor) az daha koyu ondan.
lachesis evde sac boyamak zor mu? bakir boya cok cabuk akiyor 3 haftada, kuafor ayda bir gelmen gerek diyor, hem vakit, hem para .. useniyorum,
bende mi evde boyasam yaaa ??????
Gozun aydin ..bu arada kizlar,
bugun fizyoterapist yuruyuslere basliyacabilecegimi soyledi;
evine etrafinda turla, agrin baslayana kadar yuruyebilirsin, agrin baslayinca hemen eve girip dinlen dedi..
evet cnm,
sanirim ben de ozellikle yemek konusunda epey yaraticiyim,
cunku omrum de kimse bana yemek yapmayi ogretmedi,
duyduklarimdan, okuduklarimdan, gorduklerimden esinlenerek kendim biseyler cikardim.
gecen de uydurma pasta yapmistim hatirlarsaniz: -)))
Canlar ben de hep dogaclama calisirim...ah canım benim çok sağol güzel iltifatların içinopuyorumnanaktan
:roflol:annem hep "evhanımlığı = yaratıcılık" der. o da çalışan bir kadın olduğu için, çocukluğumdan beri bütün yediğim yemekler uydurmasyondur. ama çok da lezzetlidiropuyorumnanaktan
Kesin ondan sabahtan geceye kadar pastiç poğaça kahve versinler başka bişiy istemem yaaa insan alıştığını istiyo işte siz yapmadan ben yapıyim -lmaz: -
of bak yine canım pastiç istedi napsam yarım yesem mi akşam yemeği niyetine çok çekiyo cnm napıyim
evet yaa, cok haklisin,
fotona yorum yazmistim, uzun saca kiymak zor olur diye ama fikrimi degistirdim,
dedigin gibi kisa hem kolay, hem modern, hem de havali olur iyi bir model olursa.
yaa evet ben de evde boyayayim ya, sonucta hep duz boyatiyorum kuaforde de, rofle ya fda baleyaj yaptirmiyorum ki..
evet yaa, cok haklisin,
fotona yorum yazmistim, uzun saca kiymak zor olur diye ama fikrimi degistirdim,
dedigin gibi kisa hem kolay, hem modern, hem de havali olur iyi bir model olursa.
yaa evet ben de evde boyayayim ya, sonucta hep duz boyatiyorum kuaforde de, rofle ya fda baleyaj yaptirmiyorum ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?