50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla spatzcim,
tatil donusu ben de kestiririm belki canim..

hadi hep beraber ayni model kestirelim...

ammann koku sen de, istedigin zaman bi 3 -6 ay ellemezsin uzari

hazir moda olan guzel bi model varken, yasin gencken yaptir cnm yaa

lachesis kizartma yapma cnm,
benim tarifimi yappp

ay eşim çok istedi kırmıyım şimdi ben az yerim.

canım ben de liseden beri ilk defa kendim boyadım çok kolay geldi valla bana, hiç zorlanmadım, evimde rahat rahat süper bişeymiş, hem de amonyaksız boya aldım, saçlarım saç derim yıpranmadı çok memnunum. Ben de hiç sevmem kuaförleri, nasıl boya kullanıyorlarsa saç derisini mehvediyorlar, bir de sürekli konuşuyorlar.

lachesis hangi marka boyayla boyadin cnm sacini,
rengin adi neee?

Loreal casting çikolata karamel canım.

evet yorumunu okudum asıldı suratım çünkü bir yandan da kyamıyorum.kestireyim gitsin yaaa..amannn ben bi saç kesimini bile bu kadar düşünürsem çekeceğim var şu hayattakaydirigubbakcemile3

sana kısa saç kesin yakışır hiç düşünme bile, benim yüzüm toparlak olmasa ben de hiç uğraşmazdım uzun saçla. yok bakımı, yok boyası yok şekli, kısa olsa herşeyi kolay.

sen nası kestirmistin canım?

Oldukca katli kestirdim.Omuzlarima kadar iniyor saclarim. Bir fottom var yeni cekilmis ama flu cikmis net belli olmuyor. Saclarimda dalgali-kivirciktir benim. Iyice tepeye cikti. Iyi tarafi kopuk surup karistirinca cok sirin oluyor. Taramiyorum bile sacimi. Kotu tarafi hep saclarini toplayip uzun bir at kuyrugu yapan ben banyoda sacimi yikarken kel gibi hissediyorum..Uzasin istiyorum bir an once

resim isteriz resim isteriz, ben şimdi kaçıyorum, koyarsan gelince bakarım öptüm opuyorumnanaktan

sana kısa saç kesin yakışır hiç düşünme bile, benim yüzüm toparlak olmasa ben de hiç uğraşmazdım uzun saçla. yok bakımı, yok boyası yok şekli, kısa olsa herşeyi kolay.

Valla bakimi cok zor uzun sacin..... cok sagliksizlastigi cin kestirdim ben de.......Surekli kiriliyor ya da inceliyor uclari...birde ben fon falan hic cektirmem

Son düzenleme:
resim isteriz resim isteriz, ben şimdi kaçıyorum, koyarsan gelince bakarım öptüm opuyorumnanaktan

bir foto var ama sactan ziyade vucudum cok guzel cikmis..... Onu koyarsam tuhaf olacak iste bakin sacim diyeee//Flassiz cekmisim, flasli cekince de yuzum parlamis bu sever hic cikmamis. Gecen hafta arkadasimizin yemegine giderken cekmistim aynadan...

aaa ben de yüzüm uzun, iyice uzun mu durur o modelle diye düşünüyordum. herkesin derdi başka:roflol:

bir foto var ama sactan ziyade vucudum cok guzel cikmis..... Onu koyarsam tuhaf olacak iste bakin sacim diyeee//Flassiz cekmisim, flasli cekince de yuzum parlamis bu sever hic cikmamis. Gecen hafta arkadasimizin yemegine giderken cekmistim aynadan...

isteriz isteriz isteriz !!! rahatsız olucaksan kes resmi sadece kafanı koy ? ya da hemen koy kaldır? ben kısa köpüklü dalgalı saça bayılırım onun için merak ediyorum.

fotoda fonlu canim. ama yine de koyayim dur. birsey anlasilmayacak ama. YEni foto cekince koyarim. Tam kucuk kiz cocuklarina benziyorum kopukleyince.

koydum ama sacim hem fonlu hem de foto net cikmamis...Yine de bir bak sonra sileyim ben.Kivircik halini de en kisa zamanda koyayim senin icin/

fotoda fonlu canim. ama yine de koyayim dur. birsey anlasilmayacak ama. YEni foto cekince koyarim. Tam kucuk kiz cocuklarina benziyorum kopukleyince.

bence fönlü hali de çok güzel. ama tabi uzun kullanmaya alışmışsan, kısa geliyordur. nasılsa uzar canım, hem böyle çok pratik degil mi?

bu arada fizik süper! kızlar görmesin kovarlar seni topictenkaydirigubbakcemile3

evet..yalniz toplanmiyor, heryerden cikiyor saclar kucuuck bir kuyruk oluyorr..aman olsun kendine gelsin saclarim biraz yillardir cok uzun cok zayiflamisti...
ay kovmayin beni topicten. sizin sayenizde boyle oldum..Tamam bak diyeti biraktim bugun cok ama cok yedim....

bence sen spor yapmaya devam ettiğin sürece yediklerini hiç dert etme. fıstık gibisin şu andaopuyorumnanaktan

hadi ben de pilatese kaçıyım o zaman şimdi. incecikkkk günler efendimmmkaydirigubbakcemile3

Valla bakimi cok zor uzun sacin..... cok sagliksizlastigi cin kestirdim ben de.......Surekli kiriliyor ya da inceliyor uclari...birde ben fon falan hic cektirmem

ay evet ben de kestirdim 4-5 gün önce, ama boyunu çok kısaltmadım, önlere şekil versinler istedim bu sefer önü çok kısa olmuş, kulak arkası bile yapamıyorum, önce moralim çok bozuldu da sonra burdaki arkadaşlar moral verdi baya alıştım:)

Süpersin vallahi gerçekten, zayıf olmak dışında fiziğin de çok güzel, çok orantılı. Maşşallah diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…