ay evet ben de kestirdim 4-5 gün önce, ama boyunu çok kısaltmadım, önlere şekil versinler istedim bu sefer önü çok kısa olmuş, kulak arkası bile yapamıyorum, önce moralim çok bozuldu da sonra burdaki arkadaşlar moral verdi baya alıştım:)
Süpersin vallahi gerçekten, zayıf olmak dışında fiziğin de çok güzel, çok orantılı. Maşşallah diyeyim
Menümü yazıyım.
Sabah
1 dilim ekmek, 2 zeytin, çörek otlu beyaz peynir, bir de 100-150 kalorilik bir cıs yedim(artık böyle yazıcam):)
Öğlen zaten sabahtı, 12 falan o sebepten bu arada ceviz çilek falan yedim.
Akşam da yoğurlu kabak kıazartması yedim 3-4 kaşık, bir de kepekli makarna yedim.
Son olarak fena bir cıs daha yiycem 300-350 vardır herhalde kalorisi, çok özlediğim özel eşimde istediğim bişey, kalori oranında leslie yaparım yatmadan.
Spor olarak sadece dışarda yürüdüm 1-2 km kadar.
degisiklik iyidir. Napalim uzar... Ben isirgan otu bulursam ondan da kaynatip surecegim cok cabuk uzatiyormus bir de cam terebenti
Anneme cekmis benim fizigim. Cok bir problemim yok. alinca da verinced eheryerden alip veriyorum ... Ama kilo alip vermekten oturu biraz catlak ve selulit var bende de simdi. Ben Turkiyede degildim ya. Arkadaslarim arasinda en sisko ve kisa boylu bendim. Aslinda buradaki standartlarda zayifim bile/ Orada komplekse mi soktum kendimi ne. Bana cok kisasin balik etisiin deyip duruyorlardi.(Cok ciddiyim) Kendimi memleketimde iyi hatta zayif hissediyorum slav kizlarindan uzakta.....
Ben bugunku menumu yazmayacagim. Hic tencere yemegi yemedim. Sirf abur cubur en kalorilisinden hem de......Bol tatli kuruyemis, yag ve karbonhidrat....MEyve de yemedim.Ustelik hastayim. Esime gelince corba yaptiracaggim.duzgun birsey yemis olurum en azindan bir tabakcik
Ben aktardan bir losyon aldım, arap markası amna mı öyle birşey, o baya iyi geldi saçıma, unun dışında çok fazla yağ falan süremiyorum döker diye, senin saçın çok güzel, sen niye uzatmaya çalışıyorsun ki:) Isırganın işe yaradığını bilmiyordum bu arada, evde var ama hiç denemedim.
Sana balık etli mi diyorlardı akannehir Slavlar da aşırı kemikli oluyorlar elleri falan kocaman oluyor, benim babam da kazan tatarı halamlar da öyle iri yapılı, basketçi gibi elleri var, gençken manken gibi geziyorlardı yaşlanınca kilo alınca çok fena oldular ama şimdi
bayan dediğin narin olur biraz yahu:)
Ay çatlak ve selülit bende de var, callan biraz azalttı ama hala çok. Çatlaklar gitmiyor gerçi hiç bir şekilde. Ben de bir ara 67'yi görmüştüm ergenlik zamanlarımda, o baya bir çatlak yaptı ben de
Adi var mi bu yagin???ay canım geçmiş olsun neyin var ki?
Slm kızlar
anchusa sana inanamıyorummmohaoldumsmileohaoldumsmile
yaaa seni görünce utanıyorum kendimden mafoldumbenmafoldumben
hayır hayır fiziğin güzel olduğu için değil..
o fiziğe sahip olmana rağmen bu kadar iradene sahip olmana
bu fiziğe rağmen bizden çok dikkat ediyorsun valla..
bizde bir kilo verelim hemen cozutuyoruz...
Ben bugunku menumu yazmayacagim. Hic tencere yemegi yemedim. Sirf abur cubur en kalorilisinden hem de......Bol tatli kuruyemis, yag ve karbonhidrat....MEyve de yemedim.Ustelik hastayim. Esime gelince corba yaptiracaggim.duzgun birsey yemis olurum en azindan bir tabakcik
Adi var mi bu yagin???
Yoksa sac icin yag diye mi isteyecegim. Su lahana yagini da denemek istiyorum ama gidemedim aktara. Catlaklarin cozumu yok diyorlar hep.. En iyisi kilonu sabitlemek...simdiki catlaklari takarsak hamilelkten sonra napariz??
Biz de balkan gocmeniyiz, hatta tek esmer benim ailede.aslinda avrupada da cok sisman kiz var. onlarin mutfagi da cok kotu, turk mutfagi gibi saglikli da degil hic. Obezite cok buyuk bir problem oralarda.Sisman olmanin yani sira iriler. hem enine hem boyuna...
anchusa kııı ne fotosu çok merak ettim bende görmek istiiii
hehehe bencede.. yersin canım.
şu çatlaklarla ilgili bu sitede bi topik okumuştum. 3 tatlı kaşığı kahveye limon sıkılıp çatlak olan yerlere masaj yapın diodu.. bayada iddalıydı kendi çatlaklarının geçtiğini söylemişti.
Dabur AMLA saç yağı canım, arap kızı resmi var üstünde, ben normalde her yağı kokusundan dolayı kullananam ama bunun kokusu güzel, bektaşi üzümünden mi ne yapmışlar.
Anchusanın son hali, dal gibi kuzucuğum, resmi görsen direk verdiğin cezayı geri alır, tatlı yeme cezası verirsin kaydirigubbakcemile3
oooo valla mı bende bi dünya çatlak var
vapsam işe yarar mı acaba :uhm:
valla iddalıydı ama topik nerde hatırlamıyorum benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?