selam nutellam nasılsın fıstığım
ay valla çat diye çatlicam meraktan şu anchusayı bi görsem bende
kızlar ben kaçtım
akşam kızım uyuyunca açabilirsem açarım gene
hadi baaaaaaaaaaay
kendinize iyi bakııııııııııın
Siz benimle dalga mi geciyonuz bana mi oyle geliyorrr:kedi:Dabur AMLA saç yağı canım, arap kızı resmi var üstünde, ben normalde her yağı kokusundan dolayı kullananam ama bunun kokusu güzel, bektaşi üzümünden mi ne yapmışlar.
Anchusanın son hali, dal gibi kuzucuğum, resmi görsen direk verdiğin cezayı geri alır, tatlı yeme cezası verirsin kaydirigubbakcemile3
selam nutellam nasılsın fıstığım
ay valla çat diye çatlicam meraktan şu anchusayı bi görsem bende
Siz benimle dalga mi geciyonuz bana mi oyle geliyorrr:kedi:
kizlar detoks sonrasi hasta olan oldu mu????
benim vucut direncim kirildi, az yemekten oldugunu dusunuyorum , cunku hemen detoks sonrasi. Yoksa oyle mi tesaduf etti hava degisiminden oturu bilemiyorum....halsizlik ve bogaz agrisi boy gosterdi
iltifat ediyoruz kuzucum aaa:)
ben de bir halsizlik var, ciildim de bozulma falan var da hasta olmadım, bir gün yapmıştım ben zaten dayanamadım.
Normaldir hasta olman, senin vücut da fazla depo da yok çünkü, bir kaç gün kendine dikkat et toparlarsın canım, çok geçmiş olsun. Balın içine kekik, tarçın, zencefil koyup ye iyi gelir, üstüne de süt içersin direnç verir o sana biraz.
iyi akşamalrr
geömiş olsun anchusa son yazıları oukudm sadece.ben de detoks yapmak istiyom daa vazgeçtimmm kesin ben de halsiz kalırımm kendime güvenemiyomm.çabu hasta olan biriyimm o yüzden korktumm.
eksi ot nasil bir ot??bugünkü menümü de yazayım:
sabha:1 yeşil çay 15 dk sonra 1/2 dilim çavdar ekmekle peynir +maydonoz+marul+ekşi ott
ara:yeşil elma
öğle:3 tavuk kanat ızgara +2biber+1 patates+maydonozz
1.ara:maaaleseff magnum yedimmm çok canım çekmiştiiiii ve haftalardırr tatlı bişeyy yememiştimmmmm
2.ara:20tane leblebi
akşam:tam tahıllııı undan yapılmış 1/4 yufka ekmekle beraber bol yeşillik ve 1 haşlanmış yumurtayla dürüm yaptımm.
içecek:4 bardak yeşil çay+2 lt su+1 bardak ödem atma çayı +2 türk kahvesi
hareket:yarım saat leslii+yarımsaat pilates+tibet 5li +yarımsaat yürüyüş+20 mekik(yatmadan da yapcam)
bugünkü menümü de yazayım:
sabha:1 yeşil çay 15 dk sonra 1/2 dilim çavdar ekmekle peynir +maydonoz+marul+ekşi ott
ara:yeşil elma
öğle:3 tavuk kanat ızgara +2biber+1 patates+maydonozz
1.ara:maaaleseff magnum yedimmm çok canım çekmiştiiiii ve haftalardırr tatlı bişeyy yememiştimmmmm
2.ara:20tane leblebi
akşam:tam tahıllııı undan yapılmış 1/4 yufka ekmekle beraber bol yeşillik ve 1 haşlanmış yumurtayla dürüm yaptımm.
içecek:4 bardak yeşil çay+2 lt su+1 bardak ödem atma çayı +2 türk kahvesi
hareket:yarım saat leslii+yarımsaat pilates+tibet 5li +yarımsaat yürüyüş+20 mekik(yatmadan da yapcam)
Tesekkurler. Sen the bob stilimi kestireceksin??
Ben aktardan bir losyon aldım, arap markası amna mı öyle birşey, o baya iyi geldi saçıma, unun dışında çok fazla yağ falan süremiyorum döker diye, senin saçın çok güzel, sen niye uzatmaya çalışıyorsun ki:) Isırganın işe yaradığını bilmiyordum bu arada, evde var ama hiç denemedim.
Sana balık etli mi diyorlardı akannehir Slavlar da aşırı kemikli oluyorlar elleri falan kocaman oluyor, benim babam da kazan tatarı halamlar da öyle iri yapılı, basketçi gibi elleri var, gençken manken gibi geziyorlardı yaşlanınca kilo alınca çok fena oldular ama şimdi
bayan dediğin narin olur biraz yahu:)
Ay çatlak ve selülit bende de var, callan biraz azalttı ama hala çok. Çatlaklar gitmiyor gerçi hiç bir şekilde. Ben de bir ara 67'yi görmüştüm ergenlik zamanlarımda, o baya bir çatlak yaptı ben de
kizlar detoks sonrasi hasta olan oldu mu????
benim vucut direncim kirildi, az yemekten oldugunu dusunuyorum , cunku hemen detoks sonrasi. Yoksa oyle mi tesaduf etti hava degisiminden oturu bilemiyorum....halsizlik ve bogaz agrisi boy gosterdi
kız anchusa resmini göreyim lütfeeeeen
ay ben çok meraklı melahat ım yaaaa
mrb koç,
ekşi ot şekli ıspanağa benzer tadı ekşi çağla gibidir bizim bahçemizde sürekli olur,güzel bir ottt...ben otoburummmm..ben de dondurma için vicdan azabı çekiyodumm süperisnn koç...
kahveyi öğrenci velisine gititimm ikram edildiği içinn mecburenn içtimmm.söz yarın 1 fincan içcemmm
Ordan burdan surdan albumume 4-5 gun once cektigim bir fotoyu yukledim. (ilk foto). bneim amacim yeni saclarimi gostermekti ama onlar vucuduma takildi fotograf net olmadigi icin...kız anchusa resmini göreyim lütfeeeeen
ay ben çok meraklı melahat ım yaaaa
Ordan burdan surdan albumume 4-5 gun once cektigim bir fotoyu yukledim. (ilk foto). bneim amacim yeni saclarimi gostermekti ama onlar vucuduma takildi fotograf net olmadigi icin...
Kizlar diyet yapmami gereksiz buldu. ama zaten ben diyetimi detoksla bitirdim. bundan sonra kilomu muhafaza etmeye calisacagim kocum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?