50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam nutellam nasılsın fıstığım

ay valla çat diye çatlicam meraktan şu anchusayı bi görsem bende

İyiyim hayatım gelince görürsün merak etme:)

kızlar ben kaçtım
akşam kızım uyuyunca açabilirsem açarım gene
hadi baaaaaaaaaaay
kendinize iyi bakııııııııııın

Tamam canım görüşürüz bye bye

Siz benimle dalga mi geciyonuz bana mi oyle geliyorrr:kedi:
selam nutellam nasılsın fıstığım

ay valla çat diye çatlicam meraktan şu anchusayı bi görsem bende

ben saklanmiyorum tweetycim.. gosteririm sana da ama sanal tokatlardan korkuyorumn

Son düzenleme:
kizlar detoks sonrasi hasta olan oldu mu????
benim vucut direncim kirildi, az yemekten oldugunu dusunuyorum , cunku hemen detoks sonrasi. Yoksa oyle mi tesaduf etti hava degisiminden oturu bilemiyorum....halsizlik ve bogaz agrisi boy gosterdi

Siz benimle dalga mi geciyonuz bana mi oyle geliyorrr:kedi:

iltifat ediyoruz kuzucum aaa:)

benim vucut direncim kirildi, az yemekten oldugunu dusunuyorum , cunku hemen detoks sonrasi. Yoksa oyle mi tesaduf etti hava degisiminden oturu bilemiyorum....halsizlik ve bogaz agrisi boy gosterdi

ben de bir halsizlik var, ciildim de bozulma falan var da hasta olmadım, bir gün yapmıştım ben zaten dayanamadım.
Normaldir hasta olman, senin vücut da fazla depo da yok çünkü, bir kaç gün kendine dikkat et toparlarsın canım, çok geçmiş olsun. Balın içine kekik, tarçın, zencefil koyup ye iyi gelir, üstüne de süt içersin direnç verir o sana biraz.

ihlamurlu tarcinli bir cay demledim simdi. senin tarifi de yapayim ben saol canim

iyi akşamalrr
geömiş olsun anchusa son yazıları oukudm sadece.ben de detoks yapmak istiyom daa vazgeçtimmm kesin ben de halsiz kalırımm kendime güvenemiyomm.çabu hasta olan biriyimm o yüzden korktumm.

iyi akşamalrr
geömiş olsun anchusa son yazıları oukudm sadece.ben de detoks yapmak istiyom daa vazgeçtimmm kesin ben de halsiz kalırımm kendime güvenemiyomm.çabu hasta olan biriyimm o yüzden korktumm.

detoksun gunahini almayayim. belki hava degisimindendir. dun ormanda oturduk ve cok usudum. ama herkes hayret etti hic soguk degil niye usuyorsun diye...

mrb , biz bayanlar hep şiş olduğumuzu düşünür ve bir türlü kurtulamayız.İşte size kurtulmanın yolu:bugün öğle arası Tam Tadında adlı programda verilen ÖDEM i atan çay tarifini yazayım.Okul çıkışı hemen yapıp içtim tadı çok hoş.
1/2 lt kaynamış suyu sürahiye alıyoruz
2 yeşil elmayı küçük küçük saplı çeirdekli doğruyoruz sürahiye atıyoruz
1 kabuk tarçın+5-6 top karabiber+3-4 dal maydonoz+5 -6karanfil
+ azcık rezene(ben katmadım yoktuu çünkü)+mide sorununuz yoksa 1 limon içine varsa içerken azcık limon katabilirisnziz .5 dk demlendikten sonra içebilirsiniz isterseniz dolaba koyup sonra da içilebilir mişşşş.....

bugünkü menümü de yazayım:
sabha:1 yeşil çay 15 dk sonra 1/2 dilim çavdar ekmekle peynir +maydonoz+marul+ekşi ott
ara:yeşil elma
öğle:3 tavuk kanat ızgara +2biber+1 patates+maydonozz
1.ara:maaaleseff magnum yedimmm çok canım çekmiştiiiii ve haftalardırr tatlı bişeyy yememiştimmmmm
2.ara:20tane leblebi
akşam:tam tahıllııı undan yapılmış 1/4 yufka ekmekle beraber bol yeşillik ve 1 haşlanmış yumurtayla dürüm yaptımm.
içecek:4 bardak yeşil çay+2 lt su+1 bardak ödem atma çayı +2 türk kahvesi
hareket:yarım saat leslii+yarımsaat pilates+tibet 5li +yarımsaat yürüyüş+20 mekik(yatmadan da yapcam)

eksi ot nasil bir ot??

süpersin canım ama keşke kahveyi 2 yerine 1 bardak içseydin
dondurmayı kaçamaktan saymıyorum ben
o yüzden sana ceza yok

kızlar ben geldimmmmopuyorumnanaktan

Tesekkurler. Sen the bob stilimi kestireceksin??

evet canım bob düşünüyorum.ama çok kısa değil, uzun bobaklinialirimsmile

aa bende de tatrlık var kısskaydirigubbakcemile5

canım havalardan olabilir. ben spora gittim ya biraz önce. pilatesten sonra kardiyo yaparım normalde. hiç halim kalmadı, eve geldim hemen.acaip yorhun hissediyorum kendimikafamçokkarıştı

mrb koç,
ekşi ot şekli ıspanağa benzer tadı ekşi çağla gibidir bizim bahçemizde sürekli olur,güzel bir ottt...ben otoburummmm..ben de dondurma için vicdan azabı çekiyodumm süperisnn koç...
kahveyi öğrenci velisine gititimm ikram edildiği içinn mecburenn içtimmm.söz yarın 1 fincan içcemmm

tamam tatlım
zaten kahvenin fazlası zarar onun için dedim ben
iyiliğin için yani canım

kız anchusa resmini göreyim lütfeeeeen

ay ben çok meraklı melahat ım yaaaa
Ordan burdan surdan albumume 4-5 gun once cektigim bir fotoyu yukledim. (ilk foto). bneim amacim yeni saclarimi gostermekti ama onlar vucuduma takildi fotograf net olmadigi icin...
Kizlar diyet yapmami gereksiz buldu. ama zaten ben diyetimi detoksla bitirdim. bundan sonra kilomu muhafaza etmeye calisacagim kocum

bence de iyi yaparsın daha fazla zayıflama
çünki fiziğin gerçekten çok güzel
MAŞALLAH nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…