50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben kaçtım kızlar hepinizi öpüyorum
kızım bayağı huysuzlandı
kalbime ağrılar girmeye başladı stresden
zaten bugun koca gün huysuzluk yaptı
çok yordu beni çoook

anchusa,
süpersin ya 7 haftada 6 kg verebilmek çok güzell ayy darısıı banaaa ben 2 haftada hala veremedimmmm.ben de senin gibi son 2- 3 ayda ış dönemii yanii genişledimm basen bölgemm ve üst bacakk.göbeğimm yokkk ayy ben de 7 hfatada 2-3kg verebilsemmm yetrrrrr

MAŞALLAH MAŞALLAM canım ben 5 6 ay dır diyet ve spor yapıyorum 5-6 kilo verebildim malesef:çok üzgünüm:

bunyeden bunyeye degisiyor. Bende de kilo verimi bazi haftalarda durdu hic veremedim, bir hafta 1.5 bir hafta 2 kilo verdim. Ama sporu hic birakmadim. Ciddi spor yapiyorum...

sporu ciddiye al sana tavsiyem.. Ben her gun 4-5 mil leslie ve 1 saat pilates yaptim. ve yememe cok dikkat ettim

sporu ciddiye al sana tavsiyem.. Ben her gun 4-5 mil leslie ve 1 saat pilates yaptim. ve yememe cok dikkat ettim

ben de düzenli spor yapıyorum ama evde
leslie 5 mil den aşağı kurtarmaz
ve stepper da yapıyorum 40 veye 50 dk ama nafile
diyet de süper gidiyo ama kilolar gitmiyo malesef
bi problem var ama ne çözemedim gitti

he bide bence resmini silme kalsın orda çok güzel

şimdilik büyük bi zevkle spor yapıyomm bakalımm devam ederim heraldeee sıkılmazsammmmm..lesli de yeni başladım bugün 15 er dakikalık 1 ve2 part yaptımm yaptım da ben indiremedimm onuu dün indirirkenn hata verdiii.video dan yaptımmm sanırım doğr durr walk at home part 1 ve part 2 yaptımm 15er dakkikalıktıı

Benim cok yakin bir arkadasim diyetisyen. Ben bir ara cok az yiyp deli gibi spor yapiyordum ve kilo veremedim. sonra spor ve yemek programimi diyetisyen ark. gosterdim, cok az yiyorsun ve cok spor yapiyorsun metabolizman tamamen durmus deid. Bir gun az bir gun cok yemem gerekiyormus ve bir gun az spor bir gun cok spor yapmaliymisim.Bunu dene istersen bir de. Benim yasim cok kucuk de degil metabolizmam daha yavas eskiye gore ama ise yaradi...

canım leslie devam et
ben leslie başladıktan 10 -15 gün sonra bacaklarımda gözle görünür sıkılaşma oldu ama ben 5 mil yapıyorum tatlım

ben direk 5 milden baslamistim. Ama kondisyonluydum ben, kosuyordum haftada uc kere...Simdi fast 4 miles ve lastikli 5 mil yapiyorum. en agirlari onlar..

valla mı ...ben de bi denim bakalım
ama yaşımdan da olabilir eskiden bende haftada 2 kg verirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…