50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lastikli olanı izledim dee o çok zor gibii.. belkii sonraları yapabilirimm ama şimdii imansızz ben yavas yavas gideyimmm en iyisiiii

pilatesi ben 1 yıldır yapıyorumm bazen yarım bazen 1 saatt ama vücudumda gözle görülür bir düzelme yok ben hep umut ederekkk bırakmadımm pilatesii umarımm leslii yarar banaa

pilatesi ben 1 yıldır yapıyorumm bazen yarım bazen 1 saatt ama vücudumda gözle görülür bir düzelme yok ben hep umut ederekkk bırakmadımm pilatesii umarımm leslii yarar banaa

mumkun degil yaaaaa..Kurallarina gore yapiyorsun degilmi dogru nefeslerle ve karnini sikarak????Bir de pilates leslie ya da cardio sporuyla birlikte cok ise yariyor tek basina zaten kilo veremiyorsun pilatesle. ama bariz bir sikilasma oluyor...

ya pilatesi ebru şallının dvd siyle yapıyorumm nefes alıp vereerk ya vücudumda sıkılşama varr tabiiiki de çok değill yani dışardan bakınca bi incelme falan yok yaniii
basenlerimm hafifti geçen yıll şimdii daha çokkkk pilatese bu yüzden başlamıştımm daaaa...etisi olmadııı yaniii

Pilatesin mutlaka cardio yla deseklenmesi lazim mukemmel sonuc icin..

cardio ona da başlayımm benn duymamıştım daha ööncee ben buraya çok geçç takılmışımm yaaaaa.....çoğu şeyi burdan öğreniyomm teşekkürlerrrr

ya kızlar şu leslie nin 10 günlük mücadele programını yapsak mı, çok mu zor gelir.
5 gün denesek mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…