50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım linkler site engellediği için gözükmüyor, sen zaten bu isimlere göre indirebilirsin sanıyorum

iyi geceler kızlaar herkezler yatmış bende yeni oturdum pc başına geçmişi biraz üstten okudum işte büylee yerimseniben
sabah erkenden kalktım su ile ilgili bişey yaptım deneme aşamasındayımşakkıdı
sonra hafif bir kahvaltı daha sonra çarşı pazar kızımla kaçamak yaptıkkaydirigubbakcemile
öğlende simit peynir fisfisfisbir tam simit ayy yarım bırakamadımmsengözlerimebaksanab
sonracıma yemek pişirdim kahvemi içtim (( tük kahvesi))leslimi yaptım bi bardak ayran ))
sonra misafir yine kahve CADIARZU çok seviyom napiiimmbilmiyorumkismile
yarım tabak sütlaç:1shok:
akşam yemeğim bir dilim tam buğday ekmeği semiz otu yemeği ee idare eder heraldehihoyyyt
baaaaayyyyyykaydirigubbakcemile5

selam kizlar
anneler gununuz umarim guzel gecmistirr canlar
nasilsiniz?
bende cok yoruldumm temizlikk yaptim biletimi aldim kismetse pazar yolcuyum ama nett oradada olcak oyuzden sizden ayri kalmicamm
yani benden kurtulamicaksinizz :))))))

sabahhh
iki dilim cavdar bi karper light bi kasik visne recel
ara ogun activya sade
ogle kabak izgara tavuk izgara salata
araogun bi avuc kuruyemis
aksam patlican puresi izgara tavuk maydonozsalatasi
meyva

selam kizlar;

regl oncesi sendromu yasiyorum,

coookk istahliyim.

iste dun yediklerim;

sabah

b. peynir,
domates, salatalik
1 dilim kepekli ekmek

ara
b.peynirimin artan parcasi, domates , salatalik

ogle
1 kase brokoli corbasi
tavuk sac kavurma

ara
2 ad. cikolata

ara
4 ad.erik

aksam
mercimek corbasi
2 kasik kabak yemegi
1 ad. patlican dolmasi
1 dilim ekmek, yarim bardak meyve suyu

(amma yemisim aksam, doymak bilmedim :-((((

ara
siyah cay,
3 tatli kasigi puding

tweety ver cezamiii

aksam 25 dk yurudum sadece

günaydın herkese......pepperim sen kendine çok yedim demene var bunlarda 1-2 adet tüm ölçüler.bence normal yemişin

ben 2 gündür fil gibi yiyorum.....regli olacam bende onun iştahımı bilemedim pek sanmıyorum ama. 2 gündür akşam gezmeye gidiyoruz uzun bir süre gitmek istemiyorum bir yere........

Allahtan dün 2 saat ev temizliği yaptım....2 defa 50 dklık dışarda yürüyüş yaptım....umarım bugün dengelerim yediklerimi........

zayıflıktan kemiklerim çıkmıştı kasıklarımdaki...şimdi bıngıl bıngıl oldum hiç kemik yok.kemiksiz lop et gibiyim....ohaoldumsmile

Son düzenleme:

valla su regliler bizi mahvediyor cnm yaa,

ama sen 52 kilocuksun cnm yaaa, daha ne istiyosun..

gercekten cok yememissin

benimde istah tavan yapti yediklerimi yazmayacagim bile ama dun sirf abur cuburla beslendim. hic tencere yemegi yemedim...

valla su regliler bizi mahvediyor cnm yaa,

ama sen 52 kilocuksun cnm yaaa, daha ne istiyosun..

verebildiğim kadar vereyim diyorum önümüz yaz tatilde nasılsa dikkat edemem çok fazla.....52 yi gördümya çıtayı aşağıya çekeyim dedim 50 falan hiç fena olmaz hani...sempatiksalakcinnikafamçokkarıştı

canım çok yememişsin ki...herşeyden 1 kaşık 2 kaşık. bir de hepsi sağlıklı şeyler. hem de regl öncesi. normal yani bu kadarı.tartıldın mı peki bugun ?detoks sonrası kio alıp almadığını merak ediyorum da:kedi:

günaydın çubuk krakerlerim

bugün gayet güzel bir gün burada
ve gayet dinlenmiş vaziyetteyim
32 saatlik full çalışma sonrası dün akşam 7 de evdeydim
8 de misafirliğe gittik çok az yedim herşeyden
bugün süper bir gün olacak
geçmişi okumadım ama lachesisim bi programdan bahsetmiş sanırım
nedir o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…