50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lachesisle birlikte leslie ye asilmayi planliyoruz.. gunde 3 kere degisik leslie ler yapacagiz..ama ben biraz hasta oldum. iyilesince baslayacagiz.

Kızlar günaydın :)

10 günlük programı ben de istiyorum sempatiksalakcinni

Anchusa 1 gün yemek 1 gün yememek ok ama 1 gün az 1 gün fazla sporu neye göre ayarlıcaz yediğim gün çok spor mu? mantıklısı bu gibi hıh?

Kızlar benim vücut forma geldi ama benim cann simitlerim beni deli ediyor :sinifsinif:
Ne yaptıysam gitmedi yandan sırtımda omurgama kadar sarıyolar beni 2 yandan

Onları eritirsem başarılı sayıcam kendimi sempatiksalakcinni

bacaklarımı yana açarak çalışıyorum bi de leslie nin tekmesi işe yarıyo sanırım daha çok işe yarayan bi formül biliyonuz mu? çok az çalışan yerler yaaa her yerim ince oralar oturunca yayılıyo deli oluyorummmmmmmmmmmmmmm mafoldumben

benimde simitlerim vardı bel çevirme ve yanlara eğilme ile kurtuldum......bende twister var onu kullanıyorum sen omuzda sopa çevirme hareketini yapabilirsin.....yanlara eğilmede bir sağa bir sola eğiliyorsun oda bele iyi geliyor.....

evet canim. az yiyip agir spor yapinca tansiyon prob. yasiyorum.
can simitleri icin esneme yapiyor musun? streching ler var pilates sonrasi. o kaslari calistiriyorsun...birde twist disk var.onu kullan....

Son düzenleme:
günaydınlarrrr
dün maalesef pek sağlıklı beslenemedim
menümü yazmaya cesaretim yok ama bugün inşallah çok güzel bir menü oluşturacağım
kendime.
menüm güzel değildi ama leslienin 3 milini yaptım yaneeeee

ben de dunku menumu yazayım:

uyanınca: 1 kuru kayısı+ 1 bardak su
kahvaltı: kepek ekmeği+beyaz peynir+domates+salatalık+tek şekerli 1 fincan nescafe
ara: bir kaç fındık + bir kaç kuru üzüm +yeşil çay
öğlen: 1 porsiyon tavuk şiş +salata+ayran
ara: yeşil çay+ 2 tane kepekli kurabiye
akşam: 3 kaşık taze fasulye yemeği+ 2 kaşık pilav+yoğurt

spor: 50 dk pilates + 10 dakikacık tempolu yürüyüş+ bacak egzersizleri

hey maşallah çok başarılısın, sabırlısın, azimlisin sen bu gidişle kilonu korayamazsın ama canım
zayıflarsın
40 lı kilolara yakında düşersin sen demedi deme

lachesisle birlikte leslie ye asilmayi planliyoruz.. gunde 3 kere degisik leslie ler yapacagiz..ama ben biraz hasta oldum. iyilesince baslayacagiz.

çok güzel olur
ben de walk of 10 pounds var (4-5 kilo verdiren- en güzeli bu bence)
süper challange diye bişi var (sevmedim)
ekspress diye bişi var (sevmedim)
kilo vermek için ilk yazdığım çok ideal

nerelerdesin kuzum sen yaaa
özledik vallahi
baya zayıflamışsın sen de canım callaneticsin son 2 hareketi senin simitleri öldürür

gayet güzel
ama bacak egzersizi neden
senin bacaklar zaten sütunda
o bakımdan

gayet güzel
ama bacak egzersizi neden
senin bacaklar zaten sütunda
o bakımdan

opuyorumnanaktanteşekkür ederim canım.
ama çok güçsüz bacaklarım o yüzden çalışıyorum bacak.bir de o hareketler kalçayı da çalıştırıyor. kollarım da çok güçsüz ama kol çalışmayı hiç sevmiyorum ya. nasıl güçlendirebilirim onları dambılsız?

lastikli leslie yap....

elimde ağırlıkla deniyim bari onları sopa da yapıyim :)

evet canim. az yiyip agir spor yapinca tansiyon prob. yasiyorum.
can simitleri icin esneme yapiyor musun? streching ler var pilates sonrasi. o kaslari calistiriyorsun...birde twist disk var.onu kullan....

cnm twist diskim yok biliyorum twist de ii geliyo ama sopa yapçam artık

nerelerdesin kuzum sen yaaa
özledik vallahi
baya zayıflamışsın sen de canım callaneticsin son 2 hareketi senin simitleri öldürür

cnım ben de çok özledim anca gelebildim :)

normal callanın son 2 hareketi mi?

evde bakıyim onlara

walk off pounds 10 günde 4-5 kilo verdiriciyi ben ara vermeden yaptım bende hiç bi değişiklik yapmadı o kadar da yoruldum işten eve geldim hergün hergün yaptım valla verdirmişse 200 gr verdirmiştir

Ben koşsaydım şimdiye çoktan 40 ı bile görmüştüm :sinifsinif:

haklisin cnm, hepsi saglikli ev yapimi seylerdi..
sadece aksam ki dolma fazladan oldu, onda da durduramadim kendimi..
---

maalesef tartildim canim;
54,5 cktim yineee..

sanirim detoksla verdigimi zannettigim 1,1 kg su imis-- simdi o su geri geldi vucuduma )))))))

lastikli leslie yap....

Lastikli leslie i ben de yaptım 4 mildi sanırım ölüyorum sandım yaa :) hiç bi lesli beni o kadar yormadı yoramaz ki hemen hemen tüm videolarını denedim

ha bu arada kızlar acilen göğüs çalışmam lazım su gibim sallanıyolar ıııyyykkk iirenç

"walk of a meal " yapacaksiniz sanirim;

her gounden sonra degisik bir leslie ile tum ogunleri yakacaksiniz,

ama bu program cok kilo verdirir, anchusa 48 e falan dusmeyesin; bak guzelligini bozacaksin kilo vermek ugruna, cok asiri zayiflik da guzel durmuyor canim..

çok güzel olur
ben de walk of 10 pounds var (4-5 kilo verdiren- en güzeli bu bence)
süper challange diye bişi var (sevmedim)
ekspress diye bişi var (sevmedim)
kilo vermek için ilk yazdığım çok ideal

tamam sana da pogrrami yollariz leslie icin...hep beraber yapacagiz...

gunaydın canlarım nassınız yahuuu herkesler ıyıdır umarım ben de yarın aksam donuyorum artık ıngıltereye gıdıyım ıs guc benı bekler:)))) ılk gıdınce evde tek kalacagımo yuzden hergun leslie yaparım ınsallah :))

günaydın kızlar
sabahtan beri üstüm de bi sinir bi sinir. sabah kocamı bi fırçaladım. ama onda haklıydım.işime çok karışıyor.yani normal işimi şu iş vardı sen o bitirdin verdinmi şu vardı bitirdinmi. bu yüzden kaç defa kavga ettik yine yapıyor yine yapıyor. o sinirim daha geçmeden üstüne annem aradıı oda bi mesele vardı birini aramamm gerekiyordu ama bugün arıcaktım oda sorup duruyor aradınmı aradınmı bide ona patladım.
neyse annemi aradım özür diledim de
öffff sıkılıyorummm

ben de zorlamak istemiyorum kendimi ama ona gore bir yemek programi duzenleyecegim bu prog.yaparken..peppermint diyeti biraktim.artik az yemiyorum..hic dikkat etmiyorum yedikleime..baktim agir geliyor birakirim sporu...yalniz detoks ve yagisz yemek benim immun sistemimi cokertti galiba. cok hasta oldum...iyilesmeye calisiyorum

sakin ol yasemin cayi ic....yatistiracaksa hafif bir tatli ye.....bazen ben de burnumdan atesler salarim.

anchusa anladim tatlim, evet evet sen diyet yapma artik; spor yeter sana ;-)

lachesis ben de kuafore gitmeyi hiccc sevmiyorum cnm, yarim gunumu aliyor, esimi birakip gitmek zor geliyor yarim gun boyunca,

orda da cok yoruluyorum. bir de bakir renk cok cabuk akiyor, kisa aralarla gitmem gerekiyor;
valla bi cesaret denicem sanirim evde boyamayi..

spatz kestiriyo musun saclari karar verdin mi?

hadi sen kestir de bana da cesaret ver,

gerci benim esim karsi, uzun sac seviyor..

dur bakalimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…