günaydın çubuk krakerlerim
bugün gayet güzel bir gün burada
ve gayet dinlenmiş vaziyetteyim
32 saatlik full çalışma sonrası dün akşam 7 de evdeydim
8 de misafirliğe gittik çok az yedim herşeyden
bugün süper bir gün olacak
geçmişi okumadım ama lachesisim bi programdan bahsetmiş sanırım
nedir o
Kızlar günaydın :)
10 günlük programı ben de istiyorum sempatiksalakcinni
Anchusa 1 gün yemek 1 gün yememek ok ama 1 gün az 1 gün fazla sporu neye göre ayarlıcaz yediğim gün çok spor mu? mantıklısı bu gibi hıh?
Kızlar benim vücut forma geldi ama benim cann simitlerim beni deli ediyor :sinifsinif:
Ne yaptıysam gitmedi yandan sırtımda omurgama kadar sarıyolar beni 2 yandan
Onları eritirsem başarılı sayıcam kendimi sempatiksalakcinni
bacaklarımı yana açarak çalışıyorum bi de leslie nin tekmesi işe yarıyo sanırım daha çok işe yarayan bi formül biliyonuz mu? çok az çalışan yerler yaaa her yerim ince oralar oturunca yayılıyo deli oluyorummmmmmmmmmmmmmm mafoldumben
Anchusa 1 gün yemek 1 gün yememek ok ama 1 gün az 1 gün fazla sporu neye göre ayarlıcaz yediğim gün çok spor mu? mantıklısı bu gibi hıh?
gunaydin tweety cim.evet kunefe bir hataydi ama 52 olayim kendime odul olarak kunefe yedircem demistim. O sozumu tuttum. Bu hafta sonu yiyip ictiklerimi bir bir yazacagim. Ama beni degerlendirirken bundan sonra kilo vermek icin degil, kilomu korumak icin beslendigimi goz onunde bulundurun tamam mi???
Kilo degildir o.. Tuzlu ya da baharatli birseyler yediysen su toplamistir vucudun..
gurur duyduk seninle aferin trufcum..
Bu hafta sonu yediklerim ictiklerim su sekilde efendim.
CUMARTESI
sabah
1 adet kuru kayisi ve yesil cay
4 millik leslie ile fast 4 miles
Kahvalti:
Ceyrek kepekli simit
Ara: yok
Ogle yemegi
Yarim kunefe(Kaymakli ve dondurmali)
Yarim icli kofte
Soda
Reddettiklerim: Alinazik kebabi, patates kizartmasi, adana kebabi, kola
Aksam:
Cok bol salata(yagsiz ve limonlu),hic yagsiz pismis 3 tane fish fingers
Reddettiklerim:Patates kizartmasi, karnibahar kizartmasi,Sosis kizartmasi
Aksam sinemada reddettigim seyse: Bol yagli patlamis misir ve kola
PAZAR
Sabah
Hicbirsey yemedim,1 adet kuru kayisi, ceyrek yesil elma,yesil cay
Spor:Mutfakta sabah6 dan oglen 2 ye kadar anneler gunu calismasi...(3 tane kurabiye sepeti yaptim)
Ogle: Zengin kahvalti (Protein agirlikli)
Ara:2 tane salatalik
Ara: Az yaban mersin, 1 tane kuru kayisii ve sekersiz turk kahvesi
Aksam 2 tane kucuk patatesli borek( Kayinvalidem zorladi, patatesli borek en sevmedigim borektir)
Spor: 4 millik leslie fast 4 miles
Ara: 1 dilim ananas, ceyrek muz
Pazar reddettiklerim ise siyah cay, 3. borek (aslinda ilk ikisini de reddetmistim de kayinvalideme anlatamadim), cig kofte, fistik. Ve benim pisirdigim nefis kurabiyeleri hiccccc tatmadim.. Bu kadar cok seyi reddedebildigim icin kendimi cok iyi hissediyorum...Ayrica leslie fast 4 miles i iki gunde uygulayabildim. Ama pilates yapamadim..
lachesisle birlikte leslie ye asilmayi planliyoruz.. gunde 3 kere degisik leslie ler yapacagiz..ama ben biraz hasta oldum. iyilesince baslayacagiz.
Kızlar benim vücut forma geldi ama benim cann simitlerim beni deli ediyor :sinifsinif:
Ne yaptıysam gitmedi yandan sırtımda omurgama kadar sarıyolar beni 2 yandan
Onları eritirsem başarılı sayıcam kendimi sempatiksalakcinni
bacaklarımı yana açarak çalışıyorum bi de leslie nin tekmesi işe yarıyo sanırım daha çok işe yarayan bi formül biliyonuz mu? çok az çalışan yerler yaaa her yerim ince oralar oturunca yayılıyo deli oluyorummmmmmmmmmmmmmm mafoldumben
ben de dunku menumu yazayım:
uyanınca: 1 kuru kayısı+ 1 bardak su
kahvaltı: kepek ekmeği+beyaz peynir+domates+salatalık+tek şekerli 1 fincan nescafe
ara: bir kaç fındık + bir kaç kuru üzüm +yeşil çay
öğlen: 1 porsiyon tavuk şiş +salata+ayran
ara: yeşil çay+ 2 tane kepekli kurabiye
akşam: 3 kaşık taze fasulye yemeği+ 2 kaşık pilav+yoğurt
spor: 50 dk pilates + 10 dakikacık tempolu yürüyüş+ bacak egzersizleri
gayet güzel
ama bacak egzersizi neden
senin bacaklar zaten sütunda
o bakımdan
opuyorumnanaktanteşekkür ederim canım.
ama çok güçsüz bacaklarım o yüzden çalışıyorum bacak.bir de o hareketler kalçayı da çalıştırıyor. kollarım da çok güçsüz ama kol çalışmayı hiç sevmiyorum ya. nasıl güçlendirebilirim onları dambılsız?
benimde simitlerim vardı bel çevirme ve yanlara eğilme ile kurtuldum......bende twister var onu kullanıyorum sen omuzda sopa çevirme hareketini yapabilirsin.....yanlara eğilmede bir sağa bir sola eğiliyorsun oda bele iyi geliyor.....
evet canim. az yiyip agir spor yapinca tansiyon prob. yasiyorum.
can simitleri icin esneme yapiyor musun? streching ler var pilates sonrasi. o kaslari calistiriyorsun...birde twist disk var.onu kullan....
nerelerdesin kuzum sen yaaa
özledik vallahi
baya zayıflamışsın sen de canım callaneticsin son 2 hareketi senin simitleri öldürür
canım çok yememişsin ki...herşeyden 1 kaşık 2 kaşık. bir de hepsi sağlıklı şeyler. hem de regl öncesi. normal yani bu kadarı.tartıldın mı peki bugun ?detoks sonrası kio alıp almadığını merak ediyorum da:kedi:
lastikli leslie yap....
lachesisle birlikte leslie ye asilmayi planliyoruz.. gunde 3 kere degisik leslie ler yapacagiz..ama ben biraz hasta oldum. iyilesince baslayacagiz.
çok güzel olur
ben de walk of 10 pounds var (4-5 kilo verdiren- en güzeli bu bence)
süper challange diye bişi var (sevmedim)
ekspress diye bişi var (sevmedim)
kilo vermek için ilk yazdığım çok ideal
"walk of a meal " yapacaksiniz sanirim;
her gounden sonra degisik bir leslie ile tum ogunleri yakacaksiniz,
ama bu program cok kilo verdirir, anchusa 48 e falan dusmeyesin; bak guzelligini bozacaksin kilo vermek ugruna, cok asiri zayiflik da guzel durmuyor canim..
günaydın kızlar
sabahtan beri üstüm de bi sinir bi sinir. sabah kocamı bi fırçaladım. ama onda haklıydım.işime çok karışıyor.yani normal işimi şu iş vardı sen o bitirdin verdinmi şu vardı bitirdinmi. bu yüzden kaç defa kavga ettik yine yapıyor yine yapıyor. o sinirim daha geçmeden üstüne annem aradıı oda bi mesele vardı birini aramamm gerekiyordu ama bugün arıcaktım oda sorup duruyor aradınmı aradınmı bide ona patladım.
neyse annemi aradım özür diledim de
öffff sıkılıyorummm
sakin ol yasemin cayi ic....yatistiracaksa hafif bir tatli ye.....bazen ben de burnumdan atesler salarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?