slm kızlar ben artık kilo bildirimi yapmıcam galiba.bu hafta başından beri kendimi çok kötü hissediyorum bütün gün yorgunluk hissi ,uyuma isteği düşünün işten 5 te çıkıp eve gidiyorum akşam 8 e kadar uyuyorum.. şuanda bi diyet uygulamıyorum ama dikkat ediyorum zaten düğünede az kaldı..topiğede girip sürekli yazamıyorum okumaya çalışıyorum arada girer yazarım :) öptüm hepinizi görüşmek üzere
canım bence bir kan tahlili yaptır...
uyku hali ve halsizlik kansızlıktan olabiliyor
ve sanırım düğünün olacakmış mutlu mesut olman dileğiyle.
geçmiş olsun missdefnecim, belki de sıcaklardan falan olmuştur halsizlik uyku durumun
Bende sabah tartıldım 51,2 kiloyum kızlar. Eriyorummmmm...kaydirigubbakcemile3:sm_cool:
eylemcim ne güzel maşallahsana darısı başımıza
Teşekkür ederim canım. Evet darısı hepinizin başna. a.s.
cocostar bebgin emiyomu,benim oglum emiyor bene pek diyet yapamyiorum ama biraz dikkaet ediyorum.hamileyken tam 22kg aldim,16si gitti ama 6si kaldi.gerci benim normalde kilom 48di ama esim istemiyor o halimi 50 iyi diyor.vermem gereken 6kg var.insallah bunlarda gitcek kizlar.hepimize kolay gelsin.
cocostar 77 kilodan inmişsin bravo tebrik ederim seni bende 70 kilodan 57 ye indim :) yani şu an 57 yim ve asıl istediğim kilo 53-54 :) bu arada bekarım boyumda 162
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?