50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar ben artık kilo bildirimi yapmıcam galiba.bu hafta başından beri kendimi çok kötü hissediyorum bütün gün yorgunluk hissi ,uyuma isteği düşünün işten 5 te çıkıp eve gidiyorum akşam 8 e kadar uyuyorum.. şuanda bi diyet uygulamıyorum ama dikkat ediyorum zaten düğünede az kaldı..topiğede girip sürekli yazamıyorum okumaya çalışıyorum arada girer yazarım :) öptüm hepinizi görüşmek üzere

canım bence bir kan tahlili yaptır...
uyku hali ve halsizlik kansızlıktan olabiliyor
ve sanırım düğünün olacakmış mutlu mesut olman dileğiyle.

merhaba arkadaşlar,

benim kilom aynı 55
aslında geçen hafta izindeyken ipin ucu kaçmıştı ama hallettim neyse ki

moonserose0 .... ..55,6………………200 gr vermiş
me_as ..............54kg………………….300 gr vermiş
Sportie .............55 kg…………………kilo verememiş
guguz .............. 57 kg
selisha ..............51,9kg
MissDeFnE....... 50,9 kg
bozo85 ..............53,9 kg
sempatik............57 kg……………..kilo verememiş
karalım...............58 kg
beyaz melek ......54 k
damla.................48kg
spatz..................56,1 kg
burcuhayal………56,5 kg
sbl.dnz……………59,5
malibu……………..58 kg
elff……………….57,4kg
maeves..............53,5 kg
deryacık…………...55 kg
burcays.................57 kg
fbuse.....................51,8 kg
mors.....................54 kg

geçmiş olsun missdefnecim, belki de sıcaklardan falan olmuştur halsizlik uyku durumun

teşekkür ederim tatlım.bilmiyorum canım ya bide bacaklarım çok ağrıyo bütüngün masa başında oturmaktan olur mu yaa sabahları hiç kalkmak istemiyorum ama tatil günlerinde de erkenden uyanıorum yada bendeki düğün telaşıyla ilgili bi durum ooff kafamçokkarıştı ben turp gibi sağlam olmak istiyorumkaydirigubbakcemile3

slm kizlar bende katilayim araniza motivasyona ihtiyacim var.öncelikle kilomu bildirim sabah tartildim 56.800gr cikti.ben ocakta dogum yaptim 72le doguma girdim vae 64le ciktim.eski kilom 50 bi an önce vermem lazim diyet ypmyiorum bebisi emzirdiigim icin ama önüme gelenide yemiyorum dikket ediyorum.bazen sporda yapiyorum.insallah vericem bu kilolari,hepimize kolay gelsinn.

kızlarr bugün sabah 10 da kahvaltı yaptım sonra bi bardak gazoz içtim bi ikide sarma yedim başka bişey ağzıma atmadım makarna yaptım şimdi salata yaptım çünkü bizimkiler daha gelmedi bende onları bekliyorum yemek yemek için sizce yemelimiyim bu saatte yenmez biliyorum ama karnım aç :kedi: ne yapmalıyım zaten bugün tartıldım 57 gösteriyo moralimde çok bozuk ne yapmalıyım? senağlama

cocostar bebgin emiyomu,benim oglum emiyor bene pek diyet yapamyiorum ama biraz dikkaet ediyorum.hamileyken tam 22kg aldim,16si gitti ama 6si kaldi.gerci benim normalde kilom 48di ama esim istemiyor o halimi 50 iyi diyor.vermem gereken 6kg var.insallah bunlarda gitcek kizlar.hepimize kolay gelsin.

evet canım bebeğim emiyor.
ben hamilelik öncesi kiloma döndüm.
ama evlendiğim zamanki kiloya gelmek istiyorum
umarım hepimiz başarılı oluruz...

cocostar 77 kilodan inmişsin bravo tebrik ederim seni bende 70 kilodan 57 ye indim :) yani şu an 57 yim ve asıl istediğim kilo 53-54 :) bu arada bekarım boyumda 162

cocostar 77 kilodan inmişsin bravo tebrik ederim seni bende 70 kilodan 57 ye indim :) yani şu an 57 yim ve asıl istediğim kilo 53-54 :) bu arada bekarım boyumda 162

canım sen de çok güzel vermişsin tebrikler.
evlenmeden önce 53tüm ama şu an 55 olsam yeter diyorum...
bu arada boyum 163 benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…