- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 755
- 398
merhaba kızlar,ben bu hafta çok yoğunum listeyi benim yerime biriniz düzenleyebilir mi ? şimdiden teşekkür ederim a.s.
ben geçtiğimiz cumadan beri aynı kilomdayım
çakıldım kaldım
herkese merhabalar a.s. .... bugün yine tartıldım 400 gr vermişim
:lepi: ...umarım verdiklerim yağ dır:sm_cool:
tweety cim harikasın tebrikler a.s.
merhaba hatunlart ne alemdesiniz liste ne alemde yaa ben bu hafta kaçırdım ipin ucunu bulamıyorum listeyi:kedi: gerçi kimseninde umrunda değil gördüğüm kadarıyla liste filan yapmasak mi acaba ne dersiniz ? bu konuda ortak karar almalıyız bence.
duygucuğum çok haklısın bende diyet yapsamda kilo veremiyordum ama sporla ve düzenli beslenmeyle zayıflamayı başardım . seni de tebrik ederim a.s.
yok veremiyorumm takıldım kaldım kızlarr günde iki öğün yemek yiyorum zaten her sabah 10 da kahvaltı akşam 7 den önce akşam yemeği akşam 10 gibide meyve yiyorum hep böylee.. arkadaşlarım inceciklerr imreniyorum resmenn kızlar takıldım kilo veremiyorum kaç hafta geçtii hasta da olamıyorumm soğan suyumu içsemki ruh halim berbat psikoljm çok bozuk dış görümümde sağolsun bozukk evde kendi kendimi yiyorum artıkk çok kötüyümm senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?