50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar,ben bu hafta çok yoğunum listeyi benim yerime biriniz düzenleyebilir mi ? şimdiden teşekkür ederim a.s.

slm kizlar bugün cok yoruldum tam 1saet resmen göbek attim tabi önce ince folyo ile belimi ve bacaklarimi sardim ay resmen su gibi oldum.ama simdide sol kasigim cok agriyorya.hergün yaparsam gitcek bu kilolar insallahhhhhh.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5her carsamaba kilomu yazcam kizlar herkese iyi gecelrrrrrrr

kızlar tartı bozuktu kilo bildirmedim çarşamba günü... bugün yeni tartı aldım verememişim inşallah bu hafta veririm...

herkese merhabalar a.s. .... bugün yine tartıldım 400 gr vermişim
:lepi: ...umarım verdiklerim yağ dır:sm_cool:

ben geçtiğimiz cumadan beri aynı kilomdayım
çakıldım kaldım

cococum, 50'lere gelip kilo verebilmek zor üstü zor bunu kabullenmek lazım, Nerdeyse kimse kendi hedef kilosunu 50'lerde bile yapmıyor. O yüzden burada kilomuzu korumak bile çok büyük başarı

Zaten buraya gelebildiysek hedefimize çok yaklaştık demektir hiçkimse üzmesin kendini yerimseniben

herkese sevgiler opuyorumnanaktan

Dün spordan önce bir tartılayım dedim ve şoke oldum, ibre 53,90 nı gösterdi. Ki akşama kadar bir sürü yemek yedim ve de tartılmadan iki saat kadar öncede akşam yemeği yemiştim. Hayret ettim. Demekki daha az kilodayım. Süper :)

3 haftadir düzenli spor yapiyorum..
3 hafta önce kilom 59ken simdi 56ya düstüm..
daha önce bicok kez rejim yaptim ama dogru dürüst sonuc alamadim
sporla birlikte zayiflamanizi tavsiye ediyoruum daha iyi ve hizli sonuc alirsiniz..

merhaba hatunlart ne alemdesiniz liste ne alemde yaa ben bu hafta kaçırdım ipin ucunu bulamıyorum listeyi:kedi: gerçi kimseninde umrunda değil gördüğüm kadarıyla liste filan yapmasak mi acaba ne dersiniz ? bu konuda ortak karar almalıyız bence.
duygucuğum çok haklısın bende diyet yapsamda kilo veremiyordum ama sporla ve düzenli beslenmeyle zayıflamayı başardım . seni de tebrik ederim a.s.

ne listesi yapiyosunuz kizlar bende bi bakiyim
eksik kalmiyim biseyden emikaydirigubbakcemile3

moonserose sagol arkadasim yani yillardir 56ya düsmemistim:)
bizimkisi az ama öz yaglar zor eriyo :)

kizlar kilo kaybi sorun degilde yaglar gitmiyor birde kiloyu korumak zor...istahim yok bu yuzdende kilo veriyorum ya acilirsa dyede korkmuyor degilim:)))) yaglardan nasil kurtuluruz?????

canımcım ben duzenleme yapmaya basladım fakat duzenlı kılo bildirimi olmadıgı ıcın bu hafta ,listeyı haftaya yapalım ıstersen.bu arada bende reglıyım yatıyorum oyuzden tartılmadım nete gıremedım.ama ben senin yogun oldugun zamanlarda yardım ederım canımcımopuyorumnanaktan

Yaa regli olacağım kızlar karnım çok şiş hamileler gibi. Kendimi kötü hissediyorum. Her yerim şişti. Bi de reglim uzun sürüyo kızlar ya iki kez oluyorum. 1 hafta oluyorum bitiyo 3-4 gü sonra tekrar oluyorum. Doktorların dediğine göre 1 yumurtalığım geç çatlıyo.:bbo:

yok veremiyorumm takıldım kaldım kızlarr günde iki öğün yemek yiyorum zaten her sabah 10 da kahvaltı akşam 7 den önce akşam yemeği akşam 10 gibide meyve yiyorum hep böylee.. arkadaşlarım inceciklerr imreniyorum resmenn kızlar takıldım kilo veremiyorum kaç hafta geçtii hasta da olamıyorumm soğan suyumu içsemki ruh halim berbat psikoljm çok bozuk dış görümümde sağolsun bozukk evde kendi kendimi yiyorum artıkk çok kötüyümm senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

canim ben senelerdir vermeye calisiyorum ama su son 8 aydir gayret ediyorum duzenli olmasada pilates ve yuruyus yapiyorumm..yediklerime dikkat ediyorum bende istedigim kiloya aylar sonra kavustum yillardir yediklerimiz hemen gitmiyor gitsede geri geliyor..sen boyle devam et pes etme vucudununda kirilma noktasi var suan vucut direniyor..sen dert etme kilolar gdecek:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…