50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya bende bu detoksla verdiğim kiloyu geri aldım maalesef

tamam sana da pogrrami yollariz leslie icin...hep beraber yapacagiz...

benide alın aranıza.bende varım

ya siz napıyosunuz bana da özet geçin lesliee programı mı ?öff ben onu indiremedim geçen indirdim hata verdi. birde çeşit çeşit videoları var hangisini yapcaz banada anlatın (((

ya bende bu detoksla verdiğim kiloyu geri aldım maalesef

benide alın aranıza.bende varım
tamam klikcim...

soz yok diyet artik. bu gun de un helvasi yapacagim...
benim esim cok uzuldu saclarimi kestirmeme ama is isten gecti tabii..bide demedim hic birsey, fon cektirmeye gidiyorum deyip kisa sacla geldim..

ya siz napıyosunuz bana da özet geçin lesliee programı mı ?öff ben onu indiremedim geçen indirdim hata verdi. birde çeşit çeşit videoları var hangisini yapcaz banada anlatın (((

hepsini yapacagiz anacim...ozele yolluyorum. pazartesiye kadar videolari tedarik edin. lachesis yolladi bana da...
ozele yollamadim duvara yapistirdim..... klik truf kuzu da gormek istemisti

Son düzenleme:
Kizlar lachesis in fikriydi bu. Ona katilacagimi soyledim. Bana yolladigini buraya postaliyorum benbde. Bayagi agir birsey.. Gorunce fikriniz degisebilir..10 gun degil bes gun uygulamayi planliyoruz biz
1. Gün
Sabah: Walk At Home - Walk Slim - Fast Start - 3 Fast Miles
Öğlen: Walk At Home - Walk Slim - Fast Start - 4 Fast Miles
Akşam: Walk At Home - Walk Slim Fast & Firm - 4 Really Big Miles

2. Gün
Sabah: Walk at Home - Walk Away Your Waistline
Öğlen: Walk Away the Pounds Express - 4 Mile Super Challenge
Akşam: Walk at Home - 5 Mile Advanced Walk
3. Gün
Sabah: Walk at Home - 3 Mile Weight Loss Walk
Öğlen: Walk At Home - Walk Slim Fast & Firm - 4 Really Big Miles
Akşam: Walk At Home - Walk Slim - Fast Start - 4 Fast Miles

4. Gün
Sabah: Walk Away the Pounds for Abs – 3 Mile
Öğlen: Walk at Home - 5 Mile Advanced Walk
Akşam: Walk Away the Pounds Express - 4 Mile Super Challenge

5. Gün
Sabah: Walk Away the Pounds Express - 1 Mile Easy Walk ve 2 Mile Brisk WalkÖğlen: Walk At Home - Walk Slim - Fast Start - 4 Fast Miles

6. Gün
Sabah: Walk At Home - Walk Slim - Fast Start - 3 Fast Miles

7. Gün
Sabah: Walk at Home - Walk Away Your Waistline
Öğlen: Walk At Home - Walk Slim Fast & Firm - 4 Really Big Miles
Akşam: Walk At Home - Walk Slim - Fast Start - 4 Fast Miles

8. Gün
Sabah: Walk at Home - 3 Mile Weight Loss Walk
Öğlen: Walk at Home - 5 Mile Advanced Walk
Akşam: Walk Away the Pounds Express - 4 Mile Super Challenge

9. Gün
Sabah: Walk Away the Pounds for Abs – 3 Mile
Öğlen: Walk At Home - Walk Slim - Fast Start - 4 Fast Miles

10. Gün
Sabah: Walk Away the Pounds Express - 1 Mile Easy Walk ve 2 Mile Brisk Walk

gayet güzel bir teknik

derin nefes al ve kendini deniz kenarında düşün hafif bir tatlı serinlik
ohh misss

canım geçmiş olsun tam olarak neyin var
yediğine içtiğine biraz dikkat edersen çabuk toparlanırsın

hepsini yapacagiz anacim...ozele yolluyorum. pazartesiye kadar videolari tedarik edin. lachesis yolladi bana da...

pazartesi mi başlıyoruz?

ama bu leslie videolarını hepsini çalışan birinin yapması çok zor.sabah öğle akşam ayrı video.....

bu daha iyi olmuş
ama ben 10 gün boyunca sürekli yapamam
nöbetler de olduğum günler yapamam
ya da kendimi bi odaya kilitleyip yapsam mı :jeyyar:
neyse bi 5 günlük aram vardı ama ne zaman
bi nöbet listesine bakmam lazım -tatlicadiarzu-

hmm aldın demekboshayallersmile olsun vücudunuz arınmış oldu. ben de 54.5'tum bu sabah. hep aynı gidiyoruz seninlekaydirigubbakcemile3

lastikli leslie yap....

nasılki o ? ben bi bakıyım ona...saol canım!opuyorumnanaktan

karar verdim kestiricem canım, ama ancak haftasonu gidebilirim. cumartesi sabahtan gidip kestirmeyi düşünüyorum. ayy çok heyecanlıyımzemuszemus

ben erkek arkadaşıma dün fotograf gönderip "saçım büüle olsun muuuu?" diye sordum. olsun aşkım, olsun sevgilim, sana her şey yakışır dedi:kedi:amma velakin kestirince suratını azıcık ekşitirse saçını başını yolarım onunklava:

tamam klikcim...

soz yok diyet artik. bu gun de un helvasi yapacagim...
benim esim cok uzuldu saclarimi kestirmeme ama is isten gecti tabii..bide demedim hic birsey, fon cektirmeye gidiyorum deyip kisa sacla geldim..

hmm un helvasına bayılırımaklinialirimsmilebana da getirsene anchusahihoyyyt
senin saçların çok güzel olmuş bi kerem. gözü alışmamış da ondan üzülmüştür kocan. bir de erkekler daha gelenekci oluyor kadınlara göre...

bana da yazar mısın hangi videolar oldugunu?

canim yagi kestik ya sirf otta yesek bunlarin emilimini yapamadi vucut benim tahminim...vitamin dahi alamadi vucudum. pazar gunu ormanda oturuyorduk. herke skisa kollularlaydi ben iki mont giuydim uzerime titremekten bir hal oldum. dun ogleden sonrada bogazlarim sisti....
Kizlar ben hata ettigimin simdi farkina vardim, salataniza cok az da olsa zeytinyagi dokun. yag karotenoidlerin ve vitaminlarin bagirsaklardan geri emilimini kolaylastiriyor. 1 yil bunun uzerine calsimalar yaptim..yagsiz olunca yediginiz otlari d akullanamiyor vucut
ama bu leslie videolarını hepsini çalışan birinin yapması çok zor.sabah öğle akşam ayrı video.....

haklisin suleulku. bir tek gece katilirsiniz. erken kalkabilirseniz sabah ta yaparsiniz.

bende yapamam 10 gun....gerek de yok zaten o kadar kasmaya

canim yukariya kopyaladim bakarsin oradan
tefal actifry da deneyecegim un helvasini insallah guzel ve hafif olur....yollarim sana telepati yoluyla

çalışanın yapması çok zor erken kalkıp yapamam da çünkü zaten 6 da kalkıyorum aşağıdakiler gelir dayanır kapıma

sabah akşam yürüyorum ama nafile du bakalım bulcaz çaresini ağırlıkla kolları sağa sola açsam acaba yatarak göğüsler dikleşir mi
????

Yani sadece bu hareket yeter mi acaba?

lastikli leslie yapsana gogusler icin de...

o işe yarar mı ki hiç yaramıcak gibi duruyo fena oldular kollara da yarar o valla

ben yapıyim onu 1 tala 5 kuş seke seke sempatiksalakcinni

yaramaz olur mu direk gogus kaslari calistiriyor kolla birlikte 5 millik bir leslie var.. ben onu yapiyorum haftada bir.. adi walk it off tone it up 5 miles.3 mili lastikli, 2 mili normal

ayyy bu çocuklar beni sinir ediyor ya... kafalarımı basmıyor özellikle anlamak içinmi uğraşıyorlar anlamadımalsanaalsanasmile

kizlar bembeyaz halimin uzerine esim siyah cay doktu (gayet demli ama sekersiz) bildiginiz bir yontem var mi???Leke cikariciyla siliyorum biraz azaldi gibi ama cikmadi tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…