50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben söylemiştim zaten salatanıza yağ ekleyin sonuçta zeytinyağı .ben eklemiştim

iyide canım senin mantıyla makarnayla sorunun yokkki senin spor yapman lazım.bölgesel incelmenin tek yolu spor......

bendee bendeeeee:dance:

sen de gel kuzum benim kaydirigubbakcemile5

selam kizlar
anneler gununuz umarim guzel gecmistirr canlar
nasilsiniz?
bende cok yoruldumm temizlikk yaptim biletimi aldim kismetse pazar yolcuyum ama nett oradada olcak oyuzden sizden ayri kalmicamm
yani benden kurtulamicaksinizz :))))))

ay ne güzel bodrumlara gidiceksin süper hihoyyyt

kizlar iki film izledim ikisinide oneririmm dokuzuncu bolgedeki bebek uzayli cok tatliydi

dokuzuncu bölge çok güzeldi gerçekten, çok sağlam mesajları vardı.

lachesisle birlikte leslie ye asilmayi planliyoruz.. gunde 3 kere degisik leslie ler yapacagiz..ama ben biraz hasta oldum. iyilesince baslayacagiz.

Bugün nasılsın canım?

maalesef tartildim canim;
54,5 cktim yineee..

sanirim detoksla verdigimi zannettigim 1,1 kg su imis-- simdi o su geri geldi vucuduma )))))))

Hepimize geri geldi canım beklenen bir şeydi, üzülme :teselli:

lesliyi ağırlıkla yap, kol açıp kapattıkça göğüsler kayboluyor, bir de lastikli plates, ben 2 sini yaptım bu hafta, göğüslerim kayboldu, düşün cnm olarak 74 geldi, beden 70 falan herhalde mafoldumben

Günaydın canım katılırsın o zaman bize:)

siz 2 gün nasıl dayandınız anlamadım zaten ben 1 günde ölücem sandım

kizlar bembeyaz halimin uzerine esim siyah cay doktu (gayet demli ama sekersiz) bildiginiz bir yontem var mi???Leke cikariciyla siliyorum biraz azaldi gibi ama cikmadi tam

Kosla oxi çıkarıyor canım. Spreyi var anında etkili köpürüyor, ya da halı için olanı da olur ama ben onu denemedim.

Bugün nasılsın canım?
siz 2 gün nasıl dayandınız anlamadım zaten ben 1 günde ölücem sandım
eh iste... hic birsey yapmadan yatiyorum bugun battaniye altinda.. heryer dandini.... yarin da annemle babm geliyorlarmis. kalkip evi toparlamam lazim biraz.
Kosla oxi çıkarıyor canım. Spreyi var anında etkili köpürüyor, ya da halı için olanı da olur ama ben onu denemedim.
ariel professional i deneidm leke cikaricisini.. bekliyorum simdi..birde kosla oxi action u denerim bu ise yaramazsa
Ay ben bugün 12 de kalktım uyuyakalmışım, çok kızgınım kendime alsanaalsanasmile
ne guzel.. ben 7 de ayaktaydim yine....

canım ADEK vitaminleri yağda çözünen vitaminler
yani vitamini alıp yağı almazsan vitamin almış sayılmıyorsun
muhtemelen öyle birşey oldu
boğazların için sıcak şeyler özellikle ıhlamur filan iç tatlım

kizlar bembeyaz halimin uzerine esim siyah cay doktu (gayet demli ama sekersiz) bildiginiz bir yontem var mi???Leke cikariciyla siliyorum biraz azaldi gibi ama cikmadi tam

cıllate bang nasıldı ismi hatırlayamadım ama lavabo için kullanılanı var süper güçlü kir sökücü
ben ondan beze (ama dikkat et bez renkli olmasın yoksa onun rengi de halıya geçer bi de onunla uğraşırsın) biraz sık ve yüzeyden dairesel hareketlerle sil
sonra temiz bezle sil deterjanını al canım inşallah geçer
ben öyle yapıyorum ama sakın direk halıya sıkma halından olursun
bi de daha kolay bir yöntem var ıslak mendille sil

emin ol o hiçbir şeye yaramıyor

ben de 7 de ayaklananlardanım ama mecburi
sabahları uyumayan bir kızım
ve güneş ışıklarıyla gözlerini açan bir kocam var
evlendiğimden beridir en fazla 9 a kadar yatmışımdır

e hadi o zaman hareket zamanı
evini mis gibi yap

ay neresi güzel bütün günüm bitiyor, gerçi gece 3 de yatıyorum ders çalıştığım için ama sabah da 9 da kalkabilsem süper olur. keşke daha çok uyuyabilseydin ama sen hastasın enerji veren şeyler falan ye bari.

emin ol o hiçbir şeye yaramıyor

Benim bej rengi koltuklarımı nasıl yaptılarsa ilk getirdiklerinde bir yerlere sürtmüşler pastı hep, bu spreyle çıktı, bir de ben her gün çikolata dondurma döküyorum onları da çıkarıyor sağolsun.

canlar yaaaaaaaa sırf evde olanlar ıcın olmus bu calısanlar ne yapsın tek bı leslie yapınca öpüp basıma koyuyorum ben kı bızım forumda da cogunluk calısıyor gıbı anchusacıgım, scyllacıgım, dulcineacım var ama ki dulcinea da yapmaz zaten heheh ben de gunde 3 defasına degıl de 1 defasına katılıyım barı hehe ama ev sahıplerım donunce yıne yuruyus yapamam da hareket neyım artık:)

bu program evde olanlara gore.
calisanlarin uygulamasi imkansiz.
ben zaten belim yuzunden yapamiyorum ya, o da ayri :-(((

katılıyorum canım ben de ev sahıplerımden dolayı yapamıyorum o da ayrı heheh:) ama yapacagım ınsallah yaa kı leslie ile bacak gobek neyım calısırım onu da sevıyorum ben senın belın nasıl oldu canım duzelme var mı

kız cadı yesa bugün ben seni rüyamda gördüm :roflol:

ay hala gülüyorum yaasırnaşık şeysırnaşık şey

bakın sıze ne getırdım canlar aslında SAC ICIN getırdım ama resmen 1-2 beden kuculmusum yaaa kı foto da eylul gıbı falandır sankı Allah Allah ben o zamanlar 52 falanımdır heralde

ayyy dandık esofmanıma bakmayın haaaaaaaaa hehehe

kaldırcam zaten alıntı yapmayın sekerler:))

canlar gordunuz mu yahuu yorum yapın:)

Son düzenleyen: Moderatör:
:roflol: :roflol:

hayrolur ınsallah yaaaaaa :roflol:

ay güya ingiltereye gidiyorum seni arıyorum sırnaşık şey

sende gel benim pansiyonda kal diosun..

geliyorum garip bi yer yurt gibi gece 12 de ışıklar sönmek zorunda pansiyonun sahipleri çok tutucuda ondan diosun:roflol::roflol:

bu arada adında yesa..:roflol::roflol::roflol:

hehehhe

canım yaa gel tabıı ayıp edıon da kaldıgım yer pansıyon degıl bıldıgın ev yatak odası bol heheheh cok ıyıymıs ya da sahıplerım de tutucu degıllerdır heheh ayy hala guluyorumm pek degısıkmıs :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…