ayyy bu çocuklar beni sinir ediyor ya... kafalarımı basmıyor özellikle anlamak içinmi uğraşıyorlar anlamadımalsanaalsanasmile
SPATZ gercekten de ayni kiloda gidiyoruz canimcigim yaaa.
iyi bakalim h.sonu kestirirsen saclarini pzt. resim isterizzz..
canim yagi kestik ya sirf otta yesek bunlarin emilimini yapamadi vucut benim tahminim...vitamin dahi alamadi vucudum. pazar gunu ormanda oturuyorduk. herke skisa kollularlaydi ben iki mont giuydim uzerime titremekten bir hal oldum. dun ogleden sonrada bogazlarim sisti....
Kizlar ben hata ettigimin simdi farkina vardim, salataniza cok az da olsa zeytinyagi dokun. yag karotenoidlerin ve vitaminlarin bagirsaklardan geri emilimini kolaylastiriyor. 1 yil bunun uzerine calsimalar yaptim..yagsiz olunca yediginiz otlari d akullanamiyor vucut
merhaba arkadaşlar bende 57 kiloyum boyum 1.65,bel çevremde kilo ve yağ var sinir oluyorum veremiyorum ne giysem göbek fırlıyor hemen,yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen tutamıyorum mantıyı çok seviyorum makarnaya dayanamıyorum nasıl engel olcam kendime ben yaaaaaa
bendee bendeeeee:dance:
selam kizlar
anneler gununuz umarim guzel gecmistirr canlar
nasilsiniz?
bende cok yoruldumm temizlikk yaptim biletimi aldim kismetse pazar yolcuyum ama nett oradada olcak oyuzden sizden ayri kalmicamm
yani benden kurtulamicaksinizz :))))))
kizlar iki film izledim ikisinide oneririmm dokuzuncu bolgedeki bebek uzayli cok tatliydi
lachesisle birlikte leslie ye asilmayi planliyoruz.. gunde 3 kere degisik leslie ler yapacagiz..ama ben biraz hasta oldum. iyilesince baslayacagiz.
maalesef tartildim canim;
54,5 cktim yineee..
sanirim detoksla verdigimi zannettigim 1,1 kg su imis-- simdi o su geri geldi vucuduma)))))))
Lastikli leslie i ben de yaptım 4 mildi sanırım ölüyorum sandım yaa :) hiç bi lesli beni o kadar yormadı yoramaz ki hemen hemen tüm videolarını denedim
ha bu arada kızlar acilen göğüs çalışmam lazım su gibim sallanıyolar ıııyyykkk iirenç
gunaydın canlarım nassınız yahuuu herkesler ıyıdır umarım ben de yarın aksam donuyorum artık ıngıltereye gıdıyım ıs guc benı bekler:)))) ılk gıdınce evde tek kalacagımo yuzden hergun leslie yaparım ınsallah :))
canim yagi kestik ya sirf otta yesek bunlarin emilimini yapamadi vucut benim tahminim...vitamin dahi alamadi vucudum. pazar gunu ormanda oturuyorduk. herke skisa kollularlaydi ben iki mont giuydim uzerime titremekten bir hal oldum. dun ogleden sonrada bogazlarim sisti....
Kizlar ben hata ettigimin simdi farkina vardim, salataniza cok az da olsa zeytinyagi dokun. yag karotenoidlerin ve vitaminlarin bagirsaklardan geri emilimini kolaylastiriyor. 1 yil bunun uzerine calsimalar yaptim..yagsiz olunca yediginiz otlari d akullanamiyor vucut
kizlar bembeyaz halimin uzerine esim siyah cay doktu (gayet demli ama sekersiz) bildiginiz bir yontem var mi???Leke cikariciyla siliyorum biraz azaldi gibi ama cikmadi tam
eh iste... hic birsey yapmadan yatiyorum bugun battaniye altinda.. heryer dandini.... yarin da annemle babm geliyorlarmis. kalkip evi toparlamam lazim biraz.Bugün nasılsın canım?
siz 2 gün nasıl dayandınız anlamadım zaten ben 1 günde ölücem sandım
ariel professional i deneidm leke cikaricisini.. bekliyorum simdi..birde kosla oxi action u denerim bu ise yaramazsaKosla oxi çıkarıyor canım. Spreyi var anında etkili köpürüyor, ya da halı için olanı da olur ama ben onu denemedim.
ne guzel.. ben 7 de ayaktaydim yine....Ay ben bugün 12 de kalktım uyuyakalmışım, çok kızgınım kendime alsanaalsanasmile
haklisin suleulku. bir tek gece katilirsiniz. erken kalkabilirseniz sabah ta yaparsiniz.
kizlar bembeyaz halimin uzerine esim siyah cay doktu (gayet demli ama sekersiz) bildiginiz bir yontem var mi???Leke cikariciyla siliyorum biraz azaldi gibi ama cikmadi tam
Kosla oxi çıkarıyor canım. Spreyi var anında etkili köpürüyor, ya da halı için olanı da olur ama ben onu denemedim.
eh iste... hic birsey yapmadan yatiyorum bugun battaniye altinda.. heryer dandini.... yarin da annemle babm geliyorlarmis. kalkip evi toparlamam lazim biraz.
ariel professional i deneidm leke cikaricisini.. bekliyorum simdi..birde kosla oxi action u denerim bu ise yaramazsa
ne guzel.. ben 7 de ayaktaydim yine....
eh iste... hic birsey yapmadan yatiyorum bugun battaniye altinda.. heryer dandini.... yarin da annemle babm geliyorlarmis. kalkip evi toparlamam lazim biraz.
ariel professional i deneidm leke cikaricisini.. bekliyorum simdi..birde kosla oxi action u denerim bu ise yaramazsa
ne guzel.. ben 7 de ayaktaydim yine....
emin ol o hiçbir şeye yaramıyor
bu program evde olanlara gore.
calisanlarin uygulamasi imkansiz.
ben zaten belim yuzunden yapamiyorum ya, o da ayri :-(((
kız cadı yesa bugün ben seni rüyamda gördüm :roflol:
ay hala gülüyorum yaasırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol: :roflol:
hayrolur ınsallah yaaaaaa :roflol:
ay güya ingiltereye gidiyorum seni arıyorum sırnaşık şey
sende gel benim pansiyonda kal diosun..
geliyorum garip bi yer yurt gibi gece 12 de ışıklar sönmek zorunda pansiyonun sahipleri çok tutucuda ondan diosun:roflol::roflol:
bu arada adında yesa..:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?