hehehhe
canım yaa gel tabıı ayıp edıon da kaldıgım yer pansıyon degıl bıldıgın ev yatak odası bol heheheh cok ıyıymıs ya da sahıplerım de tutucu degıllerdır heheh ayy hala guluyorumm pek degısıkmıs :roflol: :roflol:
bir de bunu deneyeyim yarina kadar cikmazsa cuma gecesi ve cumartesi misafirlerim geliyor, cikarmam lazim bu lekeyi...canım ADEK vitaminleri yağda çözünen vitaminler
yani vitamini alıp yağı almazsan vitamin almış sayılmıyorsun
muhtemelen öyle birşey oldu
boğazların için sıcak şeyler özellikle ıhlamur filan iç tatlım
aynen oyle canim..sanki bilmiyormus gibi davrandim ve detoksta yagi sifira indirdim ya yarim gun...... yedigim otlar da ise yaramadi...
cıllate bang nasıldı ismi hatırlayamadım ama lavabo için kullanılanı var süper güçlü kir sökücü
ben ondan beze (ama dikkat et bez renkli olmasın yoksa onun rengi de halıya geçer bi de onunla uğraşırsın) biraz sık ve yüzeyden dairesel hareketlerle sil
sonra temiz bezle sil deterjanını al canım inşallah geçer
ben öyle yapıyorum ama sakın direk halıya sıkma halından olursun
bi de daha kolay bir yöntem var ıslak mendille sil
Bu tamamen aliskanlik. bende cocukluguman beri hafta sonu dagil erkenden firlarim yataktan...emin ol o hiçbir şeye yaramıyor
ben de 7 de ayaklananlardanım ama mecburi
sabahları uyumayan bir kızım
ve güneş ışıklarıyla gözlerini açan bir kocam var
evlendiğimden beridir en fazla 9 a kadar yatmışımdır
e hadi o zaman hareket zamanı
evini mis gibi yap
esin gelince nasil calisabiliyorsun ya... o gelince ben direk birakiyorum calismayi...ay neresi güzel bütün günüm bitiyor, gerçi gece 3 de yatıyorum ders çalıştığım için ama sabah da 9 da kalkabilsem süper olur. keşke daha çok uyuyabilseydin ama sen hastasın enerji veren şeyler falan ye bari.
Benim bej rengi koltuklarımı nasıl yaptılarsa ilk getirdiklerinde bir yerlere sürtmüşler pastı hep, bu spreyle çıktı, bir de ben her gün çikolata dondurma döküyorum onları da çıkarıyor sağolsun.
:roflol::roflol::roflol:
fazla takılıyorum foruma galiba
hehehhe
canım yaa gel tabıı ayıp edıon da kaldıgım yer pansıyon degıl bıldıgın ev yatak odası bol heheheh cok ıyıymıs ya da sahıplerım de tutucu degıllerdır heheh ayy hala guluyorumm pek degısıkmıs :roflol: :roflol:
bakın sıze ne getırdım canlar aslında SAC ICIN getırdım ama resmen 1-2 beden kuculmusum yaaa kı foto da eylul gıbı falandır sankı Allah Allah ben o zamanlar 52 falanımdır heralde
ayyy dandık esofmanıma bakmayın haaaaaaaaa hehehe
kaldırcam zaten alıntı yapmayın sekerler:))
canlar gordunuz mu yahuu yorum yapın:)
takıl tabıı kusum ıyıdır ıyıdır yaw hayal kırıklıgına ugramıs gıbı bı halın var benı gordun dıye heheh :roflol: :roflol:
yesa sen ingilterede neredesin ve ne yapiyorsun orada??
ay nerdeki foto
albümüne eklemedin mi?
foruma yapıştıtlanları göremiyom ben işyerindee
yok cadıcım olurmu Şeniz
detox kardeşimsin sen benim :1hug:
sen okumak içinmi ordasın çalışıomusun?
londraya 40dk uzaklıkta northampton taraflarındayım anchusa dil asistanı olarak calısıyorum bi okulda (yabancı okul bı türk ben hatta tek yabancı ben)
yaaaaaaaaaaaaaaa canlar resmıme yorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
saçına mı , kilonamı yorum yapalım ? sempatiksalakcinni
gecen sene 4 ay liverpool daydim. seneye tasinma ihtimalimiz var londraya. ama Allah var hic istemiyorum yesacim..
hepsıne kusum yaa :lepi:
ama sacımın daha da uzaması lazım cunku goguslerımı kapatmıyor fantazımı gerceklestırmem gerek heheh :)
hem sacım uzamıs hem zayıflamısım yahuuuuu hay masallah:))
nıye canım aaaaaa ınsan ıstemez mı benı bıraksalar 10 yıl yasarım :)))
ay londra ne kadar kasvetl bi şehir ya kısa sürede sıkıntı bastı beni..
hep yağmur sis bulut sempatiksalakcinni
ben severim londrayi. avrupanin genelinden farklidir. farkli bir ruhu vardir. Bir de cok kozmopolit. Yabanci hissetmezsin kendini... Ama yine de kasvetli evet...
ayyyyyyy canımmm hah ıste bu yorumu beklıyordum:)) saolasın kuzum oyle mı dersın o zaman az yıkayayım barı bı de sınamekı bemıks yapıyorum bayaa bı aldım yanımda goturup yapacagım sınamekı abartmısım bayaa pek cok oldu :)) arada ıcerım de artık hehe:)
ayyyyyyy canımmm hah ıste bu yorumu beklıyordum:)) saolasın kuzum oyle mı dersın o zaman az yıkayayım barı bı de sınamekı bemıks yapıyorum bayaa bı aldım yanımda goturup yapacagım sınamekı abartmısım bayaa pek cok oldu :)) arada ıcerım de artık hehe:)
anchusa hayırlısı canım bana kalsa gıdın derım:))) bakalım nasıp kıymet kader hayırlısı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?