50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:roflol::roflol::roflol:
fazla takılıyorum foruma galiba

bir de bunu deneyeyim yarina kadar cikmazsa cuma gecesi ve cumartesi misafirlerim geliyor, cikarmam lazim bu lekeyi...
Bu tamamen aliskanlik. bende cocukluguman beri hafta sonu dagil erkenden firlarim yataktan...
esin gelince nasil calisabiliyorsun ya... o gelince ben direk birakiyorum calismayi...

yesa sen ingilterede neredesin ve ne yapiyorsun orada??

ay nerdeki foto
albümüne eklemedin mi?

foruma yapıştıtlanları göremiyom ben işyerindee

yesa sen ingilterede neredesin ve ne yapiyorsun orada??

londraya 40dk uzaklıkta northampton taraflarındayım anchusa dil asistanı olarak calısıyorum bi okulda (yabancı okul bı türk ben hatta tek yabancı ben)

yaaaaaaaaaaaaaaa canlar resmıme yorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ay nerdeki foto
albümüne eklemedin mi?

foruma yapıştıtlanları göremiyom ben işyerindee

tuh kusum yaa buraya eklemıstım

yok cadıcım olurmu Şeniz
detox kardeşimsin sen benim :1hug:
sen okumak içinmi ordasın çalışıomusun?

heheh canım kardesım benım sempatiksalakcinni

calısıyorum canım okul bıttı benım bıter bıtmez buraya geldım olumunekankayizsmile

Son düzenleyen: Moderatör:
londraya 40dk uzaklıkta northampton taraflarındayım anchusa dil asistanı olarak calısıyorum bi okulda (yabancı okul bı türk ben hatta tek yabancı ben)

yaaaaaaaaaaaaaaa canlar resmıme yorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gecen sene 4 ay liverpool daydim. seneye tasinma ihtimalimiz var londraya. ama Allah var hic istemiyorum yesacim..
birde ne suruyorsun sacina sen??? bize tuyo versene...
biri eski biri yeni halimi.. anlamadim ben..

Son düzenleme:
hem sacım uzamıs hem zayıflamısım yahuuuuu hay masallah:))

nıye canım aaaaaa ınsan ıstemez mı benı bıraksalar 10 yıl yasarım :)))

hepsıne kusum yaa :lepi:

ama sacımın daha da uzaması lazım cunku goguslerımı kapatmıyor fantazımı gerceklestırmem gerek heheh :)

hem saçların uzamış hem zayıflamışsın cadım..

saçlarını uzatmak istiyorsan sık yıkama.

en iyi kendi yağıyla besleniyor...

hem sacım uzamıs hem zayıflamısım yahuuuuu hay masallah:))

nıye canım aaaaaa ınsan ıstemez mı benı bıraksalar 10 yıl yasarım :)))

ya 4-5 yildir zaten Turkiyede degildik. Bir de esimin zoruyla geldim ben herseyi birakip.Tam geldim oturduk duzen kuracagiz derken bir bakiyorum simdi esimin isi nedeniyle tekrar gitmemiz gerekiyor...Kesin bir sey yok ama muhabbeti gecmeye basladi yine evde...

Son düzenleme:
ay londra ne kadar kasvetl bi şehir ya kısa sürede sıkıntı bastı beni..

hep yağmur sis bulut sempatiksalakcinni

ben severim londrayi. avrupanin genelinden farklidir. farkli bir ruhu vardir. Bir de cok kozmopolit. Yabanci hissetmezsin kendini.cunku herkes yabanci.. Ama yine de kasvetli evet...

ayyyyyyy canımmm hah ıste bu yorumu beklıyordum:)) saolasın kuzum oyle mı dersın o zaman az yıkayayım barı bı de sınamekı bemıks yapıyorum bayaa bı aldım yanımda goturup yapacagım sınamekı abartmısım bayaa pek cok oldu :)) arada ıcerım de artık hehe:)

anchusa hayırlısı canım bana kalsa gıdın derım:))) bakalım nasıp kıymet kader hayırlısı:)

ben severim londrayi. avrupanin genelinden farklidir. farkli bir ruhu vardir. Bir de cok kozmopolit. Yabanci hissetmezsin kendini... Ama yine de kasvetli evet...

yani hava olarak hiç sevmedim.. bide sabahları çok geç aydınlanıyordu hava..
yabancılık hissetmeme konusunda katılıyorum ilk yurt dışı deneyimimdi ve kaybolmuştum kaydirigubbakcemile3
onlar çok yardımcı oldu bende sanki gerçekten oralıymışım gibi hissettim..

ne kadar surede uzadi yesa bu kadar? Ve sinameki bemiks ne??? Sinameki yi ne yapiyorsun?

en azından her gün yıkama bir gün dur mutlaka..
benimki çok hızlı uzuyo..
hatta arkadaşlarım dalga geçer kuaförden eve gelene kadar uzuyo diye delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…