50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de bu sabah 57,8 çktım.eski kiloma 4 kg kaldı.geliyim mi ben de:)

gel sen de aramıza katıl

ya biz görmedik ama

canım sımdııııııııııııııı

1- 1 tutam sinemaki kaynatılır sogumaya bırakılır

2-soguyunca ıcıne 1 tatlı kasıgı badem yagı +bemıks ampul eklenır

sac dıplerıne uygulanır

benım 8ıncı uygulamam kafamda :) aslında haftada 1 de benım bu ara azıcık yogun oldu

TRUFCUMMMMMMMMMMMM SENIN ICIN YINE GELIYORRRRRRRRR

Son düzenleyen: Moderatör:
en azından her gün yıkama bir gün dur mutlaka..
benimki çok hızlı uzuyo..
hatta arkadaşlarım dalga geçer kuaförden eve gelene kadar uzuyo diye delikafadulden

ben de her gun yikiyorum. O yuzden mi saclarim zor uzuyor...
Yesa ne kdar bekletiyorsun bunu kafanda? Haftada bir mi yapiyorsun??. bemiks ampul satiliyor mu eczanelerde. bepanten ampul gibi birsey herhalde

Son düzenleme:
gördüm yesacım gözle görülür bir şekilde saçların uzamış
baya uzamış,
çok uzamış
ama sanki aynı kilodasın gibi
moralini bozmak yok
zaten eşofmanlardan pek bişey anlaşımıyo kilonla ilgili

offfff offffffffffff sacım benım hıc uzamaz yaaaaaaaa mesela 2 aydır hızlı uzaması ıcın bı seyler yaparım 2 ay kestırmem hıc fon neyım cektırmeyıp duzlestırıcı neyım de kullanmam 2 ay sonunda ınsanlar ne der CANIM SACINI MI KESTIRDIN ayyyyyyyyyy kafayı yememek elde degıl:)

canlarım resımlerıme yaptıgınız o sırın cok tatlı yorumlarına cok ama cok tesekkurler ama araya bı de aman pek bı seksı gıbı seyler sıkıstırırsanız cok mutlu olacagım hehe

TRUFCUMMMM cok saolasın kusum da ıkı resım yanyana gelınce bole arada rahat 1 beden kuculme varmıs gıbı gorunuyor kuzum da kılo olarak da 2 kılo anca degısmıstır yanı dedıgın dogrudur canım benım operım al yanaktan

yavrum benim o pijamalarla seksi neyim lafı duyamazsın bizden
dantelli tüllü bişeyler giyseydin o zaman derdik işte
neyse sen tüllü bişeyler giy de o zaman net bir yapalım kilon ve bedeninle ilgili
ama saçlar maaşallah çok güzel uzamışlar

bu arada derdin ne söyle biz de bilelim

Yesa
saclarin uzamis iste, niye uzamiyorlar diye strese girdin? Ne kadar surede uzadi bu? ve haftada bir mi uyguladin sacina bu karisimi??? benim de yavas uzuyor o yuzden bu kadar cok soru soruyorum

yok kuzum bu fotolara degıl yahuu profılımdekılere ama dedıgın dogru dur ben dantellı neyım gıyeyım de koyayım yahuu:) derdım neyım yok kuzum yaa :) Allaha sukur saclarım gogsumu kapatsın, gobegım selulıtlerım gıtsın soyle guzel bı vucudum olsun, bı de dugunde (amca kızı) gıyecek bı elbıse bulayım tamamdır hehhe:)

Yesa
saclarin uzamis iste, niye uzamiyorlar diye strese girdin? Ne kadar surede uzadi bu? ve haftada bir mi uyguladin sacina bu karisimi??? benim de yavas uzuyor o yuzden bu kadar cok soru soruyorum

canım ılk foto eylul desek son foto 2 gun once yanı mayıs amanınnnnnn kac ay oluyor

haftada 1 uyguladım canım ama ara verdım 5.uygulamadan sonra bemıksım bıttıgı ıcın orada da bulamadım normalde 8ıncı uygulamadan sonra ara vermek gerekırmıs

bı de zeytınyagı kuru de yaptım
bı de muskatlı bı karısım da

yanı bu 3u bılmem kac aydır bu kadar uzama:))

offffff canlar ben yıne konu dısı yazasım var da sızce su elbıse nasıl bı de hangı rengı acaba sarı benım rengım degıl malesef o harıc:) ya da konu mu acsam sızce ne dersınız:) anamm valla konu acayım benım elımde var bayaa kıyafet resmı fıyatlarıyla bırlıkte mıllet ne dıyecek bakalım

eşim gelişince çalışamıyorum o 12 de çalışıyor ben 12den sonra çalışıyorum o yüzden o kadar geç kalıyor, ben gündüz de çalışamıyorum kafam basmıyor kaydirigubbakcemile3

yesa elbise güzel ama rengi farklı olmalı bence de, füme rengi güzel olur bence.
Bu arada ben resmi kaçırdım ya :sinifsinif:

canım sarı benım de rengım degıl de asagıdakı renk katologundan hangısı fume derken hehe:) hangı sayı:)) 24 ya da 26 nasıl canlar:) ayyyyyyyyyyyyyyy topıgın canını cıkarttım :) tamam tamam kızmayın gıdeyım de ben konu acayım yaaaaaaaaa:)

29-31-32 bunlar iyi bence, ya resimden renkler ayırt edilmiyor ki zaten, koyu gri işte fümeden kastım.

Yesam saçların süper uzamış, bir de uzamıyor diyor alemsin vallahi, gözün doysun kaydirigubbakcemile3

Kızlar acil çıkmam lazım ama son olarak şunu da paylaşıyım, günde bir kalın dilim ananas selülitlere gerçekten faydalıymış, ben çok duymuştum bunu da, bir arkadaşım uygulamış 2-3 günde etki etmiş, söyliyim dedim, hadi öpüyorum çok sizi görüşürüz opuyorumnanaktan

ben her gun yiyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…