ben de bu sabah 57,8 çktım.eski kiloma 4 kg kaldı.geliyim mi ben de:)
bakın sıze ne getırdım canlar aslında SAC ICIN getırdım ama resmen 1-2 beden kuculmusum yaaa kı foto da eylul gıbı falandır sankı Allah Allah ben o zamanlar 52 falanımdır heralde
ayyy dandık esofmanıma bakmayın haaaaaaaaa hehehe
kaldırcam zaten alıntı yapmayın sekerler:))
canlar gordunuz mu yahuu yorum yapın:)
en azından her gün yıkama bir gün dur mutlaka..
benimki çok hızlı uzuyo..
hatta arkadaşlarım dalga geçer kuaförden eve gelene kadar uzuyo diye delikafadulden
ben de her gun yikiyorum. O yuzden mi saclarim zor uzuyor...
offfff offffffffffff sacım benım hıc uzamaz yaaaaaaaa mesela 2 aydır hızlı uzaması ıcın bı seyler yaparım 2 ay kestırmem hıc fon neyım cektırmeyıp duzlestırıcı neyım de kullanmam 2 ay sonunda ınsanlar ne der CANIM SACINI MI KESTIRDIN ayyyyyyyyyy kafayı yememek elde degıl:)
canlarım resımlerıme yaptıgınız o sırın cok tatlı yorumlarına cok ama cok tesekkurler ama araya bı de aman pek bı seksı gıbı seyler sıkıstırırsanız cok mutlu olacagım hehe
TRUFCUMMMM cok saolasın kusum da ıkı resım yanyana gelınce bole arada rahat 1 beden kuculme varmıs gıbı gorunuyor kuzum da kılo olarak da 2 kılo anca degısmıstır yanı dedıgın dogrudur canım benım operım al yanaktan
yavrum benim o pijamalarla seksi neyim lafı duyamazsın bizden
dantelli tüllü bişeyler giyseydin o zaman derdik işte
neyse sen tüllü bişeyler giy de o zaman net bir yapalım kilon ve bedeninle ilgili
ama saçlar maaşallah çok güzel uzamışlar
bu arada derdin ne söyle biz de bilelim
Yesa
saclarin uzamis iste, niye uzamiyorlar diye strese girdin? Ne kadar surede uzadi bu? ve haftada bir mi uyguladin sacina bu karisimi??? benim de yavas uzuyor o yuzden bu kadar cok soru soruyorum
bir de bunu deneyeyim yarina kadar cikmazsa cuma gecesi ve cumartesi misafirlerim geliyor, cikarmam lazim bu lekeyi...
Bu tamamen aliskanlik. bende cocukluguman beri hafta sonu dagil erkenden firlarim yataktan...
esin gelince nasil calisabiliyorsun ya... o gelince ben direk birakiyorum calismayi...
29-31-32 bunlar iyi bence, ya resimden renkler ayırt edilmiyor ki zaten, koyu gri işte fümeden kastım.
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/365120-gelin-makyaji-yarismaci-35.html#post13154691
canlar gelın makyajı yarısması gelın oy kullanalım:)))[/B]
Yesam saçların süper uzamış, bir de uzamıyor diyor alemsin vallahi, gözün doysun kaydirigubbakcemile3
Kızlar acil çıkmam lazım ama son olarak şunu da paylaşıyım, günde bir kalın dilim ananas selülitlere gerçekten faydalıymış, ben çok duymuştum bunu da, bir arkadaşım uygulamış 2-3 günde etki etmiş, söyliyim dedim, hadi öpüyorum çok sizi görüşürüz opuyorumnanaktan
ben her gun yiyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?