Oldu degisiklik...ama detoks mu ananas mi etkiledi anlamadimaa etki etti mi peki, ona göre gelirken alıyım, fazla sevmem aslında ananas.
katılıyorum canım ben de ev sahıplerımden dolayı yapamıyorum o da ayrı heheh:) ama yapacagım ınsallah yaa kı leslie ile bacak gobek neyım calısırım onu da sevıyorum ben senın belın nasıl oldu canım duzelme var mı
tamam canım alalım o zaman
nasıl kendini daha iyi hissediyormusun
Hem diyet yapıp hem sigarayı bırakmak
hem işte çalışıp hem ders çalışıp hem spor yapmak
hem uykun gelip hem de kahve haddini doldurduğun için kahve içmemek için kıvranmak ve aynı zamanda ders çalışmaya çalışmak ne zor yaaaaaaaaa :umursamaz:
Hayat bu kadar zor olmamalılmaz:
canıııııııııııımmmm bitanecim nerlerdesin sen yaaaaa dün gördüm geldiğini delikafaduldenHem diyet yapıp hem sigarayı bırakmak
hem uykun gelip hem de kahve haddini doldurduğun için kahve içmemek için kıvranmak ve aynı zamanda ders çalışmaya çalışmak ne zor yaaaaaaaaa :umursamaz:
Hem diyet yapıp hem sigarayı bırakmak
canıııııııııııımmmm bitanecim nerlerdesin sen yaaaaa dün gördüm geldiğini delikafadulden
bu kız bizi unuttumu diyordum:1shok:
sensewitch hayatim bunlar da olmasa hayat tatsiz tuzsuz olurdu,
ugrasicak seylerimiz kalmadigi gun olmusuz demektir canim..
varsin ugrasalim biseylerle kuzucumm;-)
ayy kıyamam ben sana yaaaopuyorumnanaktan
söylediklerin gerçekten kolay değil. ama sen üstesinden gelirsin bencealkisalkisalkis sonra çok daha güzel günler bekliyor seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?