50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sensewitc,
7 kg verdin ya,
eski kiyafetlerin olmuyordur artik diy mi?

pantolonlarini falan yeniledin mi?

-- benim hayalimde, pantolonlar soylee bol gelsin, dussun uzerimdennnnnn

kızlar bulgurun kalorisini biliomusunuz?

pirinç pilavının tadını unuttum nerdeyse.. onun yerine bulgur tercih etsem :uhm:

canıııııııııııımmmm bitanecim nerlerdesin sen yaaaaa dün gördüm geldiğini delikafadulden
bu kız bizi unuttumu diyordum:1shok:

ay geldim geldim ben de çok özledim yahu canım valla ilk sizi sordum nerdesiniz diye dün göremedim seni çünkü naptınız bensiz ??? vermişsiniz kiloları

Yasemincim senin komik avatarlarını özledim valla billa

Canım selülitim çok var ama çok olduğunu görüntüden değil bacaklarımın dokununca çok acımasından anlıyorum çünkü benim derim kalındır bişiy göstermiyo ben ki günde yıla vursan ortalama 3-4 bardak kahve için kişi için oldukça az ama kahveden hemen sonra suyumu da içiyorum (varis yapıyomuş gazetede okudum)

silkinmem lazım ama yoruldum trufçum az kaldı dananın kuyruğu kopacak ama bittim resmen kafamçokkarıştı

hemen motivasyonumu kaybediyorum o konuda eğitemedim kendimi eyvahedigeldismile eğiticem ama...

Bu arada tatlandırıcıyı da bıraksam iyi olacak hayatımdaki tek zararlıyı da çıkarıyim bari normal şeker kullanıcam valla ya da bal (hep de yanında taşınmaz ki bal da)

sensewitc,
7 kg verdin ya,
eski kiyafetlerin olmuyordur artik diy mi?

pantolonlarini falan yeniledin mi?

-- benim hayalimde, pantolonlar soylee bol gelsin, dussun uzerimdennnnnn

Evet cnm giymeyi bıraktığım denemekten bile korktuğum pantolonlar şu an bol :) bunu gördükçe zaten acayip mutlu oluyorum bi de hafifliyosun yaa yürürken filan en çok onu seviyorum hani bööle kıyafetler üstüne yapışmıyo oyyyyy :dance: bide can simitlerim gitse ... onları da ağırlıkla yanlara eğilerek bi de sopayla halledicem bakalım

Herkese merhaba,
Sitee yeni kullanıcı sayılıırm.Eğer kabul ederseniz forumda da yeni kullanıcı olacağım.
Bundan 5 yıl önce evlenirken 45 kiloydum.Şimdi ise 59 kiloyum.Yaşım 27 boyum 1.60.Aslında kilomla alakalı çok büyük problemlerim yok ama hem sıkılaşmak hem de doğumdan sonra kalan göbek nedeniyle biraz kilo vermemin çok iyi olacağı düşüncesindeyim.En azından 4 kg eksiye düşmem gerekli.Artık zaman buldukça bende burada paylaşımda bulunabilirim.Herkese sevgiler

ayy yaaa darisi basima yaaa,

ben de pantolonlar dussun uzerimden, yapismasin istiyorum yaaaaaaaaaa........

kuzu cnm ben de dun sirkete cikolata dagittim ya, ondan var evde; sabirsizlaniyorum eve gidip o cikolatadan yemek icinnn

kizlar boyle durduguma bakmayin;

benim de aslinda cok canim sikkin dun ve bugun.

annemlerin bazi problemleri var, ona cok moralim bozuk :-((((((((((((

ayy yaaa darisi basima yaaa,

ben de pantolonlar dussun uzerimden, yapismasin istiyorum yaaaaaaaaaa........

kuzu cnm ben de dun sirkete cikolata dagittim ya, ondan var evde; sabirsizlaniyorum eve gidip o cikolatadan yemek icinnn

üstünden düşmesi için o çikolatayı yememen lazım ama :))))

irema hosgeldin canimm.

bir geldin ya, artik cikisin yok burdan ;-))) bizim forum bagimlilik yapar..

Yüksek düzeyde bağımlılık yapar dikkatttttttttttttttttt!!!

kizlar boyle durduguma bakmayin;

benim de aslinda cok canim sikkin dun ve bugun.

annemlerin bazi problemleri var, ona cok moralim bozuk :-((((((((((((

Noooldu canım yaa anlatmak istersen burdayız

üstünden düşmesi için o çikolatayı yememen lazım ama :))))

Noooldu canım yaa anlatmak istersen burdayız

)) reglim yaklasti ya , bir de moralsizim; yicem valla bu aksam...........
o kadar uzun hikae ki,
nerden baslasam nasil anlatsam bilemem.

ama cok cok moralsizim cnm..

yesa , hani abisinin dugunu icin heyecanlaniyor ya, icimden ona seslenmek geliyor " yesa yapma, abine bu kadar guvenme, evlendikten sonra cok degisir, kendini kullanilmis hissedersin" diye...

ahh canım anladım şimdi derdini...benim kuzenim vardı bir zamanlar. bir zamanlar diyorum çünkü evlendikten sonra hepimizin hayatından çıktı. halbuki hem eşini hem eşinin ailesini sevmiş, kucak açmıştık hepimiz. şimdi teyzem kahrından ölüyor. naaptım da hakettim ben bunu diyor.

canımmm insanoğlu yanılır şaşar bunu yaparken de en yakındakilerini kırar malesef bilmiyorum ki bu dünya nasıl bişiy insan olmak için duygusal olmalısın merhametli yardımcı olmalısın ama hayat malesef bu davranışların her zaman karşılığını vermiyo bazen de tam zıttı ile karşılaşıyorsun ki bu durum seni buz gibi yapıyor soğutuyor isteksizleştiriyor...

Hayat bu şekilde devam ediyor...boshayallersmile

CANLARIM MERHABA DUGUN GUNUMU ALDIM 20 HAZIRANDA EVLENIYORUM ıNŞALLAH EN SON SITEYE GIRDIGIMDE SCYLLAYLA KONUSMUSTUM bildirim fazla olmuyodu son zamanlarda artık yenı bıseyler yapalım degısıklık falan dıye sonra sıteye gırmeye fırsatım olmadı bende zaten daha oncedee yazmıstım bı kac kez belkı gormemıssınızdır ıslerım cok yogunlastı dıye bildirmde azaldı son zamanlarda en son yaptıgım 3 lıstede 5 kısı falan oluyodu.nesse kıslar dugun hazırlıkları malum en kısa zamanda gorusmek uzere opuyorum sızlerı

ayni durum canim.
ben de abim evlenirken o kadar muluydum ki, onlara hem maddi, hem manevi o kadar yardimci oldum ki.
ama evlendikten sonra benim abim cok degisti, benim ondan hicbir beklentim yok aslinda sadece annem ve erkek kardesim icin uzuluyorum,
annem de senin teyzen gibi, cok saf temiz, iyi niyetli bir kadindir benim annem, buna ragmen kendini sevdiremedi gelinine, ne yapsa yaranamadi,
ayni binada oturuyorlardi, simdi tasinip gideceklermisss... annem cok uzgun..

aynen soyledigin gibi canim.
abimle yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi,
o evlenirken ben ona her turlu yardimi yaptim;

ben evlenirken se ondan hicbir yardim istemedim,

lise son sinifta kardesim var, annemler bir emekli maasiyla gecinmeye ugrasiyorlar, evlenirken abime dedim ki ben kardesimin dersanesini odicem, sen de harcligini ver, sadece bunu istedim ondan,
onu bile yapmadi.

yaa bilmiyorum daha cok cok seyler var ama anlatmayayim simdi burda canimiz silikmasin

canim, hosgelsin,

hayirli ugurlu olsunnn..

cok mutlu ol dilerim,,

sen bizi dertetme, gecen hafta scyla ve yesa olaya el attilar, yeni bir ivme yakaladik.

sen de bu zaman kadar ki emeklerin icin hakkini helal et bize.

optuk seni, islerine yogunlasss, bizi bosver

anlıyorum canım. erkeklerin böyle bir zaafı var sanırım, ama asıl sorumluluk burda eşine yani geline düşüyor. hepimizin eşleri, erkek arkadaşları var. onları annelerine karşı kızıştırsak elimize ne geçer kş? aksine o anne babaya sonsuz saygı duyarım ben. böyle bir evlat yetiştirmiş bana vermiş onu da hattakaydirigubbakcemile3 onların bizden hiç bir beklentisi yok, bir güleryüzümüzden tatlı sözümüzden başka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…