bu arada benim canim fena halde cikolata istiyor,
her an regl olabilirimmmmmmm
canıııııııııııımmmm bitanecim nerlerdesin sen yaaaaa dün gördüm geldiğini delikafadulden
bu kız bizi unuttumu diyordum:1shok:
yaa çok depresif gördüm seni
titre ve kendine gel
bunlar dert edilecek şeyler mi
diyet yapıyorsun ama ne güzel 48 kilosun zayıflamışsın
sigarayı bırakmışsın ama ne kadar güzelleşmişsindir + paracıklarında cebinde kalmıştır
çalışacak bi dersin var ne güzel ya hala öss ye hazırlanıyo olsaydın
kahve mi??? selülitlerle aran nasıl???
sensewitc,
7 kg verdin ya,
eski kiyafetlerin olmuyordur artik diy mi?
pantolonlarini falan yeniledin mi?
-- benim hayalimde, pantolonlar soylee bol gelsin, dussun uzerimdennnnnn
Evet cnm giymeyi bıraktığım denemekten bile korktuğum pantolonlar şu an bol :) bunu gördükçe zaten acayip mutlu oluyorum bi de hafifliyosun yaa yürürken filan en çok onu seviyorum hani bööle kıyafetler üstüne yapışmıyo oyyyyy :dance: bide can simitlerim gitse ... onları da ağırlıkla yanlara eğilerek bi de sopayla halledicem bakalım
ayy yaaa darisi basima yaaa,
ben de pantolonlar dussun uzerimden, yapismasin istiyorum yaaaaaaaaaa........
kuzu cnm ben de dun sirkete cikolata dagittim ya, ondan var evde; sabirsizlaniyorum eve gidip o cikolatadan yemek icinnn
irema hosgeldin canimm.
bir geldin ya, artik cikisin yok burdan ;-))) bizim forum bagimlilik yapar..
kizlar boyle durduguma bakmayin;
benim de aslinda cok canim sikkin dun ve bugun.
annemlerin bazi problemleri var, ona cok moralim bozuk :-((((((((((((
üstünden düşmesi için o çikolatayı yememen lazım ama :))))
Noooldu canım yaa anlatmak istersen burdayız
)) reglim yaklasti ya , bir de moralsizim; yicem valla bu aksam...........
o kadar uzun hikae ki,
nerden baslasam nasil anlatsam bilemem.
ama cok cok moralsizim cnm..
yesa , hani abisinin dugunu icin heyecanlaniyor ya, icimden ona seslenmek geliyor " yesa yapma, abine bu kadar guvenme, evlendikten sonra cok degisir, kendini kullanilmis hissedersin" diye...
)) reglim yaklasti ya , bir de moralsizim; yicem valla bu aksam...........
o kadar uzun hikae ki,
nerden baslasam nasil anlatsam bilemem.
ama cok cok moralsizim cnm..
yesa , hani abisinin dugunu icin heyecanlaniyor ya, icimden ona seslenmek geliyor " yesa yapma, abine bu kadar guvenme, evlendikten sonra cok degisir, kendini kullanilmis hissedersin" diye...
ahh canım anladım şimdi derdini...benim kuzenim vardı bir zamanlar. bir zamanlar diyorum çünkü evlendikten sonra hepimizin hayatından çıktı. halbuki hem eşini hem eşinin ailesini sevmiş, kucak açmıştık hepimiz. şimdi teyzem kahrından ölüyor. naaptım da hakettim ben bunu diyor.
canımmm insanoğlu yanılır şaşar bunu yaparken de en yakındakilerini kırar malesef bilmiyorum ki bu dünya nasıl bişiy insan olmak için duygusal olmalısın merhametli yardımcı olmalısın ama hayat malesef bu davranışların her zaman karşılığını vermiyo bazen de tam zıttı ile karşılaşıyorsun ki bu durum seni buz gibi yapıyor soğutuyor isteksizleştiriyor...
Hayat bu şekilde devam ediyor...boshayallersmile
CANLARIM MERHABA DUGUN GUNUMU ALDIM 20 HAZIRANDA EVLENIYORUM İNŞALLAH EN SON SITEYE GIRDIGIMDE SCYLLAYLA KONUSMUSTUM bildirim fazla olmuyodu son zamanlarda artık yenı bıseyler yapalım degısıklık falan dıye sonra sıteye gırmeye fırsatım olmadı bende zaten daha oncedee yazmıstım bı kac kez belkı gormemıssınızdır ıslerım cok yogunlastı dıye bildirmde azaldı son zamanlarda en son yaptıgım 3 lıstede 5 kısı falan oluyodu.nesse kıslar dugun hazırlıkları malum en kısa zamanda gorusmek uzere opuyorum sızlerı
ayni durum canim.
ben de abim evlenirken o kadar muluydum ki, onlara hem maddi, hem manevi o kadar yardimci oldum ki.
ama evlendikten sonra benim abim cok degisti, benim ondan hicbir beklentim yok aslinda sadece annem ve erkek kardesim icin uzuluyorum,
annem de senin teyzen gibi, cok saf temiz, iyi niyetli bir kadindir benim annem, buna ragmen kendini sevdiremedi gelinine, ne yapsa yaranamadi,
ayni binada oturuyorlardi, simdi tasinip gideceklermisss... annem cok uzgun..
aynen soyledigin gibi canim.
abimle yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi,
o evlenirken ben ona her turlu yardimi yaptim;
ben evlenirken se ondan hicbir yardim istemedim,
lise son sinifta kardesim var, annemler bir emekli maasiyla gecinmeye ugrasiyorlar, evlenirken abime dedim ki ben kardesimin dersanesini odicem, sen de harcligini ver, sadece bunu istedim ondan,
onu bile yapmadi.
yaa bilmiyorum daha cok cok seyler var ama anlatmayayim simdi burda canimiz silikmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?