anlıyorum canım. erkeklerin böyle bir zaafı var sanırım, ama asıl sorumluluk burda eşine yani geline düşüyor. hepimizin eşleri, erkek arkadaşları var. onları annelerine karşı kızıştırsak elimize ne geçer kş? aksine o anne babaya sonsuz saygı duyarım ben. böyle bir evlat yetiştirmiş bana vermiş onu da hattakaydirigubbakcemile3 onların bizden hiç bir beklentisi yok, bir güleryüzümüzden tatlı sözümüzden başka...
Nasil yedim bir bilseniz. cekirdek bile citledim. on senedir ilk defa....Spor da yapamadim hastayim diye.. durmam lazim artik...)) reglim yaklasti ya , bir de moralsizim; yicem valla bu aksam...........
o kadar uzun hikae ki,
nerden baslasam nasil anlatsam bilemem.
ama cok cok moralsizim cnm..
yesa , hani abisinin dugunu icin heyecanlaniyor ya, icimden ona seslenmek geliyor " yesa yapma, abine bu kadar guvenme, evlendikten sonra cok degisir, kendini kullanilmis hissedersin" diye...
Belki daha iyi bile olur. araya mesafe girince sinirlerde yatisir..Erkeklerin var boyle densizlikleri takma kafana.Erkekler daha gamsiz, umursmamaz. kadinlar herseyi takiyor kafaya.. seninle nasil gelin hanim??? Sirf annenlemi yildizlari barismiyor yoksa soguk bir insan mi?? Bak benim kayinvalidem de cok iyidir ama ben cok sicak davranamiyorum. Sebebi sevmemem degil yalnizca hala alisamamis olmam .. Benim zamana ihtiyacim oluyor boyle iliskilerde, yakinlasmalarada... Daha mesafeli durmayi tercih ediyorum. Ama cok saygili ve kibarim her zman. her hafta sonu mutlaka oturmaya giderim...Bazen bu onlara yetmiyor ve kayinvalidem bozuluyor, annemle nasilsam hehalde onunlada oyle olmami istiyor. ben de yapmacik davranamiyorum hic...ama anladigim kadariyla seni uzen abinin degismesi...ayni durum canim.
ben de abim evlenirken o kadar muluydum ki, onlara hem maddi, hem manevi o kadar yardimci oldum ki.
ama evlendikten sonra benim abim cok degisti, benim ondan hicbir beklentim yok aslinda sadece annem ve erkek kardesim icin uzuluyorum,
annem de senin teyzen gibi, cok saf temiz, iyi niyetli bir kadindir benim annem, buna ragmen kendini sevdiremedi gelinine, ne yapsa yaranamadi,
ayni binada oturuyorlardi, simdi tasinip gideceklermisss... annem cok uzgun..
ya sen nasıl 56 lardan 48 e dustun tebrık edıyorum senı
n kim oldugunu yazmadım demı sensewitch cim
aynen canim soyledigin gibi.
bence de bir insan durup dururken degismez, bunda esinin rolu vardir az ya da cok..
insallah Allah bize kiz evlat versin;
hani hep derler ya, kiz cocuk evlenir yuvadan ucar gider diye, tam tersi, kiz cocuk evlense de , uzaklara da gitse hep ailesine bagli kalir,
ucup giden erkek evlatlar asilllll
insallah Allah bize kiz evlat versin;
ucup giden erkek evlatlar asilllll
Aynı durum benimle erkek arkadaşımın annesi arasında var diyebiliriz çok ısrarcı ben de kestirip atıyorum abartınca yemiycem diyip kafamı çeviriyorum bakmıyorum o zaman bişiy demiyo ... Bi de konuşurken hep laf kesiyo deli oluyorum o yüzden hı hı diyip geçiyorum sadece dinliyorum
takmış kilo verme daha fazla, az yiyosun diye dünyayı yiyorum yaaa onlarda herşeyden alıyorum tadına bakıyorum, beslenme alışkanlıkları çok kötü hergün kızartma, et, ağır yemekler, evde zeytinyağı yok düşünün artık :) erkek arkadaşım da sinir oluyo annem yine kızartma yapmış diyo allahım yaa kadının 5 damarı tıkandı yağlı yemek yüzünden hala kızartma yapıyo bi de akıl vermeye kalkıyo geçen gün lokma almış illa ye diye peşimde dolanıyodu ben de siz de yemeyin bence sabahtan akşama kadar aynı yağ ile kızartılıyor çok sağlıksız dedim savunmaya geçti lokmayı övüyo hey allahım mümkün olduğunca görmemek istiyorum yoksa soğuycam temelli işin başında...boshayallersmile
Burayı takip etmek pes etmemeyi garanti altına alıyo... Günlük ne yediğini, yaptığın sporları yazarak bi çok yeni fikir edinebilirsinBu dediklerimi deneyip kilo vermemen imkansız, tabi sağlık problemin yoksa.. tiroit ve insülin direnci ile ilgili problemi olanlar daha yavaş kilo veriyor. Ama muhtemelen yediğin için kilo veremiyorsundur yerimseniben Buarada lise öğrencisisin sanırım, profilinde öyle yazıyo, bu yaşta diyetten çok spora ağırlık ver bence.. Ama illa diyet diyorsan dediğim gibi bu sağlık ve dengeli beslenmekten ibaret olmalı.
Ay benim kayinvalidemin bir oglu daha mi var acebna .. o da senin erkek arkadasin mi aceba... aynen benim kayinvalidemi anlattin...olamaz bu kadari...
Ay benim kayinvalidemin bir oglu daha mi var aceba .. o da senin erkek arkadasin mi aceba... aynen benim kayinvalidemi anlattin...olamaz bu kadari...Ama sana tavsiye hic sinir etme kendini....Ben cok calistim bunun uzerinde yeni basarmaya basladim....Zaten iki aydir gorusuyoruz esimin ailesiyle , oncesinde ben burada degildim ki...Ani hareketler yapinca hem onlari kiriyorsun hem esini hem de suclu duruma dusuyorsun.Yemek kulturu bizden cok farklidir , yemek istemem ama nerdeys ekadin burnumu tikayip agzimdan zorla tikacak.. 20 kere falan soyler bundan ye diye......Her seferinde cok kibar sekilde tesekkur ederim yemiyecegim derim.. 20 kez ayni cevabi veririim....Kiloma takildi, cok zayifsin cirkinleseceksin diyip duruyor...Olsun oglunuz beni cirkinkende sever diyorum
deli oluyorum deli mimiklerimi kontrol edemiyorum valla gidince kırmak da istemiyorum ama yüzgöz olmamak lazım yoksa her konuya müdahale ediyolar bu sefer yaş ile tecrübe bazen aynı orantıda olmuyor insan biraz susmasını bilmeli hele ki konuşulan konu karşı tarafın mesleği hakkındaysa...
Kiloma takildi, cok zayifsin cirkinleseceksin diyip duruyor...Olsun oglunuz beni cirkinkende sever diyorum
deli oluyorum deli mimiklerimi kontrol edemiyorum valla gidince kırmak da istemiyorum ama yüzgöz olmamak lazım yoksa her konuya müdahale ediyolar bu sefer yaş ile tecrübe bazen aynı orantıda olmuyor insan biraz susmasını bilmeli hele ki konuşulan konu karşı tarafın mesleği hakkındaysa...
sinir etmiycem anchusa valla he diyom geçiyorum normal konuşmada ama cevap verilmesi gerek sürekli ısrar ettiği konular beni delirtiyo (ki bizim ailede asla ısrar yoktur)
ayy kızlar gözümü korkuttunuzzeyvahedigeldismile
gerçi ben tanıştım, bir kaç kere yemeğe gittim.misafir oldugum için ye dedi tabi ama erkek arkadaşım "o kuş kadar yer anne, ısrar etme" deyince bi dahaki seferlerde hep istediğim kadar koydurabildim tabağıma. ama evlenince durum değişebilir tabi kayınvalide milletine çok güven olmazbilmiyorumkismile
Herkese merhaba,
Sitee yeni kullanıcı sayılıırm.Eğer kabul ederseniz forumda da yeni kullanıcı olacağım.
Bundan 5 yıl önce evlenirken 45 kiloydum.Şimdi ise 59 kiloyum.Yaşım 27 boyum 1.60.Aslında kilomla alakalı çok büyük problemlerim yok ama hem sıkılaşmak hem de doğumdan sonra kalan göbek nedeniyle biraz kilo vermemin çok iyi olacağı düşüncesindeyim.En azından 4 kg eksiye düşmem gerekli.Artık zaman buldukça bende burada paylaşımda bulunabilirim.Herkese sevgiler
ayni durum canim.
ben de abim evlenirken o kadar muluydum ki, onlara hem maddi, hem manevi o kadar yardimci oldum ki.
ama evlendikten sonra benim abim cok degisti, benim ondan hicbir beklentim yok aslinda sadece annem ve erkek kardesim icin uzuluyorum,
annem de senin teyzen gibi, cok saf temiz, iyi niyetli bir kadindir benim annem, buna ragmen kendini sevdiremedi gelinine, ne yapsa yaranamadi,
ayni binada oturuyorlardi, simdi tasinip gideceklermisss... annem cok uzgun..
Bir taktik daha.... YEmek istemeyince cok doydum hersey cok guzel olmus biz onu eve goturelim o boregi de evde yeriz diyorum. Evde de esime yediriyorum....
bizimki de
oğlum bak sana şunu yaptım seversin, bunu yaptım bak.
ye oğlum ye.
biraz zaman geçer sonra bana truf sen de ye der. sağol yemiycem derim
yani bizimki oğlu için daha çok özenir bana değil.
aman bana uzak olsun başka bişi istemem
anchusacım bununla ilgili başka bir topic açsak daha iyi olur çünkü doluyum be anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?