50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen canim soyledigin gibi.
bence de bir insan durup dururken degismez, bunda esinin rolu vardir az ya da cok..

insallah Allah bize kiz evlat versin;

hani hep derler ya, kiz cocuk evlenir yuvadan ucar gider diye, tam tersi, kiz cocuk evlense de , uzaklara da gitse hep ailesine bagli kalir,

ucup giden erkek evlatlar asilllll

Nasil yedim bir bilseniz. cekirdek bile citledim. on senedir ilk defa....Spor da yapamadim hastayim diye.. durmam lazim artik...
Belki daha iyi bile olur. araya mesafe girince sinirlerde yatisir..Erkeklerin var boyle densizlikleri takma kafana.Erkekler daha gamsiz, umursmamaz. kadinlar herseyi takiyor kafaya.. seninle nasil gelin hanim??? Sirf annenlemi yildizlari barismiyor yoksa soguk bir insan mi?? Bak benim kayinvalidem de cok iyidir ama ben cok sicak davranamiyorum. Sebebi sevmemem degil yalnizca hala alisamamis olmam .. Benim zamana ihtiyacim oluyor boyle iliskilerde, yakinlasmalarada... Daha mesafeli durmayi tercih ediyorum. Ama cok saygili ve kibarim her zman. her hafta sonu mutlaka oturmaya giderim...Bazen bu onlara yetmiyor ve kayinvalidem bozuluyor, annemle nasilsam hehalde onunlada oyle olmami istiyor. ben de yapmacik davranamiyorum hic...ama anladigim kadariyla seni uzen abinin degismesi...

Son düzenleme:
ya sen nasıl 56 lardan 48 e dustun tebrık edıyorum senı

n kim oldugunu yazmadım demı sensewitch cim

Canımcım hoşgeldin öncelikle spor ve dikkat ederek...

Yalnız canım benim diyete başlama tarihim 11 Ocak yani biraz yavaş verdim uuuv mayıs 11 olmuş valla tam 4 ay :)

Sözün kısası şööle diyim bu foruma takılman yeterli kilo vermek için özel olarak sormak istediğin birşey varsa ya da sen neden veremiyosun neler yapıyorsun paylaşırsan yardımcı olurusss ok?

o da her zaman belli olmuyor işte.allah hepimize hayırlı evlat versin diyelim canım:CüvCüv:

Aynı durum benimle erkek arkadaşımın annesi arasında var diyebiliriz çok ısrarcı ben de kestirip atıyorum abartınca yemiycem diyip kafamı çeviriyorum bakmıyorum o zaman bişiy demiyo ... Bi de konuşurken hep laf kesiyo deli oluyorum o yüzden hı hı diyip geçiyorum sadece dinliyorum

takmış kilo verme daha fazla, az yiyosun diye dünyayı yiyorum yaaa onlarda herşeyden alıyorum tadına bakıyorum, beslenme alışkanlıkları çok kötü hergün kızartma, et, ağır yemekler, evde zeytinyağı yok düşünün artık :) erkek arkadaşım da sinir oluyo annem yine kızartma yapmış diyo allahım yaa kadının 5 damarı tıkandı yağlı yemek yüzünden hala kızartma yapıyo bi de akıl vermeye kalkıyo geçen gün lokma almış illa ye diye peşimde dolanıyodu ben de siz de yemeyin bence sabahtan akşama kadar aynı yağ ile kızartılıyor çok sağlıksız dedim savunmaya geçti lokmayı övüyo hey allahım mümkün olduğunca görmemek istiyorum yoksa soğuycam temelli işin başında...boshayallersmile

Ay benim kayinvalidemin bir oglu daha mi var aceba .. o da senin erkek arkadasin mi aceba... aynen benim kayinvalidemi anlattin...olamaz bu kadari...Ama sana tavsiye hic sinir etme kendini....Ben cok calistim bunun uzerinde yeni basarmaya basladim....Zaten iki aydir gorusuyoruz esimin ailesiyle , oncesinde ben burada degildim ki...Ani hareketler yapinca hem onlari kiriyorsun hem esini hem de suclu duruma dusuyorsun.Yemek kulturu bizden cok farklidir , yemek istemem ama nerdeys ekadin burnumu tikayip agzimdan zorla tikacak.. 20 kere falan soyler bundan ye diye......Her seferinde cok kibar sekilde tesekkur ederim yemiyecegim derim.. 20 kez ayni cevabi veririim....Kiloma takildi, cok zayifsin cirkinleseceksin diyip duruyor...Olsun oglunuz beni cirkinkende sever diyorum

Son düzenleme:

Haklısın:) ama tutamıyorum kendimi mübarekk..yedikçe yiyorum bişey olmaz diyorum öle ...

Ay benim kayinvalidemin bir oglu daha mi var acebna .. o da senin erkek arkadasin mi aceba... aynen benim kayinvalidemi anlattin...olamaz bu kadari...

deli oluyorum deli mimiklerimi kontrol edemiyorum valla gidince kırmak da istemiyorum ama yüzgöz olmamak lazım yoksa her konuya müdahale ediyolar bu sefer yaş ile tecrübe bazen aynı orantıda olmuyor insan biraz susmasını bilmeli hele ki konuşulan konu karşı tarafın mesleği hakkındaysa...

sinir etmiycem anchusa valla he diyom geçiyorum normal konuşmada ama cevap verilmesi gerek sürekli ısrar ettiği konular beni delirtiyo (ki bizim ailede asla ısrar yoktur)

Son düzenleme:

ayy kızlar gözümü korkuttunuzzeyvahedigeldismile
gerçi ben tanıştım, bir kaç kere yemeğe gittim.misafir oldugum için ye dedi tabi ama erkek arkadaşım "o kuş kadar yer anne, ısrar etme" deyince bi dahaki seferlerde hep istediğim kadar koydurabildim tabağıma. ama evlenince durum değişebilir tabi kayınvalide milletine çok güven olmazbilmiyorumkismile

Aynen canim. Ben o kadar ozgur buyudum ki... Pek cok seyi anneme bile danismam. Ya evlenmeden once 10 sene yalniz yasamisim, 4.5 sene yurtdisinda yalnzi yasamisim, var hayat tecrubem.Bu kadar mudaheleci olmasina gerek yok, zaten mudahele ettirmeyiz ne esim ne ben.... Ilk baslarda cok kiziyordum. Sonra esimle konustuk. Onaylamadigini annesinin bu kadar mudaheleci olmasini ama benim de bunlari tolere ediyor olabilmem gerektigini soyledi. Hak verdim esime artik duymuyorum hic... Nerdeyse benim yerime hayatimin detaylarina karar verecek yani....Ne zaman cocuk yapayim, perdelerim ne renk olsun, nerede calisayim vsy vsy....Biz dinlemedikten sonra varsin konussun. Cunku iyi niyetinden yapiyoir o da, bundan cok eminim...

Kızlar nasılsınız, ben çok yorgunum 2 saat ösym sırasında bekledim.

Sizin için yine yenilikçi haberlerim var, lachesis uyumuyor çalışıyor kaydirigubbakcemile3

Leslie'ye vakti olmayanlar, hem şekillendirme hem de kardiyo egzersizlerini kısa sürede yapmak isteyenler için zor ama istikrar isteyen bir program.

Slim in 6 hafta.

2 hafta bir video, sadece haftada 1 gün dinlenme
sonraki 2 hafta ikinci video aynı şekilde
sonraki 2 hafta 3 üncü video.

Şimdi kaçmam lazım yemek yapcam, sense drama queen lik yapma bakayım, şu pesimistliği at üstünden aaaa alsanaalsanasmile
Hava güzel, hayat güzel ben de çok cıs bir yemek yapcam çok mutluyum kaçıyım hemen engellenmeden

Sensewitch, birde benim kayinvalidem cok kulturludur fazla bilmistir... Istanbulda bir partinin kadin kollari baskani.. Ikna edemeyecegi kimse yoktur bir konusmaya baslayinca.. ..Agzindan guzel kizim, canim, sekerim hic dusmez..Bir ortama girer 2 gunde 50 arkadas edinir. Ben daha sogugumdur, daha mesafeliyimdir... Kisiliklerimiz oldukca farkli. ama puruz yok aramizda.. Alismaya calsiiyoruz birbirimize iste....
sPatz korkma canim, sen saygini bozmadan kibarca hayir dersen problem cikmiyor. Ama pek cok seyi duymamayi ogrenm,ek lazim huzursuz olmamak icin...

Bir taktik daha.... YEmek istemeyince cok doydum hersey cok guzel olmus biz onu eve goturelim o boregi de evde yeriz diyorum. Evde de esime yediriyorum....

ben de doğum sonrası kilolarımı veriyorum
son kilolarım inşallah

annen gibi kayınvalidelere zaten iyi gelin düşmez
daha fettan olanlara da kötü gelin düşmez
er geç eğriyi doğruyu görecektir abin canım sıkma canını
uzaklaşmak annenler içinde, onlar içinde daha iyi olacaktır.
en azından çalışıyorsun erkek kardeşini de okutursun sen evelallah

Bir taktik daha.... YEmek istemeyince cok doydum hersey cok guzel olmus biz onu eve goturelim o boregi de evde yeriz diyorum. Evde de esime yediriyorum....

süper taktik.

bizimki de
oğlum bak sana şunu yaptım seversin, bunu yaptım bak.
ye oğlum ye.
biraz zaman geçer sonra bana truf sen de ye der. sağol yemiycem derim
yani bizimki oğlu için daha çok özenir bana değil.
aman bana uzak olsun başka bişi istemem

Hep ayni Ben de mesafeli olayim saygili olayim yeter diyorum... Ama ona yetmiyor bazen...Hic birsey demiyor ama beni soguk bulduguna eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…