dinleriz truf seni..Bende cok hikaye yok zaten 2 aylik gelin sayilirim ben...
.ama var zaten topic. Gulmek isteyincve girip girip okuyorum ben... neler var neler
http://www.kadinlarkulubu.com/aile-...z-incileri-payla351al305m-haydi-k305zlar.html
selam kızlar nasılsınız bugün diyetisyenle kontrolüm vardı bu hafta 1 kilo 700 gr vermişim:teytey:
tebrikler canım çok sevindim hihoyyyt
teşekkrler canım bu kadar kısa sürede bunu verdiğime şaşırdım üstelik hiç spor yapmamıştım bu hafta olumunekankayizsmile
senin diyetin biraz ağırdı ondandır, hafifledi mi biraz aynısı mı?
yok canım aynısı eylülden sonrada kilomu koruma diyetine gircem o hafif olcak sanırım aklinialirimsmile
sağol tatlım evet istikrarıma bende hayran kaldım olumunekankayizsmilegamişim tebrik ederim çok ii gidiyon canım :hooray: sositososito :teytey: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
slm canlar opuyorumnanaktan her ne kadar kimse olmasada topikte bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3
sağol tatlım evet istikrarıma bende hayran kaldım olumunekankayizsmile
hoşgeldin canım nasılsın
hoşbuldum çiçeeem Şeniz iyiyim sen nassın bakiim zemuszemus
iki ayrı yerde sohbet ediyokk aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
bende iyiyim canım kilo verdiğimi gördükce beslenme uzmanımda beni tebrik ettikce daha bi iyi daha bi böbürlü oluyom bele omuzlarım havada deli gibi havalarda dolanıyom sanki 15 kilo vermişim gib delikafadulden
Aman herseyi duymican oyle....Yokssa oooooooo....Bosvercen konusup dursun..Onemli olan esinin tutumu... Benimki cok guzel dengeliyor..O yuzden simdilik bir problem yasamadik. Ama yapamam ben fazla dominant karakterlerle o da bir gercek..Kızlar konu sarmış galiba beni ciddiye almamışsınız, ben de bu konu üzerinden konuşuyum bari kaydirigubbakcemile3
Ben mesafe koyduğumdan benim kayınvalide çekinir biraz benden ama arkamdan çok konuşur, bir kere eşim sofrayı topluyordu, ona mutfakta sen bırak o yapsın dedi :1shok:
ben şok oldum tabi, sonra da 2-3 saat yanlarına gitmedim, kapattım kendimi odaya, sonra eşim sakinleştirdi beni, kayınvalidem sonra gönlümü almaya çalıştı baya çaktırmadan ben o günden sonra kıl oldum tabi. Gerçi öyle özel şeyler karışmaz, karıştırmayacağımı da bilir.
Görümcem desem aşırı taşralı, ben ne yapsam aynısını yapıyor, bir de sürekli beni kötüye göstermeye çalışıyor baymaya başladı artık, ona da mesafeyi koydum.
Ben pek başkasının kahrını çekebilcek bir tip değilim, tavrımı hemen koyarım. Gelenekçi insanları da fazla çekemem.
Cok komik degil mi?? Kayinvalidemi opesim geldi okuyunca o basligiay o başlık neymiş öyle benimkiler melekmiş yahu akannehir
yok canım aynısı eylülden sonrada kilomu koruma diyetine gircem o hafif olcak sanırım aklinialirimsmile
Aman herseyi duymican oyle....Yokssa oooooooo....Bosvercen konusup dursun..Onemli olan esinin tutumu... Benimki cok guzel dengeliyor..O yuzden simdilik bir problem yasamadik. Ama yapamam ben fazla dominant karakterlerle o da bir gercek..
Gelenekci degil bizimki de bazen keske olsaydi diyorum...
Benimki de fazla bilmis ve konusmayi fazla seviyor..Sozde feminist ama feministligi ogullari soz konusu olunca ucuveriyor.Isine gelince gelenekci, isine gelince cok modern. Anlayamiyorum tam olarak.... Ne isine gelirse oyle oluveriyor. Ama anlasamayacak bir durum yok simdilik. Haftada bir iki saat goruyoruz birbirimizi.idare ederiz...5-6 ay da yazliktalar...Gorumcem falan zaten yok...
idare etmek lazım tabi o yaşta insanlar değişmiyor, bu arada şu slim in 6 dediğim videoları indirdimdim bugün başlıycam onlara beğenirsem tavsiye ederim, hatta aklımdayken yapıyım hemen çok merak ettim. kaydirigubbakcemile2
cnm bende denemek istiyorum.. aynı şeyleri yapmaktan sıkılıyorum.
yeni bişeyler olsa iyi olur çünki sıkıldıkça cozutuyorum..
çok sıkı kararlar aldım zaten yarın çok hırslı bişekilde dönüyorum sahalara sempatiksalakcinni
@gamiş tebrik ederim..
lachecim nerden indirirelim o slim in 6'yı ? link atar mısın özelden ?
gamişçim tebrik ederim tatlımzemuszemus
Canlarım yapın tabi de aşırı yorucu ter içinde kaldım resmen, bir daha yapar mıyım bilmiyorum. Gerçekten vücudu çok çalıştırıyor, ay her yerim ağrıdı, hem leslie hem plates aynı anda yapıyormuş gibi düşünün.
slim in 6 rapid yazınca çıkıyor canım linkleri. Ben yine de sana linkleri gönderiyim çıkarsa tabi, o siteyi engelliyor çünkü burası biliyorsunuz:) s e n d e z a y ı f l a sitesinden aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?