50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sadece ilkini indir 4 part toplam 25 dakika, fazla uzun sürmez herhalde, 2 hafta onu yapmalısın, neyse benim çıkmam lazım duşa giricem öptüm sizi gelirim yine opuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız bugün diyetisyenle kontrolüm vardı bu hafta 1 kilo 700 gr vermişim:teytey:

canım ben sana demiştim patır patır gidecek diye değil mi?
daha çoook gidecek inşallah
ben sana güveniyorum
kocan gelene kadar hem dal olacaksın hem daş

slm canlar opuyorumnanaktan her ne kadar kimse olmasada topikte bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3

canım voleybola gitmiştim yeni geldim

dinleriz truf seni..Bende cok hikaye yok zaten 2 aylik gelin sayilirim ben...
.ama var zaten topic. Gulmek isteyincve girip girip okuyorum ben... neler var neler
http://www.kadinlarkulubu.com/aile-...z-incileri-payla351al305m-haydi-k305zlar.html

hatırladıkça sinirlerim bozuluyo
en iyisi hiç konuşmayıp, hiç hatırlamamak,
şu anda gerekmedikçe aynı ortamda olduğumuzda konuşmuyorum.

canım benim ya ben dicektim onu görmüştüm sende zayıfla sitesinde
yapanlar çok memnun asla bırakmam diye yorumlarını okumuştum
seni dikkate almamak ne demek benim tatlı lachesisim
güzel bıcı bıcılar

iyi akşamlar herkese
menüm:
sabah:geç uyandımmm 1 yeşil elma
öğleeynirli makarna+kayısı ve vişneli hoşaf
1.ara:1 portakal
2.ara:20leblebi+2 ceviz
akşam:menemen +yoğurt
içecek:3bardak yeşil çay+1 türk ahvesi+sadece 1 lt su
hareeket:7li tibet+3km yürüyüş+30dk lesli+30dk cardio+1ders beden eğitiminde çocuklarla ayakta hareketler yaptırdımm sayemde zayıflayacaklAR...

yaa kızlar bugun iştahım çok açık benim yaaa...alışveriş uğruna spor salonuna da gitmedim zatenklava:

kizlar iyigiceler

bugun malesef gec uyandimkahvalti ogle yemegi karisti birbirine sonra pazara ciktim
fazlada bisey alamadi pazar yolcuyum diye dolabi kapatcam cunku ziyan olmasin sonra dedim
sabah iki dilim cavdar karper light bi kasik recel
ogle activya sade taze fasulye
aksam kabak izgara maydonoz salatasi
meyve kacamak olarak iki dilim mozayik kek yedim yesilcayla birlikte
bu arada bide limonlu soda ictim gunde bi tane icmek lazimmis sizede getirdi canlar

gunaydinn;

ilk defa bi onceki aksam yazilan sayfalari tam olarak okuyabildim ))

hayirdir doldurmamissiniz sayfalari.

;-))

b sabah hala 54,5 kiloydum ..

hala regl olmadim.

belim cok agriyor

:-(((((((((((

offffffffff

Günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnn

Kızlar nasılsınız?

Ben dün bol bol sporumu yaptım hani şu leslie nin lastikli fast & firm 4 milini üzerine yan çalıştım sopa çalıştım zaten 10 km de yürmüştüm yaklaşık 20 oldu herhalde :)

Eveeeeeetttttttt kızlar sabah sabah biraz hareketlenelim :) size bi soru

Kızlar yurtdışı şansınız olsa napardınız? herşeyi bırakıp gider orada çalışır mıydınız yoksa ben düzenimi kurdum gerek yok diyip elinizin tersiyle iter miydiniz????

Yorumlarınızı önemle bekliyorum şekerler zemuszemus

Son düzenleme:
gunaydinn;

;-))

hala regl olmadim.

belim cok agriyor

offffffffff

Peppercim geçmiş olsun bu arada umarım en kısa sürede düzelirsin şu kadınların çektiği nedir yaa dün baaklarıma bakımı yaparken de aynı şeyi düşündüm

kesinlikle giderdim...

truf baskül bilgisi için sağolll alcam da karar veremiyorummm simbo ucuzz alsam yeter mi çabukmu bozulurrr ....????????

canım benimki dijital sinbo 40 liraydı sanırım benim aldığımda
32 aydır kullanıyorum bişey olmadı
eve gelen herkeste tartılır
1 kere pilini değiştirdik o kadar

gunaydinn;

;-))

hala regl olmadim.

belim cok agriyor

offffffffff

regl olduğunda o 1 kilo da gitcek korkma

aferin sana sense
ben yurt dışını gezmek için ancak düşünürüm
gidip kalmak bana göre değil.

günaydın canlar nerelerdesiniz bakim siz
ya zayıfladınız buraya girme ihtiyacı hissetmiyosunuz
ya da çok güzel şeyler yiyorsunuz buraya yazmayalım diye
hangisi boshayallersmile

kesinlikle giderdim...

aferin sana sense
ben yurt dışını gezmek için ancak düşünürüm
gidip kalmak bana göre değil.

Ben çok sıkıldım bu ülkeden herşey batıyo resmen belki herşey çok üst üste geldi ben de duygusal bi insanım boşveremiyorum bi de iyi niyetten maraz doğuyor bi de dilimi de geliştirmek daha neler yapabilirim görmek istiyorum farklı projeler var ama tam kpss ye hazırlanırken aklım karıştı sınava girip kazanırsam naparım karar veremem diye çok gidip geliyorum bu aralar inşallah kazanmam diicem onu da diyemiyorum

ANCHUSA & YESA yurtdışında yaşamış olarak siz de fikirlerinizi paylaşır mısınız canlarım?

gunaydinn;

;-))

hala regl olmadim.

belim cok agriyor

offffffffff
gecmis olsun. sicak su torbasi koy evde yatarken ....
Allah'tan kayinvalidem iyi;
aramizda bi sorun yok ))))))))))))))))
ne guzel... bizim de onemli bir problemimiz yok. arada bir sinirlendigim seyler olsa da genelde yutabiliyorum... Sonucta farkli kisilikleriz super uyusmamiz mumkun degil

5 farkli ulkede yasamis ve memleketine yeni donmus biri olarak benim de cevabim giderdim olur... Yurtdisinda yasamanin arti ve eksileri var. cok eglenceli olabiliyor farkli kulturlere kaynasmak ama cok da zor yanlari var...Kulturker ne kadar farkli da olsa insanoglunun temelde ayni oldugunu goruyorsun. Ben turkiyeye zorla geldim, ama gelincede o kadar cok seyi ozldigimi farkettim ki bu ulkedede...

Benim de gozum cok karadir... Doktorayi yurtdisinda yapmaya karara verdim, burs buldum ve gittim. Yurtdisinda yasadigim sure icerinde dunyayi gezme imkanim oldu.5 farkli ulkede dolu dolu yasadim, farkli diller ogrendim, hic turk arkadasim olmadi bu sure icerisinde..(bu ilk zamanlar bir eksi gibi gorunsede, bir sure sonra anliyorsun ki insanin iyisiyle karsilasmak onemli, turklerle degil). Arkadaslarimin kultruleri ogrendim, ulkelerini dinlerini adetlerini ogrendim.Onlari da Turk mutfagi ve Turkiye asigi yaptim. Utangacligim azaldi(daha cekingen bir insandim giderken) Cok zor cok yalniz oldugum zamanlarda oldu.MEsela bayramlar cok zor gecer yurtdisinda/ Sabah kalkarim salya sumuk aglamaya baslardim, sonra hic bir sey olmamis gibi ise gider deli gibi calisir sonra eve gelip yine aglardim..Ya da o gece yemek yapar yabanci arkadaslarimi cagirirdim ama tabii paylasamazsiniz o bayram sevincini. Senin amacin bayram kutlamaktir onlatrin amaci parti... Ama simdi beni bir kutuya koysaniz arada bir su verseniz yasarim gibime geliyor....
Ne zaman Ucaktan Istanbul bogazini gorsem hep bogazim dugumlendi, o ozlem hic bitmedi. Ya da buraya geldigimde annemin yuzunde fazladan bir cizgi gorunce uzuldum onlarin yaninda degilim diye.. Annem cok ciddi bir rahatsizlik atlatti hic yaninda olamadim. Esim de Turkiyedeydi..O yuzden ozledigim sey de coktu...Ama simdi de oraya dair ozledigim seyler oluyor..Insan isterse her yere adapte olabiliyor kisacasi. Almanlara sinir olurdum simdi en yakin arkadasim Alman... Degisiyorsun...
Simdi de esimin nedeniyle yine geri gitme ihtimalimiz var ama eylul ekim gibi verecegiz karari...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…