selam kızlar nasılsınız bugün diyetisyenle kontrolüm vardı bu hafta 1 kilo 700 gr vermişim:teytey:
slm canlar opuyorumnanaktan her ne kadar kimse olmasada topikte bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3
dinleriz truf seni..Bende cok hikaye yok zaten 2 aylik gelin sayilirim ben...
.ama var zaten topic. Gulmek isteyincve girip girip okuyorum ben... neler var neler
http://www.kadinlarkulubu.com/aile-...z-incileri-payla351al305m-haydi-k305zlar.html
Kızlar konu sarmış galiba beni ciddiye almamışsınız, ben de bu konu üzerinden konuşuyum bari kaydirigubbakcemile3
Ben mesafe koyduğumdan benim kayınvalide çekinir biraz benden ama arkamdan çok konuşur, bir kere eşim sofrayı topluyordu, ona mutfakta sen bırak o yapsın dedi :1shok:
ben şok oldum tabi, sonra da 2-3 saat yanlarına gitmedim, kapattım kendimi odaya, sonra eşim sakinleştirdi beni, kayınvalidem sonra gönlümü almaya çalıştı baya çaktırmadan ben o günden sonra kıl oldum tabi. Gerçi öyle özel şeyler karışmaz, karıştırmayacağımı da bilir.
Görümcem desem aşırı taşralı, ben ne yapsam aynısını yapıyor, bir de sürekli beni kötüye göstermeye çalışıyor baymaya başladı artık, ona da mesafeyi koydum.
Ben pek başkasının kahrını çekebilcek bir tip değilim, tavrımı hemen koyarım. Gelenekçi insanları da fazla çekemem.
kızlar günaydinnnnopuyorumnanaktan
topicimizdeki bu durgunluk neden ola ki?
gunaydinn;
ilk defa bi onceki aksam yazilan sayfalari tam olarak okuyabildim))
hayirdir doldurmamissiniz sayfalari.
;-))
b sabah hala 54,5 kiloydum ..
hala regl olmadim.
belim cok agriyor
:-(((((((((((
offffffffff
Günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnn
Kızlar nasılsınız?
Ben dün bol bol sporumu yaptım hani şu leslie nin lastikli fast & firm 4 milini üzerine yan çalıştım sopa çalıştım zaten 10 km de yürmüştüm yaklaşık 20 oldu herhalde :)
Eveeeeeetttttttt kızlar sabah sabah biraz hareketlenelim :) size bi soru
Kızlar yurtdışı şansınız olsa napardınız? herşeyi bırakıp gider orada çalışır mıydınız yoksa ben düzenimi kurdum gerek yok diyip elinizin tersiyle iter miydiniz????
Yorumlarınızı önemle bekliyorum şekerler zemuszemus
truf baskül bilgisi için sağolll alcam da karar veremiyorummm simbo ucuzz alsam yeter mi çabukmu bozulurrr ....????????
gunaydinn;
;-))
hala regl olmadim.
belim cok agriyor
offffffffff
Kızlar nasılsınız?
Ben dün bol bol sporumu yaptım hani şu leslie nin lastikli fast & firm 4 milini üzerine yan çalıştım sopa çalıştım zaten 10 km de yürmüştüm yaklaşık 20 oldu herhalde :)
Kızlar yurtdışı şansınız olsa napardınız? herşeyi bırakıp gider orada çalışır mıydınız yoksa ben düzenimi kurdum gerek yok diyip elinizin tersiyle iter miydiniz????
kesinlikle giderdim...
aferin sana sense
ben yurt dışını gezmek için ancak düşünürüm
gidip kalmak bana göre değil.
gecmis olsun. sicak su torbasi koy evde yatarken ....gunaydinn;
;-))
hala regl olmadim.
belim cok agriyor
offffffffff
ne guzel... bizim de onemli bir problemimiz yok. arada bir sinirlendigim seyler olsa da genelde yutabiliyorum... Sonucta farkli kisilikleriz super uyusmamiz mumkun degilAllah'tan kayinvalidem iyi;
aramizda bi sorun yok))))))))))))))))
Kızlar nasılsınız?
Ben çok sıkıldım bu ülkeden herşey batıyo resmen belki herşey çok üst üste geldi ben de duygusal bi insanım boşveremiyorum bi de iyi niyetten maraz doğuyor bi de dilimi de geliştirmek daha neler yapabilirim görmek istiyorum farklı projeler var ama tam kpss ye hazırlanırken aklım karıştı sınava girip kazanırsam naparım karar veremem diye çok gidip geliyorum bu aralarinşallah kazanmam diicem onu da diyemiyorum
ANCHUSA & YESA yurtdışında yaşamış olarak siz de fikirlerinizi paylaşır mısınız canlarım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?