50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın arkadaşlarrr
geçmişi okudum ve şu anda slim in 6 yı indiriyorum.bütün videolarını indireceğim.
birde bunu deneyelim bakalım.gerçi daha plates ve callanıda indirmeme rağmen denemedim ama
bu akşam kesin biraz plates yapacağım inşallahh..
ya 2 gündür gündüzleri menüm gayet güzel oluyor ama akşam eşim geliyor mahvediyor rejimimiiii
inşallah bugün istikarlı bir şekilde başlayacağım sağlıklı akşam yemeklerimee...

Ben biraz da sıkıldım anchusa bu ülkenin plansızlığından kıro cehennemi olmasından can güvenliğinin olmamasından (izmir - balçovadaki cinayet olayını hatırlatıyim bize çok yakındı) cahillere verilen değerden bilgili kişinin ezilmesinden gelişmek için hep müdürün tarafından engellemelerden herkesin kendi g.tünü kollama isteğinden bencil ve saygısızca davranışlarından ..... bu böyle uzar gider otobüste bile insanların birbirini itiş kakışlarından nefret ediyorum artık .... İşsizlik ve hayatını garantiye alamama insana hiç bi adım attırmıyor çünkü eş dostla yürüyo işler adam seni 2 dk da kapının önüne koyabiliyor ve gideceğin hiç bi iş olamayabiliyo, devlet memurluğu gibi garanti bir işte de ne uzayıp ne kısalacağını bilmek sıkıyor beni üst kademelerden birine kapak atınca da (ki çooookkkk zor çünkü iş çalışmaya bakmıyor yüksek puan alsan da torpilin etkili lacak çünkü aldıkları kişi sayıları 2-3 iktidar değiştiğinde topun ucunda olabilirsin bilmiyorum

Ben galiba ülkenin çarpıklığından ve gitgide saygısız insanların çoğalmasından hakkın hukukun çiğnenemesinden ve buna rağmen hiçbir yaptırım olmamasından sıkıldım

aynen eylül ekip gibi vericem kararı ... Ama erkek arkadaşımla gidiyoruz güzel taraf bu olsa gerek...

günaydın canlar nerelerdesiniz bakim siz
ya zayıfladınız buraya girme ihtiyacı hissetmiyosunuz
ya da çok güzel şeyler yiyorsunuz buraya yazmayalım diye
hangisi boshayallersmile
Gercekten yedikleirmi yazmak istemiyorum. Dun spor yapmadim ve cok sacma sapan beslendim yine... Yillardir cekirdek citlemezdim (belki on senedir) cekirdek bile citledi yani o kadar.....Bugun kendime gelmeyi dusunuyordum ki annem babam aradi biz geliyoruz diye... Cok kiziyorlar zaten az yememe.. Onlar gidene kadar cok dikkat edemeyecegim umarim kilo almam...

aaa o zaman dusunecek bir yani yok cok..... nereye ve ne amacla???

Venezuella, margarita island erkek arkadaşımın işi olabilir ben de orada ihracat için firma araştırıcam bakalım türkiyeden neler gönderebiliriz diye tabi bu yazıldığı gibi kısa bir süreç olmayacak elbet önce ispanyolca öğrenmek lazım

Orada iş yapmak isteyen bir kişi var bizi bekliyor diyebilirim tüm işlemleri o halledecek zaten işçi vizesi çalışma, oturma izni falan CV lerimiz herşeyi göndericez kendi konsolosluktan hallettirecek ama benim işim kesin değil işte sıkılır mıyım orda naparım istediğim işi bulamazsam nolur diye düşünmüyor değilim

Plansizlik:Japonya, Norvec, Almanya, Avusturya (aslinda bati avrupa) disinda her yerde var.... Hele ki akdeniz ulkelerinde. Inan ki plansizligin oldugu tek ulke turkiye degil
Kiro cehennemi : bu da akdeniz ulkelerine ve ortda dogu kulturune has birsey, Turkiyeye ozgu degil yalnizca. Yunanistanda ya da Italyadada laf atar erkekler ve seni rahat birakmaz
Can guvenligi: Butun kozmopolit yerlerde bu d aproblem canimin ici...HEle ki Amerika... KAbus gibi bir yer
Bilgili kisinin ezilmesi ve cahillere verile deger : Bak bu Turkiye ye ozgu galiba., ama Turkiyede de her zaman ve her yerde karsilastigin birsey degil bu da...Gercekten akilli ve basarili olunca Turkiyede de kimse onunde duramiyor aslinda...
Torpil: Bu da var heryerde ama Turkiye de ustu kapanmadan yapiliyor...

Yani demek istedigim boyle seyleri degerlendirirsen gittigin yerdede hayal kirikligina ugrayabilirsin.. Ama calisma sartlari kesinlikle daha iyi olur Avrupada Turkiyeyele kiyaslayinca, daha iyi kazanirsin, daha rahat bir hayatin olabilir.Onune daha guzel imkanlar cikar, seyahat etmek luks olmaz mesela...

Son düzenleme:

Latin amerikada ekvator ve meksika disinda bir yeri gormedim ama inan ki oralari avrupadanda farkli, Turkiyeden de....Is bulmak cok kolay olmayabilir oralarda.Kulturleri de cok farkli.Venezuellaya gitmek biraz seruvene atilmak gibi... Ama ben yine de maceraperest biri olarak derim ki: giidin deneyin en kotusu yapamadik diye geri donersiniz. HAYAT TECRUBESI
Esimi de calistigi sirket Arjantin, Ingiltere ya da Amerikaya yollamak istiyor. Benim isim acisindan Ingiltere ve Amerika en uygunu, cok kolay is bulurum. Ama arjantinde bulabilecegimi sanmiyorum. Yine de bir sene arjantien gidip latin amerikayi gezelim iyice diye dusunuyoruz bazen.Bir de bu arada cocuk yapariz diyoruz...Ama hic birsey keisn degil iste, tartisiyorz hala ne yapsak diye..

Son düzenleme:

canım selam bende hayatımın 16 senesini yurt dışında yaşadım
,o yüzden zaten türkçem kötü deyip duruyorum
yabancı ülkelri gezme merağı ben de de var
imkanın varsa git derim çok süper ve eğlenceli macera gibi sanki ....bilmem bana öyle geliyor

Doğru söylüyosun canım yaa bunlarla kıyaslamamak lazım ama imkanlar önemli tabi iyi kazanabilmek hakkını alabilmek güzel bi de ufkun genişler orası da kesin ...

Bi de şimdi gitmezsem bir daha sadece gezmeye gidebilirm oraları görmeye başka da birşey olmaz

Aslında benim istediğim hayat belki bir süreliğine sırt çantası ile dünya turu yapmak ama biraz ütopik çünkü geleceğini garantileme düşüncesi içime işlemiş napiyim memur çocuğuyum annem ve babam 657li o yüzden sabit düşünüp sabit bakıyorlar ve az da kazansan devlet olsun diyolar ben de o yüzden mi kendime bu kadar yatırım yaptım diyorum ama sonuç olarak onlardan etkilenip KPSS ye girecek miiyim? : EVET düne kadar kazanmak istiyor muydum? :EVET bugün ne oldu bi yurtdışı düşüncesi kafamı karıştırdı :)

almazsın canım merak etme
vücut birden bire kilo almıyor çok şükür
sen yine çok yedim desende makul ölçülerde yiyeceğini biliyorum
çekirdek çok zararlı birşey değil ayrıca tabi miktarı ölçüsünde

güllük gülistanlık hiçbir yer yok bence
başka yerde, başka şekilde memnun olsanda; başka birşey çıkar yine canını sıkacak
en iyisi hayata pozitif bakmak, nerde olursan ol

günaydın herkese..
özledim sizi ben çokzemuszemus

biz de seni özledik canım
nasılsın
bi alet kullanıyodun devamlı kullanabiliyomusun
ve yararını gördünmü tatlım

günaydın kızlar ne var ne yok
iki gündür giremedim pc ye
nasılsınız iyisiniz hepiniz umarım

kayıp koç geldiiii
cezamı versek kayıp koçlara napsak
herkes 10 mekik verse 150 mekik çekse nasıl olur

ya eşler hep öyle dir zaten
bırak rejimi ya sen böyle çok iyisin falan fıstık
ama sen uyma canım ona boşver

ben baştan demiştim canım
kayıp aranan bi koç olurum diye
ama yesam olsun dedi
2 çocukla uğraşmak kolay değil
sıra bana gelmiyor bi türlü

o halde yurtdışı olayını düşünme konusunu KPSS'den sonraya ertelesen?
bu arada ne iş yapıyorsun sensewitch:uhm:

Gitmezsem sonradan çok pişman olucam bunu biliyorum

Hayat tecrübesi için az daha geç kalırsam o maceraperestlik duygusunu içimde bulamıycam

İş olayını oradaki arkadaşımız erkek arkadaşıma ayarlıycak ama benim durumum ne olacak bilmiyorum benim bölümüm orada yok bile ... hiç bi dünya ülkesinde yok zaten o ayrı üni de laboratuvarda çalışabilirim, otelde kalite ile ilgili bir bölümde çalışabilirim... ya da biraz para yaptıktan sonra restaurant açabiliriz orada hiç türk rest yok ihracat da olabilir onun için de araştırma yapıcaz çok proje var deneme yanılma yapıcaz biraz açıkçası

Böyle bir sürü dil öğrenesim var tweety bir sürü yeni yer ve ortam göresim ve sadece gezmek için para kazanasım var...

ben balıklama atlardım canım seviyorum yabancı ülkeleri
ama ülkemi de unutmazdım tabi

o halde yurtdışı olayını düşünme konusunu KPSS'den sonraya ertelesen?
bu arada ne iş yapıyorsun sensewitch:uhm:

Yok zaten kpss sonrası olacak ama benim kesin olarak ne istediğime karar vermem lazım öyle ki kpss sonucu iyi olsa bile beni etkilememeli istediğimi gerçekleştirmeliyim karar veremedim o yüzden ....

Gıda mühendisiyim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…