yok veremiyorumm takıldım kaldım kızlarr günde iki öğün yemek yiyorum zaten her sabah 10 da kahvaltı akşam 7 den önce akşam yemeği akşam 10 gibide meyve yiyorum hep böylee.. arkadaşlarım inceciklerr imreniyorum resmenn kızlar takıldım kilo veremiyorum kaç hafta geçtii hasta da olamıyorumm soğan suyumu içsemki ruh halim berbat psikoljm çok bozuk dış görümümde sağolsun bozukk evde kendi kendimi yiyorum artıkk çok kötüyümm senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
Hangi marka aldın ve fiyatı ne kadar? bende tartı almak istiyorum, memnun olduğunuz bir marka varsa önerebilir misiniz kızlar a.s. ? Bİzim tartı birgün öyle gösteriyo, birgün böyle. Net kilomu bilmiyorum kafamçokkarıştı .kızlar tartı bozuktu kilo bildirmedim çarşamba günü... bugün yeni tartı aldım verememişiminşallah bu hafta veririm...
arkadaşlar pes etmeyin nasıl yavaş yavaş kilo alıyorsak yavaş yavaşda vericez sabırlı olun biraz.. ayrıca coco bakalım 55 e düşebilcekmisin :) ben 53 istiyorum şahsen az kaldı 4 kilo ama vücudum artık zorlanıyor gibi birde spor yapamıyorumama yinede diyete devam sende hiç bırakma diyetini
sona yaklaştıkça zorlaşıyor
artık direniyor kilolar
bakalım ama sabırla gidecekleri günü bbekliyorum kiloların :)
Sabret sabret ben bu hale neredeyse 3 ayda geldim zemuszemus canım sen ekmek olarak ne yiyosun kepek mi beyaz ekmek mi ?
kepek, çavdar ve beyaz ekmek.
her üçünden de yiyorum ben canım
merhaba arkadaslar ben araniza yeni katiliyorum benimde fazlaliklarim var simdiye kadar hic diyet yapmadim cunku yemekten vazgecemiyorum sizler neler uyguluyorsunuz bildiginiz uyguladiginiz diyet listeleri neler acaba benimle de paylasirmisiniz benim boy 1.62 kilo 58 verebilsem bi 10 kilo vermek istiyorum bayiliyorum oyle incecik citi piti kizlara ama bi turlu gaza gelemiyorum kendime hic aci cektiremiyorum yardim edin bana
aman be canım beni mahvetti başağrısından ölüyorumşu kiraz detoksu nasıl oluyor sporticim merak ettim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?