50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

karamsar tarz nickinin hakkını veeriyorsun sahiden :) bu nedir arkadaşım kendine gel biraz.
bir kere çok kilolu oldugun düşüncesini kafandan at. istersen diğer diyet gruplarının arasında biraz dolaş.kilo konusuna daha geniş bir çerçeveden bakmış olursun.

ayrıca günde 2 öğün yiyerek iyi birşey yaptığını sanıyorsan yanılıyorsun. arada da hafif birşeyler atıştırmalısın, metabolizman ancak bu şekilde hızlanır.

regl için de civan perçemini öneririm, sökülmesini sağlıyor, hem vücudundaki şişkinliği alıp, regl dönemindeki ağrıyı da azaltıyor.

ama bütün bunlardan önce psikolojik olarak kendini rahatlatmalısın. her şey kafada biter. ne öyle evde kendimi yiyorum filan demeler. cık cık cık! yakışmıyo hiç hadi toparla bakalım kendini...alkisalkisalkis

selam kıslar nasılsınız 1 hafta yoktum o yüzden kilomu bildiremedim
herkes çok zayıflamışsın dediler
ama kesin kilo aldım regli zamanımda yaklaştı yarından itibaren rejim başlıyr

günaydın hatunlar nasılsınız? ben iyiyim çok şükür .dün klasik kahvaltımı yaptıktan sonra arkadaşlarımla teleferikle samsunun muhteşem manzarasına ve doğasına sahip amisos tepesine çıktık.orda bolbol güneşlenip yürüyüş yaptım, iki top light dondurma yedim ama öğle yemeği yemedim.6 gibi amisosdan indikden sonra bir porsiyon tavuk izgara yiyerek günü tamamladım.bu arada nerdeyse 4 lt den fazla su tükettim.amisosun resimlerinide çektim vakit bulursam eklerim. herkese kolaylıklar dilerim

kızlar tartı bozuktu kilo bildirmedim çarşamba günü... bugün yeni tartı aldım verememişim inşallah bu hafta veririm...
Hangi marka aldın ve fiyatı ne kadar? bende tartı almak istiyorum, memnun olduğunuz bir marka varsa önerebilir misiniz kızlar a.s. ? Bİzim tartı birgün öyle gösteriyo, birgün böyle. Net kilomu bilmiyorum kafamçokkarıştı .

arkadaşlar pes etmeyin nasıl yavaş yavaş kilo alıyorsak yavaş yavaşda vericez sabırlı olun biraz.. ayrıca coco bakalım 55 e düşebilcekmisin :) ben 53 istiyorum şahsen az kaldı 4 kilo ama vücudum artık zorlanıyor gibi birde spor yapamıyorum ama yinede diyete devam sende hiç bırakma diyetini

merhaba arkadaşlar,

herkese güzel bir hafta diliyorum, ben 3 günlük kiraz detoksuma başladım.

herkese kolay gelsin

sona yaklaştıkça zorlaşıyor
artık direniyor kilolar
bakalım ama sabırla gidecekleri günü bbekliyorum kiloların :)

Kızlar bende çok şişkinlik ve ödem var. Şu pirinç lapasını uygulasam faydası olur mu? Yoksa bende mi kirazla detoks yapsam?

merhaba arkadaslar ben araniza yeni katiliyorum benimde fazlaliklarim var simdiye kadar hic diyet yapmadim cunku yemekten vazgecemiyorum sizler neler uyguluyorsunuz bildiginiz uyguladiginiz diyet listeleri neler acaba benimle de paylasirmisiniz benim boy 1.62 kilo 58 verebilsem bi 10 kilo vermek istiyorum bayiliyorum oyle incecik citi piti kizlara ama bi turlu gaza gelemiyorum kendime hic aci cektiremiyorum yardim edin bana

mrba kokoskedi 10 kilo biraz fazla değilmi 5 kilo versen yeterli olur bence boyuna göre çok zayıflıkta bazen insanı çirkinleştirebiliyor

kızlar merhaba nasılsınız ben bugun zonguldaga gıdıyorum memlekete 1 hafta yokum.bıkac gundurde reglı oldugum ıcın pek bıseyler yapamadım benım cok zor ve agrılı gecıyorda.orda da rejıme devam gelıncede kendımı bıraz daha sıkıcam ınşallah.kendınıze ıyı bakın kızlar gorusmek uzereopuyorumnanaktan

hoşgeldin kokoşkedi, öncelikle kendini iyice bir hazırlaman lazım kilo vermeye kesin kararlıysan hepimizin bildiği yasaklardan uzak durup sağlıklı beslenmeye başlayarak bu yola girebilirsin. Birden çok sıkı bir diyet programına girip te sonra hemen sıkılıp vazgeçmezsin.
sabah klasik kahvaltı 1 veya 2 dilim kepek ekmeği beyaz peynir domates salatalık biber yeşillik gibi. bazen yumurta, salam, zeytin olabilir
arada bir meyve
öğlen ızgara tavuk + salata + 1 dilim ekmek
arada meyve ve/veya 2 galeta
akşam sebze yemeği / ızgara et/tavuk/balık + salata
gece meyve
gibi

şu kiraz detoksu nasıl oluyor sporticim merak ettim de
aman be canım beni mahvetti başağrısından ölüyorum
dün başladı şu detoks
sabah öğle akşam yarımşar kilo kiraz yanlarında da bol bol yeşil çay
bu böyle 3 gün sürüyor.
dün iyi gitti de bugün başağrısından öldüm biraz önce gittim bi bardak ayran içtim birde ağrı kesici aldım yani şu kiraz detoksunu tamamlayamadım canım

oooo geçmiş olsun sporticim zorlama kendini bukadar zormuş bu kiraz detoksu ben yapmim ama genede yazdığın için teşekkürler cicimopuyorumnanaktan

slm kızlar :) nasıl gidiyo bakalım diyet durumları:)

sportiecim boşver kiraz detoksuymuş yok ayın şu günleriymiş abuk sabuk konuşuyo adam sağlığından olacan valla dikkat et yediklerine yeter zaten zorlama bu sıcakalrda kendini çok zayıflayıncada halsiz düşüyosun benden söylemesi valla sabahları zorla uyanıyorum :)

tewety cim, missdefnecim sağolun kızlar, şimdi süper iyi hissediyorum kendimi akşam biraz önce de saç modelleri karıştırdım biraz akşam bir kuaför dolaşıyım diyorum saçlarıma bir çeki düzen veriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…